Zmanjšajte nered na spletnem mestu in izboljšajte sodelovanje z zavihki za WordPress

Vse, kar lahko storite za poenostavitev spletnega mesta, je dobra stvar. Konec koncev, manj obiskovalcev delovnih mest mora storiti, da dobijo želene informacije, tem bolje. Vendar pa je to lahko izziv, če mora vaše spletno mesto po svoji naravi vsebovati veliko informacij. Končni rezultat takšnih spletnih mest običajno vključuje tiste z zelo dolgimi stranmi, po katerih skoraj nihče ne bo brskal do konca, in tiste s tono strani, ki jih podobno skoraj nihče ne bo kliknil.

Kaj je torej alternativa super dolgi strani ali preveč strani? Zakaj, zavihki seveda! In ne skrbi – ni vam treba biti genij za kodiranje, da lahko na svojem spletnem mestu najdete zavihke. Tam je veliko vtičnikov, ki omogočajo to funkcijo. Zaokrožil sem nekaj najboljših, da vam lahko hitro in enostavno dodate vsebino z zavihki na svoje WordPress spletno mesto.

Zavihek uporabniškega vmesnika

Zavihek uporabniškega vmesnika

V zavihkih uporabniškega vmesnika je preprosto dodajanje zavihkov jQuery v svojo vsebino, ne glede na to, ali so to objave, strani ali druge vrste objav. Vse, kar morate storiti, je, da v urejevalnik vstavite kratke kode in omogočite zavihke.

Vtičnik vključuje 24 različnih tem uporabniškega vmesnika, da si olajšate ujemanje z obstoječo temo. Če ustvarite rezine, ustvarite tabelo po meri, da izboljšate videz in občutek.

Ko je vtičnik nameščen, morate v urejevalnik objav klikniti ustrezni gumb TinyMCE, da vstavite ustrezno kratko kodo. Po uradnem seznamu WordPress seznama za zavihke Post UI lahko vstavite tudi zavihke z uporabo naslednjih kratkih kod:

[ime zavihka = ”Ime vašega zavihka 1 ″] Vsebina zavihka [/ zavihek]
[ime zavihka = ”Ime vašega zavihka 2 ″] Vsebina zavihka [/ zavihek]
[ime zavihka = ”Ime vašega zavihka 3 ″] Vsebina zavihka [/ zavihek]
[end_tabset]

V te zavihke lahko vstavite HTML. Z njim bi morali ravnati brez težav, vi pa boste videli svojo vsebino prikazano tako kot povsod drugje samo na vašem spletnem mestu, kot ste ugibali, da je v zavihku.

Enostavno odzivni zavihki

Enostavno odzivni zavihki

Še en vtičnik, ki ga morate zagotovo preveriti, če želite dodati zavihke na svoje spletno mesto, je Enostavno odzivni zavihki. Bootstrap 3.0 je ne samo združljiv, ampak v vizualni urejevalnik doda tudi gumbe TinyMCE, kar omogoča preprosto preprosto vstavljanje odzivnih zavihkov s klikom gumba.

Ko kliknete ta gumb, se odpre nastavitvena plošča, ki vam omogoča, da izberete barvo za več različnih vidikov zavihkov, vključno z naslovi, aktivnimi zavihki, s kazalcem miške, ozadjem in drugim. Nastavite lahko tudi zavihke, ki se prikazujejo na vrhu ali na dnu. Ta vtičnik je resnično najljubši zaradi tega, kako enostavno ga je nastaviti in takoj delati.

Zavihki Tabby

Zavihki Tabby

Če je odzivnost ena vaših glavnih skrbi, Zavihki Tabby je dobra možnost za vas. Preprosto preprosto, ta vtičnik vam omogoča, da v objave in strani vstavite odzivne zavihke z uporabo kratkih kod. Podpira več kot en nabor zavihkov na preprosti strani ali objavi in ​​uporablja jQuery za ustvarjanje zavihkov in učinka harmonike na manjših zaslonih. Do zavihkov lahko dostopate tudi s tipkovnico.

Če želite vstaviti zavihke, morate vstaviti dve kratki kodi: [tabby] in [tabbyending]. Če želite določiti ime zavihka, uporabite [tabby title = “ime zavihka”]. Nato napišite vsebino, ki naj bo vključena v ta zavihek, vključno s katerim koli HTML-om, ki ga želite. Če želite, lahko vstavite več zavihkov. Nato končate ta niz zavihkov, zaprete skupino zavihkov [tabbyending].

Zdaj, če želite spremeniti slog na teh zavihkih, boste morali nekoliko več vkopati v kodo. Glede na stran imenika WordPress vtičnika morate kopirati tabelo sloga vtičnika v nadrejeno temo in spremeniti slog zavihka ali slog harmonike, kot se vam zdi primerno..

Gradniki v zavihkih

Včasih so vaše potrebe znotraj posameznih zavihkov nekoliko bolj zapletene. Za te primere obstaja Gradniki v zavihkih vključiti. Omogoča vam, da dodate poljubne pripomočke, vse na zavihkih, da prihranite prostor in ustvarite bolj organizirano izkušnjo na svojem spletnem mestu. Ima množico uporab.

Na primer, lahko izberete, da uporabite zavihke za prikazovanje pripomočkov Zadnje objave in Zadnji komentarji. Lahko dodate v Kategorije, da zaokrožite prikaz zavihka. Lahko pa ustvarite skupino zavihkov, namenjenih vdelanim widgetom za socialne medije, kot so Facebook Like Box, Twitter feed, Google+, Pinterest pinboard itd..

Pri Widgetih v zavihkih mi je res všeč, da ne vključuje svojih lastnih stilov, kar omogoča, da jo oblikuješ glede na svojo temo. Zavihki se zlijejo z vašim spletnim mestom in izgledajo, kot da pripadajo.

Naslovi za jezičke so tudi drsni, kar je lepa alternativa tradicionalnemu zloženemu pristopu. Na voljo so tudi možnosti animacije za prehode med pripomočki in določite, koliko sekund bo čakalo med premikanjem z enega zavihka na drugega.

Kot pri vseh drugih vtičnikih, naštetih tukaj, je enostavno vstaviti zahvaljujoč kratki kodi [pamet].

Uporabniški vmesnik WP – jezički, harmonike, drsniki

Uporabniški vmesnik WP

Zadnji vtičnik, o katerem bom govoril tukaj, je uporabniški vmesnik WP – zavihki, harmonike, drsniki. Ta vtičnik ne omogoča samo preprostega vstavljanja zavihkov v objave in strani, temveč omogoča preprosto integracijo drugih slogov oblikovanja, kot so harmonike, drsniki in pogovorna okna. Vtičnik poganja jQuery in na vsaki strani lahko uporabite več kot eno temo uporabniškega vmesnika jQuery, če želite.

Priložen je stran z možnostmi, ki je enostavna za uporabo, kar omogoča enostavno in enostavno nastavitev in uporabo. Prav tako doda namenske menije in dialoge za preprostejšo navigacijo. Kot vsi zgornji vtičniki se tudi ta za hitrejšo implementacijo opira predvsem na kratke kode. Kratko kodo [wp zavihke] je mogoče enostavno nadgraditi s argumentom sloga, ki ga lahko spremenite na približno 24 različnih načinov, kot je „wpui-blue“, da zavihkom omogočite bolj enoten videz vaše teme.

Resnični vrhunec tega vtičnika pa je zame možnost prikazovanja objav in virov na zavihkih ali harmonikah. Kratka koda je [wptabposts] in vam omogoča prikazovanje objav v vrsti zavihkov. Če pa želite vir prikazati znotraj strani ali objave, preprosto uporabite kode [wpuifeeds]. Glede na seznam imenikov WordPress za uporabniški vmesnik WP lahko uporabite [wpspoiler post = “3028”] za prikaz samo ene objave v tej specializirani obliki.

Oznake kratic

Simpt Kratke kode Minimalni jezički

Seveda, če potrebujete samo osnovne zavihke, ne pozabite razmisliti o vtičniku Symple Shortcodes WordPress, ročno izdelanem tukaj na WPExplorer. Vtičnik vključuje nekaj lepih minimalnih zavihkov, ki jih lahko uporabite na kateri koli strani vašega spletnega mesta, ter veliko drugih odličnih funkcij za organiziranje vsebine. Dodajte stolpce, preklope, harmonike in veliko drugih poudarkov (gumbi, družabne ikone itd.).


Čeprav se na začetku morda zdi zapleteno, je postopek dodajanja zavihkov na vaše spletno mesto pravzaprav dokaj preprost. Zgornji vtičniki omogočajo snap, končni rezultat pa je privlačen in funkcionalen. Po mojem mnenju jih je vredno preveriti. Obiskovalci vašega spletnega mesta dobijo dostop do toliko informacij, kolikor jih potrebujete, za dostop do njih, ne da bi se trudili celoten dizajn. To je hitra rešitev za spletna mesta z veliko sredstvi in ​​vsebino.

Ali na svojem spletnem mestu uporabljate zavihke? Kaj pa kateri od teh vtičnikov, konkretno? Če je odgovor pritrdilen, so delali za vas? Ste našli drug način, kako vključiti zavihke na svoje spletno mesto? Rada bi slišala vaše izkušnje s tem vrhunskim organizacijskim trikom v komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me