Acobot AI Chatbot Pregled in vodnik za WordPress

Acobot AI Chatbot Pregled in vodnik za WordPress

Številne stranke ne želijo počakati na pomoč. Ne glede na to, ali so že kupili izdelek, bodočo stranko ali prvi bralec, mnogi uporabniki pričakujejo hitro pomoč. Na žalost si mnoga podjetja ne morejo privoščiti, da bi imeli 24-urno podporo. Tu se začne vtičnik Acobot AI Chatbot WordPress.

Z uporabo chatbota za obiskovalce klepeta v živo lahko kadar koli prejmete pomoč – ne glede na to, ali je vaše osebje dejansko v pisarni ali ne. Danes si močno ogledujemo, kaj naredi AI klepete tako v pomoč, in zakaj mislimo, da je Acobot klepet odličen dodatek.

Zakaj potrebujete vtičnik za klepete

Najprej poglejmo, zakaj je vtičnik za klepet koristen. Verjetno jih je še veliko, toda tukaj je nekaj ključnih razlogov, ki bi morali razmisliti o uporabi enega najboljših vtičnikov WordPress vtičnikov v živo na vašem spletnem mestu..

1. Ustvari potencialne potenciale

Preprosto povedano, če vtičnik za klepet lahko ustvari potencialne potencialne ponudbe in poveča prodajo. Svoj klepet lahko integrirate s svojim trženjskim načrtom, tako da uporabnike usmeri na ključne strani. To so lahko predstavljeni izdelki, e-poštni bilten, specializirana ciljna stran itd.

Uporabnike lahko uporabite tudi za klepet. Vprašajte jihSte našli tisto, kar iščete?“Nato … Ali pa zahtevajte, da sodelujejo v anketi z vprašanjem, kot je”Kako lahko izboljšamo vašo nakupovalno izkušnjo?“Potem lahko ponudite popust kot nagrado za udeležbo.

2. Preprečite izgubljeno prodajo

Vtičniki za klepete kupce prepričajo v najpomembnejših trenutkih. Velikokrat se prodaja izgubi, ker nihče ne bi odgovoril na vprašanje kupcev. Vtičniki za klepetanje to ustavijo, tako da jim je na voljo pomoč.

Bonus: Ko obiskovalci na vašem spletnem mestu najdejo tisto, kar želijo, na vaših spletnih straneh ostanejo dlje. To poveča čas na vaših straneh in zmanjša stopnjo obiskov, s čimer se poveča SEO.

3. Zagotovite hitro podporo

Storitve za stranke lahko integrirate s chatboti. Z dodajanjem chatbota na spletno mesto za podporo lahko uporabnike hitro usmerite v ustrezne dokumente pomoči ali pogosta vprašanja, preden zahtevajo, da odprejo vozovnico. Večinokrat imajo stranke

Zakaj izbrati Acobot?

Kot smo že omenili, je za WordPress na voljo več odličnih vtičnikov za klepet. Toda zakaj bi izbrali posebej Acobot? Razlogov je veliko, vendar je tu nekaj, da vas opozorim, zakaj smo bili tako navdušeni, da smo ga preizkusili.

Preprosto

Najprej je pripomoček za klepet enostaven za namestitev in ga lahko prilagodite spletnemu mestu. Izberete lahko avatar (ali ga naložite), izberete slog klepetalnice in nastavite barvo. Tako je precej enostavno prilagoditi klepet, da ustreza vašemu spletnemu mestu.

Pameten

Toda prava lepota Acobota je v AI klepetu. Inteligentni klepetalnik se hitro seznani z vašim spletnim mestom s skeniranjem in “pomnjenjem” vaše vsebine v samo nekaj minutah. Nato se posodablja, ko spreminjate svoje spletno mesto, tako da obiskovalcem vaše strani vedno ponudite koristne in natančne odgovore.

Učinkovito

Acobot AI Chatbot: Začetek pogovora

Acobot klepet AI je tudi prvi, ki je sprožil pogovor. Zagotavljanje takojšnje pomoči v realnem času. Ne glede na to, ali sprašuje, kako lahko pomaga ali če želi uporabnik pustiti sporočilo, Acobot razbije led in vas vzpostavi v stiku s potencialnimi strankami. Če Acobot iz nekega razloga ne more pomagati uporabniku, bo chatbot prosil za njegov e-poštni naslov, da bo človeški partner lahko prevzel. Obstaja celo možnost »Samodejno spremljanje« s prilagodljivim sporočilom, ki ga pošljemo za potrditev, da bo član ekipe kmalu vzpostavljen (ali karkoli že želite, da piše vaše e-poštno sporočilo).

Prihranek časa

Dodatna prednost je, da je vtičnik zasnovan tako, da nemoteno deluje z drugimi deli vašega spletnega mesta, kot so CRM, služba za pomoč in vodja prodaje. Integracija s temi drugimi storitvami vam prihrani čas in denar (ker vam ne bo treba ročno vnašati podrobnosti o stranki). Poleg tega lahko klepete sčasoma prilagodite, zato na koncu Acobot novim obiskovalcem morda niti ne zveni kot bot.

Acobot pa več kot samo pomaga potencialnim strankam – vtičnik vzdržuje dnevnike in prepise po e-pošti, da pomaga vašemu podpornemu timu, ko so v pisarni. Osebje si lahko preprosto ogleda celotno sejo klepeta, spremlja vodenje in ogled konverzij.

Acobot AI Chatbot: Analytics

Poleg tega je grafe enostavno razlagati, da predstavljajo seje klepeta, potencialne potencialne konverzije in konverzije, ustvarjene prek Acobota. Tako lahko menedžerji na prvi pogled vidijo, kako uspešen je Acobot.

Glavne funkcije vtičnika Acobot

Še vedno ni naprodaj? Tu je seznam številnih funkcij Acobot AI Chatbot.

 • Na voljo 24/7 za obiskovalce na vašem spletnem mestu
 • Hitra pomoč v realnem času
 • Na stotine avatarjev, ki jih lahko izbirate
 • Neomejene možnosti barvnih klepetov
 • Skenira / uči vaše spletno mesto v nekaj minutah
 • Ko se posodabljate, se ponovno uči
 • Tipkanje je takoj vidno
 • Nastavite pravila za skrivanje ali prikaz okna za klepet
 • Izberite nadaljevanje e-pošte ali telefona
 • Pošlji samodejna nadaljnja e-poštna sporočila
 • Prilagodite nadaljnje e-poštno sporočilo
 • Ustvari potrdila za seje in vodi
 • Nastavite do 5 prejemnikov prejemkov (na primer vaš glavni podporni e-poštni naslov ali skrbnik)
 • Dnevniki seje klepeta
 • Poročila o sejah, vodih in konverzijah
 • Spletna dokumentacija
 • V živo Acobot demo da preizkusite funkcije zase!

Zdaj, ko veste, kaj je Acobot AI Chatbot in imate predstavo, kaj lahko počne, je čas, da se prepričate, kako dejansko uporabljati vtičnik.

Kako začeti z Acobotom

Na srečo vas je začeti z Acobotom enostavno. Samo namestite vtičnik, ustvarite svoj račun in zgrabite ključ API. To je to! Torej, začnimo.

Namestite vtičnik Acobot AI Chatbot

1. Namestite vtičnik Acobot AI Chatbot

Najprej morate namestiti vtičnik Acobot AI Chatbot. To je brezplačno na spletnem mestu WordPress.org ali neposredno na nadzorni plošči WordPress. Samo pojdi Vtičniki> Dodaj novo in poiščite »Acobot«. Prvi rezultat bi moral biti Acobot Lead Generation AI Chatbot, prav to iščemo. Samo kliknite za namestitev in nato aktivirajte vtičnik.

2. Stran z nastavitvami Acobota

Z nameščenim vtičnikom boste zdaj želeli obiskati stran z nastavitvami. To lahko najdete pod Nastavitve> Acobot. Videti bi moral zaslon, kot je zgornji, in to kaže, da boste za nastavitev vtičnika potrebovali ključ API. Če želite to narediti, kliknite modro povezavo »prijava«.

Ustvarite svoj račun in gradnik Acobot

3. Prijava na račun Acobot

Povezava za prijavo naj vas pripelje neposredno do obrazca registrirajte se za račun Acobot. Za začetek potrebujete le e-poštni naslov. Ko vnesete svoje podatke, morate videti potrditveno stran.

4. Ustvaren račun Acobot

Tu se lahko prijavite za načrt ali nadaljujete s 15-dnevno brezplačno preizkusno različico. Nekaj ​​kasneje bomo začeli s cenami, vendar bomo za zdaj uporabili brezplačno preskusno različico.

Naslednji korak je ustvarjanje pripomočka (to je zabaven del).

5. Acobot Ustvari svoj pripomoček

Čarovnik za nastavitev Acobota vas bo vodil skozi tri glavne možnosti vašega pripomočka.

Izberite Acobot Avatar

Korak 1 je, da izberete svoj avatar. Na izbiro je na stotine ikon zalog ali lahko naložite svoje. Oblika PNG in GIF sta podpora, zato lahko divjajte in izberite avatar, ki najbolje predstavlja vašo blagovno znamko.

Izberite svoj slog klepeta Acobot

2. korak je izbrati slog pripomočka. Obstajajo tri možnosti meja polmera – moderne (polni okrogli vogali), mehurčki (zaobljeni koti) in pravokotnik. Izberite slog, ki ustreza videzu vašega spletnega mesta.

Izberite Acobot barvo klepeta

Korak 3 je, da izberete barvo za svoj pripomoček. Samo uporabite izbirnik barve, da poiščete svojo popolno šestnajsto vrednost.

5. Acobot API Key

S pripomočkom, pripravljenim za uporabo, lahko ustvarite ključ API-ja. Nastavite platformo, ki jo uporabljate (v našem primeru WordPress), in kopirajte API v razdelku »Vnos ključa« na strani.

Shranite nastavitve API Acobot

Zdaj prilepite ključ API nazaj na nadzorno ploščo WordPress. Nato shranite spremembe. Voila! Vaš Chatbot je pripravljen podati pomoč.

Acobot AI Chatbot: Klepet v živo

V le nekaj minutah bo Acobot pregledal vaše spletno mesto in vam lahko pomagal odgovoriti na vprašanja strank!

Nastavitve računa Acobot

S svojim chatbotom v živo in v spletu lahko Acobot začne pomagati uporabnikom na vašem spletnem mestu. Acobot je v vašem spletnem računu na voljo še več. Če se vrnete nazaj na Acobot.ai in se prijavite v svoj račun, tukaj boste našli vse.

Glavna nadzorna plošča

Acobot AI Chatbot: glavna nadzorna plošča

Glavna nadzorna plošča omogoča hiter pregled nad tem, kaj točno Acobot počne za vas. To je odličen vir za ogled zadnjih sej, novih potencialnih strank ali konverzij, dvakrat preverite, ali je Acobot prelistal vse vaše strani in preveril, ali je chatbot pripravljen in deluje..

Interakcija

Acobot AI Chatbot: seje klepeta

Na kartici Interakcija boste našli poročila in dnevnike za naslednje:

Seje: Oglejte si celotne dnevnike klepeta, poglejte graf interakcij sej v tem tednu in naložite CSV za vse seje klepeta. Z možnostjo prejemanja dnevnika lahko uporabite tudi do 5 e-poštnih naslovov, ki jih želite obvestiti o novih sejah.

Vodi: Na tej strani si oglejte e-poštna sporočila (ali telefonske številke, če omogočite to možnost), ki ste jih zajeli. Tu lahko tudi omogočite in prilagodite sledenje samodejnemu pošiljanju e-pošte in znova določite prejemnike prejemkov.

Konverzije: Oglejte si dnevne konverzije.

Spletna stran

Sledi zavihek Spletno mesto, na katerem so pomembne možnosti za:

Strani in teme: Poglejte, kaj se je naučil Acobot. To je pomembno, če želite preveriti, ali Acobot pregleduje potrebne strani, da bi obiskovalcem vaše spletne strani zagotovil najboljšo možno podporo.

Domene: Dodajte vse svoje povezane domene. Acobot se plazi glede na domačo stran – zato v svoj meni vključite pomembne povezave. Prav tako lahko dodate več domen. Če imate na spletnem mestu yourwebsite.com, product.yourwebsite.com in help.yourwebsite.com, do katerih želite imeti dostop do Acobota, jih ne pozabite dodati v svoj račun.

Acobot AI Chatbot: Izključitve

Izključitev: To je približno tako, kot se sliši – dodajte izključitve, da preprečite, da bi program Acobot plazil ali priporočil te strani.

Acobot AI Chatbot: Pogosta vprašanja po meri

FAQ2: Dodaj pogosta vprašanja po meri za Acobot. Vnesite skupno vprašanje in vnesite natančen odgovor, ki ga želite dati Acobotu.

Gradnik

Na tem zavihku nadzorne plošče lahko nastavite in prilagodite pripomoček Acobot. Tu je več možnosti, ki so na voljo:

 • Spremenite Avatar, Slog in Barva ste izbrali prvotno
 • Vidnost za skrivanje gradnika na določenih straneh
 • Preklopite za vklop / izklop Acobota ali ustvarjanje urnika
 • Dodajte nazaj na vrh Gumb na svojih spletnih straneh (če vaša WordPress tema še ne vključuje tega)
 • Do ključa za API dostopajte od Namestitev

Napredno

Nazadnje so napredne možnosti. Tukaj lahko posodobite svoj načrt ali dodate nove člane (samo ne pozabite, da se morajo novi člani vaše ekipe najprej prijaviti za račun, da jih lahko dodate v svojo skupino).

Podrobnosti o cenah

Acobot načrt cena

Acobot začne z 29 dolarji na mesec za načrt malega. To vključuje možnost, da bo chatbot naučil 50 strani in zagotovil neomejeno interakcijo z do 500 uporabniki na mesec. To je popolnoma primerno za večino podjetij, majhnih spletnih trgovin ali preprostih spletnih mest za pomoč. Od tam lahko po potrebi nadgradite na Srednji ali Veliki načrt.

Opomba: Obstaja brezplačen načrt Acobot, na katerem lahko pustite svoj račun po 15-dnevnem preizkusnem obdobju. Brezplačni načrt je podoben majhnemu načrtu, če pa chatbot od uporabnika zahteva, da pusti e-poštni naslov ali telefonsko številko, bodo te informacije prikrite na vaši nadzorni plošči. Za odklepanje teh zelo pomembnih funkcij boste morali nadgraditi na plačljiv načrt.

Čeprav obstaja veliko brezplačnih vtičnikov za klepete, ne ponujajo enake človeške izkušnje kot pri Acobotu. In če številke zdrobite, je celo načrt velikega veliko cenejši od dodajanja nove osebe v svojo skupino za podporo. Zaradi tega je Acobot uporabniku in proračunu prijazen.

Končne misli o Acobot Chatbotu za WordPress

Zavijanje klepeta Acobot AI ponuja edinstven in cenovno ugoden način za nudenje 24-urne pomoči obiskovalcem vaše spletne strani. Ampak ali je vredno? Tu so moje osebne končne misli o tem, kaj sem si mislil o vtičniku.

Dobro: Acobot je hitra in cenovno ugodna rešitev za podporo. V manj kot pol ure lahko na svojem spletnem mestu imate koristnega klepeta z AI. Vidim, da je zelo koristno za rastoča podjetja, ki nimajo proračuna za celotno skupino podpornega osebja, in kot odličen dodatek spletnim mestom, ki sprejemajo veliko število obiskovalcev, ki potrebujejo smernice (na primer spletna mesta LMS). Spletna analitika in poročila tudi preprosto spremljajo uspešnost Acobota, tako da lahko vidite, ali vaš klepet deluje pravilno.

Slabi: Trenutno je Acobot na voljo samo v angleščini. V času, ko pišete ta pregled (2018), če je vaše spletno mesto v katerem koli drugem jeziku, je nezdružljivo. Poleg tega je edini drug očitek, da je “brezplačni načrt” tako omejen in res ni vreden. Zbira e-poštne naslove (super), vendar jih ne vidite (ne tako zelo). Ko se konča super 15-dnevni preizkus, se morate takoj odločiti, ali ste pripravljeni vlagati v svoje podjetje.

Ampak, ko gre za to, bi osebno priporočal Acobot? Da (če je vaše spletno mesto v angleščini).

Imate še kakšna vprašanja o Acobot AI Chatbot, ki jih niste obravnavali v tem članku? Ali ste že preizkusili vtičnik in bi radi delili svoje misli? Spodaj pustite komentar – rada bi vas slišala!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me