Booknetic: WordPress sestanki in rezervacije v škatli

Booknetic: WordPress sestanki in rezervacije v škatli

Dodajanje zanesljivega sistema rezervacij na vaše WordPress spletno mesto je za začetnike in profesionalce naporno. Če bi sistem rezervacij kodirali iz nič, bi to verjetno trajalo mesece, če ne celo let. In to bi bila vadba brezplodnosti, še posebej, ko je kolo že izumljeno in obstajajo neverjetni vtičniki, kot je Booknetic.

Booknetic je fantastičen vtičnik za sestanke in rezervacije za WordPress spletna mesta. To je odlična rešitev za podjetja, kot so hoteli, telovadnice, saloni, zdravilišča, odvetniške pisarne, servisne delavnice in vse druge storitve, ki temeljijo na storitvah. Vtičnik omogoča vašim potencialnim, da si rezervirajo sestanke in plačajo enostavno.

V zakulisju, Booknetic prihaja z intuitivno nadzorno ploščo, s katero je upravljanje rezervacij neverjetno enostavno. Storitve lahko preprosto ustvarite, dodate uslužbence, izberete več lokacij, dodate prehodna plačila in naredite še veliko več. Z drugimi besedami, je idealni vtičnik za rezervacijo WordPress za začetnika, ki ga ne kodira.

V današnjem recenzijskem postu si pobližje ogledamo, kaj naredi Booknetic klopi. Dotaknimo se razpoložljivih funkcij in preizkusno pripeljemo vtičnik, tako da veste, kaj lahko pričakujete. Če se to sliši odlično, se takoj potopimo.

Kaj je Booknetic?

booknetic wordpress vtičnik

Kaj je torej Booknetic in od kod prihaja? Preprosto povedano, Booknetic je eleganten, a močan vtičnik za rezervacije za WordPress spletna mesta. To je zamisel veteranskih razvijalcev Koda FS (skupaj z njihovo priljubljeno FS poster vtičnik za samodejno objavljanje).

Vtičnik je izšel 2. oktobra 2019, kar pomeni, da je v času pisanja napisov relativno nov. To pomeni, da je v prihodnosti še veliko možnosti za izboljšave in boljše lastnosti. Kljub temu je Booknetic eden najpreprostejših vtičnikov za načrtovanje, ki jih boste kadar koli uporabljali na svojem spletnem mestu za rezervacije.

Glede na to, da smo v preteklosti že pregledali številne druge vtičnike za rezervacijo WordPress-a, Booknetic za razliko od nekaterih svojih konkurentov ni na voljo. To pomeni, da dobite enostavni vtičnik za rezervacijo, ki je tudi zelo hiter.

Booknetic je vrhunski vtičnik, kar pomeni, da ga trenutno ne morete prenesti na WordPress.org. Če bodo v prihodnosti izdali brezplačno različico, bom objavo ustrezno posodobil. Če želite preizkusiti vode, vam ponujajo fantastično Booknetic demo na uradni spletni strani.

Zdaj ko vemo, s čim sodelujemo, bomo odkrili, kaj lahko Booknetic ponuja v smislu funkcij.

Knjižne lastnosti

knjižne lastnosti

Vtičnik Booknetic WordPress je na voljo z zadostnim seznamom orodij za hitro in hitro delovanje in delovanje sistema za rezervacije. Ko namestite Booknetic, boste deležni fantastičnega nabora funkcij, ki vključujejo, vendar niso omejeni na:

 • Mobilno pripravljen in odziven dizajn, ki pomeni, da bo vaše spletno mesto za rezervacije videti odlično na več napravah
 • Začetnikom prijazno – Booknetic je neverjetno enostavno nastaviti in prilagoditi za vsako podjetje
 • Izdelovalec obrazcev povleci in spusti, ki omogoča dodajanje dodatnih polj v privzeti obrazec za rezervacijo
 • Podrobna poročila z dejanskimi podatki, ki vam bodo pomagali ostati na vrhu poslovanja
 • Prilagodljiva e-poštna in SMS obvestila za vaše stranke in osebje
 • Podpora za plačila PayPal, Stripe in WooCommerce
 • Podrobna dokumentacija in odlična osebna podpora
 • Poenostavljena stran za rezervacijo, ki zmanjšuje stopnjo obiskov ene strani
 • Popolnoma avtomatizirano – nastavite enkrat in prihranite ure
 • Dodajte neomejeno število zaposlenih
 • Možnosti za več valut
 • Dodajte neomejene storitve
 • Neomejeno kategorij
 • Super vsestranski uporabniški vmesnik
 • Et cetera

Preizkušanje demonstracije je edini način, da dobite občutek, kaj lahko pričakujete. A poznate me; Vgradil sem polno različico, da lahko preizkusim vsako podrobnost do zadnjega piksla. Ne morem si pomagati

Tukaj sem našel.

Kako namestiti Booknetic WordPress vtičnik

vtičnik za načrtovanje terminovanja termina za knjižni wordpress

Ne pozabite, Booknetic je vrhunski vtičnik. Celotna različica je na voljo na Envato za enkratno ceno 79 dolarjev. To je tisto Redno licenca, ki zajema eno WordPress spletno mesto. Razvijalci ponujajo Podaljšana licenca na 349 dolarjev za pet WordPress spletnih mest. Pojdite po načrtu, ki deluje za vaše podjetje.

Booknetic se trenutno giblje na Envato in je bil predstavljen na CodeCanyonu. Vsak načrt zajema šest mesecev namenske podpore in vseživljenjske posodobitve. Po nakupu Booknetic lahko iz Envato prenesete mapo ZIP z ustreznimi datotekami in licenco. Izvlecite mapo v računalnik in poiščite Booknetic ZIP datoteko.

Nato se prijavite v skrbniško območje programa WordPress in se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo, kot je prikazano spodaj.

kako namestiti nov vtičnik wordpress

Nato kliknite na Prenesite vtičnik izberite gumb Booknetic ZIP v računalniku in pritisnite Namestiti zdaj, kot smo poudarili v naslednjem screengrabu.

nalaganje knjižnega

Aktivirajte vtičnik:

kako aktivirati knjižni vtičnik

Po aktivaciji kliknite na Booknetic element v skrbniškem meniju WordPress:

postavka menija za knjižni vtičnik za knjižni vnos

Na naslednjem zaslonu vnesite kodo za nakup in izberite, kako ste slišali za Booknetic (namig: S spletnega dnevnika WPExplorer), vnesite e-poštno sporočilo in pritisnite Namestite gumb, kot smo podrobneje opisali spodaj.

knjižna koda za nakup

Takoj, ko licenca potrdi, boste preusmerjeni na lepo knjižno nadzorno ploščo, prikazano spodaj.

knjižnična nadzorna plošča

A kot vidite, še nimamo ničesar. Dodajmo nekatere storitve, osebje, lokacije in na splošno preizkusimo, kaj lahko Booknetic naredi.

Kako konfigurirati Booknetic

Če ste to storili do zdaj, nimate časa zapravljati. Začnimo z dodajanjem lokacije vašega podjetja, članov osebja in nekaterih storitev.

Dodajanje lokacij podjetja

Pomaknite se na Lokacije, kot je prikazano na naslednji sliki.

Po tem kliknite na Dodaj lokacijo gumb:

V pojavnem pojavnem oknu, ki se prikaže, vnesite podrobnosti o svoji lokaciji in kliknite na Dodaj lokacijo gumb, kot je prikazano spodaj.

Za naš primer poslovanja s telovadnicami sem dodal dve lokaciji: New York in Atlanta ��

lokacije v knjižni

Zdaj, ko imamo v sistemu svoje poslovne lokacije, dodamo nekaj uslužbencev.

Dodajanje članov osebja

Kliknite na Osebje kot je prikazano spodaj.

dodajanje uslužbencev v knjižno

Nato pritisnite na Dodaj osebje gumb:

Vnesite podatke o svojem osebju in pritisnite na Dodaj osebje gumb.

Ne pozabite v zgornjem pojavnem oknu nastaviti urnike za svoje osebje. Šel sem naprej in dodal dva trenerja za našo telovadnico.

Zaenkrat tako dobro, vse izgleda super. Imam svoje lokacije in osebje skupaj z urniki, posebnimi dnevi in ​​počitnicami. Zdaj pa dodajmo še nekaj storitev.

Dodajanje storitev

Kliknite na Storitve kot je prikazano spodaj.

dodajanje knjižnih storitev

Booknetic vam omogoča, da ustvarite kategorije za svoje storitve. Pod vsako kategorijo lahko dodate podkategorije in storitve glede na vaše potrebe. Ob tem pritisnite tipko plus (+) poleg Kategorije zavihek, kot poudarjamo spodaj.

nadzorna plošča knjižnih storitev

Nato vnesite ime kategorije in kliknite ikono klopa:

Po tem kliknite ikono plus (+) pod novo ustvarjeno kategorijo:

dodajanje storitve v knjižnem vtičniku za rezervacijo

Tako pride do drobnega polja, ki vam omogoča, da dodate kategorijo ali storitev, kot je prikazano spodaj.

Ker ne potrebujem druge kategorije, sem šel naprej in udaril Storitev gumb, ki odpre polje, tako da lahko dodate več podrobnosti:

Vse je naravnost enostavno. Lahko preprosto dodate ime storitve, ceno, polog, osebje, urnik in dodatke.

Za naš primer sem ustvaril kategorijo z imenom Telovadne storitve, in pod kategorijo sem dodal dve storitvi, tj., Trening ena na ena in Skupinsko usposabljanje. Zdaj je zaslon mojih storitev videti takole:

Izgleda super. Prav?

Pred vsem drugim je ključnega pomena, da nastavite prehod za plačila, da boste lahko zaračunali strankam. Booknetic podpira plačila PayPal, Stripe in Local (na kraju samem). Z drugimi besedami, imate na voljo vsa orodja za zbiranje plačil.

Konfiguriranje prehodnih plačil

Konfiguriranje Booknetic-a za sprejem plačil je enostavno. Pomaknite se do Nastavitve kot je prikazano spodaj.

Nato kliknite na Nastavitve plačila zavihek:

Na naslednjem zaslonu lahko preprosto konfigurirate svoje nastavitve plačila.

Če uporabljate PayPal, boste morali ustvarite aplikacijo najprej. Enako velja, če uporabljate Stripe. Kakor koli že, neverjetno enostavno je ustvariti plačilno aplikacijo v PayPalu ali Stripeu – ničesar ne boste kodirali; samo vnesite svoje podatke o podjetju in plačilni procesorji bodo naredili vse za vas.

Spreminjanje obraznega izgleda

Booknetic videz

Booknetic vsebuje tudi vgrajene barvne možnosti za obrazce. Izberite med 7 vgrajenimi barvnimi shemami, da hitro spremenite izgled obrazcev.

Knjigetični izgled po meri

Ali pa uporabite možnost po meri, da izberete barve, ki se ujemajo z vašo blagovno znamko.

Zdaj imamo storitve, osebje, lokacije, plačilne prehode in. Če pa obiskovalci pridejo na vaše spletno mesto, ne bodo videli vašega obrazca za rezervacijo. Za to moramo na stran dodati kodek Booknetic z uporabo kratke kode.

Prikaz knjižnih rezervacij

Zdaj, ko lahko sprejemamo plačila (upam, da ste ugotovili, da je ustvarjanje aplikacij v PayPalu in Stripeju enostavno), nam prikažite obrazec za rezervacijo, da lahko začnemo sprejemati sestanke in plačila. Pomaknite se na Strani> Dodaj novo, kot je prikazano spodaj.

dodajanje nove strani za WordPress

Gutenberga že imam – novodobnega urejevalnika WordPress-a. Mimogrede, uporabljam tudi Dvajset šestnajst tema na moji testni strani. Nato ustrezno poimenujte svojo stran. Uporabljam Storitve knjižnih telovadnic za moj primer. Pojdite naprej in kliknite ikono plus (+) v Gutenbergu, da dodate kratek kode Booknetic, kot smo podrobneje opisali spodaj.

dodajanje knjižne kode

Po tem konfigurirajte atribute strani (najboljša je celotna širina) in Objavi svojo stran.

Če stran vidim v sprednjem delu, bom videl to:

Ni slabo. Imam dva zavihka lokacije. Če kliknem katero od lokacij, recimo da sem v New Yorku, bom začel postopek rezervacije. Booknetic me bo sprožil in me vodil skozi preostali postopek. Izbral bom svojo lokacijo, uslužbenko, ki mi je všeč (morda Jane Doe ��), urnik in plačilo.

Tu je kratek video, ki ponazarja postopek knjižničnega rezerviranja:

Druge funkcije

Tukaj smo zajeti druge značilnosti Booknetic. Iz zgornjih navodil lahko ustvarite celovit sistem rezervacij. V naslednjem razdelku smo opisali druge funkcije, ki vam pomagajo ostati na vrhu.

Koledar

Zaslon koledarja omogoča ogled dnevnih sestankov. Če si želite ogledati koledar, se pomaknite do Booknetic> koledar:

Plačila

Zaslon za plačila omogoča ogled in urejanje plačil od uporabnikov. Če si želite ogledati plačila, pojdite na Booknetic> Plačila, kot je prikazano spodaj.

booknetic wordpress vtičnik

Stranke

Če si želite ogledati seznam vseh svojih strank, pojdite na Booknetic> Stranke, kot je prikazano spodaj.

Kaj je naslednje? Kuponi!

Dodajanje kuponov

Povejte, da želite ponuditi nove popuste svojim novim strankam, ker kdo ne ljubi dobro? Če je to vaš načrt, vam Booknetic ponuja samo možnost. Pojdi do Knjižni> Kuponi, kot je prikazano spodaj.

Upam, da se danes tukaj kaj naučiš.

Iti naprej…

Naj pogledam. Še kaj drugega? Ja seveda. Obvestila SMS in e-pošte. Konfiguriranje obeh nastavitev je enostavno. Poskusil vam bom povedati, kaj ste izvedeli. Kljub temu morate od ponudnika SMS in e-pošte dobiti nastavitve konfiguracije.

Pomembno: Nastavitve SMS in e-pošte morate dobiti od svojega ponudnika. Če tega ne veste, vam lahko z veseljem pomagamo. Zastonj ��

Če želite nastaviti obvestila, obiščite katero koli Obvestila SMS ali Obvestila po e-pošti. Ustvarite lahko po meri SMS in e-poštna obvestila, kar je super:

Obrazci po meri

Knjižni obrazci po meri

Želite sestaviti svoj obrazec? Ti lahko! V razdelku Obrazci po meri lahko uporabite razpoložljiva polja za oblikovanje lastnega splošnega ali posebnega obrazca.

Knjižna polja obrazca po meri

Izbirate lahko med polji za nalepke, vnose, gumbe itd. V vsakem od njih pa so na voljo tudi možnosti za zahtevana polja, besedilo rezerviranega mesta, več možnosti (za potrditvena polja in izbirne gumbe) in več.

Zdaj pa ti…

Če iščete vtičnik za rezervacijo WordPress, v celoti podpiram Booknetic. Imajo lastnosti, podporo in cena je tudi super.

Kakšni so vaši pogledi? Sporočite nam v komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me