Elementor 2.0 Pregled: Spreminjanje obraza spletnega oblikovanja

Elementor 2.0 Pregled: Spreminjanje obraza spletnega oblikovanja

V tem pregledu Elementor si bomo ogledali ta znani vtičnik za ustvarjanje strani in njegovo nedavno izdajo Elementor 2.0. Ne glede na to, ali želite prilagoditi nekaj spletnih strani ali oblikovati povsem novo spletno mesto, nova različica Elementor 2.0 vsebuje orodja in funkcije, s pomočjo katerih lahko uresničite svojo ustvarjalno vizijo.

Preberite nadaljevanje, če želite izvedeti več o tem, kaj lahko Elementor ponuja, in pridobiti poglobljeno razumevanje najnovejših funkcij, izdanih z Elementor 2.0. Upoštevali bomo tudi prednosti nadgradnje na Elementor Pro. In napredne funkcije, ki jih ponuja ta razširitev premium. Začnimo…

Uvod v Elementor

Elementor

Za tiste med vami, ki še niste uporabljali Elementorja in veste le malo o vtičniku, bomo začeli s hitrim uvajanjem te rešitve in razmislili, kaj lahko ponuja.

Elementor je priljubljen vtičnik za oblikovanje strani WordPress, ki se je neverjetno predstavil šele pred slabima dvema letoma. V tem času je Elementor postal resen konkurent v svetu vtičnikov za ustvarjanje strani. Zagotavlja impresivno izkušnjo in obsežne funkcije, kar ima za posledico nenehno rastočo bazo strank.

Elementor podpira oba a prost in premium različico vtičnika. Elementor Pro je razširitev brezplačnega vtičnika in ponuja napredna orodja za izboljšanje delovnega toka in povečanje konverzij in prodaje. Pro različico Elementorja bomo obravnavali v nadaljevanju članka. Zaenkrat pa poglejmo, kaj ponuja brezplačna različica Elementor …

Elementi ali lastnosti

Elementor ima vgrajen intuitiven urejevalnik povleci in spusti, ki uporabnikom omogoča enostavno oblikovanje ali prilagajanje katere koli strani ali vrste objave po meri v WordPressu. In vse, ne da bi se dotaknili vrstice kode. Vse prilagoditve je mogoče opraviti na sprednjem delu vašega spletnega mesta, tako da lahko vidite, da se zasnovi strani izvajajo v realnem času.

Knjižnica predlogov Elementor vsebuje več kot 300 lepo oblikovanih predlog, ki so med njimi izbrane, ustvarjene tako, da poskrbijo za katero koli panogo in nišo. Ko je izbrana predloga, vam urejevalnik Elementor nudi ogromen nadzor nad vsako podrobnostjo o stilu. Predloge in oblikovanje strani je mogoče shraniti in ponovno uporabiti ter izvažati za uporabo na drugih spletnih mestih.

Elementor ponuja tudi kompleten paket pripomočkov brezplačno. Ti pripomočki delujejo znotraj ustvarjalca strani v živo, kar vam omogoča, da svojim stranim dodate neskončne možnosti oblikovanja. Tukaj je le nekaj pripomočkov, ki jih lahko uporabite na svojih straneh …

 • Galerija slik.
 • Slika vrtiljak.
 • Google zemljevidi.
 • Gumbi.
 • Video.

Pripomočke in vtičnike drugih proizvajalcev lahko vgradite tudi v ustvarjalnik strani Elementor. Zato se lahko obkrožite z vsemi svojimi najljubšimi elementi oblikovanja.

Tukaj je nekaj drugih vrhunske lastnosti ki jih Elementor ponuja …

 • Popolna prilagoditev postavitve.
 • Video ozadja.
 • Vgrajeno urejanje.
 • Slika in galerija Lightbox.
 • 800+ Googlovih pisav.
 • Oblikovanje ciljne strani.
 • Urejanje mobilnih naprav.
 • Prijazno do razvijalcev.

Elementor ponuja tudi obsežno podporo, vključno z video vajami in poglobljenimi članki. Te učijo korak za korakom, kako uporabiti ta vtičnik za ustvarjanje osupljivih spletnih mest.

Tako zdaj vemo malo o Elementorju in nekaterih funkcijah, ki jih vključuje v svoji brezplačni jedrski različici. Nato poglejmo nedavno izdajo Elementor 2.0 in ugotovimo, katera orodja in funkcionalnosti so dodane v ta že tako bogat vtičnik.

Nove lastnosti Elementorja 2.0

Februarja se je ekipa Elementor začela uvajati Elementor 2.0. Z vsako novo izdajo funkcij upajo rešiti težave, s katerimi se ljudje, ki uporabljajo WordPress, srečujejo vsak dan, ko poskušajo oblikovati in prilagoditi spletna mesta. Torej, katere funkcije so bile uvedene in kako bodo izboljšale izkušnjo Elementorja?

Elementor bloki

Bloki

Ena prvih funkcij, ki je izšla pod Elementor 2.0, je bila Elementor bloki. Ta popolnoma brezplačna funkcija omogoča prilagodljiv način za hitro in učinkovito ustvarjanje strani.

Bloki so v bistvu vnaprej oblikovani razdelki, ki lahko skupaj ustvarijo popolne strani. Prebrskajte in filtrirajte skozi različne razpoložljive možnosti oblikovanja in nato s posameznim klikom gumba dodajte ustrezne bloke vsaki strani svojega spletnega mesta. To vam omogoča večjo prilagodljivost kot predloge strani, vendar še vedno dovolj podpore za oblikovanje, da prihranite čas in poskrbite za izdelavo uporabniku prijaznega, profesionalnega in privlačnega spletnega mesta.

Vsak blok je mogoče prilagoditi, kar vam omogoča, da vsebino preoblikujete in svoje misli in ideje hitro spremenite v spletno mesto. Bloki so vnaprej izdelani z nastavitvami pripomočkov in postavitve, tako da se lahko preprosto osredotočite na postopek oblikovanja in ne skrbite za tehnične vidike izdelave strani. Bloke lahko nato shranite in ponovno uporabite na različnih straneh.

Izbira in izbira blokov za ustvarjanje strani ni le zabaven način oblikovanja. Bloki bodo racionalizirali vaš potek dela in upravljali z vašim ustvarjalnim postopkom, kar bo povzročilo, da bodo končane, vrhunske strani sploh v nobenem trenutku.

Trenutno je v knjižnici blokov na voljo 253 različnih vrst blokov, razporejenih po 15 kategorijah, vključno s ceno, skupino, pričevanji, portfeljem, pozivom k akciji in naročnino. Ekipa Elementor bo sčasoma dodala v to knjižnico in zagotovila, da bodo ne glede na vaš projekt na voljo tudi bloki.

Elementor API za razvijalce

API za razvijalce

Aprila je Elementor objavil svojo novo Center za razvijalce za razvijalce Elementor. To je novo spletno mesto in resnično impresiven vir – tisto, ki bo imelo velik vpliv na vsakega WordPressovega razvijalca, ki želi razširiti Elementor ali ga vključiti v izdelek.

Center za razvijalce ima dva oddelka …

Oglejmo si oba podrobneje …

Viri za razvijalce Elementor

Center za vire razvijalcev vsebuje navodila za uporabo po korakih, vaje in primere kode, ki razlagajo, kako lahko razvijalci ustvarijo lastne razširitve Elementorja ali rešitve po meri za stranke. Obstajajo tako informacije za vtičnike in razvijalce tem, kot tudi informacije o najnovejših standardih kodiranja WordPress in najnovejših najboljših praksah.

Referenčna koda elementa

S referenčnimi dokumenti kode elementa lahko hitro spoznate, kaj počne vsaka funkcija, razred, metoda in kljuka. Tukaj lahko preprosto poiščete kodo reference in poiščete določeno kodo, ki se samodejno posodobi z vsako novo različico različice Elementor. Ekipa Elementor tudi v predvidljivi prihodnosti načrtuje, da bodo v referenčno kodo dodali odrezke in primere kod.

Če ste WordPress vtičnik ali razvijalec tem, je Elementor Developers Center neprecenljiv vir in ga je vredno preveriti..

Elementor Pro 2.0 – ustvarjalec tem

Elementor graditelja teme 2.0

Ob izdaji Elementor Pro 2.0 je bil vtičnik za izdelavo strani nadgrajen, da vključuje zmožnosti ustvarjalca tem. Do zdaj ni bilo mogoče prilagoditi določenih področij svoje teme z urejevalnikom Elementor Pro, kot so glava, noga, enojna objava in arhiv.

Elementor Pro Theme Builder je razširil koncept predlog in uvedel nove vrste predloge za glave, noge in druga področja vašega spletnega mesta. Tako lahko zdaj z urejevalnikom povleci in spusti Elementor oblikujete in prilagodite vsak del vašega spletnega mesta, ne le območja z vsebino. Zato se poslovite od kodiranja!

Elementor Pro Builder tem deluje na kateri koli temi WordPressa in vam omogoča, da vsak vidik svojega spletnega mesta zgradite vizualno, na sprednjem koncu svojega spletnega mesta. Z uporabo dinamičnih predlog lahko ustvarite okvir za svojo vsebino in jo nato uporabite na svojem spletnem mestu. Predloge nato napolnite z dinamično vsebino s svojega spletnega mesta s samo enim klikom.

Ponuja tudi Elementor Pro 2.0 25+ blokov glave in noge, pa tudi lepljiva funkcija glave, ki vam bo pomagala začeti. Ne boste več omejeni z glavo in nogo teme. Zdaj lahko bloke Elementor ustvarite elegantne in privlačne modele, ki delujejo z ostalo blagovno znamko spletnega mesta.

Elementor Pro 2.0 – funkcije, ki jih še čaka

Še vedno pridi

Kot smo že omenili, se Elementor 2.0 izvaja po korakih. In za Elementor Pro 2.0 so še vedno na voljo funkcije.

Kmalu bi morala biti integracija WooCommerce z nami, ki bo prek urejevalnika elementov omogočil močan oblikovalski nadzor nad vašo trgovino WooCommerce, stranmi izdelkov in drugimi elementi e-trgovine. Pripomočki vključujejo …

 • WooCommerce Products Widget – Prikažite in filtrirajte svoje izdelke WooCommerce na svojem spletnem mestu.
 • WooCommerce Widget Categories – Izberite, katere kategorije izdelkov so prikazane.
 • Woo Elements Widget – Dodajte strani e-trgovine na svoje spletno mesto, vključno s stranjo košarice, posamezno stran izdelka, stranjo za nakup in drugo.
 • Woo Add to Cart Widget – Prikažite gumb »Dodaj v košarico«.

Zaradi teh integracij bo Elementor popolno orodje za oblikovanje spletnega mesta za e-trgovino po vaših natančnih zahtevah.

Prihajajo tudi obsežna podpora za Napredna polja po meri (ACF) in nabor orodij. S to funkcijo boste lahko ustvarili polja vsebine v ACF ali Toolset in jih nato vizualno vključili na katero koli stran. Kar je za razvijalce tam, je morda tudi sprememba iger.

Če želite nadgraditi na Elementor Pro?

Elementor Pro

Po branju o izjemnem Theme Builderju, ki ga je ekipa Elementor vključila v razširitev Elementor Pro, ter integracijah WooCommerce, ACF in Toolset, ki so za vogalom, se boste morda vprašali, ali bi morali nadgraditi na Pro.

Pa si poglejmo na hitro, kaj vse še ponuja Elementor Pro …

 • Predloge za predloge – izberite med predlogi vrhunskih predlog.
 • Obrazci – Oblikujte in dodajte kontaktne obrazce, naročnino, obrazce za prijavo in drugo.
 • Mediji – predstavite slike in videoposnetke s pomočjo pripomočka z vrtiljakom ali diapozitivi.
 • CSS po meri – Dodajte svojo kodo in si jo oglejte v akciji v urejevalniku v živo.
 • Integracije – enostavno integrirajte s MailChimp, Facebook SDK, reCAPTCHA in Adobe TypeKit, če jih naštejete samo.
 • Social Media – Dodajte gumbe za skupno rabo, družabne ikone, Facebook integracije in še več.

Uporabniki Elementor Pro lahko koristijo tudi 24-urno podporo strankam. Hitro poiščite pomoč pri morebitnih težavah in odgovori na morebitna vprašanja. Očitno je Elementor Pro izjemno orodje in če resno razmišljate o kakovosti oblikovanja svojega spletnega mesta, bi morala biti nadgradnja na Pro v vašem radarju.

Končne misli o Elementorju 2.0

Kot vidite, se Elementor 2.0 ponaša z nekaj impresivnimi novimi funkcijami. Od Elementor Blocks in Developer API, do fantastičnega novega Elementor Pro 2.0 Theme Builder in naprednih integracij, Elementor spreminja obraz spletnega oblikovanja. Da je vtičnik Elementor obvezen za vse, ki oblikujejo ali prilagajajo spletno mesto, je samoumevno – vendar boste izbrali brezplačno ali premijsko različico?

Imate vprašanja o novi različici Elementor 2.0? V spodnjih komentarjih vas prosimo, da vprašate stran…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me