Envato gostil upravljan WordPress gostovanje pregled

Envato gostil upravljan WordPress gostovanje pregled

Danes bom pregledal zelo posebno storitev, ki jo ponuja velikan v podjetju WordPress. Govorim o Envatu. Storitev se imenuje gostitelj Envato in je relativno nova storitev, ki jo upravlja WordPress, v primeru Envato pa je v celoti upravljana v vsem pomenu besede.

Ta storitev gostovanja je bila ukinjena in trenutnim uporabnikom priporočamo, da prestopijo na drugo storitev upravljanja. Za naša trenutna priporočila lahko preverite našo najboljšo objavo za gostovanje v WordPress-u.

Kaj gosti Envato?

Envato Hosted je radovedna storitev iz več razlogov. Na prvi pogled se zdi kot najslabša ideja, ki si jo lahko zasnoval. Storitve Envato, ki imajo zunaj vse vrste storitev gostovanja, se zdijo izjemno poenostavljeno do te mere, da bo izkušenim uporabnikom skoraj neznanska težava, vendar naj vas to ne zavede. Za to masko izjemne preprostosti se skriva zelo močna storitev z enim dobrim bonusom… dejanski ljudje vam ves čas pomagajo.

Preden začnemo s Hosted, pa je kratek povzetek, kaj je in kaj ni vključeno:

  • Vključeno z gostiteljem Envato: Vaš 16 USD na mesec (po namestitvi) vključuje brezplačno eno vrhunsko WordPress temo (priporočamo seveda priljubljeno in zmogljivo temo Total WordPress, vendar lahko izbirate med številnimi dizajni), brezplačno selitev spletnega mesta, upravljane posodobitve in podporo, 100k obiskov, 5 GB prostora na disku, 100 GB pasovne širine, vsakodnevno varnostno kopiranje, varnost in odlična podpora strankam
  • Kaj ni vključeno: Pri Hostedu ni e-poštne platforme, ni večstranske podpore, vaše domensko ime / SSL pa boste morali kupiti posebej

Prijavite se pri gosti

Gostite Envato

Če želite videti postopek popolne prijave, si oglejte naš vodič na spletnem dnevniku Envato. Ampak to je precej enostavno. Samo poiščite temo, ki vam je všeč v Themeforest, in preverite, ali je priložena Hosted. Kliknite gumb za prijavo.

V tej objavi bomo domnevali, da lahko s tem delom obvladate sami in preučite kakovost Envato Hosted.

Začetek z Envato Hosted

Armaturna plošča je tako poenostavljena, da je skoraj problematična, saj je prva stvar, ki jo opazite, osnovni uporabniški vmesnik, skupaj z dejstvom, da vam ne bodo dovolili, da ne boste ničesar spreminjali, razen vaše domene, pa vam lahko dala vse napačne ideje o storitvi.

Envato gostil vam bo omogočil uporabo lastnih domen vendar poleg tega, da ne boste mogli naložiti svoje baze podatkov, ne boste imeli nobene poštne storitve razen konfiguriranja Google Apps in ne boste mogli obdelati datotek zaradi pomanjkanja raziskovalca datotek. Je kot storitev Godaddy WordPress, vendar celo bolj osnovna.

Nastavitve DNS omogočajo upravljanje vseh povezanih nalog, če gostite domeno na Envato. Kot sem že povedal, je ena dobra stvar te storitve ta, da vam bodo omogočili uporabo lastne domene in vam pomagali, da jo pravilno konfigurirate. Storitev ima tudi dostop do SFTP in varnostne kopije.

Registracija domene je precej preprosta in vse prve korake vam bo omogočila enostavno. Zdi se, da je gostovala storitev Envato predvsem usmerjena k novim uporabnikom in še posebej tiste, ki načrtujejo nakup tem in vtičnikov od Envato, tako da je postopek optimiziran za registracijo nove domene in da imate svojo nova namestitvena namestitev WordPressa v nobenem trenutku.

Na tej strani lahko dostopate do statistike, ki vam bo omogočila natančne številke, ki jih omogoča vaš načrt. Z diskovno kvoto do 5 GB na načrt 16 $. To ni poceni, zato upoštevajte, da je storitev res precej drago.

Vendar želim preseliti svoje trenutno spletno mesto

Seveda, če že imate spletno mesto, vam bo Envato Hosted olajšal življenje selitev je popolnoma brezplačna pri tej storitvi morate zahtevati selitev s podatki o trenutni prijavi v WordPress.

Ko vnesete vse informacije, boste preusmerjeni na stran s podporo in morali boste počakati nekje med 1 uro in do 10, odvisno od zahtevnosti spletnega mesta. Samo upoštevajte to storitev ni samodejna in bo potreboval človekovo interakcijo tako da to morda ni najboljša alternativa za tiste, ki vedo, kako narediti selitev in to želijo storiti sami to preprosto ni mogoče.

Enaka težava bo nastala tudi pri e-poštnih sporočilih, če domene upravljate z Envato, poštne storitve ni. Omogočili vam bodo konfiguriranje vnosov MX za storitve Google Apps, vendar je na njegovem področju izjemno omejeno. Uporabniki, ki se zanašajo na e-poštna sporočila po meri za svoja spletna mesta, bodo imeli več sreče drugje.

Ko je migracija končana…

Ko je vaše spletno mesto pripravljeno za ogled, boste lahko svojo domeno usmerili na CNAME, povezano s storitvijo. Pomembno si je zapomniti, da Envato nima ustreznega načina prikazovanja začasne domene, ki jo boste morali uporabiti za CNAME, če želite uporabiti svojo domeno po meri in ugotoviti, kaj je s poskusom prijave. na WP-Administrator. Poddomena usmerjanja lahko nato kot CNAME usmerite v prvotno poddomene. Poddomene usmerjanja uporabljajo kot način, da dinamično uravnotežijo svojo storitev, zato bodite pozorni ne uporabljati IP-jev pri dodelitvi vaše domene.

Ko se vaše spletno mesto seli, boste pozdravili z Pozdravno sporočilo in kratko anketo. Malo vsiljiv po mojem okusu, vendar se ga je enostavno izogniti, v katerem bo Envato vprašal, kakšno spletno mesto, vrsto in poslovno vrsto imate. Ko je to storjeno, je vaše spletno mesto pripravljeno za piskanje.

Tehnična podpora: Srce storitve

Namestitev ali selitev vašega spletnega mesta in postavitev na spletu traja noben ukrep z vaše strani ker se velika večina stvari ukvarja s tehnično podporo. Storitev je v celoti in v celoti upravljana, skrbijo za delovanje, podatkovne baze, varnost in vse o WordPressu, tako da vam ne bo treba urejati ene datoteke niti delati v bazi podatkov ali ji dodeliti uporabnikov in dovoljenj. Čeprav je to čudovite novice da se ljudje, kot sem jaz, zaradi tega ne morejo ogniti. Upoštevajte to izgubiš svoje sposobnosti sami lahko rešujete težave in funkcije na strani strežnika. S to storitvijo se resnično upravlja.

Tehnična podpora je srce te storitve. Ker je uporabniški vmesnik zelo omejen in večino časa ne bi mogli storiti, bo storitev morala biti na voljo izjemno dobra tehnična podpora če želi uspeti in se zdi, da je tako Imam nič pritožb zaradi teh interakcij. Ne le, da so odgovorili na vsa moja vprašanja, so izjemno pregleden o omejitvah storitev in to ni nekaj, kar boste videli pri drugih storitvah. Odzivajo se tudi v naravi. Če vidijo, da ste tehnična oseba, vam bodo podrobno razložili, zakaj imajo takšne omejitve.

Ne glede na to, kako dobra je uporabniška plošča uporabniškega vmesnika ali kako nova je nova samodejna namestitev v resnici. Če storitev tehnične podpore ni dobra, lahko postane precej neuporabna, še posebej, ko jo najbolj potrebujete. Zdi se, da to ni pri Envato Hosted.

Izvedba

Če pa tudi uspešnost ni dobra, samo tehnična podpora ne bo mogla uravnotežiti storitve. To je tudi dobra točka Envato, saj je njegova uspešnost zelo dobra.

Prvi čas za bajt je izjemen in spletno mesto se na splošno naloži precej hitro.

Kot lahko vidite, je spletni strežnik potreboval le 70 minut, da je odgovoril s skupno 216 ms, kar je zelo dobro na splošno.

Nalaganje spletnega mesta s Švedske daje tudi zelo dober rezultat.

Nalaganje iz Avstralije na drugi strani ni dobra ideja, storitev pa uporabnikom iz Severne Amerike in Evrope najbolj koristi.

Ko sem preučil glavo, lahko jasno vidite, da uporabljajo nginx kot nadomestno datoteko z Struktura predpomnilnika to drži dinamično usmerjanje v primeru, da nekaj ne uspe. To je dobro, ker bo vaše spletno mesto ne glede na to ostalo na spletu. Imate strukturo usmerjanja, ki dinamično razporeja vaše spletno mesto v drugo omrežje, ne da bi vam bilo treba skrbeti, je treba upoštevati pri pridobivanju tovrstnih storitev.

Kaj mi je bilo všeč

Envato gostovana storitev je popolnoma novomeško prijazen, poleg tega ob prijavi dobite brezplačno temo (na primer Skupaj). Ni vam treba storiti ničesar, da se vaše spletno mesto vzpostavi, saj se skoraj vse upravlja prek vozovnice za tehnično podporo. Prav tako, tehnična podpora je izredno prijazna in pripravljeni pomagati na vsakem koraku. Čutim ljubezen, ki jo ima tehnično osebje do storitve, in storili bodo vse, kar vam bo pomagalo. To pomeni, da bodo tudi, če potrebujete nekaj posebnega, priskočili na pomoč. Če ste eden od tistih fantov / deklet, ki imajo radi dobro tehnično podporo in se ne želijo sami ukvarjati s čim tehničnim, je Envato Hosted popoln.

Kaj mi ni bilo všeč

Slaba implementacija uporabniškega vmesnika in popolno pomanjkanje možnosti omogoča, da se ta storitev počuti še slabše kot GoPaddy WordPress, ki jo upravlja GoDaddy, za napredne razvijalce in tehnične ljudi. Visoka cena je še eno vprašanje, saj vsa usmerjevalna / dinamična struktura in dodatna tehnična podpora niso poceni. Za tako majhen prostor za shranjevanje je treba plačati 16 dolarjev za velika spletna mesta ni dobro bodisi kot naraščanje velikosti vas bo stalo veliko.

Zavijanje

Če ste tehnični moški / dekle ali napredni razvijalec, vam storitev Envato Hosted ne bo všeč, saj bo vaše strokovno znanje neuporabno, saj sami ne boste mogli narediti ničesar, poleg tega pa boste morali počakati na vsako spremembo kot tehnična podpora morate pomagati pri vsakem koraku. Toda Envato Hosted je storitev, ki se še razvija, zato so pripravljeni dodati nove funkcije. Sprejemajo vse kritike zaradi stvari, ki jih je bilo treba izboljšati in imajo izredno prijazen odnos do strank, tako da se resnično počutite pri njih posebno gostovanje.

Imati tako dobro tehnično podporo je skoraj ključnega pomena za prodajo njihove storitve. Z lahkoto vidim novega razvijalca, ki ima novo spletno mesto z njimi in se ne želi ukvarjati z namestitvami / vtičniki, v tem scenariju je Envato Hosted idealna storitev. Počutili se boste kot doma in vedeli, da dejanski ljudje poskrbijo, da vaše spletno mesto deluje tako, kot mora biti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me