Fanciest Author Box: Najboljša rešitev za avtorski okvir za WordPress?

Upravljanje spletnega mesta z več avtorji je kot drugačen svet v primerjavi z vodenjem oddaje za človeka (ali enega) oseba pokaži, v interesu, da si politično korekten ;-)).

Imate številne nove premisleke, ki jih lahko spremljate: vloge in zmogljivosti uporabnika, uredniške dolžnosti itd. Toda prednosti so ogromne – ustvarjanje vsebine je tako zamudno, če imate več piscev, ki delajo na vašem blogu, lahko zelo koristno. Ne samo to, ampak ustvarjanje ekipe lahko pri bralcih ustvari dojemanje, da je vaš blog veliko večja (in bolj dragocena) operacija, kot je bila prej.

S tem v mislih si morate prizadevati, da čim bolj izkoristite svoj status več avtorjev spletnega dnevnika in predstavite vsakega pisca. To ni enostavno storiti s WordPressom izven škatle, v tej objavi pa vam želim predstaviti odličen vtičnik, ki olajša delo promocije avtorjev.

Avtorji Škatle

Če ste navaden bralec bloga WPExplorer, ste verjetno opazili avtorjevo biološko polje na dnu vsake objave. Tukaj je moje:

Fantastični avtorski okvir

Precej kul, kajne? Kot vidite, vsebuje mojo glavo, skupaj z mojim imenom in kratek življenjepis. Poleg tega obstajajo zavihki za moje profile družabnih medijev, pa tudi za najnovejše objave, ki sem jih tukaj napisal na WPExplorer.

Za spletno mesto z več avtorji so te “avtorske škatle” popolne – prikazujejo vaše pisce, kar posledično prikazuje obseg in kakovost vašega spletnega dnevnika. Druga možnost je, da na koncu objave vključite nekaj vrstic, kar komajda ima enak vpliv. Kar se mene tiče, so polja avtorja, kot je zgornji primer samo način predstavitve avtorjev na vašem blogu WordPress.

Kar me pripelje v Fanciest Author Box. Na kratko, vtičnik vam omogoča, da na svoje spletno mesto WordPress vstavite biološka polja avtorjev na več lokacij. To je njegova najosnovnejša funkcionalnost.

Fantastični avtorski okvir

Privzeti zaslon Fanciest Author Box.

Verjeli ali ne, na tej spletni strani uporabljamo Fanciest Author Box. Naše avtorske škatle izgledajo zelo drugače kot zgornji primer, vendar deloma dokazujejo njegovo prožnost in enostavnost uporabe.

Poglejmo natančneje!

Osnove

Ko namestite Fanciest Author Box, bodo vsaka od profilov v WordPressu dodana različna nova polja:

Nekatere nastavitve na zaslonu profila.

Nekatere nastavitve na zaslonu profila.

Če želite vstati in zagnati, v zgornja polja preprosto dodajte ustrezne informacije in pritisnite Save. To je to! Zdaj boste na svojem spletnem mestu pripravili in zagnali popoln avtorski okvir.

Če vas zanima samo vstajanje in vodenje avtorskih polj za vaše spletno mesto, morate skrbeti le te informacije. Ostalo bo namesto vas naredil Fanciest Author Box.

Po tem lahko zagotovo kar najbolje izkoristite funkcionalnost tega vtičnika.

Avtor polje podrobno

Oglejmo si primer v živo – blog z več avtorji, na katerem trenutno delam: Brezplačno spletno spoznavanje.

Nimam časa, da bi sam ustvaril vso vsebino, zato sem velik del pisanja oddajal majhni ekipi. To je zmaga / zmaga – dobim vsebino vrhunske kakovosti, pripravljeno za spletno mesto in (delno z uporabo Fanciest Author Box) se obseg mojega bloga zdi toliko večji zaradi tega dejstva.

Tu je en od mojih avtorjevih profilov na tem blogu:

Fantastični avtorski okvir

Kot vidite, je Gina vključila svoj ročaj za Twitter in svoje uporabniško ime za Facebook, zato so bili ti zavihki dodani samodejno. S klikom na zavihke družabnih medijev imate priložnost, da ji sledite ali ji je všeč.

Kot lahko vidite iz mojega avtorskega polja tukaj na WPExplorerju, obstaja več možnih zavihkov:

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Najnovejše objave

Vključite lahko tudi zavihek »Po meri«, ki lahko vključuje skoraj vse, kar želite.

Fotografija profila se bo samodejno potegnila z e-poštnega naslova profila. ” Gravatar, če pa ga nimate, lahko profil vedno povežete z URL-jem fotografije.

Škatla Mnoge uporabe najbolj domišljijskih avtorjev

Privzeta uporaba Fanciest Author Box je precej očitna – pojavlja se na dnu vsake objave (lahko tudi nastavite, da se prikaže na straneh). Tu pa ni nečesa, kar se uporablja na koncu; dejansko lahko nastavite, da se prikaže kjer koli prek pripomočkov, kratkih kod ali PHP kode.

To funkcijo sem uporabil za prikaz vseh avtorjev na strani o mojem zmenku. Tu so moji redni pisci:

Redni pisci

In nekateri moji sodelavci:

Sodelujoči

Namesto da bi moral podvajati njihove glavo in biološke podatke na strani About, lahko samo uporabim [[ts_fab]] koda za prikaz avtorskih polj.

To kratko kodo je mogoče prilagoditi na več načinov – v zgornjem primeru sem potegnil posamezne profile in odstranil zavihke (ki prikazujejo samo življenjepis) z uporabo naslednje kode: [[ts_fab authorid = "xx" tabulatorji = "bio"]].

Kot lahko vidite, je s Fanciest Author Box izredno enostavno predstaviti svoje avtorje tam, kjer koli želite.

Prilagoditev polja avtorja

Prej sem omenil, da je oblikovanje avtorskih polj prilagodljivo (kot so pokazali naši avtorski polji tukaj na WPExplorerju). Osnovno oblikovanje je zelo enostavno spremeniti prek strani z nastavitvami:

Barvne nastavitve

Kot lahko vidite, lahko z vgrajenim orodjem za izbiro barv WordPress barve vsakega elementa na trenutek spremenite barve. In če obžalujete nekaj izbire divjih barv, vedno obstaja možnost ponastavitve na privzeto.

Če iščete nekaj bolj po izbiri, potem lahko prilagodite CSS – ugotovili boste, da so vsi elementi, ki sestavljajo avtorsko polje, jasno označeni in jih je enostavno urejati, kot se vam zdi primerno. Točno to smo storili tukaj pri WPExplorerju, da smo izdelali avtorsko polje, ki se brez težav ujema z dizajnom bloga.

Brezplačna možnost

Medtem ko Fanciest Avtor polje je premium vtičnik, vrnil vam bo le 10 USD To je vredna cena za plačilo tako dobro oblikovanega in dokumentiranega vtičnika (da ne omenjam osupljive podpore in dejstva, da so fantje na Themato juha so super in si zaslužijo denar!).

Pridobite polje Fanciest Author

Če pa se želite preizkusiti pred potopom, samo dajte Škatla za avtorje oboževalcev gredo. To je brezplačna različica vtičnika, ki je na voljo za prenos z WordPress.org. Skoraj popolna ocena zvezd bi morala daleč prepričati, da je to najboljša rešitev za avtorje!

Popoln vtičnik?

Kadar koli pregledam vtičnik, se potrudim, da odkrijem pomanjkljivosti, čeprav mislim, da je na splošno odlična rešitev. Vendar pa z Fanciest Author Box ne morem pomisliti na nič manj kot na manjše oprijemanje.

Na primer, lepo bi bilo imeti možnost nalaganja fotografij v profilu, namesto da bi sliko naložili ločeno in nato prilepili URL v ustrezno polje. Prav tako bi bilo v redu, če bi imeli ustrezne vire na zavihkih Twitter, Facebook, Google+ in LinkedIn v nasprotju s samo možnostjo naročanja..

Ampak to je res, če sem iskren – ne morem si zamisliti nobenega drugega načina za izboljšanje tega vtičnika. Prepričan sem, da bodo fantje iz Themato Soup pomislili na nove funkcije, vendar njihova domišljija in ustvarjalnost presegata mojo!

Na kratko, če želite ustvariti vrhunski spletni dnevnik z več avtorji in svojim pisateljem dati izpostavitev, ki si jo zaslužijo, je Fanciest Author Box the rešitev. Je brezhiben in ponuja skoraj brezhiben nabor funkcij. Sama ga uporabljam in lahko vidite tukaj na WPExplorerju – kaj je boljše potrdilo to?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me