Hitro gostovanje za WordPress z vztrajnika

Srečno novo leto vsem! Veseli nas, da se spet vidimo in smo želeli novo leto začeti takoj – z neverjetnim gostovanjem naših prijateljev na Flywheelu! Zdaj je odličen čas za začetek novega spletnega dnevnika in urejenega gostovanja WordPress-a s Flywheel-a, kar vam omogoča, da se osredotočite na ustvarjanje kakovostne vsebine namesto na upravljanje strežnika. Ne pozabite, če želite izvedeti, kaj natančno naredi Flywheel tako zelo!

Flywheel je uvrščen med prvih 5% spletnih gostiteljev, kar res ne bi smelo biti presenečenje. Super so. Ne le, da so strokovnjaki za WordPress, ampak ponujajo tudi odlične funkcije, kot so uprizarjanje, brezplačne selitve, vgrajeni predpomnilnik, sftp dostop, spremljanje zlonamerne programske opreme, samodejno varnostno kopiranje, neverjetna podpora in še več!

Kaj potrebujete gostitelja (Namig: Vztrajnik ima vse)

Flywheel je odličen spletni ponudnik gostovanja, ki ponuja upravljano gostovanje WordPress-a za nove blogerje, izkušene razvijalce in samostojne oblikovalce. Super so iz toliko razlogov, da jih nikakor ne bi mogli pokriti v enem postu, vendar je tukaj nekaj največjih razlogov!

1. Enostavno in prijazno do uporabnika

enostavno

Imate platformo za gostovanje, s katero lahko preprosto delate zelo Pomembno – in vztrajnik je tako enostaven. Ponujajo odlične funkcije za samostojne uporabnike in odlične možnosti, ki so namenjene posebej spletnim razvijalcem (na primer možnost gradnje spletnega mesta na prizorišču, brez kakršnih koli stroškov, nato pa spletno mesto prenesite in obračunajte stranki, ko greste v živo ).

Del tega, zaradi česar je Flywheel tako enostaven za uporabo, je dejstvo, da so a upravljan gostitelj WordPress. To pomeni, da ravnajo z namestitvijo in upravljanjem WordPress-a na vašem strežniku, zato morate vse, kar morate storiti, prijaviti za načrt in kazati nad svojim domenskim imenom (ki ga lahko zgrabite iz NameCheap ali GoDaddy).

Migracije so enostavne tudi z Flywheel, saj za vas opravijo težko dviganje, zastonj. Samo izpolnite obrazec za selitev in njihovi WordPress mojstri bodo začeli. Kopirajo vašo spletno stran in jo nato premaknejo na vztrajnik, vse kar morate storiti je, da izberete načrt gostovanja.

Ko nastavite, lahko preizkusite nove spletne zasnove in vtičnike z vgrajenim orodjem Flywheel uprizoritvena mesta. Preprosto aktivirajte spletno mesto za prirejanje in lahko brez težav (in brez truda) kopirate svoje spletno mesto v živo za testiranje. Ko končate, uvažate spremembe iz območja uprizoritve na spletno mesto v živo tako enostavno kot en klik gumba.

In če imate kakršna koli vprašanja, se lahko vedno obrnete na muharijo podpora ekipa. Predložite vozovnico po e-pošti 24/7. Če pa se raje pogovarjate s kakšnim, lahko pokličete ali začnete klepet v živo s prijaznim predstavnikom od ponedeljka do petka (od 9.00 do 19.00 CDT). Flywheel ponuja enega najhitrejših odzivnih časov med gostitelji, njihova ekipa pa je usposobljena za vse, kar je povezano z WordPress gostovanjem, tako da lahko hitro pridobite pomoč, ki jo potrebujete.

2. Hitro gostovanje

hitro

Hitro prikazujemo hitrost spletnega mesta in pomembnost prvih prikazov v spletu, zato je ključno, da lahko vaš spletni strežnik hitro objavi vaše spletno mesto. Novi bralci ne želijo čakati 10 sekund, da se bo poceni gostitelj napolnil. Zato si naredite uslugo in malo investirajte v odličnega upravljanega gostitelja, kot je Flywheel. Uporabljajo vgrajeno predpomnjenje na strežniku za hitro delovanje spletnega mesta (dodatni vtičniki niso potrebni)

Kako torej ohranjajo tako hitro delovanje spletnih mest svojih strank? Vztrajnik pripravi vsak svoj super načrt Navidezni zasebni strežniki (VPS), kar je veliko bolje kot katera koli možnost v skupni rabi, ki jo najdete drugje. Zakaj je VPS toliko boljši od skupnega? Za vaše podjetje je enostavno razširljiv, ponuja več zasebnosti in varnosti ter vam omogoča dostop do več virov, tako da bo vaše spletno mesto boljše. Edini razlog, da nekateri blogerji izberejo skupno gostovanje prek VPS-a, je, da se izognejo upravljanju svojega strežnika. Toda s Flywheel lahko dobite vse prednosti VPS od dobro znanega upravljanega gostitelja WordPress, ki bo poskrbel za vaše strežnike za vas.

Tudi vztrajnik vzvoda 10 strežniških lokacij, zato lahko izberete lokacijo, ki je najbližje izvoru prometa. Tako se bo vaše spletno mesto naložilo še hitreje za večino vaših bralcev (tj. Če večina vaših bralcev prihaja iz vzhodne Evrope, bo verjetno najboljši stanek londonski podatkovni center).

Če pa resnično želite pospešiti svoje spletno mesto, Flywheel ponuja premijo CDN dodatek morda vas bo zanimalo. Z nadgradnjo na to bo Flywheel zagotovil, da bodo vaši bralci po vsem svetu gledali predpomnjene slike, ki so bile shranjene na najbližjih strežnikih. In ker so eden vodilnih v svoji panogi, veste, da si obiskovalci od Šanghaja do Sirakuze ogledajo vaše strani z osnovno hitrostjo.

3. Varne WordPress spletne strani

varno

Verjetno se nimate časa osredotočiti na vsak vidik najboljših praks v zvezi z varnostjo programa WordPress, zato je dober gostitelj priročen. Flywheel vam pomaga varovati spletna mesta z nekaj vgrajenimi funkcijami, ki jih zagotovo imate radi.

Prva in najbolj očitna varnostna funkcija je upravljane posodobitve WordPress-a. Eden izmed številnih prednosti upravljanega WordPress gostovanja je, da nikoli več ne boste pozabili posodobiti svoje osnovne namestitve. Da bi zagotovili varno spletno okolje, Flywheel redno posodablja vaše spletno mesto z vsako novo različico WordPress-a.

Samodejno varnostno kopiranje pomeni, da vam ni treba zapomniti, da ročno naredite kopijo baze podatkov. Vztrajnik to stori za vas, samodejno, vsak večer. Imate pa tudi možnost, da se prijavite v svoj račun in zaženete lastno varnostno kopijo kadarkoli želite. In če boste kdaj morali umakniti svoje spletno mesto s pomočjo ene od varnostnih kopij datotek, je preprosto tako, da kliknete gumb.

Varnost brez hekerjev je eden od sloganov Flywheels. Uveljavljajo se močna gesla za vsako stranko / uporabnika, omeji poskuse prijave za odpravo napadov grobe sile in zaposlitev inteligentno blokiranje IP (kar pomeni, da ko je IP naslov ujet, da poskuša biti poreden, je blokiran z vseh drugih spletnih mest vztrajnikov).

Poleg tega so partnerji Sucuri, vodilni strokovnjak za varnost WordPress-a, ki ponuja vrhunsko kakovost Pregled zlonamerne programske opreme brez dodatnih stroškov. Torej, vse to skupaj z lastno implementacijo nekaj osnovnih varnostnih protokolov (redne spremembe gesla, nameščanje vtičnikov in tem iz uglednih virov itd.) Pomeni, da bo vaše spletno mesto na Flywheelu varno in zdravo.

4. Dodatki

doplačila

Kot smo že povedali, obstaja veliko razlogov, da je sramežljiv Flywheel odlična možnost gostovanja in ponujajo kup dodatnih funkcij, ki jih zagotovo imate radi. Ena izmed njih je impresivnih 100% podaljšek. Dober gostitelj mora biti prepričan v svoje sposobnosti, da obdržijo vaše spletno (-e) spletno (-e) spletno mesto (-e) in številni ne predstavljajo 99,99-odstotne ali 100-odstotne garancije za čas delovanja, kar pomeni, da bi se moralo vaše spletno mesto samo podreti zaradi vzdrževanja strežnika (ki običajno traja le nekaj minut, izvaja pa se v nočni mrtvi uri, ko verjetno vseeno skoraj nimaš prometa). Vztrajnik je gostitelj, ki mu lahko zaupate, da bo obdržal spletna mesta, in dokazano je, da imajo 100-odstotno trajanje dela mesec za mesecem.

Tudi imajo brez prekomernih oblek, kdajkoli. Načrt, za katerega se prijavite, je plačilo, tako da vam ni treba skrbeti, da je vaše spletno mesto predstavljeno v objavi Buzzfeed. Prenapetost prometa ne bo povzročila smešnih preobremenitev, kot so nekateri načrti skupnega gostovanja. Ker pa se priljubljenost vašega spletnega mesta povečuje, Flywheel olajša povečanje obsega do večjega načrta, ki ustreza vašim potrebam po virih.

In zadnja posebna funkcija, o kateri želimo vedeti, je dejstvo, da mu Flywheel ponuja koristno pomoč e-knjige zbirka. Kot lastnik spletnega podjetja ali dodatni bloger, se morate vedno učiti, da ostajate pred konkurenco in nenehno rastete. Vztrajnik ve, kako pomembno je to, zato jih redno sproščajo koristne e-knjige (BREZPLAČNO), ki ga lahko vsakdo naloži za boljše obrti.

Vztrajnik

Torej, delili smo si, zakaj bi morda želeli sami uporabljati Flywheel, kaj pa dejanski odjemalci mislijo o upravljanem WordPress-ovem gostovanju s Flywheelom? Dobro gledam, kako je Flywheel uvrščen na prvo mesto za srečo strank. Mislim, da je varno reči, da jih imajo ljudje radi. Tu je nekaj resničnih ocen kupcev:

muharski tvit

Nazaj k tebi

Če želite izvedeti več, samo poglejte in preglejte spletno mesto Flywheel, kjer lahko berete članke in si ogledate videoposnetke o vsem, kar lahko ponudijo (kot so globalizacija, obsežni načrti, integracija PayPal, dnevniki, dodatki in drugo).

Gostovanje WordPress z upravljanjem z vztrajnikom

Kaj torej menite o muharju? Z veseljem bi delili svojo izkušnjo z letalom z drugimi bralci. Ali imate kakršna koli vprašanja, na katera lahko odgovorimo namesto vas? Samo pustite nam komentar spodaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me