InfiniteWP vs ManageWP: Kaj je boljše orodje za upravljanje WordPressa?

Mislim, da se boste strinjali, ko bom rekel: Upravljanje s spletnimi mesti WordPress ni lahka naloga. Kako z milijonom in enimi nalogami ohranjate zdravo spletno stran, ne da bi pri tem šli na plano?

Izkazalo se je, da lahko preprosto shranite zavihke na svojih spletnih mestih z orodjem za upravljanje WordPressa, kot sta InfiniteWP ali ManageWP. V današnji objavi boste odkrili najboljše orodje za upravljanje WordPress-a za vaše edinstvene potrebe. InfiniteWP postavljamo pred ManageWP, dva najboljša orodja za upravljanje WordPressa na trgu.

Contents

Zakaj izbrati orodje za upravljanje WordPress?

Upravljanje enega WordPress spletnega mesta je razmeroma enostavno, toda ko dodate več spletnega mesta v svoj repertoar, se naloge samo zložijo. Kljub temu morate redno posodabljati jedro, teme in vtičnike programa WordPress. Poleg tega morate preveriti, kako uspešna so vaša spletna mesta glede na SEO in hitrost. Če to ni dovolj, morate hraniti varnostne kopije, zmerne komentarje in podobno.

Če ste agencija, razvijalec WordPress teme ali kateri koli drug WordPresser z nekaj spletnimi mesti, ki jih želite zagnati, pridobivanje orodja za upravljanje WordPressa ne pomeni več. Orodje za upravljanje vam bo prihranilo veliko časa in poskrbelo za zdravju.

Kaj se zgodi, ko ne upravljate s svojim spletnim mestom?

Če svojega spletnega mesta WordPress ne posodabljate redno, je za hekerje vse preveč enostavno, in to vem iz prve roke. Kaj pa neželena pošta, ki škodi vaši verodostojnosti in napolni vašo spletno stran s smeti? Če varnostnih kopij ne boste vzdrževali, boste težko obnovili spletno mesto v primeru, da se zgodi najhujše, kar vam ukrade čas in prihodek.

Tukaj je dogovor, skrbeti morate za svoja spletna mesta, vendar vas bo to ročno zdelo. Prav zato potrebujete orodje za upravljanje WordPressa.

Začnimo najprej pri prvih stvareh. Vprašanje je orodje za upravljanje WordPressa?

Kaj je orodje za upravljanje WordPressa?

Orodje / storitev / podjetje / podjetje za upravljanje WordPress-a, kakorkoli želiš, je katero koli orodje, namenjeno racionalizaciji dnevnega delovnega procesa. V bistvu vam orodje za upravljanje WordPress omogoča upravljanje ne le enega, temveč toliko WordPress spletnih strani, kot želite.

Z nekaj kliki lahko posodobite jedro, teme in vtičnike WordPress na več spletnih mestih. Poleg tega lahko moderirate komentarje, varnostno kopirate in naredite toliko več na več WordPress spletnih mestih, ne da bi pri tem prebili znoj..

Kaj danes najboljši kandidati?

InfiniteWP vs ManageWP: Katero je boljše orodje za upravljanje WordPressa?

Preden pridemo do funkcij, cen, podpore in podobnih stvari, kako bomo pregledali podjetja, ki stojijo za vsakim orodjem za upravljanje WordPressa?

Govorimo o uporabniški bazi, filozofiji in stvareh, zaradi katerih je vsak kvačkanje. Ali ni dobro, če želite izvedeti več o timu, ki vam bo pomagal upravljati svoje WordPress spletne strani kot šef? Tudi jaz sem tako mislila.

ManageWP

ManageWP

Ustanovil ga je Vladimir Prelovac, poganjala pa ga bo vesela ekipa 28 osebja, ManageWP je neverjetno orodje za upravljanje WordPress, ki je tako lepo, kot je uporabno.

Orodje je bilo uradno izdano leta 2012 kot prvo orodje za upravljanje WordPressa. Od takrat raste v skokih in mejah. Resnično fantje, nekdo bi si že moral izmisliti časovni stroj, da se bomo lahko znebili tovrstnih odvečnih izjav.

Danes ManageWP ponuja več kot 9.000 zvestih strank, ki skupaj upravljajo z več kot 280.000 spletnimi stranmi. Orodje prihrani približno 40.000 delovnih ur vsak dan. Whoa.

To pomeni, da vsaka stranka prihrani približno 4 ure na dan, kar je nekako impresivno. Nekaj ​​njihovih strank vključuje Nega strani WP, Carrie Dills, WP Elevation in nisem samo imenovan.

Zaradi česar se ti fantje premikajo v pregovornem deževnem dnevu?

Njihovo poslanstvo je preprosto. Cilj upravljanja ManageWP je avtomatizirati več dnevnih delovnih nalog. Prav tako vam pomagajo vzpostaviti najboljše podjetje za vzdrževanje WordPress-a. To je precej orodje in ti ljudje mislijo na poslovanje, kolikor gre za upravljanje WordPressa.

Kode za pisanje je začel leta 1984, nikoli se ni ozrl nazaj. Rad bi spremenil svet, samo še nimam izvorne kode. Trenutno bloganje tukaj.  – Vladimir Prelovac

Julija 2016 je Vlad & Co. izdal ManageWP Orion, zmogljivejšo različico ManageWP. Kasneje v letu se je podjetje pridružilo GoDaddyju. ManageWP Orion se bo v bližnji prihodnosti integriral z načrti GoDaddy, vendar bo še vedno deloval kot neodvisna storitev za uporabnike, ki gostujejo drugje.

ManageWP je a gostil Orodje za upravljanje WordPress, kar pomeni, da celoten postopek gosti na strežnikih ManageWP. ManageWP deluje iz Srbije.

Neskončno WP

Neskončno WP

Dva meseca po izdaji ManageWP je InfiniteWP ugledal luč dneva. Upoštevajte, vendar so fantje InfiniteWP krstili že leta 2010, vendar je orodje za upravljanje WordPress dve leti ostalo samo ideja.

Danes so stvari precej drugačne. InfiniteWP ni več samo ideja, ampak orodje za upravljanje WordPress-a, ki ga izbiramo za več kot 470.000 spletnih strani. Nekaj ​​njihovih zadovoljnih strank (seveda z vljudnostjo Twitterja) Yoast, Medijski tempelj in Honda med ostalimi.

Iz tega, kar sem se lahko zbral, napajajo InfiniteWP kri, znoj in solze štirih fantov, in sicer Davida, Amrit, Yuvaraj in Kalyan. In čeprav se zdi, da ManageWP osredotoča pozornost na njihovo 28-člansko ekipo, se zdi, da InfiniteWP hvali kupce za njihov napredek.

Vsi komentarji, povratne informacije, kritike, zahteve po funkcijah naredijo vsak dan še bolj vznemirljiv. Celotna ekipa je zdaj osredotočena na to in si prizadevamo, da bi to dosegli v veliki višini.

Predvidevamo, da bo InfiniteWP platforma za upravljanje WordPress, ki jo vodi skupnost, s tretjimi razvijalci, ki prispevajo k vedno večji množici dodatkov, ki se spopadajo z vsemi potrebami, s katerimi se lahko spopada več WordPress okolja. – Skupina InfiniteWP

Posodobitve, posodobitve in več posodobitev

Ti fantje nenehno potiskajo posodobitve in šele drugi dan so sprožili samostojno varnostno kopijo Časovna kapsula WP. InfiniteWP je eno orodje za upravljanje WordPressa, ki ga morate preizkusiti.

InfiniteWP WordPress orodje za upravljanje deluje na vašem strežniku. To pomeni, da vtičnik namestite v podmapo (npr. Yoursite.com/iwp), postopek, ki je precej preprost. InfiniteWP ima pisarne v ZDA in Indiji.

Razsodba: Kaj je po vašem mnenju boljše orodje za upravljanje WordPressa glede na ekipo, uporabniško bazo in filozofijo delovanja? Osebno se nagnem k InfiniteWP.

Značilnosti: InfiniteWP vs ManageWP

Zdaj, ko lahko poveste, kaj je orodje za upravljanje WordPressa, si oglejmo funkcije, ki jih ponuja vsako orodje. Ker je v tem razdelku veliko odličnih funkcij, bomo začeli takoj.

ManageWP Features

ManageWP Features

Takoj, ko ustvarite svoj račun ManageWP in povežete svoja spletna mesta v WordPressu, vas čaka impresiven seznam funkcij, ki vključujejo:

Enostavna namestitev

Nastavitev ManageWP je stvar prijave na račun in dodajanja spletnih mest. Vtičnik ManageWP Worker samodejno namestite na vsako dodano spletno mesto. Več o tem bomo izvedeli pri nastavitvi ManageWP kasneje.

Centralna armaturna plošča

Ne glede na to, ali imate dve ali 100 mest WordPressa, lahko upravljate vsako neposredno (in varno) s nadzorne plošče ManageWP. Ne skrbite za varnost vaših podatkov za prijavo, ManageWP ne shrani vašega uporabniškega imena ali gesla.

Učinkovite posodobitve

Vse posodobitve so prikazane na intuitivnem zaslonu, ki vam pomaga posodobiti jedro, teme in vtičnike WordPress na več spletnih mestih z enim klikom. Vsak element lahko posodobite posamično, če želite.

Varnostne kopije v oblaku

Ko sem enkrat izgubil spletna mesta zloglasnega hekerja. Kot bi pričakovali, sem prosil svojega gostitelja za varnostno kopijo, vendar jih ni bilo! ManageWP vam ponuja eno mesečno varnostno kopijo v oblaku brezplačno! Premijski rezervni dodatek lahko dobite za dodatnih 2 dolarja / mesto / mesec, ki je priložen funkciji kloniranja.

Pridobite brezplačni varnostni ček za odkrivanje zlonamerne programske opreme zgodaj

Zlonamerna programska oprema nikoli ne more biti dobra za vaše spletno mesto. Nope Nope Nopety Nope. Zlonamerno programsko opremo lahko z enim klikom skenirate na svojih spletnih mestih. Kako prihranite?

Preverjanje učinkovitosti

Hitrost nalaganja strani je danes velik dejavnik razvrščanja. Tukaj je dogovor: Ljudje absolutno sovražijo počasna spletna mesta. Google kaznuje tudi počasna spletna mesta. Preverjanje uspešnosti občasno vam pokaže, kaj je zlomljeno in kako ga odpraviti.

In za majhno plačilo v višini samo 1 USD / spletno mesto / mesec lahko spremljate svojo SEO razvrstitev. Lahko vidite, kako delujejo vaše ključne besede SEO, odkrijete svoje konkurente in še veliko lažje.

Uptime Monitor

Če ste razvijalec teme WordPress, se vaše podjetje vrti okoli demo spletnih mest. Ko se vaša demo mesta odklopijo, začnete izgubljati denar. Vendar vam ni treba biti razvijalec teme WordPress, če želite izgubiti denar, ko spletno mesto ne deluje brez povezave.

ManageWP vam ponuja Uptime Monitor, tako da veste, kdaj je vaše spletno mesto propadlo. Obvestila lahko dobite po e-pošti, SMS-u ali Slack, tako da! Ta funkcija je vrhunski dodatek, ki stane samo 1 dolar / mesto / mesec. Obstaja 25 dolarjev na mesec, ki obsega do 100 spletnih mest, zato izberite tisto, ki deluje za vaše podjetje.

Poročila strank: Če podjetje za vzdrževanje vašega spletnega mesta vključuje pošiljanje poročil strankam, se strinjate, da je to lahko peklenska naloga, ki ustvarja poročila, ki strankam pometajo z nog. ManageWP to vse preveč dobro razume, zato ponujajo orodje za generiranje poročil z enim klikom,.

White Label ManageWP

Vaše stranke ne vedo, da na svojih spletnih mestih uporabljate vtičnik ManageWP Worker; vtičnik lahko popolnoma preimenujete ali popolnoma skrijete dejstvo, da uporabljate ManageWP, da ohranite njihova spletna mesta v dobrem stanju. To pomeni, da lahko popolnoma vzdržujete svojo vzdrževalno dejavnost, ne da bi pri tem zlomili znoj.

Sodelovanje

Ali ima ekipa vse umazano delo? Super, lahko enostavno sodelujete z drugimi, ne da bi kdaj razkrili geslo ManageWP. To pomeni, da lahko sodelujete s sodelavci in celo dovolite strankam, da urejajo določene stvari, ne da bi lahko izgubili svoje težko delo. Dodajanje sodelavcev je tako enostavno kot pita.

Integracija Google Analytics

Kaj je orodje za upravljanje WordPressa, ki vam ne pomaga spremljati prometa? ManageWP vam ponuja integracijo Google Analytics, kar pomeni, da lahko statistiko prometa vidite neposredno na nadzorni plošči ManageWP. Lahko dodate toliko računov Google Analytics, kot želite.

Način vzdrževanja

Potrebno je optimizirati zbirke podatkov ali opraviti poljubno število vzdrževalnih opravil na svojih WordPress spletnih mestih, zato program ManageWP ponuja poseben način vzdrževanja, skupaj z dvema vnaprej pripravljenimi predlogami. Imate čudovite predlogi „Vzdrževanje“ in „Kmalu“, ki jih je enostavno prilagoditi in zagnati.

Upravljanje komentarjev

Moderiranje komentarjev lahko vpliva na vas, če upravljate nekaj spletnih mest. Kljub temu je neželena pošta grozna in mora iti. Orodje za upravljanje programa ManageWP WordPress vam pomaga, da bika pripeljete za rogove, kar zadeva moderiranje komentarjev. Z enim klikom lahko prečistite neželeno pošto v veliki mreži spletnih mest, kot je nadčloveško.

Kode odrezkov

Če radi kopate po kodi, če želite spremeniti nastavitve vtičnikov, odstraniti pripomočke na nadzorni plošči in na splošno so super, vam bo ta funkcija zagotovo všeč. Funkcija odrezkov kode vam omogoča, da napišete svojo PHP kodo in jo hkrati izvajate v več omrežjih. Zgodbe svojih delčkov lahko izbrišete ali shranite.

Ranljivi vtičniki? Brez problema

Zdaj, zahvaljujoč zbirki podatkov o ranljivosti WPScan, lahko na svojih spletnih mestih takoj opazite ranljive vtičnike, kar vam ponuja možnost, da ukrepate, preden se zgodi neizogibno. Ranljivi vtičniki so slabi, a ManageWP ima hrbet.

Lastnosti InfiniteWP

Lastnosti InfiniteWP

Zdaj pa si poglejmo, kako se InfiniteWP postavlja v primerjavi z ManageWP glede funkcij. Ali ponujajo, kar je potrebno, da postanejo boljše orodje za upravljanje WordPressa? Vkopljemo se.

Enostavna namestitev

Medtem ko namestitev orodja za upravljanje InfiniteWP WordPress ni tako preprosta kot namestitev ManageWP, je preprosto kramp. Preprosto namestite orodje InfiniteWP in vtičnik InfiniteWP na vaše spletno mesto, povežite dva in Voila! – dobro greš. Postopek je zelo dober in ne pričakujemo, da boste imeli težave.

En glavni prijava

Po mojem mnenju je ManageWP Orion čudovit, vendar vam ne ponuja ptičje perspektive spletnih mest, kot to počne InfiniteWP. Pravzaprav vam morda nikoli več ne bo treba uporabljati nadzorne plošče WordPress. Upravljanje spletnih mest v programu WordPress s pomočjo tega orodja za upravljanje WordPress je čisto blaženost.

Hitre akcije

Varnostno kopiranje spletnih mest, odpiranje nadzorne plošče WordPress, pisanje novih objav, urejanje podrobnosti o spletnem mestu in shranjevanje povezav / opomb, povezanih s posameznimi spletnimi mesti, so med tem le še na udaru. Resnično lahko prihranite veliko časa, saj vse, kar morate storiti, je, da z miško prestavite svoje spletno mesto, pokažete in kliknete.

Povzetek spletnega mesta

Nobeno drugo orodje za upravljanje WordPressa, niti ManageWP, ne daje natančne in podrobne slike vaših WordPress spletnih mest, kot je InfiniteWP. Ponovno s kazalcem miške nad svojim spletnim mestom si lahko ogledate vse razpoložljive varnostne kopije, posodobitve, različico WordPressa, informacije o strežniku in še veliko več.

Posodobitev z enim klikom

Posodabljanje vtičnikov, tem in jedra WordPress z orodjem za upravljanje InfiniteWP WordPress je resnično veselje. Ko se prijavite na samostojno nadzorno ploščo InfiniteWP, poleg svojega spletnega mesta opazite gumb »Posodobi vse«, ki počne točno to. Fant, lahko celo skrijete vse vtičnike ali teme, ki jih nikoli ne želite posodobiti.

Izboljšana varnost

Ko govorimo o samostojnem gostovanju, InfiniteWP živi na svojem strežniku gostovanja, kar pomeni, da imate popoln nadzor nad svojimi spletnimi stranmi WordPress. Za razliko od ManageWP vam ni treba deliti podatkov ali zaupati podatkov za prijavo s tretjo osebo. Samo integrirajte InfiniteWP s svojim WordPress spletnim mestom in doživite orodje za upravljanje WordPress kot nobeno drugo.

Varnostno kopiranje in obnovitev

ManageWP vam ponuja eno mesečno varnostno kopijo z njihovim brezplačnim načrtom. InfiniteWP vam ponuja neomejeno varnostno kopiranje. Govorimo o popolnih varnostnih kopijah spletnih strani, ki vključujejo vaše podatkovne baze in datoteke. Varnostno kopiranje ponuja veliko možnosti, vključno z možnostjo optimizacije tabel, izključitve datotek in map in še veliko več. Ponovna vzpostavitev varnostne kopije je odvisna od nastavitve miške, točke in klika.

Enostavno upravljanje vtičnikov in tem

Preverite, kateri vtičniki ali teme so nameščeni na vseh vaših WordPress mestih ali pa z enim klikom namestite nove na več spletnih mest WordPress. To pomeni, da vam ni treba nameščati začetnih tem in vtičnikov na več spletnih mest posamično, kar prihrani tono časa.

Brezplačno za življenje

To je verjetno najboljša funkcija obeh orodij za upravljanje WordPressa. Oba sta lahko brezplačna za uporabo na neomejenem številu spletnih mest. Če potrebujete več funkcionalnosti, boste potrebovali še nekaj premium dodatkov. V primerjavi z dodatki InfiniteWP premium imamo toliko več kot ManageWP in to bomo videli v naslednjem razdelku.

Napišite objave

Objave lahko pišete in objavljate na več spletnih mestih WordPress neposredno z InfiniteWP, funkcije, ki v programu ManageWP ne obstaja. Poglejte, zakaj smo rekli, da morda nikoli več ne boste smeli uporabljati nadzorne plošče WordPress?

Redne posodobitve

Vsi imamo radi rast, vsi imamo radi napredek, še bolj, če smo del tega. Preden sem lahko zaključil s pisanjem te objave, je InfinteWP posodobil njihovo nadzorno ploščo in vtičnik InfiniteWP Client. Ti fantje pomenijo posel, zato to orodje za upravljanje WordPressa nenehno posodabljajo z novimi funkcijami, odpravljanjem napak in tako veliko več. Če ste nagnjeni, lahko sodelujete v programu beta testiranja.

Usmerjeno v stranke

Če pogledate znotraj nadzorne plošče InfiniteWP, boste hitro dobili občutek, da se ti fantje veliko osredotočajo nate. Ponujajo vam preprost način za sporočanje težav, pa tudi popoln forum, kjer lahko pošljete svoje ideje. Iz teh idej je InfiniteWP iz večine svojih najboljših lastnosti.

Razsodba: ManageWP glede na funkcije ponuja brezplačne več funkcij v primerjavi z InfiniteWP. Kljub temu so osnovne funkcije, ki jih potrebujete za upravljanje več spletnih mest, brezplačne v obeh orodjih. InfiniteWP glede na celotno ponudbo funkcij (brezplačno in vrhunsko) zasenči ManageWP.

Cene: InfinteWP proti ManageWP

Potekalo je veliko razprav o modelih cen, ki jih je sprejelo vsako orodje za upravljanje WordPressa. Osnovni načrt je za obe orodji brezplačen, vendar se resnični stroški lahko hitro povečajo, ko uvedete premium dodatke.

Urejanje cen WP

ManageWP ponuja model dodatnega oblikovanja cen v smislu, da več ko imate spletna mesta, več plačate, čeprav se cene premijskih dodatkov gibljejo med 1 do 2 dolarja. Zamenjati ceno je, da morda ne boste potrebovali istih dodatkov za vsako spletno mesto, ki ga upravljate, kar vam omogoča prilagoditev pristojbin na stran glede na to, kaj uporabljate. Če torej uporabljate največ 25 spletnih mest, ki so dovoljena v samostojnem načrtu oblikovanja cen, in kupujete vse svoje dodatke na stran, boste plačali največ 200 dolarjev na mesec.

Vendar pa Manage WP ponuja pakete v paketu za agencije z več kot 25 spletnimi mesti. Če boste pomladili za paket agencije, boste plačevali od 150 do 225 dolarjev mesečno za vse premijske dodatke. Upoštevajte, da paketi paketov pokrivajo do 100 spletnih mest.

Neskončne cene WP

InfiniteWP ponuja bolj standardizirano cenovno shemo. Prosti načrt zajema neomejeno število mest, tako kot ManageWP, in pošilja funkcije, ki smo jih opisali zgoraj. Če potrebujete premium dodatke, boste plačevali med 147 in 647 dolarjev letno.

Dovolite mi, da predstavim. Starter paket, ki stane 147 dolarjev na leto, podpira do 10 spletnih strani, 1-3-dnevno elektronsko podporo in 22 dodatkov v vrednosti 2576 dolarjev. Načrt podjetja, ki stane 647 dolarjev na leto, podpira neomejene spletne strani, InfiniteWP za ekipe, 22 dodatkov in prednostno podporo po e-pošti.

Za primerjavo InfiniteWP ponuja več premium dodatkov kot ManageWP. Govorimo o dodatkih, kot so prekinjena povezava preverjanja, iThemes varnost, dvofaktorna avtentikacija, varnost WordFence, skener zlonamerne programske opreme Sucuri in nalaganje datotek.

Če imate 25 spletnih strani, boste plačevali 347 dolarjev letno, kar vključuje 22 dodatkov in enodnevno podporo po e-pošti. Če imate več kot 25 spletnih strani, recimo, da ste agencija, je bolje, da načrt agencije, ki stane 447 dolarjev dolarjev na leto. Ta paket ima vse dodatke in prednostno podporo.

Razsodba: V smislu cen InfiniteWP premaga ManageWP deset nič. Za približno 37 dolarjev dolarjev na mesec dobite načrt Agencije, ki pošilja 22 dodatkov in neomejeno število spletnih strani. Načrt agencije na ManageWP stane od 150 do 225 dolarjev na mesec, prihaja s 7 dodatki in podpira do 100 spletnih strani.

Podpora: InfiniteWP vs ManageWP

Zdaj pa poglejmo, kako se vsako podjetje sejmi v oddelku za podporo. Veste, o podjetju lahko poveš toliko, odvisno od vrednosti, ki jo dajejo podpori kupcev.

Upravljanje podpore

ManageWP ima odličen razdelek za podporo. Ponujajo podrobno navodila ki opisuje vse, od namestitve do funkcij in odpravljanja napak med drugim. Obstajajo splošna in prodajna vprašanja, ki zajemajo večino vprašanj. Če potrebujete dodatno pomoč, se lahko enostavno obrnete na skupino za podporo.

Podpora za neskončno WP

Naleteti na težave je neizogibno, ali ste začetnik ali poklicni WordPresser. Ko ste obtičali, je v izdelku InfiniteWP neverjetno enostavno najti pomoč. Zato je na nadzorni plošči ponudba zavihek »Pomoč«, ki olajša poročanje o težavah.

Poleg tega uporabniki olajšajo navezovanje stikov prek svojega spletnega mesta, kar je na kartici »Podpora«, ki se prilepi na vaš brskalnik. Poleg tega imajo polnopravnost podporni forum kjer lahko uporabniki objavljajo težave in sodelujejo v razpravah z drugimi uporabniki. Ni treba posebej poudarjati, da so forumi precej priljubljeni s številnimi temami.

Razsodba: Obe orodji za upravljanje WordPressa ponujata ustrezno podporo, vendar je vaša izkušnja odvisna od resnosti vaše težave, tako da lahko samo vi končno presodite tukaj.

Kako nastaviti orodje za upravljanje WordPress-a

V tem razdelku se bomo sprehodili po postopku namestitve InfiniteWP in ManageWP, tako da lahko namestite svoje izbrano orodje za upravljanje WordPress, ne da bi pri tem zlomili znoj. Ne pozabite, da sta obe orodji brezplačni in razmeroma enostavni za namestitev, tudi če ste začetnik. Začnimo z ManageWP.

Kako namestiti ManageWP

Nastavitev ManageWP je gladka jadranja v vsej smeri. Samo pojdite na ManageWP.com in se prijavite s svojim e-poštnim sporočilom:

ManageWP - WordPress orodje za upravljanje

Po prijavi ohladite nekaj sekund, preden se preusmerite na naslednji zaslon, tako da lahko dodate svoje osebne podatke:

Orodje za upravljanje wordpress upravljanja ManageWP

Ko navedete svoje podatke, ste pripravljeni na naslednji korak; dodate svoje prvo spletno mesto v ManageWP. Samo izpolnite polje in kliknite gumb “Dodaj spletno mesto”:

Orodje za upravljanje programa ManageWP WordPress

Naslednji korak vključuje povezavo vašega spletnega mesta z ManageWP. To preprosto pomeni namestitev vtičnika ManageWP Worker na mesto, ki ste ga dodali v prejšnjem koraku. Tukaj lahko izberete, da vtičnik namestite ročno ali samodejno prek ManageWP. Slednje izberete, ker je hitrejše:

Orodje za upravljanje programa ManageWP WordPress

Če gre vse dobro, bi morali videti končni zaslon, kot je prikazano spodaj. Tukaj lahko izberete drugo spletno mesto ali odprete nadzorno ploščo ManageWP:

Orodje za upravljanje programa ManageWP WordPress

Ker lahko na nadzorno ploščo dodate več spletnih mest, kliknite gumb »Pojdi na nadzorno ploščo«, da zaženete nadzorno ploščo:

Orodje za upravljanje programa ManageWP WordPress

Kot lahko vidite, je nadzorna plošča ManageWP videti čudovito. Aktiviranje katere koli funkcije je preprosto, samo pokažite in kliknite. Tu lahko aktivirate varnostne kopije, preverite uspešnost, spremljate svoj promet in še veliko več.

Kako namestiti InfiniteWP

Namestitev orodja za upravljanje InfiniteWP WordPress je tudi enostavna, vendar postopek vključuje več korakov kot ManageWP. Na splošno je tako enostavno, da ne pričakujemo, da boste naleteli na kakršne koli težave. Pojdite na InfiniteWP.com in vnesite svoj e-poštni naslov, kot je prikazano spodaj:

InfiniteWP WordPress orodje za upravljanje

Nato boste preusmerjeni na stran, ki prikazuje celoten postopek namestitve. Prvi korak vključuje prenos vtičnika za namestitev InfiniteWP Admin Panel:

InfiniteWP WordPress orodje za upravljanje

Nato se prijavite na nadzorno ploščo skrbnika WordPress in namestite vtičnik za namestitev InfiniteWP. Če prvič namestite vtičnik, se pomaknite do Vtičniki -> Dodaj novo:

InfiniteWP WordPress orodje za upravljanje

Nato naložite, namestite in aktivirajte vtičnik. Po namestitvi in ​​aktiviranju vtičnika bi morali videti spodaj prikazano obvestilo. Kliknite gumb »Namestite skrbniško ploščo InfiniteWP«:

InfiniteWP WordPress orodje za upravljanje

Naslednji korak izberite mapo za namestitev skrbniške plošče InfiniteWP. Lahko je katera koli mapa, vendar če uporabljate obstoječo mapo, bo vsebina prepisana. Izberite privzeto mapo IWP in kliknite gumb »Download & Install«. Po namestitvi skrbniške plošče lahko vtičnik izbrišete tudi:

InfiniteWP WordPress orodje za upravljanje

Naslednji koraki so precej preprosti. (1) Sprejmite licenčno pogodbo, (2) potrdite podatke o svoji zbirki podatkov (tukaj ne smete ničesar spremeniti, razen če veste, kaj počnete), (3) ustvarite svoje podatke za prijavo in ste končali:

InfiniteWP WordPress orodje za upravljanje

Nato kliknite gumb »Odpri skrbniško ploščo« in se prijavite s podrobnostmi, ki ste jih ustvarili za dostop do novo ustvarjene skrbniške plošče:

InfiniteWP WordPress orodje za upravljanje

Kot vidite, je armaturna plošča čista in enostavna za uporabo. Vse, kar potrebujete za upravljanje svojega spletnega mesta, se pojavljajo vsakič, ko premaknete kazalec na stranski vrstici.

Kateri sistem upravljanja je najboljši?

Kateri je torej najboljši? Glasujemo, da je izenačeno! Upravljanje z več WordPress spletnimi mesti ne sme biti več izziv niti z InfiniteWP ali ManageWP. Obe orodji sta brezplačni za uporabo, vendar se cena premium dodatkov lahko hitro zbere, če niste previdni, zato le spremljajte, kaj potrebujete in česa ne. Tako kot pri katerem koli vtičniku, temi ali storitvi, ne pozabite izbrati orodja, ki deluje za vas in vaše podjetje.

Kakšno orodje za upravljanje WordPress-a bo izbralo osebni okus in podrobnosti, ki smo jih opisali v tej objavi? Med ManageWP in InfiniteWP, ki vam ukrade dan? Sporočite nam v komentarjih. Hvala vnaprej!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me