Medijski tempelj WordPress gostovanje pregled

Medijski tempelj WordPress gostovanje pregled

Naslednji v vrsti za pregled gostovanja je dobro znani Media Temple. To podjetje ponuja veliko načrtov za kakršne koli potrebe po gostovanju, vendar so za nas (očitno) najbolj privlačni načrti Upravljani WordPress gostovanje.

Danes bom pregledal Media Temple WordPress, ki gosti osebni načrt. Prepovedal bom funkcije in zmogljivosti, da vam bom predstavil, kaj lahko pričakujete od Media Temple.

Funkcije gostovanja v medijskem hramu WordPress

Media Temple ponuja dva načrta za WordPress (Personal & Pro) in lastnosti so v primerjavi s konkurenco res dobre.

Za začetek Media Temple ponuja gor 50 GB prostora za shranjevanje na osebnem načrtu, ki je po katerem koli standardu vrhunski in omejitev do 250.000 obiskov. V resnici imata oba načrta tako ugodno ceno, da se mi zdi, da bi jo dosegel višji kot ostali za funkcije same. Ponuja Media Temple 24/7 strokovni klepet (kar je nekaj, kar sem dejansko preizkusil) in imam Stage & kloniranje, 30 dni varnostne kopije & obnoviti in Zaznavanje zlonamerne programske opreme & odstranitev z obema načrtoma.

Edina pomanjkljivost njihove ponudbe je pomanjkanje brezplačne podpore za šifriranje Let (morate jo vključiti sami). Potrdila SSL niso poceni, vendar če upoštevate že več kot razumno ceno možnosti gostovanja programa Media Temple, dodajanje na SSL je izvedljivo.

(mt) Gostovalni vmesnik

Na prvi pogled je vmesnik videti vrhunsko. Sodoben slog omogoča upravljanje večine funkcij načrta prek administrator zavihek. Tam je mogoče najti še vse druge možnosti, vključno z CloudTech, Varnost in CDN, kar je tudi lep plus. Plus dodatne storitve, ki vam omogočajo dostop do CloudFlare brezplačno, kot tudi Center za podporo, če potrebujete pomoč.

Ti lahko dodajte gostovanje ali domene v glavni načrt s klikom na Dodaj domeno gumb (pod Storitve na skrbniški plošči) in sledite skupaj z intuitivnim in preprostim delom s pozivi.

Ko izberete domeno za skrbnika, vas bodo pozdravili s statusom spletnega mesta, v tem meniju lahko ustvarite več spletnih mest (po vašem načrtu) ali jih odstranite. Prav tako lahko uvozim aktivno spletno mesto, kar bom storil.

Medijski tempelj ne potrebuje nobenega zunanjega vtičnika za namestitev, bo zahteval samo FTP in WordPress poverilnice. Ko končate, mora biti vaše spletno mesto spletno in pripravljeno na vaši določeni domeni.

Zabavno dejstvo: med čakanjem lahko celo igrate vesoljski strelec in preizkusite in premagate visoko oceno! Ko je postopek končan, bi moralo biti vaše spletno mesto pripravljeno. Na žalost zame ni bilo moje. Po tretjem poskusu uvoza spletnega mesta sem udaril v zid in takrat sem se odločil, da bom preizkusil tehnično podporo 24/7 strokovnjaka.

Podpora za gostovanje v medijskih templjih

Povezava s tehnično podporo je bila takšna dobra izkušnja. Za začetek je gumb za klepet ves čas tam. Karkoli počnete v Media Temple-ju, klepet s podpornim osebjem je en klik. Svojo težavo sem razložil strokovnjaku za podporo in ta je hitro opozoril, da moram uvoziti na spletnem mestu v živo.

Torej, ko sem ustvaril spletno mesto v živo, sem uvozil na podlagi tega, kar mi je povedala tehnična podpora …

Tudi ko sporočilo zatem pravi, da bom moral počakati do dve uri, je bilo moje spletno mesto pripravljeno za delovanje v manj kot 15 minutah. Ta alternativni način uvoza je deloval prvič in tehnična podpora mi je težavo lahko odpravila v manj kot 1 minuti!

Dodatne (mt) WordPress gostovalne funkcije

Ko je mesto preseljeno, sem lahko začel delati z danimi možnostmi.

Media Temple ponuja phpmyadmin mysql manipulacijo, ki je neverjetno radodarna glede na to, kako najbolj upravljani ponudniki gostovanja WordPress omejujejo svoje stranke in ponujajo možnost upravljanja tem, nameščenih na vašem spletnem mestu.

Preden je spletno mesto lahko v živo, sem moral dodeliti domeno (v tem primeru poddomena), kar je nekaj, za kar vem, da je lahko zapleteno, zlasti pri upravljanih gostovalnih storitvah. Media Temple me je znova uspel presenetiti z drugim izjemno močnim upraviteljem domen.

Medijski tempelj bo omogočajo nastavitev lastne domene po meri in sami vnesite DNS vnose torej ste dejansko v popoln nadzor vaših domen. Ne nalagajo nikakršnih omejitev in način nastavitve njihovih možnosti vas celo poziva, da s svojim spletnim mestom svobodno upravljate.

Svojo domeno lahko celo usmerite v Media Temple in dovolite storitvi, da ureja vnose DNS. Način, kako imajo to nastavitev je izredno uporabniku prijazen. Do zdaj je medijski hram nedvomno eden izmed najmanj omejevalna Upravljane storitve gostovanja WP Sem preizkušen in z intuitivno nadzorno ploščo, ki je tudi modernega videza.

Učinkovitost gostovanja medijskih templjev

Ko je bilo spletno mesto v živo mediatemple.thetechieblog.com Lahko sem preizkusil njegovo uspešnost.

Iz San Francisca je predstava enaka tistemu, kar sem videl od drugih služb.

Tudi predstava iz Avstralije je zelo dobra z manj kot 5 sekund povprečja.

Tudi s pregledom odziva glave lahko vidimo, da Media Temple na svojem spletnem mestu uporablja nekakšen mehanizem za predpomnjenje, kar je v kombinaciji z Brezplačna podpora Cloudflare dodaten bonus CDN, ki je še ena storitev, ki jo ponujajo kot dodatek, bi naredil presenetljivo izboljšanje zmogljivosti.

Če številke vzamete neposredno iz GTMetrix, lahko vidite, da je čas nalaganja krajši od 4 sekund. Zaradi povezave z vtičniki WP Caching in CloudFlare bi bila ta storitev idealna za delovanje.

Zavijanje

Media Temple krši vsa pravila tradicionalnega upravljanega WordPress gostovanja, saj ponuja večjo prilagodljivost skupaj z ogromno količino dodatkov in dodatnih storitev, kot so: varnostno kopiranje in obnavljanje, skeniranje zlonamerne programske opreme, podpora Cloudflare, storitev CDN, popoln nadzor nad domenami in DNS, tone prostor za shranjevanje in resnično dobra tehnična podpora.

Vse te možnosti v kombinaciji pomenijo neverjetno dobra storitev, tako dobro, da popolnoma zdrobi vse ostale storitve WP gostovanja Do sedaj sem preizkušen Če iščete dobro storitev WP Managed Hosting, ima Media Temple eno najboljših na trgu, obdobje.

Ste že preizkusili gostovanje v WordPressu Media Temple? Radi bi slišali o vaši izkušnji. Če pa imate vprašanja, ki jih imate, lahko vprašajte v spodnjem razdelku za komentarje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me