Nadgradite svojo spletno trgovino z iThemes Exchange Addons

Pred kratkim smo si ogledali iThemes Exchange, preprost način za začetek prodaje izdelkov prek spleta z WordPressom. Ta brezplačni vtičnik za e-trgovino se je izkazal za odlično izbiro za vse, ki iščejo hiter način za izgradnjo spletne trgovine, ali dodajte to funkcionalnost na obstoječe spletno mesto WordPress.

Jedrni vtičnik je brezplačen za uporabo in vsebuje dovolj funkcij in funkcionalnosti, ki vam jih omogočajo seznam fizičnih in digitalnih izdelkov za prodajo na spletnem mestu WordPress upravljajte s svojim zalogom in zbirate plačila od svojih strank. Vendar pa je za Exchange na voljo več dodatkov, ki lahko znatno izboljšajo zmogljivosti vaše trgovine.

Ko se vaša spletna trgovina začne odpravljati in ustvarjati prihodek ali odkrijete, da imate bolj napredne potrebe, kot ste sprva pomislili, je pravi čas, da začnete iskati dodatke, ki so na voljo za Exchange.

Obstaja velika možnost, da vam lahko ti dodatki pomagajo prihraniti čas, trud in denar pri upravljanju vaše spletne trgovine. V tem članku si bomo ogledali nekaj najzanimivejših in najbolj uporabnih dodatkov za e-trgovino Exchange, da bi dobili boljšo predstavo o tem, kako lahko nadgradite svojo spletno trgovino in tako olajšate upravljanje in bolje služiti svojim strankam.

iThemes dodatki za e-trgovino Exchange

Najboljši dodatki za iThemes Exchange za izboljšanje vaše trgovine

Čeprav je za iThemes Exchange na voljo veliko dodatkov, je na tem seznamu izbranih nekaj možnosti, ki vam lahko pomagajo povrniti potencialno izgubljeno prodajo, učinkoviteje upravljate cene pošiljanja, dodate komponente članstva v svojo trgovino in spletno mesto in celo naj vaše stranke navedejo ceno pri nakupu svojih izdelkov.

Oglejte si vse dodatke Exchange

Če iščete način, kako svojo trgovino izboljšati in jo spremeniti v učinkovitejši stroj za ustvarjanje dohodka, vam lahko ti dodatki pomagajo arhivirati to.

Zapuščeni vozički

Zamenjajte zapuščene vozičke

To je morda ena najboljših lastnosti, ki jo lahko lastnik spletne trgovine doda na svoje spletno mesto, da poveča prodajo in prihodek. Dodatek Opuščeni vozički za Exchange lahko samodejno pošlje e-pošto vsem strankam, ki dodajo izdelke v nakupovalno košarico, vendar teh izdelkov ne uspejo preveriti in kupiti. Po navedbah Inštitut Baymard, povprečno dokumentirano spletno nakupovanje stopnja opustitve vozička je ogromna 68%.

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi kdo na vašem spletnem mestu lahko opustil nakupovalno košarico. Mogoče so jih poklicali, niso imeli svojih plačilnih podatkov ali pa so vas motili e-poštno sporočilo ali drugo obvestilo. Ne glede na njihov razlog, če je vaš potencialni kupec v trgovino vnesel svoj e-poštni naslov, preden je zapustil košarico, ima ta dodatek veliko možnosti, da vam pomaga izterjajte nekatere izgubljene prodaje.

E-poštna sporočila, ki jih pošlje ta zapuščeni dodatek vozička, lahko popolnoma prilagodite svoji znamki. Vendar bodo privzeto vsebovali povezavo neposredno do prejemnikovega nakupovalnega vozička, da bodo čim lažje opravili svoje naročilo.

Tabela Hitrost dostave

Menjalni tečaj za dostavo

Dodatek Tabela hitrosti dostave vam omogoča pot do nastavite in upravljate zapletene cene pošiljanja. Če prodajate vrsto izdelkov, vsak s svojo velikostjo in težo, ki se dobavljajo na široko izbiro lokacij, lahko zdaj ustvarite paleto stopenj pošiljanja, ki jih lahko samodejno uporabite za prodajo, da izpolnite potrebe vaša trgovina.

Z uporabo tega dodatka lahko naročilu samodejno dodate stroške dostave, če je cena nad ali pod določeno količino; ali glede na to, ali je kupec naročil določeno število izdelkov ali izdelkov. Poleg tega se lahko njihova lokacija upošteva tudi pri odločanju, ali in kolikšne bodo njihove cene pošiljanja.

Če želite v svojo trgovino dodati fleksibilne in odzivne cene pošiljanja glede na to, katere izdelke ima stranka v svoji košarici, je dodatek Tabela hitrosti dostave nepogrešljiv.

Cene strank

Izmenjava cen po meri

Dodatek o cenah za stranke omogoča, da pri odjavi kupci vnesejo ceno po meri. Če prodajate digitalne izdelke, kot so e-knjige, in želite naj vaše stranke navedejo ceno, potem vam ta dodatni dodatek omogoča to. Druga uporaba tega dodatka za oblikovanje cen po meri bi lahko bila sprejemanje donacij prek vašega spletnega mesta.

Ker gre za prilagodljiv dodatek za Exchange, lahko za svoje stranke vnesete izbor cenovnih točk. Lahko pa jim preprosto daste možnost, da vnesejo tisto, za kar menijo, da jim je izdelek vreden. Če dovolite svojim strankam, da poimenujejo njihovo ceno, lahko nastavite spodnjo in zgornjo mejo da vam omogočim nekaj nadzora nad zneskom, ki ga lahko plačajo. Vse te možnosti lahko kombinirate, da svojim strankam omogočite veliko izbire pri vnosu cene po meri.

Čeprav ta dodatek ne bo primeren za vsa spletna mesta in spletne trgovine, zanj obstaja veliko aplikacij, ki lahko pomagajo pri vzpostavljanju dobrih odnosov med vami in vašimi strankami.

Članstvo v iThemes

Dodatek za člansko izmenjavo

Čeprav za WordPress obstaja veliko dobrih vtičnikov za članstvo, če že uporabljate iThemes Exchange, lahko ta vtičnik uporabite na dodajte območje članstva na svoje spletno mesto z namestitvijo tega premium dodatka.

Ta dodatek vključuje vse napredne funkcije, ki jih potrebujete za brezplačno in plačano članstvo za svoje spletno mesto. To vključuje več načrtov članstva, kapljično hranjenje s sproščanjem vsebine članstva v skladu z načrti za članstvo in dajanje izdelkov na voljo samo članom.

Dodatek za članstvo vključuje dostop do razširitve s ponavljajočimi se plačili. To vam nato omogoča, da od svojih članov redno zbirate plačila članarine. Ker lahko v spletno trgovino, ki jo poganja Exchange, dodate več plačilnih prehodov, to vam ponuja veliko možnosti za zbiranje tistih ponavljajočih se članarin.

Zaključek

Ko vaša trgovina raste po obsegu in priljubljenosti, vam lahko ti dodatki iThemes Exchange dajo več moči za prodajo več izdelkov, prinašajo več prihodkov, in avtomatizirati nekatere naloge, ki ste jih predhodno opravljali ročno.

Mnogi od teh dodatkov so na voljo posamično ali kot del Pro Pack, celotni seznam razpoložljivih možnosti pa si lahko ogledate tukaj. Medtem ko je brezplačni vtičnik za ustvarjalce trgovine iThemes Exchange pripravljen za uporabo takoj, je dobro vedeti, da lahko svojo trgovino v prihodnosti nadgradite, ko in kolikor potrebujete.

Oglejte si vse dodatke Exchange

Katere funkcije so po vašem mnenju ključne za trgovino z e-trgovino? Katere dodatke bi radi videli, da so na voljo za iThemes Exchange ali druge vtičnike za e-trgovino za WordPress? V komentarjih delite svoje misli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me