Najboljše WordPress pakete in spletna mesta za članstvo

WordPress tematska svežnja / spletna mesta za članstvo so odličen način, da dobite kup vrhunskih tem za primerno ceno. Licence za posamezne teme se lahko gibljejo od nekaj do 100 dolarjev samo za eno temo. Lepota spletnega mesta in članstva je v tem, da prejmete vse njihove teme za mesečno ali letno plačilo ter podporo in posodobitve za te teme.

Na spletu smo pripravili seznam nekaterih najboljših tematskih paketov / člankov v programu WordPress. To je le majhen del sklopov, ki so na voljo, vendar so vsi zanesljivi in ​​zaupanja vredni avtorji tem. Naš seznam predstavlja visoko kakovostne in uporabne svežnje trgovin za WordPress in upamo, da jih boste kmalu izkoristili!

Teme kraljestvo – 129 USD na leto

teme-kraljestvo-wordpress-sveženj

To je cenovno ugodno spletno mesto za skupino tem, vendar imajo vrhunske teme in podporo za ceno. Ne pustite, da vas prevara nizka cena – Themes Kingdom ponuja kakovostne teme (trenutno 41) za podjetja, bloge in portfelje ter več nišnih tem, kot so revije, restavracije in e-trgovina. Za ceno 129 dolarjev na leto ponujajo veliko.

Obiščite tematsko kraljestvo

Elegantne teme – 69 dolarjev na leto

Verjetno eno najbolj znanih tematskih paketov WordPress. Elegantne teme so si ustvarile močan ugled na bogatih funkcijah in enostavnih temah za nizko letno ceno. Trenutno imajo 87+ tem WordPress v različnih nišah (blog, revija, e-trgovina, portfelj itd.) In vsak mesec izdajo nekaj novih. Za samo 69 dolarjev na leto je to neverjetna vrednost.

Obiščite Elegantne teme

ThemeFuse – 17 USD na mesec

ThemeFuse ponuja visokokakovostne WordPress teme v različnih slogih in postavitvah. Trenutno imajo 23 tematik za osupljivo temo za resnične ustnice, restavracije, odvetniške družbe, umetnike, zdravniške pisarne, športne novice in še veliko več. Pridobite dostop do vseh njihovih WordPress tem za 17 USD na mesec (plus 199 USD enkratna pristojbina).

Obiščite ThemeFuse

StudioPress – 399,95 USD za življenje

StudioPress je dobro znana trgovina s temi WordPress, ki trenutno šteje 47 impresivnih tem. Vse njihove teme se izvajajo v okviru Genesis Framework – SEO prijazen, zelo prilagodljiv in enostaven za prilagoditev tematskega okvira WordPress. Za 399,95 USD lahko kupite paket Pro-Plus za vse teme, ki vključuje vse teme programa StudioPress za življenje plus podpora in posodobitve.

Obiščite StudioPress

Themify – 79 USD na leto

S številnimi temami e-trgovine, večnamenskimi in odzivnimi WordPress je to odlična možnost članstva, če ste (ali sodelujete) z majhnimi podjetji. Trenutno ima Themify 31 tem in so vse profesionalne, enostavne za uporabo in zelo vsestranske. Vsaka licenca za temo stane 49 dolarjev – zato je letna članarina v višini 79 dolarjev ukradena, če nameravate uporabljati dve temi na leto.

Obiščite Themify

Tema peč – 99 dolarjev na leto

Relativno nova igra, Theme Furnace ponuja visoko kakovostne teme, zgrajene na UpThemes Framework. Njihove teme vključujejo tudi druge čedne funkcije, kot so drsnik Nivo in pripomočki po meri za Flickr, Twitter in druge družbene medije. Pridobite vseh 9 njihovih vrhunskih tem za samo 99 dolarjev na leto.

BizzThemes – 99 USD na leto

Članstvo BizzThemes je veliko, saj v glavnem ponujajo poslovne in nišne posle (salon nohtov, odvetniška pisarna, restavracija, gostovanje itd.) WordPress teme. Njihova zbirka 24 večnamenskih poslovnih tem je popolna za zagon podjetij, ki želijo narediti odličen prvi vtis na obiskovalce njihovega spletnega mesta. Članstvo znaša le 99 USD na leto (plus enkratna pristojbina za prijavo v višini 100 USD) in je dobra naložba v prihodnost vašega podjetja.

Obiščite BizzThemes

WPZoom – 19 USD na mesec

WPZoom ima trden portfelj sodobnih, vendar profesionalnih tem WordPress. Imajo tematike za poslovanje, revije, novice, odzivne, portfelje in večpredstavnost, vse z WPZoom panelom z možnostmi in celotno podporo. Njihov čudovit seznam 56 tem lahko dobite za samo 19 USD mesečno (plus enkratna prijava brezplačno v višini 199 USD).

Obiščite WPZoom

VivaThemes – 129 $ paket

To spletno mesto za članstvo v WordPressu ponuja 38 preprostih in profesionalnih tem. Njihove teme zajemajo različna standardna in nišna spletna mesta, vključno s CMS, portfeljem, fotografijo in spletnimi dnevniki. 129 $ “All Themes Pack”, ki vključuje vse trenutne teme Viva, je minimalen znesek, če upoštevate, koliko spletnih mest bi lahko zgradili s prilagojenimi različicami Viva Themes.

Obiščite VivaThemes

Organske teme – 249 dolarjev za življenje

Organske teme razvijajo edinstvene in strokovne teme. Vseh 19 njihovih čistih tem je bilo skrbno sestavljenih in jih je enostavno uporabljati in prilagoditi. Pridobite “Pack za razvijalce” za 249 dolarjev, v katerem so vključene vse teme Organic Themes (pretekle, sedanje in prihodnje teme).

Obiščite organske teme

PremiumPress – 249 dolarjev za življenje

Ta tematska trgovina razvija visokokakovostne teme z bogatimi funkcijami WordPress. PremiumPress je specializiran za SEO optimizirane teme, kot nalašč za spletna podjetja. Njihovih 11 podrobnih tem je za niše, kot so dražbe, kuponi, razvrščeni, nakupovalni vozički in drugo. Vse teme imajo tudi impresivno 24/7 podporo strankam. Vlaganje v “VIP kolekcijo” zagotavlja, da imate dostop do vseh trenutnih in prihodnjih tematik PremiumPress za samo 249 dolarjev.

Obiščite PremiumPress

AppThemes – 249 dolarjev prvo leto

Morda najbolj tehnične teme, ki so na voljo, so WordPress teme AppThemes izjemno dragocene. Njihovih 5 tem za oglase, objave delovnih mest, upravljanje kuponov, forum pomoči in poslovni imenik so izjemne. Vsaka monumentalna tema vključuje ogromno funkcij in neprimerljivo podporo, vsaka tema pa za 99 dolarjev pop. Začetni letni stroški 249 USD (in obnovitveni stroški 79 USD na leto) pomenijo, da boste za polovico znižali prave stroške tem.

Obiščite AppThemes

Katera je vaša najljubša spletna stran za članstvo, če obstaja?

To je veliko tematskih člankov / paketov! Ste trenutno član katerega koli ali če ste nori? Sporočite nam kakršne koli pretekle izkušnje s katero koli od teh tematskih trgovin (dobro ali slabo), ki bi jih mi in naši bralci želeli vedeti, če imate kakšne pozitivne ali negativne izkušnje s temi temami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me