NextGEN Gallery WordPress Vtičnik za pregled

NextGEN Gallery WordPress Vtičnik za pregled

Za tako robusten in priljubljen vtičnik galerije WordPress sem bil osupljiv, ko sem našel le nekaj objav NextGEN Gallery. Mislim, večina člankov je bila starih in je ujela obdobje, ko je bil vtičnik še v povojih.

Danes so stvari drugačne. Galerija NextGEN je zacvetela v popoln vtičnik galerije WordPress. Ponuja vam veliko možnosti za ustvarjanje in upravljanje galerij kot profesionalec. Za sladkanje posla je celotna stvar neverjetno enostavna za nastavitev in uporabo.

NextGEN Gallery vam za uporabnika energije ponuja vrhunske dodatke, s katerimi lahko svoje galerije napolnite. Nekateri dodatki vključujejo e-trgovino, preverjanje odjemalcev in samodejno izpolnjevanje naročil za tiskanje. Poleg tega dobite še veliko drugih dodatkov, ki galerijo NextGEN na nove načine razširijo.

Zakaj bi potrebovali galerijo NextGEN?

WordPress ima vgrajeno funkcijo galerije, zakaj bi potrebovali vtičnik, kot je NextGEN Gallery?

No, privzeta galerija WordPress je primerna za manjše naloge galerije. Super je, da v svojo objavo ali stran dodate osnovno galerijo, vendar je to to.

Ko delate z veliko slikami ali potrebujete več nadzora, recimo, da ste fotograf, grafični oblikovalec, vizualni umetnik ali kateri koli drug profesionalec, ki dela z mnogimi fotografijami, boste hitro ugotovili, da privzeta galerija WordPress ne odreži.

Z drugimi besedami, NextGEN Gallery vam ponuja številne napredne funkcije, ki jih ne boste našli v privzeti galeriji WordPress ali mnogih drugih vtičnikih galerije. Integriranje tiskalnega laboratorija vam na primer omogoča prodajo fizičnih odtisov vaših slik samodejno, ki je prvi za vtičnike galerije WordPress.

Galerija NextGEN je popoln vtičnik galerije WordPress za lažje in težje uporabnike. Ne glede na to, ali želite družinske fotografije deliti s prijatelji, prikazati svoj grafični portfelj ali prodati fotografije, med drugim ima NextGEN hrbet.

V današnji objavi ocene vzamemo vtičnik galerije NextGEN za testno vožnjo. Pokrivamo funkcije in dobrote, zaradi katerih je vtičnik eden najboljših in najbolj priljubljenih vtičnikov galerije vseh časov.

Brez dodatnega aduta začnimo, saj je treba veliko pokriti.

Kaj je Galerija NextGEN?

nextgen-gallery

Iz uvoda je navidezno NextGEN Gallery vtičnik galerije WordPress. Kot navaja Imagely, je “NextGEN Galerija bila standard industrije Vtičnik galerije WordPress od leta 2007 in še naprej prejema več kot 1,5 milijona novih prenosov na leto. “

Od uradni podatki WordPressa, Galerija NextGEN je od izdaje zbrala več kot 28 milijonov prenosov. NextGEN Gallery ima v času pisanja več kot 800K aktivnih namestitev, kar je najbolj priljubljen vtičnik galerije WordPress. Ni slabo. Sploh ni slabo.

Uporabniki ljubijo vtičnik, če hrepeneče ocene na WordPress.org so še kaj mimo. Od 3.370 pregledov je 2506 ljudi vtičnik dalo oceno 5 zvezdic. To je približno 75% uporabniške baze, kar pomeni, da ste v dobrih rokah.

Tukaj je povedala ena zadovoljna stranka:

Absolutno obožujem ta vtičnik. Z namestitvijo sploh ni težav. Dobro sodeluje tako z mojo temo kot tudi z ustvarjalcem strani. Na moja vprašanja v podporo so odgovorili v enem delovnem dnevu, kot je bilo obljubljeno. Užival sem v brezplačni različici, zato sem na božičnih praznikih končal z nakupom pro-verzije (NextGen Plus) zaradi njihove kode za popust. Ni pritožb. Stranka za življenje. – 8flixs

Vtičnik ima v času pisanja odlično oceno 4,3 / 5,0, tako da, poslujemo, prijatelj!

Poleg tega je Imagely ugledno podjetje WordPress, ki ponuja impresivne teme, vtičnike, spletna mesta na ključ in gostuje fotografom.

Super ekipa vam ponuja idealno rešitev za ustvarjanje spletne prisotnosti, ne glede na to, ali ste fotograf, grafik ali kateri koli drug ustvarjalec, ki deluje s slikami.

Obstaja brezplačna različica!

Galerija NextGEN lahko brezplačno prenesete in uporabljate na WordPress.org. Vendar pa morate kupiti premium NextGEN Gallery Plus, Pro ali doživljenjsko licenco, če želite uživati ​​v premium dodatkih in podporni podpori.

Za pregled uporabljamo NextGEN Gallery Pro, ker vam nudi odličen pregled funkcij. Vtičnik v paketu z vidika funkcij, ki jih potrebujete za razmestitev čudovitih galerij, kot je profesionalec, dokaj močno.

Opomba: Najprej morate namestiti brezplačna različica galerije NextGEN za uporabo premium dodatkov.

Zdaj, ko vemo, s čim sodelujemo, naj vam predstavimo nekaj funkcij, zaradi katerih je Galerija NextGEN vreden kandidat v kategoriji vtičnikov galerije WordPress.

Funkcije galerije NextGEN

nextgen funkcije

Obožujem razvijalce, ki gredo vsi vtis, da navdušijo uporabnike. Tako me vedno privlači čista koda, lahka zasnova in intuitivni uporabniški vmesniki. Po drugi strani je močan zalogaj za vas resnično velikanski NO-NO.

NextGEN Gallery je sladka točka, ki vam ponuja najboljše iz obeh svetov. Na eni strani dobite neverjeten seznam funkcij za »upravljanje, prikaz, dokazovanje in prodajo fotografij kot profesionalce«. Na drugi strani imate uporabniku prijazen vmesnik, ki vam prihrani veliko truda in časa.

Glede na to je Galerija NextGEN najbolj znana po naslednjih funkcijah.

Več stilov albumov in galerij

nextgen galerije in albumi

Najprej najprej, album je zbirka vaših galerij, galerija pa zbirka vaših slik.

Zdaj brezplačna različica galerije NextGEN vsebuje tri sloge galerij (sličice, diaprojekcije in galerije ImageBrowser) ter dva sloga albumov (kompaktna in podaljšana). Pro različica vam ponuja dodatnih sedem galerijskih stilov in dva sloga albumov. Skupno dobite 12+ slogov albumov in galerij.

NextGEN Gallery vam za prikaz fotografij ponuja dovolj stilov albumov in galerij, da lahko uporabnike navdušite. Ustvarjanje galerij je enostavno, saj se boste kmalu naučili.

Vsak album albuma in slog galerije vsebuje neskončen seznam prilagodljivih možnosti, ki vam omogočajo, da galerije oblikujete po svojem okusu.

Milijoni možnosti in nastavitev

Nastavitve in možnosti galerije nextgen

Upravljanje galerij na spletnem mestu WordPress potrebuje resno moč in Galerija NextGEN na srečo ne razočara. Ljudje v Imagely vedo, kaj počnejo, in so do konca pospravili galerijo NextGEN.

Če želite nastaviti globalne sloge, ki veljajo na celotnem spletnem mestu, obstaja možnost. Ali želite prilagoditi vsako galerijo posebej? Imate veliko možnosti, prijatelj.

Lahko spremenite velikost slik, dodate opise, ustvarite vodne žige, povežete celotne galerije na določeno stran, nastavite slike za predogled in naložite slike v velikem obsegu. Vraga, lahko celo naložite cele mape in datoteke ZIP.

Nadalje lahko zasukate slike, izključite sliko iz galerije, si ogledate metapodatke slike, uredite sličice, nastavite samodejno predvajanje, določite sloge prehoda in med drugim dodate oznake.

Želite na svoje slike dodati ikone za deljenje družbenih medijev? Morda želite svoj vtičnik za galerijo vključiti v Adobe Lightroom? Če je tako, ima NextGEN Gallery hrbet.

Edini način, da pokrijete vse možnosti, ki jih ponuja NextGEN Gallery, je, da se potopite in iz prve roke izkusite vtičnik. Obstaja le preveč možnosti, ki bi jih lahko vključili v en pregled.

Prenovljeni uporabniški vmesnik

uporabniški vmesnik galerije nextgen

Številni vtičniki WordPress galerije bodo zlepljeni na vaši nadzorni plošči WordPress s trdimi uporabniškimi vmesniki (UI), ki jih je težko uporabljati. No, Galerija NextGEN ne bo imela nič od tega. Vtičnik ima čudovit in intuitiven uporabniški vmesnik, s katerim je težko delati.

Ko namestite in aktivirate vtičnik, lahko zaženete čarovnika za galerijo, ki ga je enostavno opaziti (glejte sliko zgoraj), ki vam pomaga, da zadenete tla. Pokaže vam vse, kako ustvariti galerijo NextGEN in jo vstaviti na svojo stran ali objavo.

Ustvarjanje galerij v galeriji NextGEN je zaradi preoblikovanega uporabniškega vmesnika enostavno preprosto. Več dela opravite v krajšem času v primerjavi z drugimi vtičniki galerije, ki upočasnijo vaš potek dela z nepotrebnim neredom.

Dokazilo stranke

Nextgen preverjanje odjemalca galerije

Stranka včasih želi dokazovati slike ali deliti povratne informacije. V preteklosti so fotografi pošiljali e-poštna sporočila s strankami, ki so želele dokazati delo pred zaključkom projekta. To je običajno vključevalo obiske vaše pisarne (ali njihove), kar na koncu poje veliko časa in denarja.

Vendar je Galerija NextGEN popolnoma spremenila igro. Vtičnik ima sistem zvezdic, ki strankam omogoča dokazovanje posameznih fotografij s klikom na ikono zvezdice. Poleg tega Galerija NextGEN vsebuje polje za komentar, ki bo strankam omogočil, da pustijo povratne informacije o določenih slikah.

Obe funkciji lahko bistveno poenostavita vaš potek dela, s čimer prihranite čas in denar tako vi kot stranka. Zdaj vam ni treba teči po mestu; stranke lahko komentirajo in dokazujejo slike iz udobja svojih domov.

Možnosti e-trgovine

Možnosti e-trgovine galerije nextgen

Počakaj, si za trenutek pomislil, da si vse videl? Če je tako, se motite Kaj mislite, da delamo tukaj? Tekoči del kode, ki se maskira kot vtičnik vrhunske galerije? Daj sine, govorimo o galeriji NextGEN in to nikoli ne razočara.

Če prodajate fotografije ali slike, vam NextGEN Gallery ponuja odličen nabor funkcij, s katerimi lahko velike dolarje pripeljete domov. Ti lahko prodajajo fotografije na spletu in fizične odtise brez napora. Cenike lahko preprosto ustvarite po meri in v dobro mero vržete par kuponov. In upravljanje celotne stvari s strani vašega skrbnika WordPressa? Prodaja fotografij z galerijo NextGEN je preprosta.

Vtičnik v času pisanja podpira plačilni prehod PayPal in Stripe, kar zadostuje. Integriranje katerega koli prehoda je tako enostavno kot A, B, C. Za namene testiranja priporočamo, da omogočite testni prehod da ne boste zaračunali preskusnih naročil.

Integracija tiskalnega laboratorija

Zahvaljujoč integraciji Print Lab-ja lahko zdaj naročila tiskanja samodejno izpolnjujete. Naročila lahko izberete ročno ali samodejno prek Color Color po meri White House (WHCC), enega najbolj priljubljenih tiskarskih laboratorijev v ZDA. Razvijalci si prizadevajo, da bi v prihodnje sodelovali z mednarodnimi tiskalnimi laboratoriji.

Poleg tega vam NextGEN Gallery ponuja avtomatiziran obračun davka prek Taxjarja, ničelnih provizij pri prodaji (za razliko od drugih storitev prodaje fotografij, kot sta Smugmug ali Photoshelter), in še veliko več.

Zdaj, ko imamo idejo, kaj lahko pričakujemo, ustvarimo preprosto galerijo v galeriji NextGEN samo za zabavo.

Kako ustvariti galerijo NextGEN

Najprej namestite in aktivirajte brezplačno Vtičnik NextGEN WordPress Gallery. Nato kupite svojo kopijo dodatka NextGEN Pro na uradnem spletnem mestu. Po tem namestite in aktivirajte profesionalno različico.

Ustvarjanje galerije NextGEN

Zdaj ste pripravljeni na naslednji del, ustvarite galerijo. Obstajata dva načina. Ustvarite lahko galerijo in jo nato vstavite na svojo stran ali objavo. Lahko pa naložite slike in dodate galerijo med urejanjem strani ali objave.

Za namene ilustracije bom zajel prvo metodo. Druga metoda je precej samoumevna, še posebej, ko se obešate NextGEN Gallery. Poleg tega bi rad, da preizkusite drugo metodo sami.

Pomaknite se na Galerija> Dodaj galerijo / slike, kot je prikazano spodaj.

dodajanje nove galerije v NextGEN Gallery

Na naslednjem zaslonu imate nekaj možnosti za nalaganje slik. Datoteke lahko naložite iz računalnika, uvozite iz predstavnostne knjižnice ali uvozite mapo s svojega strežnika. Nalagam slike iz prenosnika, zato izberem prvo možnost; Naloži slike.

Nato izberite Ustvari novo galerijo, dodaj a Naslov galerije (moje je “Nova testna galerija ”), kliknite Dodaj datoteke da izberete svoje slike in na koncu še Začnite naložiti gumb, kot je prikazano spodaj.

nalaganje slik v NextGEN Gallery

Če gre vse v redu, bi morali videti tega malega fanta na dnu zaslona:

prenos dokončan

Lahko kliknete Upravljanje galerije> Nova testna galerija povezavo, če želite urediti svojo galerijo, vendar bomo to preskočili in vam pokazali, kako vstaviti naš »Nova testna galerija “ na stran ali objavo.

Vstavljanje NextGEN Gallery v stran / objavo

Zdaj, ko imamo galerijo, jo vstavimo v stran. Postopek ostane enak, če želite galerijo vstaviti v objavo. Pomaknite se na Strani> Dodaj novo, kot je prikazano spodaj. Upoštevajte, da lahko uredite tudi obstoječo stran / objavo.

dodajanje nove strani za WordPress

Nato dodajte naslov strani in pritisnite na VNOS tipko za začetek nove vrstice (ali je blok?). Kliknite ikono plus (+), pomaknite se na Skupni bloki, in kliknite NextGEN Gallery, kot poudarimo na spodnji sliki.

nextgen galerija gutenberg blok

Po tem kliknite na Dodaj NextGEN Gallery gumb, kot smo podrobneje opisali spodaj.

dodaj galerijo nextgen

Tako enostavno je; ste verjetno že vstavili galerijo na svojo stran / objavo. Ampak tukaj ne gremo predse. S klikom na gumb vas odpre naslednji zaslon. Tukaj izberite Galerije (1)Galerija (2) (v našem primeru je to “Nova testna galerija ”), in slog prikaza (izbral sem Pro ploščice (3)), kot je prikazano spodaj.

Po tem se pomaknite proti dnu zaslona in pritisnite na Vstavi galerijo gumb:

Naslednji, Shrani osnutek, predogled, posodobitev, ali Objavi vašo novo stran ali objavo, odvisno od tega, kje ste v svojem delovnem toku. Šel sem s Objavi saj sem ustvarjal novo stran ��

In tukaj, gospe in gospodje, kako izgleda moja novo ustvarjena galerija na mojem testnem mestu, ki deluje na temo Total WordPress:

NextGEN s Skupaj

Ni slabo za približno pet minut mehkega dela.

So galerije NextGEN odzivne?

Stavite, da so! Povezavo sem poslal na telefon, in evo, kar sem dobil:

NextGEN Odziven

Vse je v redu; Galerije NextGEN so enostavne za ustvarjanje in odzivanje tudi �� Kot da imamo tukaj vse, kar potrebujemo, zato preidimo na naslednji razdelek. Funkcije in možnosti te stvari so dovolj za pridobitev številnih hrepenečih mnenj uporabnikov, kot ste vi. Tukaj je nekaj pričevanj.

Pričevanja

nextgen galerija pričevanja

Uporabniki hvalijo galerijo NextGEN levo, desno in v sredini. Mislim, česa pri vtičniku ni treba imeti rad. Tu so resnična pričevanja zadovoljnih uporabnikov:

V zadnjih 15 letih sem preizkusil več vtičnikov galerije in NEXTGEN GALERIJA je daleč in daleč najbolj uporabniku prijazna, vsestranska in učinkovita. Hvala vam! – Mark Jordan Photo

Potem je tu …

Že leta uporabljamo galerijo NextGEN na enem ali drugem spletnem mestu. Ne le, da ima odličen nabor funkcij, ampak je dobro vzdrževan, vedno posodobljen in skozi leta smo imeli velik uspeh pri kakršnih koli poizvedbah o podpori. Zelo priporočam! – David G. Johnson

In …

Vtičnik galerije NextGEN je ravno tisto, kar sem iskal vtičnik galerije za svojo umetnost. Všeč mi je, da lahko razvrstim galerijo po meri in da ima nastavitev za varnostno kopiranje izvirnih slik in onemogoči meni z desno tipko miške, da preprečim, da bi ljudje prenesli mojo umetnost. – GabiClayton

…med ostalimi.

Če se vtičnik galerije ponaša z odlično oceno, bi bili tukaj ves dan, če bi objavi dodali vsako recenzijo. Več pregledov si lahko ogledate na uradni spletni strani NextGEN Gallery ali WordPress.org. To je nenavadno, poglejmo razpoložljive možnosti podpore.

NextGEN Galerija podpora

Če ste med uporabo galerije NextGEN obtičali, lahko vedno računate na njihovo zgledno podporo. Ponujajo veliko podpornih možnosti in materialov. Za začetek lahko vedno predložite vozovnico za podporo, če imate račun Imagely. Poleg tega lahko vedno preverite dokumentacijo če potrebujete pomoč pri konfiguriranju vtičnika NextGEN Gallery.

Poleg tega lahko preverite Slikovito blog in WordPress fotografija Podcast. Naučiti se je treba iz virov. Poleg tega se lahko vedno obrnete neposredno na Imagely.

NextGEN Galerija cen

nextgen galerija cen

Slikovito vam ponuja odlične cenovne pakete. Kot smo že ugotovili, vam ponujajo brezplačno različico, da vas odprejo pred vrati. Če želite premium dodatke, jih lahko kupite Plus ($ 79), Pro (139 USD), ali Doživljenjski paket (299 USD). Izberite paket, ki vam ustreza.

Pridobite NextGEN Gallery

Zaključne besede

NextGEN Gallery je fantastičen vtičnik galerije WordPress. Na voljo je milijon in ena funkcija, zaradi katerih je ustvarjanje čudovitih galerij zelo enostavno. Hkrati je vtičnik neverjetno enostaven za uporabo, če boste takoj padli na tla. Obstaja brezplačna različica, ki vam omogoča preizkušanje voda, če pa želite večjo moč, imate na razpolago in kličete veliko vrhunskih dodatkov.

Imate vprašanja ali predloge? Kateri je vaš najljubši vtičnik galerije? Sporočite nam v komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me