Pregled elegantnih tem

Elegantne teme so spletno mesto Premium WordPress Theme Membership, ki ga vodi in vodi Nick Roach in ki vsebuje ne samo najboljšo ponudbo v vrhunskih temah, ampak tudi nekaj najboljših in najbolj edinstvenih modelov tam. Za razliko od drugih tematskih spletnih mest premium, kjer lahko brskate po številnih premium vsebinah in jih kupujete posamično (za visoko ceno), pri Elegantnih temah z vstopom v članski program dostopate do naštetih predlog predlog.

Že eno leto sem član Elegantnih tem in jih zelo obožujem. Vse njihove izdaje so bile fantastične, zato so mi veliko olajšale, da so moja spletna mesta videti neverjetno. In ker sem tako ljubitelj tega spletnega mesta, sem mislil, da je čas, da napišem recenzijo Elegantne teme.

Kako delujejo elegantne teme

Elegantne teme Oznaka ceneKot sem že rekel, Elegantne teme delujejo na podlagi članstva. Plačate 39 dolarjev in dobite dostop do vseh prejšnjih in prihodnjih tem, ki so se razvile v času, ko ste bili člani (plačati boste morali 39 USD za obnovo vsako leto). Ko ste član, lahko brskate in prenašate katero koli temo na spletnem mestu.

Zaradi tega so Elegantne teme eno ali verjetno najbolj dostopno mesto za pridobitev Premium tem. Na mnogih drugih mestih boste plačali več kot 30 dolarjev samo za 1 temo, tukaj pa jih boste dobili okoli 40 (in več, ko se pojavijo nove).

Zakaj sem se pridružil?

Prvotno sem se pridružil Elegantnim temam, ker sem iskal temo za zagon WPExplorerja in v tistem času nisem bil veliko spletni razvijalec. Zdaj sem seveda zasnoval in programiral svojo temo (če pogledate okoli, boste opazili, kako specifično je vse za potrebe mojega spletnega mesta).

Kakorkoli že, pridružila sem se in sem dejansko prenesla temo z imenom “egallery”, ki sem jo začela uporabljati na WPExplorer in mi je bila zelo všeč. Takrat Nick Roach še ni razvil ePanela, toda tema je še vedno izhajala iz zelo kul prilagoditev na skrbniški plošči, delovala je dobro izven okvirja in izgledala je odlično.

Kasneje se je WPExplorer.com spremenil in postal bolj tematska vitrina in spletna stran za blog. Tako sem se pridružil partnerskemu programu, da sem začel nekaj zaslužiti.

Je bilo vredno tega

Se je splačalo? Preprosto povedano, ja. Za začetek je bil zelo dostopen način, da dobim nekaj neverjetnih premijskih tem za svoje bloge. Drugič, Nick Roach naredi neverjetno delo s temi temami in kopanje v zadnji del njegovih tem mi je pomagalo, da sem se naučil nekaj zelo elegantnih trikov o spletnem oblikovanju / kodiranju. Nazadnje je bil partnerski program precej uspešen. Ne samo, da priporočam res odličen izdelek, ampak za to dobim tudi nekaj denarja. In Elegant Themes ponuja zelo visoko izplačilo v višini 50%.

Kaj je kul o elegantnih temah

Cena

O tem sem že govoril, a samo, da ga nekoliko bolj uveljavim. Elegantne teme vam bodo prinesle verjetno najboljšo ponudbo Premium teme doslej.

Oblikovanje

Ste si ogledali teme? So čudovite. Zdi se, da je Nick Roach vedno pred krivino, ko gre za trende v spletnem oblikovanju. Vsaka tema, ki jo objavi, je napolnjena s super modernimi tehnikami in funkcionalnostjo. Ne le, da izgledajo super, da delujejo.

ePanel

Zame ni tako velika zadeva, toda za mnoge od vas, ki si ne želite, da bi se vaše roke zmedle od kopanja in spreminjanja vseh kod, vsaka tema Elegantne teme ima “ePanel”, kar je običaj Nick Roach, super super in lepa tema skrbniške plošče. Od tu naprej boste lahko prilagodili svoje teme in onemogočili in omogočili nekatere funkcije teme..

Elegantne teme ePanel

Kratke kode

Elegantne teme v zadnjem času vključujejo ogromen seznam bližnjic do vseh njihovih tem, ki vam bodo omogočile, da preprosto dodate kul gumbe, drsnike, vsebino na zavihkih, stolpce, vsebino, socialne medije, nasvete z orodji in še veliko več na svoje spletno mesto prav prek svoje običajne objave urednik. To pomeni, da lahko spletno mesto naredite AWESOME, ne da bi se morali dotikati večine kode ali delati v načinu HTML.

Kratke kode elegantnih tem

Lokalizacija teme

Vse teme so lokalizirane za enostaven in popoln prevod v domači jezik. S priloženima datotekama .mo in .po lahko temo enostavno prevedete v drug jezik (privzeto sta v angleščini), teme pa že prihajajo z nekaj predprevajalnimi datotekami za nekatere jezike, kar olajša še.

Podpora in posodobitve

Imate dobro kodirano in lepo WordPress temo v resnici ne pomeni nič, če niste zavarovani za dolgo življenjsko dobo. WordPress nenehno spreminja in posodablja svojo platformo, kar pomeni, da morate stalno preverjati, ali je vaša wp tema posodobljena in ima vse najnovejše funkcije in najsodobnejšo kodo. Uporaba elegantne teme je pametna izbira, saj se nenehno posodabljajo in dodajajo vsem temam, zato vam ni treba.

In če ste novinec WordPress in / ali spletnega razvoja, se ne bojite. Elegant Themes ima odličen podporni sistem, v katerega lahko vnesete kakršno koli težavo v okviru računa in Elegantno osebje vam bo pomagalo rešiti težavo. Verjetno ste že v preteklosti uporabljali brezplačno temo, naleteli na težavo in poskusili vzpostaviti stik z razvijalcem brezplačne teme, vendar od njih nikoli niste slišali. To je težava z brezplačnimi temami … skoraj nikoli ne nudijo podpore ali pomoči. Z elegantnimi temami pa lahko poskrbite, da se vaše spletno mesto ali blog dvigne in deluje brez težav.

55+ tem

Za razliko od številnih drugih spletnih mest z WP ne plačate samo za 1 temo, ki jo dobite 55 tem plus podpora za premijo in posodobitve. To je zelo dober posel.

Niste član? Pridružite se elegantnim temam

Če niste član, je čas, da nadaljujete in vidite, za kaj gre. In če imate radi, se vrnite in mi sporočite isto stvar, če jo sovražite.
Elegantne teme Pridružite se

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me