Pregled MailOptin: Preprosti in impresivni obrazci WordPress Optin

Pregled MailOptin: Preprosti in impresivni obrazci WordPress Optin

Ne glede na to, ali blogirate, nastavljate trgovino za e-trgovino ali konfigurirate spletno prisotnost za svoje majhno podjetje, vam bodo najbolj izkušeni tržniki povedali, kako pomemben je obrazec za izbiro e-pošte za vaš uspeh. Vendar je na voljo toliko vtičnikov, nekateri pa so predragi ali nimajo potrebnih funkcij. MailOptin nudi odlično rešitev, saj ima brezplačen načrt, skupaj z več cenovno ugodnimi paketi premium. V tem pregledu MailOptina bomo preučili njegove glavne lastnosti, od avtomatiziranih glasil do modernih obrazcev optin, nato pa bomo govorili o tem, kdo naj upošteva MailOptin za izdelavo seznamov e-pošte.

Lahko prenesete brezplačno MailOptin Lite vtičnik iz imenika vtičnikov. Lahko pa nadgradite na MailOptin Pro za več pojavnih oken, A / B split split testiranja, napredno ciljanje in še več.

Pregled funkcij MailOptin

Ko namestite vtičnik MailOptin, razkrije več zavihkov v meniju MailOptin. Na primer, lahko svoje optin obrazce povežete s storitvami, kot sta AWeber in MailChimp, ali pa skočite naravnost na oblikovanje oglaševalskih akcij za optimizacijo po e-pošti..

Pregled MailOptina: Povezava v meniju

Kar nekaj funkcij je shranjenih v MailOptin, zato se bomo osredotočili na tiste, ki najbolj izstopajo. Če vidimo, kako je to optin vtičnik, začnimo s tem, katere vrste obrazcev so na voljo.

Širok spekter Optin oblik

Ko začnete z obrazci optin, boste opazili, koliko različic je na voljo. Najpogosteje je pojavno okno v obliki svetlobne plošče, vendar ima MailOptin tudi obrazce za stransko vrstico / gradnike, pred / po obrazcih za objavo, vgrajene (vgrajene) obrazce in gumbe za poziv k dejanju..

Pregled MailOptin: Vzorec Optin

Druga možnost se imenuje lepljiva vrstica, ki omogoča vnašanje sporočila in vstavljanje nekaterih polj in gumbov. To postavite na vrh svojega spletnega mesta ali na dno.

Pregled MailOptina: vrstica za obveščanje

Sem tudi velik oboževalec diapozitiva, ki se prikrade v pogled na spodnji levi ali desni strani zaslona. To je veliko manj “v obrazu” kot pojavna okna, zato ustvarite manj vsiljivo okolje, hkrati pa še vedno dajete ljudem možnost, da se prijavijo na glasilo.

Pregled MailOptin: Drsni vnos

Lepe predloge

MailOptin ponuja več predlog za vsako vrsto obrazca optin. Ko torej na nadzorni plošči začnem graditi oglaševalsko akcijo, vidim vse vrste predlog za pojavna okna v svetlobni plošči. Nekatere so barvite, druge pa preproste in do potankosti. Nekateri se z vključenimi slikami celo osredotočijo na določene panoge.

Pregled MailOptin: Predloge

Na nadzorni plošči so prikazani filtri za preskok na druge kategorije optimalnih obrazcev. Na primer, morda si želite ogledati samo lepljive vrstice za obveščanje ali morda diapozitive.

Pregled MailOptin: Kategorije

Orodja za oblikovanje prek orodja za prilagoditev WordPress-a

Večina prilagoditev se opravi s programom WordPress Customizer. To je dobra novica za tiste, ki imajo izkušnje z WordPressom, saj vam vseh nastavitev ni treba ponovno priučiti iz novega vtičnika. Na spodnjem posnetku zaslona imam možnost konfigurirati sporočilo o uspehu. Obstaja tudi nekaj samodejnih odzivnikov in e-poštnih obvestil za nove potencialne stranke. Obrazec optin je prikazan na desni strani za urejanje v realnem času. To ni urejevalnik povleci in spusti, med testiranjem pa se mi je zdelo precej intuitivno in enostavno za učenje.

Pregled MailOptin: Prilagoditelj

Na levi strani so številni zavihki. Tako lahko prilagodite barve, da ustrezajo vaši blagovni znamki, in celo padete v prilagojen CSS za popoln nadzor.

Pregled MailOptin: css po meri

Pravila za prikaz in piškotki

Pravila in sprožilni prikazovalniki so zelo pomembni, da ne bi motili kupcev in ciljali na tiste, ki se še niso prijavili. Spodnji posnetek zaslona vam omogoča prilagajanje piškotkov, tako da ga nekdo, ki je pred nekaj dnevi že videl pojavno okno (ali karkoli želite, da ga nastavi), ne bi moral več videti.

Pregled MailOptin: pojavna pravila

MailOptin ima odlična pravila za prikaz. Lahko se na primer odločite, da se pojavno okno prikaže, ko klikne gumb ali kadar uporabnik poskuša zapustiti spletno mesto. Poleg tega imate na razpolago možnosti za načrtovanje optin, ciljanje na tiste, ki uporabljajo AdBlock ali samo prikaz obrazcev optin na določenih straneh.

MailOptin pregled: pravila za prikaz

MailOptin Analytics

Od vtisov do konverzij in naročnikov so vse analitike MailOptin shranjene na nadzorni plošči WordPress. Preprosto jih je razumeti in ponujajo hitre slike vašega napredka.

Pregled MailOptina: Analytics

Cene MailOptina

Lahko prenesete Vtičnik MailOptin Lite brezplačno in še vedno prejemate lep izbor funkcij. Za MailOptin Lite (brezplačna različica) prejmete nekaj naslednjih funkcij:

 • Tri oblike optina.
 • Več modulov s pozivom k dejanju.
 • Podpora za obrazce stranske vrstice in pripomočkov.
 • Lightbox in pojavni obrazci.
 • Optin obrazci, ki gredo pred ali po objavi na spletnem dnevniku.
 • Ciljanje na ravni strani.
 • Obvestila, ki gredo naročnikom, ko objavite novo objavo.
 • Možnost načrtovanja pošiljanja novic.
 • Predloga za e-pošto, ki je odzivna.

V načrt MailOptin Lite je vključenih še nekaj funkcij, vendar je to glavni pregled. Številna podjetja bodo ugotovila, da je brezplačne različice dovolj za začetek. Prav tako je primeren zagon za tiste, ki želijo preizkusiti vtičnik, preden opravijo plačilo.

Kar se tiče plačane različice, Pojavni okni MailOptin in optimi za e-pošto premijo lahko prenesete z uradne spletne strani. To spletno mesto vsebuje tudi nekaj odličnih predstavitev za predstavitve in zaledne napotke, da boste lahko videli, kaj lahko pričakujete.

Nekatera orodja, ki so priložena premium različici, vključujejo:

 • Razdeljevanje A / B za obrazce.
 • Samodejno pošiljanje glasila in dogodkov, ki jih sproži dogodek.
 • Dodatne optin oblike, za katere je dokazano, da povečujejo število konverzij.
 • Boljša pravila in sprožilci.
 • Funkcija zaznavanja AdBlock za zahtevo, da ljudje ne blokirajo vaših oglasov.
 • Napredna analitika.
 • CSS po meri.
 • Področje vodilne banke za pridobivanje naprednejših informacij o vaših naročnikih.
 • Veliko več.

Tako so funkcije razdeljene med brezplačne in premium programe. Toda kaj morate pričakovati, če boste plačali, če nadgradite na MailOptin premijo?

Razdeljen je na tri načrte po ugodni ceni, vtičnik pa ima 14-dnevno garancijo vračila, če niste zadovoljni.

 • Standardno – 69 dolarjev na leto za eno spletno mesto z možnostjo plačila 99 dolarjev na leto za tri spletna mesta. Ta standardni načrt vsebuje vse funkcije MailOptin Lite, skupaj z A / B testiranjem, pozivi k dejanjem, pojavnimi okenci svetlobne plošče, obrazci stranske vrstice, pred / po objavi obvestil, obvestilnimi vrsticami, več sprožilci, kratkimi kodami, integracijo obrazca Elementor in še več.
 • Pro – 169 USD na leto za podporo na 10 spletnih mestih. Tako dobite vse funkcije iz prejšnjih načrtov, pa tudi varnostne kopije konverzij, optimizirano načrtovanje oglaševalskih akcij, odkrivanje napotitev optin, odkrivanje AdBlock, novo in povratno odkrivanje obiskovalcev, napredno analitiko, samodejni odzivnik in samodejni mesečni ali tedenski pregled, ki ga lahko pošlji.
 • Agencija – 269 dolarjev na leto za podporo na neomejenih spletnih mestih. Tako boste dobili vse funkcije iz prejšnjih načrtov, prednostno podporo e-pošti, integracije WooCommerce, integracije Easy Digital Downloads in druge integracije aplikacij drugih proizvajalcev.

Na splošno MailOptin ponuja precej ugodne cene, saj je večina osnovnih funkcij vključenih v paket Standard. Lepo bi bilo vključiti WooCommerce in EDD, ne da bi morali plačati za agencijski načrt, vendar je to edina slaba stran.

Kdo naj upošteva vtičnik MailOptin WordPress?

Težko je trditi, da nihče ne sme upoštevati MailOptin za oblikovanje seznamov e-pošte. Podpira večino večjih ponudnikov e-pošte, predloge so trdne in celo se lahko integrirate v prodajalne e-trgovine. Kar zadeva mene, MailOptin ponuja cenovno dostopen način zbiranja in upravljanja e-poštnih sporočil za vse.

Pridobite Mail Optin Lite   Prihranite 10% na MailOptin Pro

Če imate kakršna koli vprašanja o našem pregledu MailOptin, funkcijah vtičnikov ali kako začeti, nas obvestite v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me