Pregled orodij za orodja BAVOKO SEO WordPress

Pregled orodij za orodja BAVOKO SEO WordPress

Eno prvih vprašanj, ki se vam zdijo pri pregledu novega SEO vtičnika, je njegova sposobnost preživetja. Ali res potrebujemo še en SEO vtičnik na trgu WordPress? Pa ugotovimo.

Preden začnemo, vedite, da namen tega pregleda ni prepričati, da je ta vtičnik boljši od uveljavljenih rešitev na trgu. Nekaj ​​dni sem preučeval USP-ove vtičnika. To, kar sem našel, bi vam bilo lahko preprosto zanimivo.

To se spušča do tega – vtičnik BAVOKO SEO Tools WordPress se osredotoča na to izboljšanje vašega SEO procesa dela. Bodite prepričani, ta vtičnik ima vse funkcije, ki jih ponujajo vodilni vtičniki SEO. Poleg tega so bile te funkcije natančneje nastavljene, da jih je več intuitiven in hitrejši za uporabo. Vtičnik vam da centraliziran pogled od vseh vaš SEO podatki, zbrani z več nadzornih plošč. Sem spadajo uvrstitev ključnih besed, obseg iskanja, CPC in podatki o klikih z Google Search Console; prometa iz storitve Google Analytics in povratnih podatkov iz API-ja BAVOKO.

The BAVOKO SEO Tools WordPress vtičnik je bil zasnovan za pomoč vsebinam in SEO ekipam, da racionalizirati svoje delo. Z le nekaj kliki lahko vtičnik naredi velike spremembe SEO opisov vseh objav in strani na vašem spletnem mestu. Če ima vaše spletno mesto tono vsebine, vam bo ta vtičnik pomagal prihranite veliko časa.

SEO agencije, poslušajte!

Večina SEO agencij vidi veliko strani strank z zelo osnovnimi napakami v SEO. Mogoče imajo veliko odlične vsebine, vendar ni mogoče, da bi bili vsi optimizirani okoli pravih ključnih besed. Nekateri morda niso pravilno povezani z obstoječo vsebino. Malo jih je morda optimiziralo svoje opise za deljenje družbenih medijev.

Posamezno se ti dejavniki morda ne zdijo zelo pomembni. Združite jih in dodajo, da tvorijo hrbtenico vaše SEO strategije.

Če ste agencija za SEO, lahko vtičnik BAVOKO SEO Tools prihrani ure pri projektih strank in močno izboljša čas obratovanja.

Vodnik po pregledu

Ekipa BAVOKO ima podrobna vadnica o vseh funkcijah, ki jih ponuja vtičnik BAVOKO SEO Tools. Ker se ta vtičnik aktivno razvija, priporočam, da ga preberete – potem ko preberete ta pregled.

Moj cilj tega pregleda je pregled vseh funkcij, ki jih ponuja vtičnik BAVOKO SEO. Nekaj ​​posnetkov zaslona je bilo posnetih s predstavitvene nadzorne plošče, ker sem želel ohraniti zasebnost iskanja / obsega prometa na svojem spletnem mestu. Tudi predstavitveno spletno mesto WordPress tukaj ne bi delovalo, saj predstavitveni podatki ne indeksirajo iskalniki.

Za ta pregled sem preizkusil brezplačno in premijsko različico vtičnika. Vendar sem v celotnem pregledu izrecno omenil, če je funkcija premium. Tako lahko domnevate, da so funkcije na voljo v brezplačni različici vtičnika, če ni omenjeno.

Uvod v BAVOKO SEO Tools WordPress Vtičnik

Brezplačno različico vtičnika BAVOKO SEO Tools lahko namestite neposredno z nadzorne plošče WordPress. Pojdite na Vtičniki> Dodaj novo. Poiščite BAVOKO in namestite in aktivirajte vtičnik.

Če ste kupili prvotno različico vtičnika, dobite ZIP arhiv vtičnika. Pojdite na Nadzorna plošča WordPress> Vtičniki> Dodaj novo> Naloži. Naložite arhiv za namestitev in aktiviranje vtičnika.

Ko namestite vtičnik, lahko začnete s postopkom nastavitve.

bavoko wordpress seo pro začetna namestitev 1

Postopek namestitve premium različice orodij BAVOKO SEO Tools

Za začetek moramo vtičnik povezati API BAVOKO, API za Google Search Console in Google Analytics API. To bo omogočilo vtičniku prebrati podatke SEO iz ustreznih orodij in jih prikazati v centralizirani nadzorni plošči. Vendar lahko v brezplačni različici vtičnika povežete samo API za Google Search Console.

Če imate nameščen predhodni vtičnik SEO, lahko BAVOKO uvozi podatke SEO iz tega vtičnika.

V zadnjem koraku morate izbrati objave in strani, ki jih želite pregledati za SEO na strani. Tu je posnetek zaslona postopka nastavitve brezplačne različice vtičnika.

brezplačna začetna namestitev bavoko wordpress seo 1

Postopek nastavitve brezplačne različice vtičnika BAVOKO SEO

Podrobna analiza SEO

bavoko wordpress seo armaturna plošča pro

Nadzorna plošča orodij BAVOKO SEO (Premium različica)

Po začetnem postopku nastavitve vtičnik pregleda vašo obstoječo vsebino in potegne podatke iz Google Search Console, Google Analytics in BAVOKO API-ja. Rezultat je nadzorna plošča, ki omogoča pregled ptičje perspektive nad statusom SEO vašega spletnega mesta WordPress.

Nadzorno ploščo lahko filtrirate, da vam za določeno časovno obdobje prikaže pregledne meritve iz iskanja, stranskih SEO, povratnih povezav ali uspešnosti. Brezplačna različica vtičnika je omejena na meritve iskanja in strani. Povratne povezave in zmogljivost so rezervirani za vrhunsko različico vtičnika.

SEO optimizacija vsebin

Kot vsi vemo, je dobra vsebina temelj SEO. Ko pa imate veliko vsebine za upravljanje, stvari postanejo nerede. Tu se začne vtičnik BAVOKO SEO. Ponuja obsežen seznam možnosti za optimizacijo vsebine za vsako objavo in stran. Poleg tega lahko v veliki meri uredite ta polja za optimizacijo, da prihranite čas (več o tem kasneje).

bavoko wordpress seo vsebina ocena pro

Možnosti optimizacije vsebine

Vtičnik BAVOKO SEO Tools dodeli a vsebinska ocena (ki se imenuje CS) za vsako objavo in stran na podlagi informacij o SEO. Vključuje parametre vsebine, kot so oznake H1-H6, dolžina naslova, opis meta in odrezka ter gostota ključnih besed.

Iščite meta odrezke meta in socialnih medijev

bavoko wordpress seo optimizacija vsebine socialni delček

Odsek iskanja in socialnih medijev

Poleg meta naslovov in opisa za iskalnike lahko nastavite tudi delček, opis in sliko za Facebook in Twitter. Kot večina SEO vtičnikov, tudi ta uporablja metapodatke Open Graph in Twitter kartice, kar omogoča neoviran dostop do vseh pomembnih omrežij družbenih medijev. Predogled delčka vam natančno pokaže, kako bi izgledala vaša objava, če bi jo dali v skupno rabo na družbenih medijih.

Analiza in odkritje ključnih besed

Ključne besede za optimizacijo vsebine bavoko wordpress seo

Analiza ključnih besed in zgodovina uvrstitve

Optimizator vsebine ponuja tudi analizo ključnih besed za določeno objavo ali stran. Omogoča vam trenutno zgodovino razvrščanja in zgodovine uvrščanja ključnih besed – vključno s kliki, CTR, položajem in prikazi. Ti podatki se črpajo iz Google Search Console. Poleg tega lahko iz tega pripomočka izvajate raziskave ključnih besed in odkrivate nove ključne besede, vključno s podobnimi in sorodnimi ključnimi besedami.

Notranje povezave

notranje povezave bavoko wordpress seo optimizacija vsebine (pro)

Podatki o notranjih povezavah (funkcija Premium)

Glavni dejavnik vaše uspešnosti SEO so notranje povezave. Vtičnik BAVOKO SEO Tools združuje vse notranje povezave na podlagi ključnih besed in predlaga nove notranje povezave glede na vašo vsebino. Prikaže tudi zgodovinski seznam vseh dohodnih in odhodnih povezav (znotraj vašega spletnega mesta) za to objavo / stran.

dodatne možnosti za optimizacijo vsebine bavoko wordpress seo

Napredne možnosti SEO

Poleg delcev družbenih medijev lahko spremenite napredne možnosti, kot so kanonične oznake, preusmeritev ali vključitev spletnega mesta..

SEO spremljanje uspešnosti

iskalna plošča za nadzorno ploščo bavoko wordpress seo

Podatki o razvrščanju ključnih besed na Google Search Console

Optimizacija vsebine je pomemben del uspešne strategije SEO. Prav tako je pomembno spremljati vpliv vaših SEO prizadevanj. Vtičnik BAVOKO SEO WordPress ima orodja, ki vam omogočajo sledenje uspešnosti SEO neposredno z vaše nadzorne plošče WordPress. Na zgornjem posnetku zaslona dobimo pregled podatkov o ključnih besedah, povlečenih s Google Search Console.

Spremljanje ključnih besed

spremljanje iskanja po ključnih besedah ​​bavoko wordpress seo nadzorna plošča

Uporabljati Spremljanje ključnih besed funkcija, v enem pregledu lahko združimo najpomembnejše uvrstitvene ključne besede za spremljanje klikov, prikazov, CTR in njihovega povprečnega položaja v iskalnem mehanizmu..

Raziskava ključnih besed in analiza konkurentov

bavoko wordpress seo nadzorna plošča iskanje tekmovalcev 2 pro

Spremljanje tekmovalcev

S pro različico vtičnika lahko počnete dodatne stvari, kot je spremljanje konkurentov, raziskave ključnih besed in razčlenitev iskalnega prometa po državah in napravah.

bavoko wordpress seo nadzorna plošča iskanje ključne besede raziskave pro

Raziskave ključnih besed

Kljub temu pa meni, da je to “dobro imeti”, vendar vam ne daje vseh informacij, ki jih potrebujete za uspešno strategijo raziskovanja ključnih besed. Orodja, kot sta Ahrefs ali Majestic SEO, ponujajo bogatejše informacije o uvrstitvi ključnih besed in kako jih izboljšati.

Kot smo že videli, BAVOKO SEO Tools predstavlja informacije iz različnih virov podatkov, kot sta Google Analytics ali Google Search Console. Vendar pa ne bi smeli ogroziti pomena dobrega raziskovanja ključnih besed in njihovega izvajanja v vsebini vašega spletnega mesta.

Funkcije za SEO optimizacijo na strani

bavoko wordpress seo onpage meta naslovi

To je eden mojih najljubših delov orodij BAVOKO SEO. Iz ene same nadzorne plošče lahko dobite poročilo o “SEO zdravstvenem stanju” za vso vsebino na vašem spletnem mestu. To med drugim vključuje meta naslove, meta opise, naslove in dolžino vsebine. Nato lahko izberete vsako objavo in jih popravite eno za drugo v istem pogledu.

Pregled za prednostne ključne besede in družabne odrezke lahko odpravimo slabo optimizirane objave, tako da jih lahko optimizirate za boljšo uvrstitev v iskalnikih.

prednostne ključne besede bavoko wordpress seo na strani

Poročilo o prednostnih besedah

Poročilo o ključnih besedah ​​SEO na primer vam ne da le pregled nad dodeljenimi ključnimi besedami, ampak vam tudi omogoča, da ugotovite, na katerih straneh manjkajo.

bavoko wordpress seo onpage indeksabilnost pro

Poročilo o neuničljivosti

Premijska različica vtičnika omogoča dodatne zdravstvene preglede, kot so kanoniki, indeksibilnost in kode stanja. Orodje za indeksiranje navaja objave, ki jih lahko Google indeksira ali ne indeksira. S pomočjo orodij canonicals lahko zagotovite, da vaše spletno mesto WordPress ne bo kaznovano za podvojeno vsebino, tako da nastavite kanonike za enake ali zelo podobne strani.

Orodje za analizo, spremljanje in odstranjevanje povratnih povezav

bavoko wordpress seo povratne povezave dashbord pro

Izdelava in vzdrževanje povratnih povezav je ključnega pomena za uspešno dolgoročno strategijo SEO. Gradnja povratnih povezav, sicer znanih kot povezava, je povsem druga tema, o kateri tukaj ne bomo razpravljali. Namesto tega se bomo osredotočili na vidik vzdrževanja.

Vrhunska različica vtičnika BAVOKO SEO Tools je opremljena z orodjem za spremljanje, analizo in preklic povratne povezave. Raziskujmo to tukaj.

povratne povezave bavoko wordpress seo onemogoči orodje pro

Z enim klikom orodje Disavow

Za začetek je zelo pomembno onemogoči nekvalitetne povratne povezave na vašo spletno stran. Z orodjem za zavrnitev vtičnika odstranite katero koli domeno z enim klikom. Vse povratne povezave iz onemogočene domene bodo po oddaji na Google Search Console obravnavane kot povezave NoFollow..

bavoko wordpress seo povratne povezave domene pro

Analiza in spremljanje domen povratnih povezav (funkcija Premium)

Vtičnik BAVOKO SEO Tools ima orodja za analizo povratnih povezav in nadzor, ki vam pomagajo nadzirati povratne povezave neposredno z vaše nadzorne plošče WordPress. Lahko analizirate povratne povezave, razvrščene po domenah ali posameznih straneh.

Druga SEO orodja podjetja BAVOKO

bavoko wordpress seo orodja meta opisi

Dinamični meta opisi

Poleg zgoraj omenjenih funkcij ima BAVOKO SEO Tools še nekaj izjemno uporabnih orodij za SEO, ki prihranijo veliko časa, porabljenega za SEO. Hitro jih bomo zajeli v naslednjem:

 • Dinamični meta naslovi in ​​opisi: To orodje vam omogoča, da spremenite meta naslove in opis celotnih vrst objav (na primer objav in strani) z izbiro želenih atributov. Na primer, lahko ustvarite meta z uporabo imena objave in izvlečka objave. Uporabite lahko tudi polja po meri za bolj prožno ustvarjanje meta naslovov in opisov!
 • Metas Bulk Editor: To je eno najbolj varčnih časovnih orodij v kompletu vtičnikov. Omogoča vam hitro spreminjanje metasov za vse vaše objave, ročno, ne da bi vsako objavo odprli v novem zavihku / oknu.
 • Upravitelj preusmeritev: To orodje vam omogoča, da dodate SEO prijazno preusmeritev za posamezne strani in imenike, da ohranite njihov SEO sok.
 • Generator zemljevidov XML: To orodje vam omogoča ustvarjanje spletnega mesta po meri za vaše WordPress spletno mesto. Lahko preprosto vključite določene strani, kategorije oznak in še več. Ko je shranjena, zemljevid spletnega mesta samodejno pošlje večjim iskalnikom in jih redno posodablja.
 • .htaccess & robots.txt urejevalnik: Čeprav lahko te datoteke spreminjate prek upravitelja datotek ali prek FTP, vam vtičnik omogoča neposreden dostop do njih. Kljub temu je zelo pomembno, da te nastavitve spremenite izredno previdno, saj lahko kakršna koli napaka upadne v vaše SEO rezultate.

Vrhunska različica vtičnika BAVOKO SEO Tools WordPress ima tudi funkcijo optimizacije in spremljanja uspešnosti spletnega mesta. Hitrost spletnega mesta je zelo pomemben dejavnik za SEO in to smo pokrili v globino v našem Optimizacija uspešnosti programa WordPress in Serija za optimizacijo slike WordPress. Predlagam, da jih preberete za boljše razumevanje.

Pregled funkcij BAVOKO Premium

Orodja BAVOKO SEO imajo veliko odličnih brezplačnih in vrhunskih funkcij. Sledijo samo premium funkcije, ki jih ponuja vtičnik:

 1. Več podatkov SEO: Za začetek povežete Google Analytics in BAVOKO API s vtičnikom. To vam omogoča, da potegnete več podatkov in si jih ogledate neposredno na nadzorni plošči WordPress.
 2. Raziskave ključnih besed: Z orodjem za odkrivanje ključnih besed si lahko ogledate obseg iskanja in povprečni CPC za ustrezne ključne besede. Vendar pa bi zelo priporočil napredna orodja, kot sta Ahrefs ali Majestic SEO za poglobljeno raziskovanje ključnih besed.
 3. Notranje povezave: To je odlična premijska funkcija, ki vam pomaga prihraniti veliko časa za medsebojno povezovanje povezanih člankov.
 4. Povratne povezave: Spet vam orodja, kot je Ahrefs, omogočajo boljše povratne podatke. Vendar je orodje za izključitev z enim klikom zelo uporabno pri odstranjevanju nekvalitetnih ali neželenih povratnih povezav.
 5. Neuničljivost in kanonično orodje: To so orodja na strani, ki vam poročajo o stanju uspešnosti vsebine vašega spletnega mesta glede na te meritve. Te so odlične za vzdrževanje higiene SEO.
 6. Izvedba: Orodje za delovanje omogoča vpogled v hitrost strani vseh strani na vašem spletnem mestu, pa tudi podrobne podatke o zahtevah za datoteke CSS, JS in slikovne datoteke.
 7. SEO poročanje: Če ste agencija za SEO, lahko orodje za ustvarjanje poročil strankam neposredno pošlje poročila o SEO po e-pošti v tedenskih ali mesečnih intervalih.

Zavijanje

Kot vsi vemo, je uspešna strategija SEO dolgoročna igra. Zahteva veliko potrpljenja in strukturiranega vzdrževanja. Toda s pomočjo SEO vtičnika, prilagojenega vašim potrebam, lahko prihranite čas in zagotovite, da vaše spletno mesto ostane na dobri poti.

Mislim, da BAVOKO je najbolj uporaben, ko morate upravljati z veliko vsebine. Premierna različica vtičnika ni potrebna, ko šele začnete. Takrat boste veliko bolje gradili kakovostno vsebino. Ko pa imate korpus dobre vsebine, lahko ta vtičnik uporabite za spremljanje in vzdrževanje svojega zdravstvenega stanja na strani.

Povedano na kratko, BAVOKO SEO Tools za WordPress je odličen vtičnik za blogerje in SEO agencije – predvsem tiste, ki upravljajo z veliko in veliko vsebine.

Kakšne misli imate o vtičniku BAVOKO SEO Tools? Ali imate predlog funkcije? Sporočite nam, če pripombe spodaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me