Pregled partnerskih kuponov: Povečanje konverzij in prodaje

Pregled partnerskih kuponov: povečanje konverzij in več prodaje

Ali ste pridruženi tržnik, ki si prizadeva za povečanje števila klikov in prodaje na svojem spletnem mestu? Če je tako, vam bo zagotovo všeč ta pregled vtičnika Affiliate Coupons WordPress.

Mislim, da se boste strinjali, ko bom rekel: ustvariti uspešno spletno stran podružnice je izziv. Vse od iskanja najugodnejših ponudb do trženja in pretvarjanja uporabnikov v kupce ni šala.

Kot tak, potrebujete le najboljše orodje, s katerim lahko hitro in hitro napredujete, ne da bi potegnili lase. Če imate na trgu eno takšno orodje, se pozdravi Pridružite kupone.

V tej objavi odkrijete funkcije, zaradi katerih so Affiliate Coupons eden najboljših partnerskih vtičnikov, ki jih boste našli na internetu.

Prav tako namestimo in preizkusimo pogon vtičnika, tako da lahko udarite po tleh. Če se to sliši vznemirljivo, spustimo nožico in zaplešimo!

Kaj so partnerski kuponi?

dodatek kuponov wordpress vtičnik

Najprej najprej stvari, kaj točno je podružnični kuponi in kaj počne? Po vrsti je Affiliate Coupons čudovit vtičnik WordPress, ki vam pomaga pri promociji vašega kuponi in ponudbe enostavno.

Zahvaljujoč razburljivemu naboru funkcij lahko s pomočjo vtičnika učinkovito povečate konverzije na spletnem mestu podružničnega kupona.

Če, tako kot mnoge druge podružnice, tudi vi uporabite kuponi in ponudbe način promocije izdelkov in storitev, še posebej všeč vam bo vtičnik Affiliate Coupons WordPress.

Vtičnik vam pomaga enostavno ustvariti kupone in jih nato lepo prikazati na svojem spletnem mestu, kar pomeni boljše konverzije za vas.

Poleg tega prihranite veliko časa, hkrati pa dosežete večjo prodajo, saj je vtičnik neverjetno enostaven za uporabo.

Vtičnik vsebuje intuitivno skrbniško ploščo in privlačne sloge, zaradi katerih promocija vaših izdelkov niha.

Affiliate Coupons je dobro kodiran, lahek in odlična rešitev za vsakega resnega prodajalca.

Na voljo je v dveh okusih. A brezplačna različica je popoln za vse podružnice in premium različica ki vsebuje še več funkcij za uporabnika energije.

Zdaj, ko veste, kaj so partnerski kuponi, nadaljujte in odkrivajte funkcije, s katerimi se bodo vaše sanje o partnerskem marketingu uresničile.

Ključne značilnosti pridruženih kuponov

Vtičnik je dober tako kot funkcije, ki jih ponuja. Kako se torej partnerski kuponi postavljajo v primerjavi s konkurenco v smislu funkcij? Preberite več o tem.

Odzivno in mobilno prijazno oblikovanje

V tem času si ne morete privoščiti vodenja togega spletnega mesta, ki ga je težko uporabljati na pametnih telefonih in drugih mobilnih napravah.

Toga oblika je še posebej neugodna za pridruženega prodajalca, ki si želi povečati prodajo, saj bodo verjetno bolj verjetno, da bodo gumb nazaj vrnili, preden pridejo do vaših kuponov..

To vedo strokovnjaki za WordPress za Affiliate Coupons, zato so vtičnik naredili stoodstotno odziven in mobilno prijazen.

Zdaj vam ni treba skrbeti, da bo vtičnik zbrusil vaš dizajn, ne glede na napravo, ki jo uporablja vaša stranka.

Ne glede na napravo bodo vsi uporabniki imeli gladko izkušnjo na vašem spletnem mestu, kar pomeni odlične stvari za vašo spodnjo vrstico.

Poleg tega Affiliate Coupons podpira pospešene strani za mobilne naprave ali na kratko AMP.

Združljivost z vsemi WordPress temami

Ste že kdaj namestili vtičnik, ki je zmešal vašo WordPress temo? Morda so bili nekateri slogi konfliktni in stvari so bile povsod.

Če ni bilo tako, morda kakšen slog vtičnika preprosto ni bil v skladu s preostankom teme in nekaj meja je bilo zunaj vrstice?

Ste kdaj morali v celoti spremeniti temo samo zato, da bi delali določen vtičnik? Vemo, kako lahko nezdružljivost s temami vtičnikov pusti slab užitek v ustih.

No, nekateri vtičniki so zloglasni za to, da zmedejo vašo temo, vendar Affiliate Coupons ni eden izmed njih. Zahvaljujoč odličnemu kodiranju, vgrajenim predlogam in peščici kratkih kod, lahko vtičnik uporabljate kjer koli na svojem spletnem mestu brez težav z združljivostjo.

Več stilov in prilagojen CSS

Vsako spletno mesto ima različne sloge, od katerih so nekateri osebni. In to je vse, ker je prednji del enako pomemben kot zadnji del.

Če uporabljate vtičnik za kupone in ponudbe, ki ne omogoča prilagajanja, bodo vaši kuponi videti neuporabni. Ali grda.

Konec koncev, ne želite vtičnika partnerskih kuponov, ki vam omogoča prikazovanje kuponov in poslov v svojih edinstvenih slogih?

Če je to odmeven da, boste uživali v dejstvu, da Affiliate Kuponi pošiljajo široke možnosti prilagajanja. Na vrhu večkraten vnaprej izdelani slogi in predloge, lahko vtičnik prilagodite prek CSS-ja, dokler ne spustite.

To še ni vse, lahko pripravite predloge in ustvarite svoje. Na voljo so predloge Standard, Mreža, Seznam in Gradnik.

To pomeni, da bodo vaši kuponi videti točno tako, kot jih vidite v svojih mislih, in se ujemali s preostankom vašega spletnega mesta. Harmonija v slogu je vedno odlična za boljše pretvorbe in s tem se ne morete prepirati psihologija.

Poleg tega vtičnik vsebuje več pripomočkov, ki vam omogočajo prikazovanje kuponov v stranski vrstici in na drugih področjih pripomočkov. Dve vgrajeni barvni temi, tj., Temno in Luč, naredite stvari še bolj zanimive.

Pridružite kupone kliknite za odkritje

Poleg tega ima premium različica novo in briljantno funkcijo, znano kot Kliknite za razkritje. Funkcija je priljubljena pri podružnicah, saj vam pomaga skriti kode za popust, dokler uporabnik ne klikne na kuponu. To je odličen način, da na svoje spletno mesto dodate klic k dejanju in lahko celo povečate stopnjo konverzije. Govorite o neskončnih možnostih prikaza in oblikovanja!

Zmogljive možnosti kupona

Če ostanemo na strani, je vtičnik, ki je priložen močnim zadnjim možnostim, vedno dobrodošla ideja. Mislim, zakaj se osredotočiti na sprednji del, ko motor to je zadnja stran, o kateri ne pišete ničesar?

To bi bilo kot oblačenje mačke v leopardovem tisku, in resnično mi gre slabo s svojimi analogijami. �� Ampak že veste, kako to gre; ne moreš vse življenje reči, da imaš leoparda.

Isti primer velja za vtičnike, če sprednje možnosti niso nič, če je zadnji del zanič. Povezane kupone ne sesajo, dame in gospodje.

Nasprotno, priložena je zmogljiva skrbniška plošča, ki je opremljena z vsemi možnostmi, ki jih potrebujete za ustvarjanje in promocijo kuponov, kot so profesionalci.

Tu je seznam, ki vam bo pokazal, kaj mislim (več boste videli, ko namestimo vtičnik). Na skrbniški plošči lahko:

 • Ustvarite več ponudnikov in vnaprej določite partnerske povezave
 • Dodajte neomejeno število kuponov in ponudb
 • Določite strani s kuponi in posli po meri
 • S klikom povežite kupone s prodajalci
 • Kliknite, kopirajte in si oglejte statistiko
 • Aktivirajte sledenje dogodkom
 • Skrij datume in kupone s potekom veljavnosti
 • Opišite svoje kupone
 • Razvrstite kupone
 • Slog z uporabo CSS po meri
 • Označite in označite posamezne kupone
 • Dobesedno dosežemo nemogoče ��

Vrhunska podpora svetovnega razreda

Že prej sem imel slabo podporo in tega ne morem zaželeti svojemu najhujšemu sovražniku. Močno boli, ko ne najdete pomoči, ko jo potrebujete. Običajno slaba podpora povzroči neupravičen stres in izgubo prihodka.

Kaj se torej zgodi, če med uporabo vtičnika Affiliate Coupons naletite na težave? Se boste zataknili ali boste deležni pravočasne in koristne podpore? Poglejmo, kako lahko dobite podporo.

Za začetek obstaja baza znanja, ki odgovori na številna ustrezna vprašanja. Ta razdelek odgovarja na predprodajo, namestitev, odpravljanje težav, razširitev, oblikovanje, licenciranje in druga vprašanja.

Drugič, dobite odsek o pogosto zastavljenih vprašanjih (FAQ), ki odgovori na veliko vprašanj na eni strani, kar je priročno reči tudi najmanj.

Če zgornje možnosti ne uspejo, lahko vedno dvignete vozovnico za podporo in neposredno komunicirate s strokovno podporno ekipo.

Poleg tega nam zdaj namestimo in preizkusimo pogonske partnerske kupone.

Kako namestiti in uporabljati partnerske kupone

Namestitev vtičnika Affiliate Coupons je enostavna. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec, lahko vse nastavite v desetih minutah. Konfiguriranje možnosti in oblikovanje kuponov je enostavno tudi, vendar ne upoštevajte moje besede, pojdite na delo.

Namestitev partnerskih kuponov

Da bi se žoga valjala, morate namestiti brezplačno različico. V nasprotnem primeru premijska različica ne bo delovala. To je zato, ker je premium različica zgrajena na vrhu brezplačnega vtičnika, vendar ima nekaj uporabnih funkcij, ki vam prihranijo dan.

Brez dodatnega privajanja se prijavite na nadzorno ploščo skrbnika WordPress in se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo. Na naslednjem zaslonu t.i.., Dodajte vtičnike, v iskalno polje za ključne besede vnesite »Affiliate Coupons« in kliknite na Namestiti zdaj gumb, ko najdete vtičnik.

podružnični kuponi

Po tem aktivirajte vtičnik s klikom na Aktivirajte gumb, ki nadomešča Namestiti zdaj gumb na istem zaslonu.

Če ste kupili kopijo profesionalne različice, morate najprej prenesti svojo kopijo Affcoups.com. Nato se prijavite nazaj na nadzorno ploščo skrbnika WordPress in se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo. Toda namesto iskanja, kot smo ga izvedli z brezplačno različico, kliknite na Prenesite vtičnik na vrhu zaslona, ​​kot je prikazano spodaj.

različica podružničnih kuponov

Nato pritisnite na Izberite datoteko in nato gumb Namestiti zdaj gumb, kot smo podrobneje opisani na spodnji sliki.

namestitev podružničnih kuponov pro različica

Počakajte, da se postopek namestitve zaključi in nato Aktivirajte vtičnik. Na tej točki so Affiliate Kuponi pripravljeni za uporabo. Zdaj pa ustvarimo vzorčni kupon.

Ustvarjanje kupona

Ustvarjanje kuponov s partnerskimi kuponi je enostavno delo. Toda preden dodate kupon, morate dodati prodajalca. Pomaknite se na Pridružite kupone v meniju in kliknite Prodajalci kot je prikazano spodaj.

dodajanje novega prodajalca v pridružene kupone

Nato pritisnite na Dodaj prodajalca gumb, kot je opisano spodaj.

dodajanje novega prodajalca

Po tem izpolnite podatke o prodajalcu in pritisnite na Objavi gumb, kot ga poudarimo na spodnji sliki.

Zdaj, ko imamo prodajalca, ustvarimo svoj prvi kupon. Pomaknite se na novo Pridružite kupone v meniju in kliknite Dodajte kupon kot prikazujemo spodaj.

ustvarjanje novega kupona s pomočjo vtičnika partnerskih kuponov

To vodi do zaslona za ustvarjanje kuponov, prikazanega spodaj. Izpolnite obrazec s podatki o kuponu in pritisnite na Objavi gumb, kot ga poudarimo. Vaš zaslon bi lahko izgledal drugače, saj kot verjetno lahko poveste, preizkušam urejevalnik Gutenberg. Ne glede na to, ali ste v taborišču Gutenberg ali Classic Editor, postopek ostaja skoraj enak.

dodajanje novega kupona

Po ustvarjanju kupona se pomaknite do Pridružite kupone> ​​Vsi kuponi da si ogledate svoj kupon in kode za uporabo. Za podrobnosti si oglejte spodnjo sliko.

Šel sem naprej, ustvaril novo stran in prilepil kratko kodo. Naslednja slika prikazuje naš vzorčni kupon. Upoštevajte, da uporabljam temo Dvajset sedemnajst.

Sploh ni slabo, če upoštevamo vse druge možnosti prikaza, ki so vam na voljo.

Za vse druge nastavitve pojdite na Pridružite kupone> ​​Nastavitve v skrbniškem meniju WordPress, kot je prikazano spodaj.

Vodnik za hitri zagon

Prvi zaslon, na katerega naletite pod Nastavitve ali je Vodnik za hitri zagon. Na tem zaslonu (prikazano spodaj) se naučite, kako nastaviti vtičnik in kako na več načinov prikazati kupone.

nastavitve pridruženih kuponov

Kot lahko vidite, obstaja veliko močnih kratkih kod, ki jih lahko uporabite za vstavljanje kuponov. Samo uporabite parametre, ki jih želite. Na primer, lahko sestavite majhno kratko kodo in prikažete najnovejše, aktivne kupone, ki jih želite dodati na svojo domačo stran:

[affpsps max = "4" orderby = "datum" hide_expired = "true"]

Licenciranje

Drugi zaslon, ki ga vidite po tem, je Licenciranje. Tukaj lahko dodate svoj licenčni ključ za redne posodobitve in strokovno podporo.

Strani s kuponi

Naslednji imamo Strani s kuponi prikazano spodaj.

Na zgornjem zaslonu lahko izberete:

 • Ustvarite strani za vsak kupon (ki ga priporočam, če v svoje kupone dodate veliko vsebine, če želite, da se posamezni kuponi prikazujejo v Googlovih rezultatih iskanja)
 • Najprej preusmerite povezave in gumbe na strani s kuponi
 • Določite polž po meri za posamezne strani s kuponi
 • V rezultate iskanja na kraju samem vključite kupone

Splošno

Po tem imamo Splošno spodaj poudarjena plošča.

The Splošno plošča je najdaljša, ker je tam vsa akcija. Na zgornjem zaslonu lahko naredite veliko in številne so pomembne nastavitve, zato toplo priporočam, da te strani ne preskočite.

Tu lahko določite pomembne privzete vrednosti kupona, na primer predlogo za naročanje in privzeto postavitev. Določite lahko tudi dolžino izvlečka kupona, uredite / prilagodite besedilo gumba in dodate CSS po meri.

Sledenje in statistika

Naslednji zaslon je Sledenje in statistika ki vključuje nekaj koristnih možnosti.

Na zgornjem zaslonu lahko vidite možnost za onemogočanje vgrajenega sledenja. Ne vem pa, zakaj bi to radi storili, razen seveda, če imate težave.

Drugo možnost je vredno omogočiti. Tako lahko klike sledite Googlu Analytics, Googlovemu upravitelju oznak in Matomo (prej znan kot Piwik). Tako dobite vpogled v pretvorbo kuponov.

Pomoč in podpora

In končno pride tisto Pomoč in podpora zaslon.

Medtem ko zaslon ne ponuja kontaktnih podatkov ali neposredne povezave do podpore za vozovnice, ponuja informacije, ki bi lahko bile koristne, če imate težave z vtičnikom. Na zaslonu so prikazani dnevniki o napakah in še pomembneje hiter posnetek različic WordPress-a in PHP-a. Če boste kdaj naleteli na težave z vtičnikom, začnite tukaj, preden se obrnete na podporo (verjetno bodo te informacije potrebovali kot pomoč).

Mnenja kupcev pridruženih kuponov

Ljudje se trudijo za vtičnik Affiliate Coupons WordPress in česa ne bi imeli radi. Vtičnik je enostaven za uporabo, tudi če je do vrha poln neverjetnih funkcij. Brezplačna različica se ponaša s skoraj popolnimi petimi zvezdicami (na glavo WordPress.org da se prepričate sami) in hrepeneče ocene profesionalnih strank.

Na koncu dneva je varno reči, da ste v dobrih rokah s Flowdee in Co., ker – med vami in menoj – je to en vrhunski vtičnik.

Povezane cene kuponov

Za udobje, ki ga ta slabi fant ponuja, iskreno menim, da je cena prenizka. Razvijalci vam ponujajo tri cenovne pakete glede na število mest, kot je prikazano na zgornji sliki.

V času pisanja je 39 $ Osebno paket podpira eno spletno mesto, 99 USD Plus paket vključuje tri spletna mesta in 199 USD Pro paket lahko uporabljate na do desetih spletnih mestih. In seveda je na WordPress.org na voljo brezplačna različica.

Končne misli za pregled naših partnerskih kuponov

Vsi vemo, da imate kot pridruženi tržnik zelo malo prostora za napake s svojimi promocijskimi napori. Potrebujete vsa najboljša orodja, ki jih lahko dobite. Če na svojem spletnem mestu uporabljate kupone in ponudbe, je Affiliate Kuponi pravi posel.

Affiliate Coupons je sijajen vtičnik za vaše podružnično podjetje. Je enostaven za uporabo in ponuja vrsto zanimivih funkcij (na primer tistih več predlog). Poleg tega res pospeši postopek dodajanja in upravljanja kuponov na vašem spletnem mestu. Nikoli ne boste pozabili odstraniti kupona, ki mu je potekel rok veljavnosti. Na splošno bi priporočal, da preizkusite vtičnik. Med brezplačno in pro različico lahko deluje za vsak proračun.

Pridobite Affiiate kupone     Preizkusite predstavitev v živo

Ste že preizkusili uporabo dodatka Affiliate Coupons za WordPress? Kakšne misli imate? Imate vprašanje ali predlog? Sporočite nam vaše misli v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me