Pregled vtičnikov Uncanny Automator WordPress: avtomatizirajte svoje delovne procese kot profesionalec

Pregled vtičnikov Uncanny Automator WordPress: avtomatizirajte svoje delovne procese kot profesionalec

Koliko časa porabite za skrbniške naloge spletnega mesta? Veliko stavim. Ali več ur, kot si želite priznati. Vendar imate srečo, saj vam s pomočjo vtičnika Uncanny Automator WordPress natančno pokažemo, kako avtomatizirati naloge, prihraniti čas in povečati učinkovitost.

Vtičnik vam omogoča avtomatizacijo procesov med svojimi vtičniki. Na primer, lahko vtičnik nastavite tako, da uporabnike dodate v določeno skupino BuddyPress (ali tečaj LearnPress), potem ko kupijo izdelek prek WooCommerce. Vtičnik lahko celo nastavite tako, da WordPress sproži, da uporabniku pošlje e-poštno sporočilo, kadar koli izvede določen korak.

Priložnosti so neomejene, lastnosti pa zadostne. Nastavitev vtičnika Uncanny Automator WordPress je stvar četrtih grederjev. Nadalje je ustvarjanje avtomatiziranih procesov (ali receptov, kot jih imenujejo v vtičniku) enostavno kot A, B, C. Ničesar vam ni treba kodirati, zato ste dobrodošli ��

Brez dodatnega ljubkovanja, se nam pridružite. Prosimo, da na koncu delite svoje misli v komentarju.

Kaj je Uncanny Automator WordPress Vtičnik

Ali ste slučajno seznanjeni s storitvijo zapiranja nalog Zapier? No, vtičnik Uncanny Automator WordPress je tako kot Zapier, toda za vaše WordPress vtičnike. Omogoča vam povezovanje procesov med svojimi vtičniki, kar vam omogoča avtomatizacijo nalog in prihranite veliko časa.

Ali kot pravi spletno mesto Uncanny Automator …

Vtičnik Uncanny Automator WordPress omogoča samodejno upravljanje vseh delovnih tokov in uporabniških izkušenj, ki se dogajajo na vašem mestu WordPress. – Kaj je Uncanny Automator?

Za ponazoritev predpostavimo, da želite tečaje prodajati prek WooCommerce (kot izdelki), medtem ko študente vpišete prek LearnPress, LearnDash ali katerega koli drugega sistema za upravljanje učenja WordPress (LMS). V Uncanny Automatorju lahko ustvarite recepte, ki se sprožijo, ko uporabniki kupijo tečaj. Uncanny Automator bo uporabnike nato dodal k ustreznim predmetom v vašem LMS.

Na primer, če uporabljate Koledar prireditev sodobnega plemena Za upravljanje dogodkov lahko uporabite Uncannny Automator, da se zahvalite novim udeležencem dogodkov. Samo ustvarite recept, če želite prijeti ime uporabnika in Twitter obdelati, ko se registrirajo za dogodek (sprožilec), nato dodajte dejanje, če želite uporabnika tvitniti sporočilo, kot je “hvala za registracijo!” In to je samo primer, vtičnik pride s točko sprožilcev in dejanj. Sprožilci da recept teče, ukrepanje je tisto, kar želite doseči, lahko vidite več sprožilci in dejanja na njihovi strani).

To pomeni, da vtičnik naroči WordPressu, naj to stori dejanje B (npr. dodajanje uporabnika v skupino, pošiljanje e-pošte, vpis uporabnika na tečaj itd.), ko uporabnik sproži A (npr. nakup, naročanje itd.) Pri tem vam pomaga nekaj kot vtičnik to ko uporabnik stori da. Samodejno. Uncanny Automator je vtičnik za avtomatizacijo opravil na steroidih.

Zagon vašega spletnega mesta je lahek, saj se odstrani večina zamudnih opravil, ne da bi pri tem ogrozili funkcionalnost in uporabniško izkušnjo. Vam je vse to smiselno? V redu, 10 sekund premora v obliki …

Beseda razvijalca:

[Vtičnik Uncanny Automator WordPress se poveže] “… ducat vtičnikov skupaj, ki iščejo“ sprožilce ”enega ali več vtičnikov, in ko so izpolnjeni pogoji, samodejno sproži“ dejanja ”ali nove dejavnosti na spletnem mestu.

Dodaja …

Ti avtomatizirani recepti lahko vsako leto prihranijo stotine ur lastnikov WordPressa z avtomatizacijo prodaje, trženja, administrativnih, učnih in drugih procesov. Povezuje vtičnike, ki jih sicer ni mogoče povezati. ” –Kaj je Uncanny Automator?

10 sekund premora. Torej, razred, kaj je Uncanny Automator WordPress vtičnik? Zmogljiv vtičnik za avtomatizacijo opravil za vaše WordPress vtičnike.

Moram povedati več?

Značilnosti Označi

Uncanny Automator je preprost vtičnik za avtomatizacijo opravil za WordPress. Ni preobremenjen z nepotrebnimi lastnostmi, ki vam uidejo. Ne, tanek je in osredotočen boste na nalogo. Kaj bi še pričakovali od vtičnika za avtomatizacijo opravil?

Med pomembnimi funkcijami Uncanny Automator so:

  • Intuitiven in začetnikom prijazen uporabniški vmesnik. Zabavno je ustvarjanje receptov (branje, avtomatizacija nalog)
  • Brezhibna integracija s priljubljenimi vtičniki, kot so BuddyPress, bbPress, Gravity Forms, Ninja Forms, obrazec za stike 7, LearnDash, LearnPress, H5P in Zapier (pomeni, da se lahko povežete z več kot 1000 aplikacijami!) med ostalimi
  • Več kot 70 sprožilcev in dejanj, kar pomeni, da samo usmerite in kliknete svojo pot do avtomatiziranega programa WordPress
  • Neomejene kombinacije receptov na dosegu roke. Ustvari veliko različnih sprožilno dejanje scenarijev.
  • Funkcija za preusmeritev uporabnika na določen URL, ko je recept zaključen (to funkcijo uporabljajte previdno in zmerno)
  • Super podpora za zagotovitev, da vse vaše integracije igrajo dobro skupaj. Če ne bi imel pojma, to pomeni, da vam ni treba kontaktirati številnih razvijalcev, če boste kdaj potrebovali podporo. Podpora ekipe Uncanny Automator ima hrbet. Predstavljajte si eno skupino za podporo vseh vaših WordPress vtičnikov. Kako resnično priročno?

Kako nastaviti vtičnik Uncanny Automator WordPress

Zdaj, ko veste, kaj je Uncanny Automator, nam nastavite vtičnik in ustvarite recept. Presenečeni boste, kako enostavno je avtomatizirati naloge, ki jih sicer opravljate ročno. Zdaj morate samo ugotoviti, kako boste porabili ves čas, ki ga boste prihranili!

Uncanny Automator je vrhunski vtičnik, kar pomeni, da ga ne morete namestiti neposredno iz skladišča vtičnikov WordPress. Kupite svojo kopijo Uncanny Automatorja na uradni strani.

Na stran: Če ste radovedni, ponujajo štiri pakete, in sicer:

  • Uncanny Automator Lite – Stroški 49 dolarjev dolarjev na leto za posamezno licenco spletnega mesta. Omogoča vam ustvarjanje enega sprožilca, vendar neomejeno dejanje po receptu.
  • Pro – Ta paket stane samo 149 USD na leto za licenco posameznega spletnega mesta. Ustvarite lahko neomejene sprožilce in dejanja po receptu. Razvijalci vam ponujajo dodatno licenco za uprizoritev.
  • Agencija – Strošek 249 dolarjev letno, ta načrt je kot nalašč za 5 spletnih strani. Poleg tega načrt vsebuje podporo na več mestih in lahko ustvarite neomejene sprožilce in ukrepe za svoje recepte.
  • Velik načrt – Lahko vam povrne 499 dolarjev letno, ima vse funkcije v načrtu agencije, vendar licenca zajema 25 mest.

* Vsi načrti imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Na kratko, Uncanny Automator vam pomaga, da svoje WordPress spletno mesto postavite na avtopilot in zmanjšate skrbniški čas in stroške vtičnikov. Preveč govora je že, da se lotimo postavitve vtičnika.

Namestitev vtičnika Uncanny Automator WordPress

Po nakupu in prenosu vtičnika Uncanny Automator WordPress se prijavite v skrbniški meni WordPress in pojdite na Vtičniki> Dodaj novo za nalaganje, namestitev in aktiviranje zip vtičnika. Prav tako boste morali registrirati licenčni ključ pod Uncanny Automator> Aktivacija licence (ki jo najdete v vašem Uncanny Automator račun).

Nadaljujemo s klikom na Uncanny Automator menijska postavka v WordPressu vas pripelje do Recepti zaslon, a kot ste pričakovali, je prazen, ker še moramo ustvariti prvo avtomatizirano nalogo.

Na Recepti zaslon, pritisnite na Dodaj novo gumb, kot smo podrobneje opisani spodaj.

ustvarjanje novih receptov v vtičniku za avtomatično besedo avtomatizatorja WordPress

Ustvarjanje receptov v vtičniku Uncanny Automator WordPress

Pred namestitvijo vtičnika Uncanny Automator WordPress sem namestil BuddyPress, bbPress, LearnPress, WooCommerce, Easy Digital Downloads in kontaktni obrazec 7. Namestitev teh vtičnikov, ko se preizkušate, Uncanny Automator vam pomaga, da uživate v tej vadnici več.

To so tudi vtičniki, ki jih vidite pod Sprožilci v spodnji sliki.

uncanny avtomatičar wordpress vtičnik

Oh, mimogrede, število integracij, ki jih vidite na zgornjem zaslonu, je odvisno od vtičnikov na vašem spletnem mestu.

Poleg tega sem ustvaril izdelek WooCommerce (test WordPress tečaj)…

… In vzorčni tečaj (hvala LearnPress) za ilustracijo. Ta tečaj se imenuje tudi Test WordPress Course. Tukaj je tudi slika za vaš užitek ob gledanju ��

ustvarjanje tečaja v Learnpress vtičniku wordpress

Tečaji na stran. Pojdi nazaj na Uredite recept zaslon.

V našem primeru bom prodal izdelek WooCommerce (tečaj Test WordPress) in v vzorčni tečaj LearnPress dodal uporabnika, ki izdelek kupi. Ne pozabite, da je to le primer; lahko ustvarite milijardo kombinacij receptov.

Ideja je, da simuliramo, kako delujejo recepti. Nastavili bomo en sprožilec (nakup WooCommerce), da aktiviramo dejanje (uporabnika dodamo vzorčnemu tečaju LearnPress). Zahvaljujoč pro različici Uncanny Automator lahko dodate več sprožilcev in dejanj.

Pojdimo na posel.

Dodajte naslov

Samoumevno je, da je prva stvar, ki jo dodate svojemu receptu, naslov. Torej, kako boš poimenoval svoj recept? Razvijalec priporoča, da v naslov recepta vključite sprožilec in dejanje. Na primer WooCommerce-to-LearnPress-Tečaj.

Ime recepta mora imeti smisel samo za vas, zato imejte terenski dan.

V svojem Uredite recept zaslon, dodajte naslov v Naslov spodaj prikazano polje.

Uncanny Automator začne, samodejno shrani naslov in počutiš se dobro ��

Nastavite sprožilec in ukrepanje

V tem delu bi vas rad napotil na ta lep posnetek razvijalcev. V videoposnetku je natančno opisano, kako ustvariti recept.

Precej lepo, kaj? Dajmo si nekaj izkušenj, če se niste trudili gledati videoposnetka.

Nastavitev sprožilca

Ko dodamo ime recepta, nadaljujmo z našim primerom WooCommerce na LearnPress. Pod Izbira in integracija , kliknite WooCommerce kot je prikazano na spodnji sliki.

ustvarjanje sprožilca v vtičniku avtomatičnega urejevalnika wordpress

Na spustnem meniju, ki se prikaže, izberite Uporabnik kupi izdelek sprožilec, kot je prikazano na naslednji sliki.

To naroči vtičniku, da zajame vse nakupe in usmeri potek dela v določeno dejanje, kot bomo odkrili v prihodnjem razdelku.

Pred tem pa moramo izbrati točno določen izdelek (Test WordPress Course v našem primeru). Če želite to narediti, kliknite na »izdelek“, Kot je prikazano na spodnji sliki.

Prikaže se spustni meni, ki vam omogoča, da izberete določen izdelek, ki sproži ta določen recept. Za naš primer sem izbral Preizkusite tečaj WordPress kot poudarimo na spodnjem posnetku zaslona.

Po tem udarite v Shrani sprožilec gumb, kot prikazuje puščica spodaj na zgornji sliki.

Na isti sliki opazite Dodaj še en sprožilec gumb, ki vam pomaga, da enemu receptu dodate več sprožilcev. To lahko pomeni samo odlične stvari za vaše potrebe po avtomatizaciji.

S sprožilcem je čas, da ustvarite dejanje.

Dodajanje dejanja

Tik spodaj, kjer nastavite sprožilec, je drugi odsek; Dejanja. Tu določite dejanja, ki jih želite izvesti, ko uporabnik sproži recept.

V tej vadnici želimo uporabnika vpisati na tečaj LearnPress z naslovom Preizkusite tečaj WordPress vsakič, ko uporabnik kupi tečaj preko WooCommerce.

Na Uredite recept zaslon, kliknite ikono Dodaj dejanje gumb, kot je prikazano na spodnji sliki.

dodajanje dejanja v vtičnik wordpress avtomatizatorja avtomatatorja

Nato izberite svojo integracijo. Ker naš tečaj poteka na LearnPressu, sem šel z LearnPress, kot je prikazano spodaj. Opazite ostale integracije, ki so na voljo, seveda s številko, odvisno od vtičnikov na vašem spletnem mestu.

Se danes tukaj kaj naučiš? Upam, da, nadaljujmo naprej Izberite Vpišite uporabnika v tečaj iz spustnega menija, ki se prikaže. Glej spodnjo ilustracijo.

To še ni vse. Nato kliknite »tečaj“, Da izberete določen zaslon tečaja, kot je prikazano spodaj.

Za naš primer sem izbrala Preizkusite tečaj WordPress kot poudarimo v nadaljevanju.

Kliknite na Shrani dejanje gumba, vendar mehurčka še ne spuščajte; vaš recept je še vedno v načinu osnutka. Tudi na zgornji sliki upoštevajte, da lahko v recept dodate več dejanj.

Če želite aktivirati svoj recept, preklopite gumb Osnutek gumbe, prikazane na spodnji sliki do V živo. Nikoli ne pozabite vklopiti sprožilcev, dejanj in samega recepta s prikazanimi gumbi.

Na koncu vsega naj bi osnovni recept v živo izgledal nekako takole.

recept v vtičniku uncanny avtomater wordpress

Ponovno, ne pozabite preklopiti V živo vaši sprožilci, dejanja in recept. Tri zelo pomembna stikala, kot je prikazano na zgornji sliki. Zdaj je vaš recept aktiven in se uporablja na vašem spletnem mestu. Kdorkoli kupi Preizkusite tečaj WordPress prek WooCommerce bo vpisan v Preizkusite tečaj WordPress na LearnPress.

Kako sladko in razmeroma enostavno konfiguriranje. Na podoben način lahko dodate kateri koli drug recept.

Ne pozabite, da se Uncanny Automator integrira z Zapierjem, Zapier pa z več kot 1000 aplikacijami. Poleg tega lahko v dejanja recepta vključite do 5 spremenljivk (ali “žetonov”), na primer e-poštna sporočila ali zaps. Zajete spremenljivke lahko nato uporabite za ustvarjanje uporabniškega medija (kot je prilagojena e-pošta) ali jih posredujete Zapierju za nadaljnjo uporabo v podjetju Salesforce Zap, ki ste ga ustanovili. Priložnosti so neskončne! Zahvaljujoč temu dejstvu in vgrajenim funkcijam Uncanny Automator lahko avtomatizirate celotno spletno podjetje, ne samo vaše WordPress spletno mesto.

Poročanje

Za zagon se Uncanny Automator prikaže s centrom za poročila, kjer si lahko ogledate, kako delujejo vaši recepti, sprožilci in dejanja. To vam pomaga prepoznati recepte, sprožilce in dejanja, ki delujejo, in tista, ki bi lahko uporabila malo racionalizacije.

Zaključne besede

Ste na trgu za vtičnik za avtomatizacijo opravil za WordPress? Če je tako, ne iščite več kot Uncanny Automator. Vtičnik je izjemno enostaven za nastavitev in uporabo. Kaj čakaš? Uncanny Automator vam pomaga povezati vtičnike na načine, ki jih prej niste videli.

Vtičnik je že združljiv s številnimi priljubljenimi vtičniki WordPress, kar pomeni, da boste pripravljeni v nekaj minutah. Ste že prej avtomatizirali svoje WordPress naloge? Imate kakšen nasvet za skupno rabo? Morda imate pereče vprašanje. Prosimo, delite z nami v spodnjih komentarjih.