Pregled vtičnikov za e-trgovino Selz WordPress

Pregled vtičnikov za e-trgovino Selz WordPress

Navdušeni ste nad ustanovitvijo svoje lastne spletne trgovine. Imate glavni načrt, odlične izdelke in skorajda lahko zavohate denar, ki se valja.

Poznam ta občutek; nič ni tako navdušujoče kot zagon trgovine z e-trgovino. Tudi če ne veste, kaj se bo z vašo trgovino zgodilo v prihodnosti, ne morete čakati, da začnete in prodate svoj prvi izdelek.

Ampak ste obtičali; od mnogih ne morete izbrati popolne rešitve platforme za e-trgovino tam zunaj. Slišali ste svojega prijatelja, kako se je deset do deset pogovarjal o WooCommerce, a preden ste se lahko premaknili, je nekdo drug priporočil Ninja Shop.

Naslednji tip je prisegel na Shopify, vendar iskanje še vedno ni nikjer. Odločiti se morate za najboljšo platformo za e-trgovino, da boste prihranili čas, denar in trud. In če ste kot mnogi drugi lastniki prodajaln e-trgovine, si želite le najboljše in nič manj.

Če se kateri del tega uvoda sliši kot vi, dobrodošli in se počutite kot doma. V današnjem služenju bom pregledal Selz, zmogljiva platforma za e-trgovino, ki jo lahko enostavno vključite v WordPress.

Preden bomo prišli do konca, boste imeli boljšo predstavo, zakaj več kot 120.000 trgovcev vodi svoje trgovine na Selzu.

Zveni dobro? Super. Prepustimo se poslu.

Kaj je Selz?

selz wordpress e-trgovina

Selz je a. Leta 2013 predstavil Martin Rushe gostil platformo za e-poslovanje zelo všeč Shopify, vendar z malo dodatnega udarca. Mislim, da platforma omogoča enostavno izdelavo spletno trgovino, vgradite gumbe za nakup na obstoječi spletni strani ali prodajte na svoji Facebook strani.

Selz prihaja z briljantnim gradbenikom trgovin z vlečenjem in spuščanjem, zaradi katerih je ustvarjanje estores lažje. Poleg tega vam orodje ponuja veliko tem, ki jih lahko prilagodite vsebini srca. Za sladkanje posla Selz ponuja široko paleto funkcij, zaradi katerih je ustvarjanje in zagon vaše spletne trgovine enostaven kot A, B, C.

Zaradi edinstvene mešanice oblikovanja in funkcionalnosti je Selz popoln partner za e-trgovino v vašem kotičku, ko gradite spletno trgovino svojih sanj.

V prihodnjih razdelkih izpostavljam funkcije, zaradi katerih je Selz neverjetna platforma za e-trgovino. Poleg tega vam natančno pokažem, kako platformo vključiti v svoje WordPress spletno mesto, da boste lahko takoj začeli prodajati.

Preberite več o tem.

Značilnosti Selza

funkcije selz

Zdaj pa si oglejmo funkcije, ki so na voljo v Selzu. Osebno grem za platformo za e-trgovino, ki ponuja funkcije, ki pokrivajo vse moje potrebe. Če je enostaven za uporabo, toliko bolje. Na srečo za vas Selz pošilja tono funkcij in je enostaven za uporabo.

Če se moram preučiti s kodno stranjo stvari, grem s platformo, ki jo lahko obširno prilagodim, kot je WooCommerce. Če ste začetnik in potrebujete preprosta, a zmogljiva platforma za e-trgovino, za katero ni potrebno kodiranje, Selz ima tvoj hrbet.

Intuitiven graditelj trgovine s povleci in spusti

Graditelj prodajalne z vlečenjem in spuščanjem je verjetno Selzova glavna prodajna točka. Je neverjetno enostaven za uporabo in ne potrebuje znanja o kodiranju ali oblikovanju. V nekaj minutah lahko zgradite čudovito trgovino, ki ustreza vaši blagovni znamki. Ta samo graditelj trgovine vam bo prihranil veliko časa in denarja.

Poleg tega vam Selz s svojo naročnino ponuja 20+ profesionalno izdelanih tem. Te teme so odzivne in pripravljene za mobilne naprave, kar pomeni, da bodo vaše stranke doživele super nakupno izkušnjo, ne glede na napravo, ki jo uporabljajo. Teme lahko prilagodite in jih oblikujete tako, da dopolnjujejo vašo blagovno znamko in osredotočite na svoje izdelke.

Nadalje lahko registrirate ime domene po meri s Selz ali uporabite obstoječe ime domene. Dobro ime domene je enostavno prepoznavno in kot nalašč za vaše trženjske / blagovne znamke. Združite dobro ime domene in Selzovo vgrajeno SEO optimizacijo in pritegnili boste več obiskovalcev iz iskalnikov.

Poleg tega boste veseli, da boste vedeli, da vsaka prodajalna Selz ponuja brezplačno SSL potrdilo za vse strani, ne samo stran za plačilo kot nekatere druge platforme za e-trgovino. To pomeni, da so informacije in transakcije vaše stranke varne od prvega dne, kar povečuje zaupanje.

Če menite, da ste vse slišali, se motite, ker vam Selz ponuja močno platformo za bloganje. Zahvaljujoč tej funkciji lahko v spletnih iskalnikih objavljate vsebine, vozite SEO in se višje uvrščate. Ne smete drugje nastaviti spletnega dnevnika; Selz vam ponuja močne zmožnosti bloganja, ki vam pomagajo pri razvoju vašega podjetja.

Prodaja povsod

Selz vam ponuja par prodajnih možnosti za razliko od drugih platform za e-trgovino. Svoje izdelke lahko prodajate neposredno iz spletne trgovine Selz zahvaljujoč varnemu in poenostavljenemu postopku nakupovanja in nakupa.

Če že imate spletno mesto WordPress, lahko svoje izdelke dodate tako, da vgradite čudovite gumbe, pripomočke za nakup ali celotno trgovino. Vašim spletnim obiskovalcem ne bo treba zapustiti obstoječega spletnega mesta za nakup.

Če to ni dovolj, vam platforma za e-trgovino Selz omogoča prodajo na Facebooku z enim klikom. Facebook trgovino je enostavno nastaviti, mobilno pripravljeni in izdelki v vaši FB trgovini se samodejno sinhronizirajo. Ustvarjanje Facebook trgovine odklene tudi močne oglaševalske funkcije, kar lahko pomeni razliko med uspehom in neuspehom.

Vgrajene možnosti plačila

Ko vaša trgovina deluje in ne želite, da vam težave s prehodom za plačila preprečijo. Fantje, ki stojijo za Selzom, razumejo, kako je to lahko velika težava, zato obdelajo vse glavne kreditne kartice in PayPal plačila za vas. Nato sredstva nakažejo na vaš bančni račun, ne da bi morali prisiliti uporabo dodatnih računov.

Poleg tega vam Selz mehanizem za plačilo pomaga sam izračunati davke, kar vam prihrani veliko časa in glavobole. Davki med drugim vključujejo ameriški prometni davek in DDV v EU. Poslovite se od ročnega izračuna davka in se osredotočite na rast vašega podjetja.

Da bi prihranili še več časa in dodali profesionalni pridih, vam Selz omogoča samodejno ustvarjanje računov za vaše stranke. Razen tega lahko po e-pošti pošljete prilagojena e-poštna sporočila. Če niste imeli pojma, so e-poštna sporočila za potrditev naročila kot nalašč za prodajo in promocijske namene.

Odlične možnosti blagajne

Za začetek vam Selz ponuja zmogljivo nakupovalno košarico, ki vsebuje vse funkcije, ki jih potrebujete. Na primer, lahko kupci brez težav dodajo več izdelkov v svojo košarico in plačujejo, ne da bi obiskali drugo spletno mesto, kar je super za uporabniško izkušnjo in gradnjo zaupanja.

Poleg tega vam Selz ponuja več kot 100 različnih valut in veliko polj po meri za zbiranje veliko informacij o vaši stranki na blagajni. Te informacije lahko segajo od naslova za dostavo, socialnih računov do podrobnosti o darilih in podobnih stvari.

S Selzom se poslovanje ne konča po uspešni blagajni. Po končanem nakupu lahko stranko enostavno preusmerite na katero koli stran, ki jo želite. To priložnost lahko izkoristite tako, da svoje stranke pripeljete po meri zahvalnih strani, ekskluzivne vsebine in tako naprej.

Zapuščeni vozički so velik problem za številne podjetnike. Selz vam omogoča, da kupcem pošiljate opuščena e-poštna sporočila, da povečate število konverzij. S to funkcijo lahko strankam pošljete spodbude in posebne ponudbe, da jih prepričajo, da zaključijo nakup.

Neverjetne možnosti izpolnjevanja naročil

Številni prodajalci se borijo z izpolnjevanjem naročil, še posebej, če imate veliko naročil za obdelavo in oddajo. Ko začnete z več in več naročili, potrebujete sistem, ki poenostavi celoten postopek izpolnjevanja naročil. Točno to vam ponuja Selz.

Dobite orodja, kot so obvestila o naročilih, šifre pošiljk, integracije pošiljanja in obdelava vračila. Svojim strankam lahko preprosto ponudite cene in možnosti pošiljanja v realnem času ob nakupu. Poleg tega se lahko povežete z večjimi ponudniki dostave, kot so DHL, Fedex, UPS, Australia Post in Deutsche Post, če omenim le nekaj.

Po potrebi lahko svoje možnosti pošiljanja dodatno prilagodite, kar pomeni, da lahko vnaprej določite domača in mednarodna pravila pošiljanja glede na vsebino izdelka ali naročila. To pomeni tudi, da lahko nastavite ročne cene za nadaljnjo prilagoditev možnosti pošiljanja.

Upravljanje zalog svetovnega razreda

Selz vam ponuja čudovito nadzorno ploščo, s katero lahko upravljate svoj zalog kot šef. Za začetek lahko prodajate vse, kar želite, pa naj gre za digitalne izdelke, fizične dobrine ali storitve. Če se to sliši neverjetno, boste z veseljem vedeli, da lahko preprosto ustvarite kakršne koli različice za svoje izdelke, kot so barva, velikost in teža.

Poleg tega Selz podpira več slik izdelkov, kar pomeni, da lahko svojim strankam pokažete vse zglede, ki jih potrebujejo za sprejemanje informirane odločitve. Poleg tega lahko za upravljanje vsebine dodate kategorije izdelkov in podimenike ter menije in strani.

Poleg tega vam Selz omogoča nastavitev in sledenje ravni zalog. Če prodate, bo platforma samodejno zaustavila prodajo brez vaše udeležbe. Če gre poleg, pride Selz z a Plačajte, kar želite (PWYW) funkcija, ki vašim kupcem omogoča, da sami izberejo cene.

Postanite digitalna ninja

Selz vam omogoča prodajo kot šef. Platforma ima vse funkcije, ki jih potrebujete za profesionalno prodajo aplikacij, tečajev, e-knjig, videov itd. Digitalne izdelke strankam lahko samodejno dostavite prek Kindle, Dropbox ali e-pošte. Poleg tega lahko svoje izdelke zaščitite z licenčnimi ključi.

S Selzom nimate omejitev gostovanja ali pasovne širine, kar pomeni, da lahko prodate toliko digitalnih izdelkov, kolikor želite. Če imate posodobitve, lahko samodejno pošljete prejšnje kupce in jim omogočite, da jih brezplačno prenesejo.

Večina ljudi, ki bodo kupili od vas, bo dobila tisto profesionalno vibracijo, ki je značilna za velike prodajalce e-trgovine. Za prodajo vam ne bo treba oblikovati ad hoc rešitev; vsa funkcija, ki jo potrebujete za izgradnjo profesionalne trgovine, je na voljo v Selzu.

Analitika v realnem času

Spremljanje uspešnosti vaše trgovine je izrednega pomena, še posebej, če želite svojim strankam ponuditi boljšo uporabniško izkušnjo in pospešiti poslovanje. Za pomoč pri tem Selz ponuja analitiko v realnem času. Za začetek si lahko ogledate, od kod prihajajo stranke in kako so našli vašo trgovino.

Poleg tega lahko sledite svojim prodajnim statistikam in se povežete z priljubljenimi orodji za analitiko, kot sta Google Analytics in Bing Analytics. Poleg tega lahko podatke o prometu in prodaji izvozite v datoteko .csv za nadaljnjo uporabo in uporabo. To pomeni tudi, da lahko svoje podatke uvozite v kateri koli drug zunanji sistem. Ali ni to prav neverjetno?

Integracije, integracije in več integracij

Selz je kralj integracij. Platforma vam ponuja integracije z enim klikom s priljubljenimi aplikacijami in storitvami, kot so MailChimp, AWeber in Monitor Campaign Monitor. Samo pritisnite gumb in wham-bam, vaša integracija teče kot dobro namazan stroj.

Gradite odnose s strankami

Pridobivanje strank ni enostavno delo. Lastnik pametnih podjetij to dejstvo pozna in si neumorno prizadeva za izgradnjo produktivnih odnosov s strankami, ki vodijo v ponovitev poslovanja. Selz vam na tem področju ponuja veliko možnosti, tako da lahko stranke ohranite srečno sodelovanje z našo blagovno znamko.

Govorim o funkcijah, kot je integracija e-poštnega marketinga, ki vam omogoča, da med prodajo razširite svoj poštni seznam. Trženje po e-pošti je odličen način ponovnega trženja obstoječim strankam in priprava novih možnosti. To je tudi odličen način za širjenje sporočila vaše blagovne znamke.

Poleg tega Selz prihaja s popustom in generatorjem kuponov, ki vam pomagajo nagrajevati zvestobo in ohranjati zdrave odnose s strankami. Navsezadnje imajo vsi radi popust ali brezplačno pošiljanje! Poleg tega lahko z aplikacijami, kot sta Disqus in Yopto, spodbudite pogovor na svojih straneh izdelkov in pokažete socialno dokazilo.

Poleg tega Selz ponuja podrobne profile strank in vgrajeno sporočanje, ki je idealen za interakcijo med kupcem.

24/7 Podpora

Tako se trudite, da bi svojim uporabnikom zagotovili najboljšo izkušnjo in izdelke. Prav zaradi tega si zaslužite odlično ekipo za podporo, ki vam bo pomagala, ko se kaj zlomi. Tako se lahko osredotočite na svoje stranke in ne dolgočasno tehničnega dela.

Selz vam ponuja 24-urno podporo v živo v živo v vseh plačanih načrtih. Poleg tega lahko preberete neverjetne strokovne priročnike in se premaknete pred krivuljo učenja. Poleg tega imate popoln dostop do centra za pomoč, kar pomeni, da imate kadar koli ustrezno podporo.

S tako impresivnim seznamom funkcij sem se odločil, da dam brezplačno 14-dnevno preskusno obdobje testna vožnja. V prihajajočem razdelku ustvarimo prodajalno Selz in jo integriramo z WordPressom.

Preberite več o tem.

Kako integrirati Selz z WordPressom

Zdaj, ko veste, kaj lahko pričakujete, nam ustvarite prodajalno Selz in jo povežite s spletnim mestom WordPress.

Pojdite na Selz.com in pritisnite na Začeti gumb, kot je prikazano spodaj.

selz

Na naslednji strani vnesite svoj e-poštni naslov, ime in geslo. Po tem se strinjate s pogoji, tako da označite potrditveno polje in nato pritisnete Prijavite se gumb. Lahko pa se prijavite s Facebookom, Twitterjem ali Googlom, kot poudarimo na spodnji sliki.

selz prijavite obrazec

Po uspešni registraciji vas bo stran preusmerila na nadzorno ploščo. Selz vas bo povabil, da zagotovite več informacij o vašem podjetju in / ali se pridružite 15 – 20 spletnim izobraževanjem, kot je prikazano spodaj.

Navedite potrebne informacije in si rezervirajte mesto za usposabljanje, če želite. Do zdaj tako dobro, počnete neverjetno. Po tem se pomaknite na nadzorno ploščo, kot je prikazano spodaj.

armaturna plošča selz

Izgleda precej lepo, kaj? Zdaj pa dodajmo še nekaj izdelkov in s tem zaključimo. Pomaknite se na Predmeti> Vsi v levem navigacijskem meniju in nato kliknite Dodaj element gumb, kot ga poudarimo spodaj.

dodajanje novega izdelka v Selz

Nato izberite vrsto izdelka, ki ga želite dodati. Na voljo imate tri možnosti; Fizični, digitalni in  Storitev kot je prikazano spodaj.

Za to vadbo sem šel s fizičnim izdelkom. Po tem boste pristali na lepem urejevalniku izdelkov, prikazanem spodaj.

urejevalnik izdelkov v selzu

Zgornji urednik je prijetno presenetil tvoje. Je intuitiven, zato je samodejno napovedal mojo valuto. No, valuto lahko enostavno spremenite. Poleg tega ima urednik veliko možnosti izdelkov. Z enega zaslona lahko dodate kategorije, različice, SEO, licence in še veliko več.

Dodajte potrebne podrobnosti, pomaknite se proti dnu zaslona in pritisnite na Shrani gumb.

Šel sem naprej in v testne namene ustvaril tri izdelke z lutko.

Nato se lahko pomaknete do Predmeti> Vsi na nadzorni plošči Selz za ogled vseh izdelkov, kot je prikazano spodaj.

Trenutno so vaši izdelki dodani v vašo spletno trgovino, vendar na vašem spletnem mestu ne obstajajo v živo. Potrdite potrditveno polje poleg vsakega izdelka in kliknite Objavi kot je prikazano spodaj.

Prepričajte se, da želite izdelke objaviti. Vaši izdelki so zdaj aktivni, vendar plačil še nismo aktivirali. S klikom se vrnite na nadzorno ploščo Armaturna plošča iz skrbniškega menija, kot je prikazano spodaj.

Od tu lahko omogočite plačila, prilagodite trgovino, ustvarite gumb za nakup obstoječega spletnega mesta, konfigurirate pošiljanje in še veliko več (večina nastavitev administracije je skritih v skrbniškem meniju na levi, zato lahko raziščete to območje obširno, da vidite, kaj boste našli).

Če kliknete na Prilagodite svojo trgovino na primer, lahko na primer izberete temo, kot je prikazano spodaj.

Kot boste verjetno opazili, lahko do zgornjega zaslona dostopate tudi po navigaciji do Trgovina> Teme. Izbira teme vas bo preusmerila v neverjetnega ustvarjalca trgovine, o katerem smo govorili. Glej sliko spodaj.

Če želite hitro videti, kako izgleda vaša nova spletna trgovina na sprednjem delu, se pomaknite do Trgovina> Predogled v skrbniškem meniju Selz, kot je prikazano spodaj.

In oh btw, spodaj je videti naša trgovina z vzorci z minimalnimi prilagoditvami (spremenil sem samo temo in nisem ničesar uredil, čeprav lahko uredite skoraj vse).

Bellisima. Preprosto lepo. In hitreje kot številni gostitelji proračuna, ki jih poznam. Poleg tega lahko spletno mesto oblikujete, kolikor želite. Zdaj, ko imamo delujočo trgovino, jo vključimo v WordPress.

Ne pozabite, da lahko kupite domeno po meri in uporabljate Selz brez vključevanja v WordPress. Naslednji razdelek je namenjen osebi, ki želi dodati zmogljive funkcije e-trgovine obstoječemu mestu WordPress.

Integracija Selza z WordPressom

Pomaknite se na Vtičniki> Dodaj novo v skrbniškem meniju WordPress, kot je prikazano spodaj.

dodate vtičnik za selz wordpress

Nato vnesite Selz e-trgovina v iskalnem polju. Zadetek Namestiti zdaj gumb, ko najdete vtičnik za e-trgovino Selz WordPress, kot je prikazano spodaj.

selz wordpress vtičnik za e-trgovino

Nato aktivirajte vtičnik in nato pritisnite Povežite se gumb, ki se prikaže na naslednji strani, kot smo podrobneje opisani spodaj.

Na naslednji strani pooblastite svoj račun Selz s klikom na Dovoli gumb, kot je prikazano spodaj.

Ko je vaš račun Selz povezan z vašim WordPress spletnim mestom, bi morali videti naslednjo stran.

Na zgornjem zaslonu lahko aktivirate nakupovalno košarico za celotno spletno mesto ali kliknete Pojdite na nadzorno ploščo Selz za dostop do svoje nadzorne plošče na Selz.com. Zdaj je vaše spletno mesto WordPress integrirano s Selzom.

Kako pa izdelek prikazujete iz svojega računa Selz.com? Še bolje, kako celotno trgovino prikažete na svojem mestu WordPress?

No, postopek je neverjetno enostaven. Recite, da želite izdelek dodati na stran svoje trgovine. Preprosto odprite stran v programu WordPress admin (Selz deluje samo z urejevalnikom Gutenberg). Oglejte si spodnjo sliko o tem, kako na stran ali objavo dodati gumb Selz, shraniti ali gradnik.

Če želite dodati gumb za nakup, trgovino ali gradnik, preprosto kliknite ustrezno ikono na zgornji sliki. Če dodate gumb ali pripomoček za nakup, lahko izberete izdelek, na katerega želite povezati, z uporabo menija na desni strani urejevalnika, kot je prikazano spodaj.

Aaa in to je to! Tako ustvarite prodajalno Selz in jo integrirate z WordPressom. Pozivam vas, da raziščete nadzorno ploščo Selz in ustvarjalca trgovine za vse funkcije, ki jih potrebujete za prilagoditev spletne trgovine zunaj vaše najbolj domišljije.

Cene Selza

Selz vam ponuja tri cenovne pakete, kot smo podrobno opisani na spodnji sliki.

Imamo:

  • Lite, pri 17 dolarjev na mesec, zaračunanih letno
  • Standardno, pri 23 dolarjev na mesec, ki se letno zaračuna
  • Pro, pri 35 dolarjev na mesec, ki jih letno zaračunamo

Pojdite po paket, ki deluje za vas, če pa nimate ideje, kje začeti, Standardno če me vprašate, je paket videti precej soliden. Upoštevajte, da Selz.com zaračuna 2% pristojbine za transakcije in 2,9% + 0,3 $ provizije za kreditne kartice. In kot že veste, obstaja brezplačna 14-dnevna preizkušnja, ki vam pomaga preizkusiti vode. Ni nastavljenih pristojbin in vam ni treba kupovati dodatnih storitev gostovanja. Ali obstaja garancija za vračilo denarja? Ne, ampak to ni nujno slabo, kajne?

Zaključek

Med vami in mano je Selz izjemna platforma za e-trgovino. Uporaba je enostavna tudi z milijonom in eno funkcijo. Platforma vam bo pomagala pri postavitvi spletne trgovine v nekaj minutah po zaslugi proizvajalca trgovine in začeti prodajati takoj.

Katera je vaša najljubša platforma za e-poslovanje? Ste Selz uporabljali že v preteklosti? Sporočite nam vaše misli v komentarjih. Navijajte za veselo prodajo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me