Pregled vztrajnikov: Upravljano gostovanje za WordPress

Nazaj z drugim pregledom WordPress gostovanja, tokrat je na vrsti vztrajnik. V tem članku bom raziskal vzpone in padce te zelo spodobne storitve gostovanja za WordPress, ki ima veliko možnosti. Priložljivi načrti, brezplačne selitve, spletna mesta, nočne varnostne kopije, brezplačni SSL so le nekatere funkcije, ki jih boste našli na Flywheel. Ne pozabite pregledati našega pregleda njihove storitve ali kliknite povezavo in obiščite njihovo spletno mesto, če želite izvedeti več.

Preberite več o vztrajniku

Izdelava novega spletnega mesta z Flywheel

Vztrajnik ima zelo poseben način, da začnete svoje izkušnje s storitvijo. Ne dovolijo, da takoj izberete načrt, zato sem se odločil, da vam pokažem postopek, kot sem ga doživel. Plačilo ne pride najprej z Flywheel, saj vam omogočajo, da nastavite svoj demo spletno mesto najprej.

Samo vnesite vse podatke in potem ste pripravljeni ustvariti svoje prvo spletno mesto. Do tega trenutka načrti niso bili predstavljeni. To je zelo edinstven način za začetek. Flywheel je ljudem, ki želijo predstaviti storitev (ali jo uporabljajo za izdelavo demo spletnega mesta za stranke), olajšal, vendar lahko postane neprijeten za tiste, ki plačevanje in nastavitev obravnavajo kot dve popolnoma ločeni stvari.

Flywheel vam omogoča plačilo na dva načina: bodisi plačajte sami bodisi pustite, da stranka plača, ko prevzame spletno mesto (opomba: spletno mesto lahko dodate tudi večjim načrtom, ki jih že imate).

Ko se odločite, kako želite plačati, lahko izberete načrt in po tem… je čas za ustvarjanje. Všeč mi je, da je Flywheel ljudem, ki želijo začeti predstavitev storitve, olajšal, nastavitev pa ima veliko smisla za svobodnjake. Ker pa ne bodo vsi uporabniki pristali na strani za bogastvo, preden začnejo informacije o načrtih biti dostopne med postopkom prijave..

Načrti gostovanja vztrajnikov

Tu so trenutni načrti za vztrajnik. Ponujajo v celoti upravljane načrte gostovanja WordPress, zgrajene na platformi Google Cloud. Tako so nastavitve strežnika konfigurirane in WordPress že nameščen ob prijavi.

Cene gostovanja vztrajnikov

Za ta pregled sem izbral tisto Začetni načrt. Vztrajnik ima ustrezen nabor virov, je nekoliko dražji od konkurence, vendar ima SSL in možnost CDN je dovolj dostopna. Edina resnična pomanjkljivost njihovih načrtov je omejen prostor za shranjevanje, ki za večino spletnih dnevnikov ne bo težava, vendar bi lahko postal težava za srednje velika in velika spletna mesta (zlasti z velikimi ali velikimi prometnimi mesti).

Preselite svoje WordPress spletno mesto na vztrajnik

Idealen način za začetek dela na spletnem mestu je uvoz trenutnih primerjalno spletno mesto zato sem kot vedno preizkusil mehanizem selitve.

Obstaja več načinov, kako lahko uvoziš svoje trenutno spletno mesto: običajni način (tu je odličen začetni vodič za prehod na WordPress), ki zagotavlja poverilnice za trenutno spletno mesto WP in dostop do FTP, neposredno prek WordPress.com (kar je dober dodatek) oz. prek ZIP-ja – kar je zame popoln način. Flywheel je dovolj samozavesten, da boste želeli iti iz WP Engine v Flywheel, tudi to možnost so tam vključili!

Ko se odločite, kakšen način migracije želite, vam bo Flywheel omogočil, da izberete vrsto migracije, bodisi Standardna migracija ki lahko traja do 3 delovne dni in je brezplačna ali Pospešena selitev to naj bi bilo storjeno manj kot 8 ur.

Čeprav sem datoteko pravilno stisnil, je ta metoda ni delovalo zame in sem se zataknil pri 99%, zato sem stopil v stik tehnična podpora za pomoč. Odzvali so se zelo hitro in prosili, naj jim pošljem zip datoteko, kar sem tudi storil. Migracija je bila izvedena v manj kot 10 minutah brez kakršnih koli dodatnih stroškov, tako da, razen če je vaše spletno mesto res ogromno, za pospešeno selitev resnično ni treba plačevati, saj redna storitev deluje povsem v redu..

Možnosti plošče vztrajnika

Ko je spletno mesto nastavljeno, je določitev domene ena najlažjih stvari. Flywheel vam omogoča dostop do vseh vaših nastavitev DNS in dejansko spodbujati da jih uredite po potrebi.

To bi lahko zmedlo za nove uporabnike, toda za ljudi, ki vedo, kam kažejo njihove domene, Flywheel vam ne bo na poti. Omogočajo vam, da preprosto določite svoje domene in vam dodelijo koordinate do njihovih določenih CNAME imen in ustreznih IP. Nudijo vam enostavno orodje, s katerim preverite, ali so vnosi DNS pravilno naloženi.

Flywheel je najmanj vsiljiv in enostaven za delo za domene in DNS. Kot da bi vam govorili: “Vemo, da želite svojo domeno nastaviti tako, tukaj so podatki, usmerite svojo domeno in preverite, ali deluje … ne bomo preprečili” in to je preprosto popolno.

Ko je domena pravilno nastavljena, vam bo glavna plošča omogočila nadzor predpomnilnika na vašem spletnem mestu WP, omogočila način za odpravljanje napak in celo onemogočila predpomnilnik, da bi takoj videl spremembe. Zdi se, da se vztrajnik predpomni WordPress z lastno arhitekturo spletnega strežnika po meri.

Dodatne storitve z vztrajnikom

Poleg običajnih stvari Flywheel nudi podporo za varnostne kopije. Čeprav je še vedno dobro, da sami varnostno kopirate WordPress, je to odlična varnostna kopija za varnostne kopije..

In če to ni dovolj, vam bo Flywheel omogočil večstransko storitev za dodatnih 10 USD na mesec in storitev CDN za dodatnih 10 USD.

Potrdila so brezplačno, dokler uporabljate Let’s Encrypt a namestitev lastnega potrdila prek Flywheel vas bo stala 10 USD na mesec, kar ni dobroZa večino uporabnikov plačilo dodatnih 10 USD na mesec za potrdilo po meri verjetno ni vredno. Imeti lastno potrdilo se ne razlikuje veliko od uporabe vgrajenega Let’s Encrypt, zato večini priporočamo brezplačno možnost.

Če potrebujete gradnjo lastne trgovine s svojim certifikatom po meri, vam je verjetno boljše z drugo storitvijo, ki vam ne zaračuna mesečne pristojbine.

Lokalno z vztrajnikom

Lokalno z vztrajnikom

Druga ekskluzivna funkcija je Local by Flywheel. S storitvijo Local lahko svoje spletno mesto oblikujete, gradite in preizkušate lokalno (v računalniku), nato pa hitro in enostavno potisnete svoj dizajn na spletno mesto v živo, ki ga gostite na Flywheel. Najboljše od vsega – to je brezplačna funkcija, ki odlično deluje z vsemi načini Flywheel.

24/7 Podpora strankam

Naletite na težavo ob 1. uri? Brez problema. Flywheel je pred kratkim prenovil svoj sistem podpore, da lahko strankam ponudijo pomoč 24 ur na dan, sedem dni v tednu, 365 dni v letu (da, tudi prazniki). Najboljše od tega, da je dejansko človeška podpora in ne le klepetalnica.

Bonusni dodatki

Gostovanje z muharico Addons

Za konec pa je še nekaj dodatkov, ki bi vas utegnili zanimati, če jih Flywheel ponuja.

Vpogled v uspešnost: Pospešite spletno mesto s pomočjo vztrajnika. Mesečni povzetki hitrosti in četrtletne revizije vas bodo sproti spremljali.

Posodobitve vtičnikov: Če pozabite posodobiti stvari, se bo vaše gostovanje spomnilo namesto vas. Redne mesečne posodobitve vtičnikov lahko pomagajo varovati vaše spletno mesto (čeprav priporočamo, da posodobitve vedno preizkusite na lokalnem ali postopnem spletnem mestu).

Varnostni vpogledi: Tako kot hitrost, lahko spletno mesto varno spremljate tako, da spremljate svoja mesečna in četrtletna poročila z Flywheel-a.

Belo označevanje: Če ste oblikovalec, Flywheel olajša prodajo gostovanja Platforma z belo oznako olajša dodajanje blagovne znamke in nadaljnjo prodajo strankam.

Uspešnost gostovanja vztrajnikov

Kako se torej vztrajnik primerja z ostalimi? Storitev preizkusimo.

Uspešnost spletnega mesta je zelo dobra, odzivni čas je manjši od 1,5 sekunde in dober Rezultat iz Pingdom.

Če natančno opazujete odziv glave, lahko vidite, da Flywheel uporablja konfiguracijo spletnega strežnika po meri, ki je videti precej optimizirana za nalogo.

Test z avstralskega strežnika daje tudi odličen rezultat z drugim A. Dobro opravljeno!

GTMetrix prikazuje tudi odličen rezultat in spletno mesto, naloženo v 1,6-ih, potrjuje, da ima Flywheel a prijazen spletni strežnik in predpomnilnik, to je dobra storitev za vsakega odvisnika od WP, ​​ki potrebuje zelo dobro zmogljivost.

Kaj mi je bilo všeč

Flywheel ima prijeten intuitiven in enostaven za uporabo vmesnik s standardnimi možnostmi, vendar množico dodatkov. Všeč mi je bil odnos »ne smemo vam preprečiti« do domen in nastavitve DNS, saj je to idealno za hitro nastavitev, posebej za strokovnjake.

Všeč mi je bilo tudi, kako se odzivajo na vstopnice. Podporno osebje z veseljem pomaga in hitro odpravlja popravke. In najbolj mi je bil všeč nastop.

Kaj mi ni bilo všeč

Imeti lepo storitev z zelo omejevalnim prostorom za shranjevanje ni lepo in je treba plačati ton denarja za še dražjo storitev samo zato, da bi porabili več prostora, sploh ni zabavno. Zelo rad bi imel več možnosti za shranjevanje v mešanici. Obstaja na tone spletnih dnevnikov in revij, ki ne dobi toliko obiskov, ampak porabi veliko prostora za shranjevanje in Flywheel bo zelo drago storitev za tovrstne dejavnosti.

Menim, da bi bil postopek prijave lahko boljši, saj načrti niso vidni, dokler ne postavite spletnega mesta in izberete načina plačila. To je treba izboljšati. Bodisi ponudite brezplačno predstavitev (z vidno omejitvijo 14 dni) ali pa zahtevajte, da se uporabnik najprej prijavi in ​​doda podatke o plačilu (nato nastavite po) – mešanje obeh je zmedeno.

Prav tako Flywheel trenutno ne ponuja nobenih možnosti e-pošte, ki bi lahko predstavljale težave. Čeprav lahko toplo priporočamo G-suite če želite sami upravljati e-poštna sporočila.

Zavijanje

Vztrajnik je solidna možnost gostovanja. Intuitiven in enostaven vmesnik v kombinaciji z dodatki, kot so varnostne kopije, urejanje, možnost dodajanja brezplačnih SSL certifikatov, združljivost z več spletnimi mesti in izbirni CDN, omogočajo dober posel. Prav tako Flywheel ponuja enega najmanj vsiljivih metod za nastavitev domen in DNS (aka se ne držimo v vašem stališču) in to je lepa gesta.

Poleg tega, če ste samostojni spletni oblikovalec, obstaja še nekaj dodatnih funkcij, kot je možnost izbire odjemalca za obračunavanje in Local (ki jo lahko uporabite za povezavo lokalnega razvojnega mesta s spletnimi stranmi v živo).

Na drugi strani mize je prostor za shranjevanje zelo omejen, vztrajnik pa nekoliko drag. Če pa ne potrebujete na tone prostora, je to dobra storitev z odličnimi zmogljivostmi in tehnično podporo. Če želite več informacij, obiščite njihovo spletno mesto.

Pojdi z vztrajnikom

Na splošno menimo, da je Flywheel precej dobro voden WordPress hosting storitev, ampak kaj misliš? Ste že preizkusili Flywheel? Ali imate še kakšna vprašanja glede njihovega gostovanja? Sporočite nam v komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me