Pregled WPForms: Najboljši vtičnik za obrazec Premium Contact?

Pregled WPForms: Najboljši vtičnik za kontaktni obrazec Premium

Vsako spletno mesto mora obiskovalcem ponuditi način za stik. Kontaktni obrazec je ponavadi najboljša rešitev – hitro, intuitivno je za uporabo in obiskovalce lahko obdržite na svojem spletnem mestu.

Kot tak sestavni del uspešnih spletnih mest ni presenetljivo, če vemo, da je uporabnikom WordPressa na voljo veliko kakovostnih vtičnikov za kontaktne obrazce. Marca 2016 se je areni pridružil še en tekmovalec: WPForms.

WPForms

Ko gre za rodovnik vtičnika, se le malokdo lahko tekmuje. WPForms je bil ustanovljen z odmevnim sodelovanjem Syeda Balkhija in Jareda Atchisona – Syed je najbolj znan kot glavni mojster v ozadju WPBeginner, OptinMonster in MonsterInsights.

Z veliko konkurence v prostoru za stike – zaseda oba prosta (Kontaktni obrazec 7) in premium (Gravity Forms) konca spektra – ali res potrebujemo še en vtičnik za kontaktne obrazce?

No, WPForms obljublja, da bo vse, kar lahko kontaktirate naj bi biti: močan in noro uporaben. Toda ali WPForms izpolnjujejo pričakovanja ali so obljube njegovih razvijalcev široko znane? Danes smo pregledali pro različico WPForms, da bi to ugotovili.

Cenitev

Preden začnemo, govorimo o denarju. WPForms ponuja štiri načrte cen:

 • Osnovni (39 USD / leto) – Samo jedrni vtičnik. Lahko se uporablja na enem spletnem mestu.
 • Plus (99 USD / leto) – jedrni vtičnik in zbirka dodatkov za samodejno odzivanje Velja na treh mestih.
 • Pro (199 USD / leto) – jedrni vtičnik in celotna paleta dodatkov, vključno z integracijo plačilnih prehodov in pogojno logiko. Uporabite ga na do 20 spletnih mestih.
 • Elite (299 USD) – Neomejena, dosmrtna licenca za osrednji vtičnik in celoten nabor dodatkov.

V tem pregledu bomo izolirano testirali funkcije jedrnega vtičnika, tako da boste lahko videli, kaj je Osnovni licenca lahko. Imeli bomo tudi ločen pogled na to, kaj lahko WPForms stori z nameščenimi dodatki.

Uporaba WPForms

Začnimo s tem pregledom s prikazom, kako enostavno je sestaviti osnovni obrazec z uporabo samo jedrnega vtičnika. Ko kupite licenco, je prvi korak prenos osnovnega vtičnika s spletnega mesta WPForms – datoteka je poimenovana wpforms.zip.

Namestite vtičnik tako, da se pomaknete na Vtičniki > Dodaj novo > Prenesite vtičnik in nato brskanje in izbiranje wpforms.zip mapa. Kliknite Namestiti zdaj > Aktivirajte vtičnik.

Namestitev WPForms

Če želite uporabiti svoj svetleč nov vtičnik, se odločite za to WPForms > Dodaj novo. To bo odprlo uporabniški vmesnik WPForms.

Vmesnik WPForms

Če poznate svojo pot okoli nadzorne plošče WordPress, bi to lahko na začetku povzročilo nekaj skrbi. Vseeno vam ni treba skrbeti, saj je uporabniški vmesnik WPForms čist in zelo preprost za uporabo.

Predloge WPForms

Vtičnik vsebuje zbirko šestih predlog, s katerimi lahko sodelujete.

 • Preprost kontaktni obrazec
 • Zahtevajte obrazec za ponudbo
 • Obrazec za predloge
 • Obrazec za prijavo na glasilo – za Plus uporabnike in višje.
 • Obrazec za obračun / naročilo – za Pro uporabnike in višje.
 • Oblika donacije – za Pro uporabnike in višje.

Te predloge so koristna funkcija, saj vam omogočajo izdelani obrazec za delo, ki se lahko izkaže za resničen prihranek časa. Če na primer potrebujete samo osnovni kontaktni obrazec, lahko kliknete Enostaven kontaktni obrazec možnost.

Enostavni kontaktni obrazec WPForms

To so samo bistvena polja: ime, e-pošta in sporočilo. Če je to vse, kar potrebujete, je obrazec pripravljen vdelati takoj – to je trajalo skupno 15 sekund.

Seveda obstajajo tudi Prazen obrazec možnost, ki vam omogoča oblikovanje obrazca iz nič. Za namen tega pregleda bomo preizkusili celoten obseg funkcij vtičnika, začenši s funkcijo graditelja obrazcev povleci in spusti. Za to potrebujemo prazno platno, zato kliknite Prazen obrazec.

WPForms polja

WPForms podpira 22 polj različnih zahtevnosti in jih razdeli na tri kategorije: standardna polja, domišljijska polja in polja za plačila – nekatera od teh polj je treba vključiti s premijskimi dodatki, čeprav.

Prazen obrazec WPForms

Da bi vam predstavili, kaj lahko naredi jedrni vtičnik, tukaj je nekaj najpomembnejših polj:

 • Besedilo v eni vrstici – osnovno besedilno polje za kratke odgovore.
 • Besedilo odstavka – daje dodaten prostor za pisanje celotnega sporočila.
 • Spustitev – na spustnem seznamu izberite možnost.
 • Kvačice – izberite več možnosti.
 • Več izbire – preverite izbiro iz radijskih polj.
 • Geslo – Izberi Geslo.
 • Nalaganje datoteke – pošljite datoteko preko svojega kontaktnega obrazca.
 • Prelom strani – pretvori kontaktni obrazec za eno stran v obrazec za več strani.

S funkcijo povleci in spusti lahko dodate toliko polj, kolikor želite. To lahko uporabite tudi za ponovno naročilo polj.

Vsako polje vsebuje obsežen nabor možnosti – te možnosti so specifične za polje, ki ga urejate. Samo kliknite naslov polja, da se prikaže plošča z možnostmi, ki je prikazana na levi strani zaslona.

Nastavitve WPForms

Plošča z možnostmi je razdeljena na dva dela. Standardne možnosti omogočajo, da določite oznako za vsako polje (nad besedilom), opis (razloži, kaj polje pomeni in je prikazano pod besedilom), pa tudi, ali mora obiskovalec izpolniti polje.

Nadaljnji del možnosti lahko s klikom odprete Napredne možnosti. Te omogočajo, da nastavite velikost polja in vse privzete vrednosti / besedilo rezerviranega mesta. Ta razdelek vam omogoča tudi, da uporabite nekaj čarov CSS, da prilagodite zasnovo obrazca.

Nastavitve obrazca

Preden lahko uporabite obrazec, morate konfigurirati več dodatnih nastavitev – to storite tako, da se pomaknete do Nastavitve plošča.

Nastavitve obrazca WPForms

Nastavitve so razdeljene na tri jezičke in vsi so zelo intuitivni za uporabo.

 • Splošno – v obrazcu navedite ime in opis, izberite besedilo gumba za oddajo in omogočite protipožarno satnico, da zmanjša pošiljanje neželene pošte.
 • Obvestila – določite, na kateri e-poštni naslov se pošljejo prispevki.
 • Potrdilo – po uspešni oddaji vnesite kratko potrditveno sporočilo ali preusmerite obiskovalce na namenski URL.

Ko končate, ne pozabite klikniti Shrani v zgornjem desnem kotu zaslona. Vaša oblika je zdaj dobra!

Vdelava obrazca

WPForms omogoča neverjetno enostavno dodajanje obrazca v katero koli objavo, stran ali drugo objavo. Na voljo so tri možnosti.

WPForms vdelaj obrazec

Prvi je, da kliknete Vdelati gumb na vrhu uporabniškega vmesnika WPForms. Prikaže se svetlobno polje, ki vsebuje kratko kodo WPForms. Kopirajte to in nato prilepite v vizualni urejevalnik WordPress na ustrezno objavo / stran.

WPForms Text Editor

Če pozabite kopirati kratko kodo, to ni problem – druga možnost vam omogoča, da obrazec vdelate neposredno iz urejevalnika besedil WordPress. Vse kar morate storiti je, da kliknete Dodaj obrazec gumb neposredno ob Dodajte predstavnost.

Prihaja tudi majhen svetlobni okvir, iz katerega lahko izberete ustrezen obrazec – lahko tudi izberete, ali želite prikazati naslov obrazca in opis. Ko boste zadovoljni, kliknite Dodaj obrazec, in vtičnik bo v vašo vsebino dodal ustrezne kratke kode.

WPForms Widget

Končna možnost je uporaba namenskega pripomočka WPForms – Videz > Gradniki. Preprosto povlecite widget WPForms v ustrezno območje pripomočkov, nato pa lahko s spustnega seznama izberete obrazec, ki ga želite prikazati.

WPForms Dodatki

Za dostop do celotnega nabora funkcij WPForms morate nadgraditi licenco. Ta odklene dodatke, ki razširijo funkcionalnost jedra vtičnika – dodatki so odklenjeni odvisno od vrste licence.

To pretvori WPForms iz enostavnega vtičnika za kontaktni obrazec v povsem drugo zver – lahko ustvarite obrazce za veliko pametnih in inovativnih namenov.

Do danes se WPForms ponaša s zbirko sedmih dodatkov. Te so razdeljene v štiri kategorije:

 • Dodatki za samodejni odziv (Aweber, MailChimp in GetResponse) – razširite svoj seznam e-poštnih sporočil z ustvarjanjem elegantnih obrazcev za prijavo.
 • Dodatki za plačilo (Standard PayPal in Stripe) – sestaviti popolnoma funkcionalne obrazce za odjava.
 • Pogojni logični dodatek – prikazovanje / skrivanje polj na podlagi prejšnjih odgovorov uporabnika.
 • Dodatek za registracijo uporabnika – sestavite prijavne obrazce po meri za vaše spletno mesto WordPress.

Zip datoteke za vsak dodatek lahko prenesete iz razdelka za prenos vašega računa WPForms. Vendar pa je nalaganje enega za drugim dolgočasno; na srečo obstaja lažji način, da jih namestite.

Licenčni ključ WPForms

Najprej moramo aktivirati licenco, tako da WPForms ve, kateri dodatki so nam na voljo. Če želite to narediti, pojdite na WPForms > Nastavitve, prilepite licenčni ključ v prazno polje in pritisnite Shrani.

WPForms Namestite Addons

Zdaj lahko krmarite do WPForms > Addons. Videli boste lahko dodatke, ki so vam na voljo, in jih lahko namestite, tako da kliknete Namestite Addon gumbi. Nekaj ​​sekund kasneje lahko dodatke aktivirate in jih nato prosto uporabite.

Dodatki za samodejni odziv

Gojenje e-poštnega seznama že dolgo velja za sveti gral internetnega marketinga. Kot takšen ima večina uspešnih spletnih skrbnikov vgrajen vtičnik za prijavo – oglejte si nekaj najboljših tukaj.

Vendar lahko WPForms ustvari svoje lastne obrazce za prijavo, s čimer prihrani stroške namenskega vtičnika. Na voljo so trije dodatki, ki vam omogočajo, da vključite tri najbolj priljubljene storitve trženja e-pošte – Aweber, MailChimp in GetResponse. Obstaja tudi posebna predloga, s katero lahko razširite svoj seznam e-poštnih sporočil – za čim večje število konverzij je sestavljena iz samo nujnih polj: ime in e-poštni naslov.

WPForms Autoresponder Integration

Obrazec lahko integrirate s storitvami samodejnega odziva, tako da se pomaknete na Trženje zavihek. Izberite želeno storitev in kliknite na Dodaj novo povezavo možnost. Dodati boste morali API-jevo / avtorizacijsko kodo za svojo storitev in nato boste začeli.

Obrazec WPForms Widget

Obrazci za prijavo so videti razmeroma enostavni, vendar se dobro prikažejo na področjih gradnikov.

Checkout Dodatki

To so moji najljubši dodatki, ki vam omogočajo unovčenje spletnega mesta s pretvorbo obrazcev v blagajne e-trgovine. Obstajata dva dodatka za prehod na plačilo – Stripe in PayPal Standard.

Obrazec za obračun WPForms

WPForms ponuja predlogo za predlogo za naročnik. Na voljo so tudi štiri napredna plačilna polja:

 • En kos – na polje dodajte denarno vrednost, ki jo lahko izberejo obiskovalci.
 • Več predmetov – v eno polje dodajte različne predmete in nato določite vrednost vsakega.
 • Skupaj – povečuje vrednost izbire obiskovalcev.
 • Kreditna kartica – omogoča obiskovalcem, da vnesejo svoje podatke o kartici za plačilo.

WPForms Plačilni prehodi

Prehodi za plačila so konfigurirani z navigacijo do Plačila zavihek. Obrazec lahko sinhronizirate z izbranim prehodom za plačilo tako, da vnesete e-poštni naslov PayPal ali kodo API-ja Stripe.

Pogojni logični dodatek

Pogojni logični dodatek je še ena izjemno uporabna razširitev. Omogoča vam, da svoje obrazce prilagodite na podlagi izbire obiskovalca, da se izognete nepotrebnim poljem.

Na primer, in po nadaljevanju dodatkov za plačilo lahko obiskovalcu ponudite izbiro plačila PayPal ali kreditne kartice. Če obiskovalec izbere “PayPal”, očitno ni treba zahtevati podatkov o kreditni kartici.

Pogojna logika WPForms

Z nameščenim pogojnim logičnim dodatkom vsako polje dobi dodatno ploščo v razdelku z nastavitvami – Pogojno. Če odkljukate potrditveno polje, da omogočite pogojno logiko, se polje prikaže samo če so izpolnjeni določeni pogoji. Na primer, lahko se odločite za prikaz / skrivanje polja, če obiskovalec poda določen odgovor na eno od prejšnjih polj.

Razsodba

Na splošno je WPForms odličen vtičnik, ki zagotovo izpolnjuje obljube razvijalca o vtičniku, ki je enostaven za uporabo z zmogljivim naborom funkcij.

Na spodnjem koncu cenovnega spektra je osrednji vtičnik popolno izpopolnjen za tiste, ki želijo na svoje spletno mesto dodati preproste obrazce. Naročeni vmesnik je zelo intuitiven in je korak do številnih njegovih tekmecev. Na voljo je več predlog, poleg tega pa tudi dobra izbira osnovnih in naprednih polj, tako da imate lahko konfiguriran obrazec in delate v nekaj minutah.

Z vrhunskimi licencami so na voljo naprednejše funkcije in to so zame razstavni prodajalci. Ti dodatni dodatki se brezhibno integrirajo v vaše obrazce in dodajo močne in inovativne funkcije, ki vam omogočajo ustvarjanje prilagojenih obrazcev za posebne zahteve – vključno z obrazci za registracijo, prijavo in odjava.

Brez dvoma je WPForms eden najboljših vtičnikov za kontaktne obrazce, ki so na voljo in so zelo priporočljivi. Prenesite različico Lite brezplačno če želite preizkusiti nekatere njegove lastnosti, preden odprete denarnico!

Kaj menite o WPForms? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me