Pregled Youzerja: Dodatek za WordPress, ki je bogat z značilnostmi BuddyPress

Pregled Youzerja: Dodatek za WordPress, ki je bogat z značilnostmi BuddyPress

Če ima vaše spletno mesto WordPress vidik skupnosti ali ima več uporabnikov, vam bo ta pregled Youzer predstavil uporaben vtičnik, ki bi lahko pomagal izboljšati vaše spletno mesto.

Zasnovan za izboljšanje vtičnikov BuddyPress in bbPress, kot tudi osnovne funkcije WordPressa, Youzer je močan nabor orodij, ki vašemu spletnemu mestu dodajo predloge in druge funkcije. Ta pregled bo podrobneje opisal najboljše funkcije Youzerja. Poudarki tega vtičnika vključujejo veliko orodij za komunikacijo in mreženje, funkcionalnost članstva in imenika ter veliko predlog in možnosti prilagajanja..

Pridobite si Youzer za WordPress Oglejte si vse predstavitve in funkcije

Če želite izvedeti več o tem, zakaj menimo, da je Youzer eden najboljših vtičnikov BuddyPress, ki je na voljo, in kaj lahko ta vtičnik naredi za vaše socialno spletno mesto, potem preberite v celotnem Youzerjevem pregledu.

Kaj je Youzer?

Stran z uporabniškim profilom

Youzer je komercialni vtičnik WordPress, ki je bil izdelan za izboljšanje vtičnika BuddyPress. Če ustvarjate družabno spletno mesto s programom BuddyPress ali ga že izvajate, je Youzer usmerjen v vašo smer.

Ko je BuddyPress na vašem spletnem mestu aktiven, lahko nato namestite Youzer in začnete dodajati izbiro predlog na svoje spletno mesto. Te predloge zajemajo strani za prijavo in registracijo uporabnikov, strani uporabniških profilov ter področja socialnega zidu in globalnega vira novic, če jih naštejemo le nekaj. Kot bo pokazal ta pregled Youzerja, je mogoče vse te predloge in druge funkcije tega vtičnika močno prilagoditi prek vizualnega vmesnika nadzorne plošče.

Ta razdelek pregleda Youzer bo zdaj preučil najboljše in najbolj uporabne funkcije tega vtičnika, da se boste lažje odločili, ali je to pravo orodje za nadgradnjo vašega spletnega mesta BuddyPress WordPress.

Možnosti integracije Youzerja

Youzer sodeluje z WordPressom, poleg tega pa nadgrajuje funkcije uporabniškega profila te založniške platforme, Youzer se vključuje tudi z nekaterimi drugimi vtičniki in storitvami. V prvi vrsti je Youzer zasnovan za izboljšanje in nadgradnjo funkcionalnosti vtičnikov BuddyPress in bbPress. Toda možnosti integracije se tu ne ustavijo. Na primer, s pomočjo vtičnika Youzer lahko svoje spletno mesto integrirate s storitvijo e-poštnega trženja MailChimp in povečate seznam, hkrati pa zagotovite za svoje občinstvo interaktivno okolje, bogato s funkcijami..

Socialne značilnosti Youzerja

Drug odmev Youzerja so njegove družbene značilnosti. Če vtičnik Youzer vključite v program BuddyPress, lahko ta vtičnik dodate resnično uporabne funkcije v spletno mesto skupnosti ali družabnih omrežij. Nekaj ​​primerov vključuje visoko funkcionalni socialni zid in funkcionalnost za olajšanje prijateljstev in povezav med uporabniki na vašem spletnem mestu WordPress. Medtem ko BuddyPress ponuja nekaj te funkcionalnosti, je Youzer še boljši.

Youzer Pregled Socialna funkcija zida

Z Youzerjem lahko omogočite tudi druge ključne funkcije družabnih skupnosti in skupnosti, vključno s skupinami, sporočili, omembami in obvestili. Vse to pomaga izboljšati vaše spletno mesto WordPress in ga narediti bolj družabnega mesta – nekaj, kar je ključnega pomena, če želite, da vaša skupnost uspeva.

Funkcije članstva Youzerja

Youzer ima tudi veliko predlog za strani, ki jih bodo obiskovalci videli, če imate spletno mesto za članstvo ali podoben projekt. Poleg profesionalnega videza teh predlog boste tudi ugotovili, da vsebujejo nekatere uporabne funkcije, kot so polja captcha in možnost omejitve poskusov prijave, s čimer boste zagotovili varno in varno spletno mesto..

Ko nastavite te predloge za prijavo in registracijo za vaše spletno mesto WordPress, vam Youzer ponuja veliko možnosti. Na primer, preprosto lahko izberete, da omogočite družabne prijave. Zato se lahko vaši obiskovalci prijavijo prek Facebooka, Twitterja ali računa iz drugih podprtih omrežij.

Na voljo imate tudi možnost uporabe pojavnih oken in konfiguracijo učinkov nalaganja Ajax, da prilagodite, kako lahko obiskovalci dostopajo do obrazcev za prijavo in registracijo vašega spletnega mesta. Youzer vam tudi olajša izbiro, katera polja so vključena v kakršne koli obrazce, ki jih uporabljate, kar vam pomaga pri zajemanju vseh informacij, ki jih potrebujete od uporabnikov.

Funkcije Youzerjevega imenika

Predloga imenika BuddyPress članov

Ne glede na to, ali želite dodati spletno mesto članov na svoje WordPress spletno mesto ali želite izboljšati področja imenikov na svojem mestu BuddyPress ali bbPress, ima Youzer na tem področju nekaj koristnih funkcij. V paketu vtičnikov ne boste našli samo predloge za prikaz članov, temveč tudi imenik skupin in globalni informativni vir.

Funkcije profila Youzer

Vsebina strani uporabniškega profila

Ne glede na to, ali sami uporabljate BuddyPress, bbPress ali WordPress, vam Youzer resnično lahko pomaga izboljšati uporabniške profile na vašem spletnem mestu. Med funkcijami za izboljšanje tega vidika spletnega mesta boste našli različne predloge, več pripomočkov za prikazovanje uporabniških profilov in možnost dodajanja zavihkov po meri v svoje profile.

Možnosti preproste prilagoditve

Ker ljudje BuddyPress uporabljajo na več različnih načinov, je ključnega pomena, da lahko prilagodite vse dodatke, ki jih namestite. Na srečo Youzer v tem pogledu ne razočara. Po aktiviranju Youzerja na spletnem mestu WordPress, ki podpira BuddyPress, lahko dostopate do nadzorne plošče vtičnikov in prilagodite, kako vse to deluje.

Upravljalna plošča Youzer

Nadzorna plošča

Možnosti prilagoditve, ki jih zajema nadzorna plošča, vključujejo barve, ki jih uporablja vtičnik, nastavitve postavitve in druge možnosti lastnosti zaslona. Izberete lahko tudi sloge postavitev predlog, ki jih ponuja vtičnik, vključno z videzom avtorskih polj.

Nadzorna plošča

Funkcije uporabniškega profila

Poleg splošnih nastavitev vam Youzer nudi tudi dober nadzor nad funkcijami uporabniškega profila vtičnika. Zaradi tega lahko preprosto določite, kako se uporabniški profili aktivirajo in prikazujejo na vašem spletnem mestu WordPress. Nekaj ​​primernih možnosti in nastavitev vključuje možnost zasebnosti uporabniških profilov, ki uporabnikom omogočajo brisanje lastnih računov ter nastavitev privzetega profila in pokrivanje fotografij.

Možnosti postavitve

Postavitve in gradniki

Ker je Youzer zelo prilagodljiv vtičnik za WordPress in dodatek BuddyPress, je enostavno izbrati možnost izbire postavitve, s katero lahko nadzorujete, kako bodo izgledali vaši profili in drugi elementi na vašem spletnem mestu. Če nameravate na svojem spletnem mestu uporabiti katerega koli pripomočka Youzer, jih je mogoče prilagoditi tudi na nadzorni plošči vtičnikov. K sreči lahko vse različne pripomočke prilagodite neodvisno drug od drugega in tako zagotovite, da vaše spletno mesto deluje in izgleda tako, kot želite.

Nastavitve za družabne prijave

Nastavitve članstva

Če želite svojim obiskovalcem omogočiti, da se sami prijavijo na svoje spletno mesto, potem lahko nastavitve članstva konfigurirajo, kako deluje ta vidik vašega spletnega mesta. Nekatere od teh funkcij, ki jih lahko uporabite, vključujejo izbirno prijavo v družabne mreže, možnost omogočanja polja obrazca za zaščito pred neželeno pošto in zaščitna orodja za omejevanje poskusa prijave, ki lahko pomagajo varovati vaše spletno mesto.

Omogočanje dodatkov

Končno lahko pri nastavitvi Youzerja na nadzorni plošči WordPress omogočite majhen izbor vrhunskih dodatkov. Ta neobvezna orodja lahko na vaše spletno mesto dodajo še več funkcij, vključno z orodji za skupno rabo družabnih omrežij, možnostjo ustvarjanja neomejenih vrst članov po meri in uporabnikom ponujajo več reakcij dejavnosti BuddyPress. Hitre povezave do dokumentacije o vtičnikih najdete tudi na Youzerjevi nadzorni plošči.

Podrobnosti o cenah vtičnika Youzer

Kot smo omenili, je Youzer vrhunski vtičnik WordPress, ki je na voljo za nakup na trgu CodeCanyon. Trenutna cena Youzerja je 49 dolarjev. To vključuje doživljenjski dostop do posodobitev vtičnikov in šest mesecev podpore ustvarjalcev vtičnikov. To obdobje podpore lahko podaljšate na 12 mesecev za ceno 16,50 USD.

Glede na veliko količino uporabnih funkcij v vtičniku Youzer je to poštena cena.

Zaključek pregleda Youzerja

Widgeti za profil Youzer

Čeprav za BuddyPress in bbPress obstaja veliko odličnih dodatkov, jih še ni veliko, ki so zmogljivejše in polne funkcij kot Youzer.

Če želite na spletno mesto skupnosti BuddyPress hitro dodati velik izbor kakovostnih predlog, je Youzer težko premagati. Preprosto naložite datoteko vtičnikov na vaše spletno mesto WordPress in nato izberite in izberite funkcije, ki jih želite omogočiti, preden konfigurirate, kako bodo delovale na vašem spletnem mestu.

Če želite s WordPressom ustvariti spletno mesto, osredotočeno na skupnost, je vtičnik, kot je Youzer, nujen.

Pridobite si Youzer za WordPress Oglejte si vse predstavitve in funkcije

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me