Premium Stock Photo za vaše spletno mesto na Bigstock

Najboljše zaloge za vašo spletno stran pri Bigstocku

Upajmo, da se vaš teden zelo dobro začne, mi pa smo tu, da si pomagamo z Bigstockom še bolje. Če še niste slišali z njimi, je Bigstock eno največjih spletnih strani, fotografij, vektorjev, videoposnetkov in vaj na spletu. Všeč nam je njihov izbor in vemo, da bodo tudi vsi blogerji, poslovni ljudje, oblikovalci in svobodnjaki!

Bigstock: 35 BREZPLAČNIH Fotografskih fotografij

Preden ugotovimo, zakaj so odlični posnetki zalog ključnega pomena za vsak WordPress blog ali posel in zakaj je Bigstock eden najboljših v igri, si oglejmo neverjetne ponudbe, ki jih imajo za vas naši prijatelji iz Bigstoka!

Pomen posnetkov v objavah

Zakaj so slike pomembne

Vaše slike zalog so prav tako pomembne kot vaše besedilo. Slike in video posnetki izboljšati izkušnjo svojega obiskovalca na vašem spletnem mestu. Slike lahko uporabite za razčlenitev besedilne strani ali objavo ali dodate videoposnetke v svoja pogosta vprašanja, da lahko stranka lažje razume vaše odgovore. Posnetki bralce zanimajo!

Slike posnetkov tudi naredi vaše spletno mesto bolj vabljivo. Če ste nedavno obiskali spletno mesto z 90% besedila (in ga ni bilo Wikipedija) verjetno niste vpleteni ali poskusili raziskati mimo domače strani. In brez slik, kaj bodo vaši bralci prikovali na svoje plošče Pinterest ali delili na Facebooku s prijatelji? Posnetki so lahko a družbeni faktor tudi. To je le nekaj od mnogih, veliko razlogov, zakaj je pomembno, da dodate slike v svoje objave in strani.

Kaj morate iskati?

Zakaj je pomembno fotografiranje

Zdaj, ko veste, zakaj potrebujete slike ali videoposnetke za svoje spletno mesto, morate poiskati dobre. Preprosto povedano, zaradi slabih slik ali videoposnetkov je vaše spletno mesto videti slabo. Pri izbiri posnetkov morate biti izbirčni. Samo ti jih imaš dve desetinki sekunde narediti dober vtis na svoje obiskovalce in nočete uničiti njihovega mnenja o vas, ker so nizke kakovosti, klišeji ali navadne grozne slike.

Medtem ko ta niso postavljena v kamnitih pravilih, so nekaj koristnih nasvetov, ki jih morate upoštevati pri izbiri slik, videoposnetkov ali drugih zalog za vaše spletno mesto. Verjetno je več dejavnikov, ki jih lahko upoštevate, vendar je tukaj pet točk, za katere menimo, da si jih je vredno zapomniti:

  1. Uporabite profesionalne fotografije. Če niste fotograf, verjetno ne bi smeli posneti svojega (enako velja tudi za vektorje in videoposnetke).
  2. Izberite slike, pomembne za vaše občinstvo. V storitvenih podjetjih se slike ljudi na splošno bolje pretvorijo (npr. Fotografija agenta za podporo strankam bo bolj privlačna za vaše obiskovalce kot fotografija telefona), če pa ste na spletnem dnevniku o prehrani, boste verjetno želeli vključiti več hrane kot ljudje.
  3. Izogibajte se klišejem ali pretiranemu slikanju. Se spomnite, ko so bile fotke poslovnih ljudi, ki so odpeli srajce, kot je Superman, kul? Ne toliko več …
  4. Uporabite skladne sloge slik na svojem spletnem mestu ali spletnih mestih. Ta zadnja točka je še posebej pomembna, če imate več spletnih mest ali če vaš blog gostuje na ločeni domeni, saj skladni posnetki ustvarijo vizualno povezavo med vašo vsebino, ki jo lahko bralci vidijo na prvi pogled.
  5. Izberite slike in videoposnetke z namenom. Vaša posnetka naj bi besedilno vsebino izboljšala in ne odvrnila od nje.

Brezplačne zaloge so odlične, premija pa boljša

Premium zaloge so boljše

Brezplačne zaloge uporabljajo številne spletne strani (uporabljamo jih tudi mi) in s tem ni nič narobe. Brezplačne zaloge so brezplačne (s tem se ne morem prepirati) in viri, kot so Razpnite, PicJumbo in Pixabay so za blogerje prekrasen proračun. Toda bodimo iskreni za trenutek – povsod ste videli popolnoma enake brezplačne slike in videoposnetke. Imam prav? Številna brezplačna spletna mesta zahtevajo pripisovanje (ne zelo profesionalno videti) ali omejujejo vašo uporabo slike.

Če resno razmišljate o ustvarjanju spletnega mesta za svoje podjetje, oblikovanju nove oglaševalske kampanje ali preusmerjanju spletnega dnevnika na naslednjo raven premium zaloga je pot. Našli boste slike in videoposnetke, ki jih vaši konkurenti nimajo, kar vam bo pomagalo pri izstopu. Tako kot brezplačne zaloge je tudi za premijske zaloge veliko izbire. Lahko jih dobite enega naenkrat s tržnice in na koncu porabite tono ali pa pametno uporabite svoj težko prisluženi denar in kupite cenovno ugoden načrt pri vrhunski znamki, kot je Bigstock.

Zakaj bi izbrali Bigstock

Zakaj bi morali dobiti Bigstock

Številni kraji prodajajo članske članske članke, toda Bigstock je ena največjih in najboljših združenj z zalogami. Zakaj se tako počutimo? Veseli smo, da ste vprašali. Bigstock se odlikuje na več ravneh, najpomembnejši pa so izbira, kakovost, licenciranje in enostavno lahka storitev za stranke.

Izbira in kakovost

Na nasvetih prstov je 30 milijonov + fotografij, vektorjev in videov. To je veliko zalog! Toda količina ni vse – kakovost je tudi pomembna in vsaka kategorija Bigstoka je polna visoko kakovostnih, profesionalno ustvarjenih dobrin. Za vrhunski vir Bigstock prinaša vrednost za vaše podjetje in ima sredstva, ki jih boste s ponosom uporabili za svojo domačo stran, oglaševalsko akcijo in drugo.

Royalty Free slike

To je pomembna funkcija, saj ne želite biti omejeni s svojimi fotografijami. Brez plačila pomeni, da plačate enkrat za uporabo slike tolikokrat, kolikor želite, in za kakršne koli namene (skoraj vse razen prerazporeditve – to so različni ljudje z licenco). No, Bigstock ponuja eno največjih knjižnic slik brez plačil na spletu! Se spomnite, kako smo rekli, da imajo 30 milijonov + datotek? Vse brez licenčnine (za razliko od vodilnih trgov, ki vašo zalogo omejujejo samo na spletne medije ali omejeno število izvodov). To je dobra naložba, če vprašate mene!

Enostavni načrti, koristna podpora

Bigstock ohranja svoje načrte preproste in cenovno dostopne, zato ne glede na proračun najdete kakovostne zaloge za svoj projekt. Izberite samo tisto, ki ustreza vašim potrebam. Potrebujete kup fotografij? Pridobite naročnino, da vsak dan naložite določeno število fotografij in ustvarite svoj kup zalog slik. Želite vedno znova novo fotografijo ali video? Načrt na podlagi kreditov bi bil verjetno bolj primeren, zato niste zaklenjeni v urnik prenosa. In če imate vsa vprašanja, imajo super ekipo za podporo, ki vam bo odgovorila na vprašanja 9-5, M-F.

5 zvezda slike

Bigstock 5 zvezdic

Bigstocku dajemo 5 zvezdic za njihovo izbiro in kakovost (skupaj z vsemi drugimi razlogi, ki smo jih že omenili), kar jih uvršča med najboljše združbe, ki smo jih kdaj uporabljali.

In če ste se spraševali, da, vse slike v tej objavi so tiste, ki smo jih kupili od Bigstoka. Ker so super.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me