Pretvarjanje objav v dnevnikih v oglaševalske akcije družabnih medijev z Missinglettr

manjkajoči pregled

V tem članku bomo pregledali Missinglettr – enostavno in v celoti avtomatizirano orodje za spreminjanje vsebine za družbene medije.

Glede na to, da je doseg organskih objav v družbenih medijih blizu 1-2%, smiselno je samo občasno delite svojo obstoječo vsebino na teh platformah. Vendar je ponovno ustvarjanje objav v družabnih medijih iz iste stare vsebine zamudno opravilo. Ali ne bi raje porabili tega časa za novo vsebino?

Vnesite Missinglettr.

manjkajočo ciljno stran pretvorite objavo spletnega dnevnika v kampanje v družabnih medijih

Missinglettr je preprosto, avtomatizirano, orodje za spreminjanje vsebine za družbene medije. Objave na spletnem dnevniku samodejno spremenijo v zanimive kampanje družabnih medijev in jih objavljajo skozi vse leto. Res je tako preprosto, kot se sliši. Tukaj je kako deluje Missinglettr:

  • Obvestilo o blogu vnesete v Missinglettr.
  • Samodejno ustvari kampanjo v družabnih medijih, skupaj s koledarjem vsebin.
  • Vsako objavo v družabnih medijih lahko uredite / odstranite po svojih željah in nato odobrite kampanjo.

In to je to. Missinglettr bo objavil vaše objave v vaših kanalih družbenih medijev.

Kako uporabljati Missinglettr za samodejno spreminjanje objav v dnevnikih v načrtovane akcije v družabnih medijih

Med pregledom sem ugotovil, da je Missinglettr izjemno enostaven za uporabo in lepo oblikovan. V le nekaj klikih je Missinglettr objave bloga WPExplorer spremenil v celoletne kampanje v družabnih medijih.

Tukaj je opisano, kako lahko ustvarite kampanjo za družabne medije v Missinglettr.

stran za registracijo manjkav

Korak 1: Prvi korak je prijava novega računa. Prijavil sem se za Posel račun, saj vključuje vse funkcije izdelka, ki jih lahko ponuja Missinglettr.

Če se prijavite za račun Missinglettr, ni potreben CC in dobite 14-dnevno preskusno različico na katerem koli načrtu. Pojdi naprej in poskusi!

missinglettr ustvari novo oglaševalsko akcijo 01

2. korak: Po prijavi za Missinglettr je naslednji korak ustvarjanje in konfiguracija a nov projekt. Pomislite na projekt kot izvorno spletno mesto iz katerih bodo pridobljene vse objave na spletnem dnevniku Izbral sem ime projekta kot WPExplorer in vpisal nedavno vadnico, ki sem jo napisal.

Nato sem povezala svoj osebni Twitter račun in nadaljevala do naslednjega koraka. Ob pisanju tega pregleda Missinglettr podpira Twitter, Facebook (Strani in skupine) in LinkedIn (Osebni viri in viri podjetja). Podpora za Google My Business prihaja kmalu.

missinglettr ustvari novo kampanjo 02 izberite časovni pas

3. korak: Nato izberem svoj časovni pas in določen čas, v katerem bom objavljal družabno vsebino.

missinglettr ustvari novo oglaševalsko akcijo 03 razpored objave

4. korak: V naslednjem koraku Missinglettr zahteva, da izbere privzeti razpored objav. Med naslednjim lahko izberete kateri koli urnik:

  • Zmerno: 4 objave v 2 tednih (priporočeno)
  • Svetloba: 9 objav / leto
  • Težka: 15 objav v 2 mesecih

missinglettr ustvari novo jezikovno integracijo 04 kampanje

5. korak: Naslednji korak je izbira jezika. Missinglettr privzeto podpira angleščino in jo lahko spremenite po svojih zahtevah.

08 missinglettr ustvari novo oglaševalsko akcijo 06

6. korak: Naslednji zaslon je zaslon z blagovno znamko, na katerem lahko prilagodite sliko, osnovno barvo in ime blagovne znamke. Ime avtorja lahko tudi prilagodite.

09 missinglettr ustvari novo kampanjo

7. korak: V zadnjem koraku morate izbrati mehurček s citatom, ki vam je najbolj všeč, in kliknite Naslednji, in Missinglettr bo začel ustvarjati kampanjo.

10 manjkajočih ustvari novo kampanjo 08 skoraj končano

In v samo nekaj trenutkih (v mojem primeru je trajalo manj kot minuto) bo Missinglettr ustvaril celoletna kampanja družbenih medijev iz ene same objave na blogu.

11 missinglettr ustvari novo kampanjo 09 končano

Pregled Missinglettr-ove avtomatsko ustvarjene družbene medijske kampanje

Ko Missinglettr ustvari oglaševalsko akcijo, je čas za pregled. Postopek pregleda je precej preprost. Ogledate si objave, jih uredite ali izbrišete tiste, ki vam niso všeč. Tu je pregled postopka:

Samodejno ustvarjenih 12 hashtagov za manjkajoče kampanje

V prvem koraku zaslona za pregled oglaševalskih akcij bo Missinglettr predlagal nekaj samodejno ustvarjenih hashtagov, skupaj z njihovo priljubljenostjo. Te hashtage bodo uporabljene v vsaki samodejno ustvarjeni objavi.

Tako kot jelke lahko odstranite ali preuredite hashtage. Za svojo objavo v WP-CLI sem izbral naslednje hashtage:

13 po meri manjkajočih hashtagov oglaševalskih akcij

Ko pregledate hashtage, nadaljujte na naslednji korak.

14 manjkajočih pregledov kampanje

Tukaj boste pregledali vsako objavo kampanje. Lahko spremenite, izbrišete ali spremenite zaporedje objav, kot se vam zdi primerno.

15 manjkajoče objave za pregled oglaševalske akcije

Za posamezne objave vam Missinglettr omogoča spreminjanje citatov besedila in slike, izbiranje druge slike ali uporaba slike brez. Lahko tudi ročno uredite celotno vsebino objave.

Ko pregledate in preverite objave oglaševalske akcije, nadaljujte z naslednjim korakom.

Končni pregled 16 manjkajočih oglaševalskih akcij

Končni zaslon za pregled oglaševalske akcije, v katerem izberete trajanje akcije in jo aktivirate.

Upravljanje s socialnimi mediji v Missinglettr

1) Pregled nadzorne plošče družbe Social Media Missinglettr

17 manjkajoč pregled nadzorne plošče oglaševalske akcije

Nadzorna plošča Missinglettr vam daje pregled uspešnosti oglaševalske akcije in morebitnih novih oglaševalskih akcij, ki čakajo na pregled.

Missinglettr skenira RSS-dnevnik v dnevniku in poišče objave v spletnem dnevniku, ki niso bile pretvorjene v oglaševalske akcije, in jih doda v Kampanje v teku čakalna vrsta. Te oglaševalske akcije si lahko ogledate in jih načrtujete za objavo v svojih družbenih kanalih za večletni promet.

2) Ustvarjanje novega projekta v Missinglettr

18 manjkajoče aktivne nadzorne plošče projekta

Temeljna enota računa Missinglettr je a projekt, znan tudi kot vir. V bistvu je podprt blog iz katerega Missinglettr pridobi vsebino. Trenutni vir na posnetku zaslona je WPExplorer. Preklapljate lahko med projekti iz spustnega menija.

Missingletter v času pisanja podpira bloge Wix, WordPress, Squarespace in Shopify.

19 manjkajoč dodatek novega projekta p1

Korak 1: Če želite dodati nov vir, izberite Novo spletno mesto iz istega spustnega menija.

20 manjkajočih dodaj nov projekt p2

2. korak: Vnesite ime projekta in URL vira RSS za spletno mesto in Missinglettr bo samodejno ustvaril objave v družabnih medijih iz objav spletnega dnevnika spletnega mesta.

3) Ogled objave po načrtih Missinglettr v vsebinskem koledarju

21 manjkajoč koledar vsebin

The Načrtovana vsebina na strani se prikaže koledar vsebine v družabnih medijih, ki vsebuje vse aktivne kampanje v projektu Missinglettr. Objave lahko povlečete in spustite, da jih prestavite, dodate nove objave ali uredite obstoječe, neposredno iz koledarja vsebine.

4) Merjenje uspešnosti kampanje v Missinglettr

22 manjkajočetrne nadzorne plošče za poročanje o kampanji

Nadzorna plošča za poročanje in analitiko Missinglettr prikazuje najučinkovitejše oglaševalske akcije, skupne klike in najbolj aktivna socialna omrežja. Podatki o prikazih za organske objave je trenutno nekaj, kar manjka. Vsekakor bi bilo to dobro, če bi izmerili razmerje med prikazi in kliki (bolj znano kot razmerje med kliki) za vaše organske objave na družbenih medijih.

Dodatne funkcije od Missinglettr

Naslednje funkcije so na plošči z nastavitvami v Missinglettr in jih je mogoče uporabiti za ustvarjanje zelo prilagojenih oglaševalskih akcij.

1) Navedite mehurčke in blagovno znamko

23 manjkajočih citatnih mehurčkov in blagovne znamke

Predloge za mehurčke s citiranjem lahko prilagodite in jih omejite tako, da uporabljajo samo vnaprej določen nabor slik. To vam pomaga ohranjati skladnost blagovne znamke v vseh objavah.

2) Vsebinske predloge

24 manjkajoče predloge vsebine

Predloge vsebine pomagajo Missinglettr ustvarjati objave v skladu s slogom pisanja in se ujema z glasom vaše blagovne znamke. Predloge vsebine lahko uporabite tudi za ustvarjanje objav v družabnih medijih v svojem jeziku, razen v angleščini.

Predloga za urejanje vsebine manjka 25tr

Predloge vsebine lahko ustvarite z uporabo privzetih rezerviranj, ki so na voljo v Missinglettr.

3) Vsebinski razpored

26 manjka razpored vsebine

Missinglettr ponuja pet predlog za prednastavljene urnike, ki segajo od dveh tednov do leta. Na začetku te vadnice smo izbrali razpored 4 delovnih mest v 2 tednih. Ustvarite lahko nove razporede objav ali spremenite obstoječe glede na vaše potrebe.

4) Ponovno objavljanje starih objav na spletnem dnevniku

Missinglettr podpira ponovno objavljanje obstoječih objav v spletnem dnevniku (in ne kot izvleček) na Medium. Vendar lahko to funkcijo omogočite samo ob ustvarjanju nove kampanje.

Upoštevajte, da objavite kopijo obstoječe objave na spletnem dnevniku morda negativno vplivajo na SEO vašega spletnega mesta, razen če je vsebina pravilno združena. Missinglettr to poskrbi z uporabo kanoničnih povezav v Mediumu, ki navaja, da je vaša spletna objava izvorni vir vsebine. Kljub temu morate to funkcijo uporabljati previdno.

5) Skrajševalci URL-jev po meri in še več

27 manjkajočih skrajšalcev url po meri

Missinglettr uporablja lettr.ai domeno, da skrajšate povezave na družbenih medijih. Podpira tudi zunanja orodja za krajšanje URL-jev, kot so Bitly, Replug, PixelMe, Short.cm in JotURL. Prav tako se lahko odločite, da ne uporabljate nobenih krajšalnikov URL, čeprav to ni priporočljivo.

Missinglettr podpira tudi dodajanje parametrov UTM po meri na povezave, objavljene v načrtovanih objavah. Tako boste s ptičje perspektive videli celoten promet, ki ga prispevajo vaše kampanje Missinglettr, neposredno z nadzorne plošče Google Analytics.

Poleg tega lahko v vsako objavo dodate privzete hashtags ali v celoti onemogočite hashtags.

Strategija oblikovanja cen Missinglettr

model cen za manjkajoče cene januar 2020

Obstajajo 3 preproste Načrtovalni načrti za manjkajoče izdelke s 14-dnevnim brezplačnim preskusom s kreditno kartico. Na letni načrt dobite tudi dva meseca brezplačno.

The Blogger načrt stane 15 dolarjev na mesec in vključuje 1 vir vsebine (ali projekt), 3 družabne profile, 1000 načrtovanih objav in en uporabniški dostop.

The Posel načrt stane 47 dolarjev na mesec in vključuje 3 vire vsebine, 8 družabnih profilov, 5000 načrtovanih objav in neomejen dostop uporabnikov. V bistvu lahko upravljate prisotnost družbenih medijev za tri blagovne znamke. Poslovni načrt vključuje tudi dodatne funkcije, kot so samodejna generacija mehurčkov s predpisi, urnik objavljanja po meri, predloge po meri, avtomatsko objavljanje v medijih in napredna analitika. Zlasti raven podpore, ponujene v Blogger in Posel načrti so enaki.

The Agencija načrt stane 147 USD / mesečno in vključuje 7 virov vsebine, 25 družabnih profilov, 10.000 načrtovanih objav in neomejen dostop uporabnikov. Poleg vsega v poslovnem načrtu imate na voljo bele funkcije, račune strank (na voljo na zahtevo), PDF poročila po meri in prednostno podporo pri namenskem upravitelju računa.

Kateri načrt Missingettr bi morali izbrati?

  • Če ste bloger ali samoprevajalec, je Missinglettr’s Blogger načrt bi bil primeren za vas.
  • The Posel načrt je bolj primeren za blagovne znamke z več izdelki (in s tem profile družabnih medijev) in samoprejemnike, ki blagovnim znamkam ponujajo storitve socialnih medijev.
  • The Agencija načrt je zelo primeren za majhne agencije za socialne medije ali samoprejemnike, ki ponujajo storitve socialnih medijev za male in srednje velike stranke.

50% popusta Missinglettr

Za omejen čas lahko pri Missinglettr prihranite 50% na katerem koli načrtu prve tri mesece, ko ste član. Preprosto kliknite, da shranite in začnete načrtovati svojo strategijo socialnih medijev.

Prihranite 50% na Missinglettr

Zavijanje

Ustvarjanje epske vsebine je zagotovo najpomembnejši dejavnik za uspeh v trženju vsebin. Nedvomno je drugi najpomembnejši dejavnik, promocija vsebine. 

Obstaja več načinov za promocijo vaše vsebine, vključno z objavljanjem, objavami gostov, kampanjami družabnih stikov, objavami novic in promocija v lastnih kanalih socialnih medijev. V zadnjem delu prihaja Missinglettr, ki vam pomaga prihraniti čas ob brezplačnem povečevanju prometa na vašem spletnem dnevniku!


Čez vas – kaj mislite o Missinglettr? Katere funkcije bi radi videli naslednje? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me