Prilagodite svoje WordPress spletno mesto danes z CSS Herojem

CSS Hero

Prilagodite videz svojega spletnega mesta z le nekaj kliki! CSS Hero je enostavno orodje, ki ga lahko vsakdo doda svojim pisavam, barvam, obrobam, robom in drugim v svoje objave in strani. Kako bi se lahko kaj tako neverjetnega izboljšalo?

Kako prilagoditi svoje WordPress spletno mesto

Do zdaj ste verjetno mislili, da morate biti razvijalec, da lahko na svojem mestu WordPress spremenite spremembe po meri. Ne več! CSS Hero je orodje za prilagajanje tem, ki ga lahko urejate v živo in vam omogoča ustvarjanje WordPress spletnega mesta, ki ustreza vam ali vašemu podjetju. Pokazali vam bomo, kako enostavno je prilagoditi svoje spletno mesto s pomočjo CSS Hero (tako enostavno kot 1, 2, 3) in deliti nekatere od mnogih razlogov, zakaj je to odlična možnost za vas.

1. Pridobite CSS Hero

To je najpomembnejši del – zgrabiti morate kopijo CSS Heroja! Izberite pravi načrt za vas. Ne glede na načrt, ki ga izberete, imate na svojem spletnem mestu (ali na spletnih mestih, če ste izbrali osebni ali programski načrt), da aktivirate CSS Hero, vendar lahko na svojem spletnem mestu za vedno spremenite prilagojene spremembe!

2. Prepričajte se, da ste pripravljeni na heroja

Preden začnete izvajati spremembe, morate biti prepričani, da uporabljate temo, pripravljeno za heroja. Lahko si ogledate seznam Teme, preizkušene z junaki na spletnem mestu CSS Hero – in naša lastna tema Total naj bi bila objavljena tudi kot Hero pripravljena!

Če ne vidite teme, ki jo želite uporabiti, ne bodite žalostni – še vedno lahko uporabite CSS Hero s katero koli temo! Najprej poskusite uporabiti Način rakete s svojo temo. S tem omogočite CSS Hero, da je najbolje določiti elemente CSS v svoji temi, tako da lahko začnete s prilagajanjem. Če pa to ne ustreza vaši temi, lahko uporabite Orodje za hitro konfiguriranje za preslikavo naših elementov CSS (to traja malo več časa kot druge možnosti).

3. Usmerite, kliknite in prilagodite

urejanje css-junaka

Zdaj zabaven del – prilagoditve! Ko na svojem spletnem mestu aktivirate CSS Hero, lahko prilagodite na tone različnih funkcij. Preklopite miško na elemente strani in si oglejte, kaj je mogoče urejati (CSS Hero bo elemente označil z modrim poljem, ko miško premaknete miško) in kliknite, da začnete urejati.

prilagoditev css-junaka

Ko kliknete element CSS Hero, vam bo prikazal seznam možnosti (npr. Besedilo, ozadje, obroba, oblazinjenje, rob, velikost itd.). Ko končate, shranite. Če želite razveljaviti že opravljeno spremembo, uporabite vgrajene možnosti ponastavitve za razdelke, da se vrnete nazaj na prvotne nastavitve elementov.

Več funkcij, zaradi katerih je CSS Hero odličen

Obstaja še več razlogov, da imate radi CSS Hero, ker novim uporabnikom in izkušenim razvijalcem resnično olajša spreminjanje tem. V CSS Hero je na voljo tudi več možnosti, ki jih lahko uporabite za strokovne spremembe teme. CSS Hero podpira sodoben CSS lastnosti, kot so gradienti in polja senc, vključuje inteligentno izbiranje barv zato lahko izbirate barve med aplikacijami (Photoshop, Ognjemet itd.) ali datotek na namizju in 600+ pisav in glifov (plus dodana podpora za Typekit in pisave drugih proizvajalcev).

Obstajajo tudi vgrajene možnosti za urejanje in prilagajanje odzivni zasloni. Med urejanjem izberite samo eno od možnosti prikazovanja, da preverite, kako bo odzivna tema delovala odzivno in po potrebi naredila dodatne spremembe. To je odličen način, kako obiskovalcem omogočiti branje vaših objav in strani v kateri koli napravi.

In če pomladite za PRO načrt, boste tudi dobili CSS Hero Inšpektor ki vam omogoča uporabo CSS Heroja, kot bi orodje za pregledovanje brskalnika. To je odlično orodje za razvijalce, saj vam omogoča znano nastavitev kopiranja, lepljenja in urejanja CSS-ja med letenjem.

Oh, in sploh vam ni treba skrbeti, da bi CSS Hero upočasnil vaše spletno mesto. To sploh ne vpliva na delovanje namestitve programa WordPress. Vtičnik uporablja vire samo, ko uporabljate urejevalnik v živo, zato bosta skrbnik in spletno mesto v živo delovala enako gladko kot običajno.

CSS Hero, prilagoditelj 5 zvezdic

Pregledali smo veliko ustvarjalcev, vendar je CSS Hero prilagoditelj. Namesto da dodate iste elemente strani kot vsi drugi, ki uporabljajo isto temo kot vi, CSS Hero vam daje moč, da jo naredite več, ne da bi se ob vikendih morali učiti CSS.

Pridobite CSS Hero

Upajmo, da boste poskusili CSS Hero! Odlično se obnese s številnimi priljubljenimi temami in vtičniki, vključno s tistimi iz WPMU Dev (namig za jutri). Zelo nam je bilo všeč preizkusiti in vemo, da boste!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me