Razvoj OptinMonsterja za WordPress: popravki, posodobitve in spremembe

OptinMonster je vtičnik WordPress, ki olajša ustvarjanje pojavnih oblik, ki lahko povečajo stopnjo konverzije. Ker so na voljo številni vtičniki, se boste morda vprašali, ali je resnično treba na seznam dodati še enega. Toda OptinMonster je vedno bolj privlačen v svetu, v katerem se obiskovalci spletnega mesta redno odzivajo na pojavna okna za prijavo.

OptinMonster je bil šele izdan oktobra 2013, tako da je še vedno relativno nov. Kljub temu, da je kljub svoji mladosti ne gre podcenjevati. V svojem kratkem življenjskem obdobju je že bilo opaziti nekaj popravkov, posodobitev in številnih sprememb, zaradi katerih je zdaj boljše, kot je bilo, ko smo ga prvič dobili na pregled. Če se posodobitve nadaljujejo v istem tečaju, lahko varno domnevamo, da je ta vtičnik namenjen odličnosti.

Novi dodatki

Za tiste, ki že poznajo ta vtičnik, sta dodani dve novi območji za izbiro: stranska vrstica in po objavi. Poleg tega ustvarjalci trenutno delajo na dodatku Canvas, ki bo uporabnikom omogočil ustvarjanje kaj vrsta pojavnega okna Lightbox in ne le tisti, ki temeljijo na e-pošti.

Predloge še vedno niso tako enostavne, kot bi si ustvarjalci želeli, da bi to spremenili. Prihodnji načrti vključujejo dodajanje dodatnih preoblek, skupaj z razvojem mobilnega tipa za prijavo. Razvijalci se lahko priklopijo tudi na dodan API in jim tako omogočijo, da se prilagodijo vsebini svojega srca.

Namestitev vtičnika OptinMoster WordPress je preprosta. Preglejte naslednje korake kot kratek osvežitveni tečaj:

optinmonster-namestitev

Mit o Popupu

Vsem tem pogovorom o pojavnih oblikah, ki se pojavljajo, lahko povzroči dvig obrvi. Brskalniki so opremljeni z zaviralci pojavnih oken, ljudje namestijo blokatorje pojavnih oken in pojavni okni so običajno nekaj, kar bi se ljudje radi izognili?

Čeprav ljudje ponavadi sovražijo ljudstvo, statistični podatki o njihovi učinkovitosti niso lažni. V bistvu so te oblike za prijavo zelo učinkovito orodje za ustvarjanje potencialnih strank, saj lahko zanimiv pojavni nagovor človeka prepriča, da svoj e-poštni naslov na e-poštnem polju spušča. V eni študiji primerov, ki jo je izvedel OptinMonster, je vtičnik povečal število naročnikov e-pošte za 600%. V raziskavi je spletno mesto šlo od 70 do 80 naročnikov na dan do 470 na dan.

Medtem ko ljudje sovražijo popke, jih imajo hkrati radi. Prav ta ljubezen / sovražni odnos vodi k uspehu OptinMonsterja. Z najnovejšimi spremembami in prihodnjimi izboljšavami bo to orodje za generiranje svinca postalo še učinkovitejše.

Zgoraj je primer pojavnega okna, ki se uporablja v temi Študija primera. Pojavna okna lahko vsebujejo toliko ali manj grafike, kot želite, prilagojene barve in različice velikosti.

OptinMonster-Review-WordPress-Popup-In-Lead-Generation-Vtičnik

Edinstvene funkcije OptinMonster

Obstajajo trije ločeni cenovni načrti in kateri cenovni načrt bo izbran, bo določil značilnosti, ki so vključene. Nekatere funkcije vključujejo:

  • Izdelava neomejenih obrazcev, ki jih je mogoče uporabiti na različnih področjih spletnega mesta.
  • Analitično poročanje je vgrajeno, če želite videti, katera oblika je najboljša. To in A / B testiranje lahko delujeta z roko v roki.
  • Nekateri obrazci se lahko pri ciljanju na ravni strani prikažejo na določenih straneh
  • Obstajajo različne vrste optin in možnosti oblikovanja, odvisno od cenovnega načrta
  • Tehnologija “namera izhoda”, ki je integrirana v premium paket, zazna, kdaj bo uporabnik zapustil vaše spletno mesto, nato pa sproži pojavno okno, ki jih lahko prepriča, da ostanejo ali se vrnejo nazaj. OptinMonster trdi, da se 70% ljudi, ki zapustijo spletno mesto, nikoli več ne vrne.

optinmonster-setup

Če pogledamo nastavitev, je precej preprosta. Tu se začnejo pojavljati nekatere nove funkcije. Pravzaprav je presenetljivo, kako enostavno je ta vtičnik nastaviti, saj so glavne funkcije vključene v eno datoteko vtičnikov. V tej datoteki je tudi nekaj dodatnih dodatkov. Dodatki so povezani z različnimi razpoložljivimi vrstami vključevanja in funkcijo izhoda.

Ko je nameščena, se v stranski meni na nadzorni plošči WordPress doda nov element. Tako bo vtičnik lahko dostopen.

Če želite ustvariti nov optin obrazec, preprosto kliknete gumb »ustvari nov optin«. Od tam boste kliknili tip optin.

vrste optin

Če izberete »Lightbox«, boste lahko zelo ustvarjalni pri ustvarjanju pojavnih oken. To je izboljšano območje, tako da lahko ustvarite optin, ki je bolj specifičen za potrebe vašega spletnega mesta. Treba je opozoriti, da niso na voljo vse te vrste na vseh cenah. Osnovni paket vsebuje samo možnost svetlobne plošče. V razvoju obstajajo dodatne vrste optin, kot so obrazci v obliki vsebine in pripomočki stranske vrstice.

Vrstica podnožja je natanko takšna, kot se sliši, saj je vrstica v nogi, ki zahteva e-poštni naslov. Za to lahko izberete barve ozadja, naslov in linijo ter pisave. Enako lahko izberete tudi za diapozitiv, ki je običajno v spodnjem desnem kotu strani. Drsnik lahko uporabnik odpre in zapre. To ni pojavno okno ali samodejni diapozitiv, saj zahteva aktiviranje s strani uporabnika.

Ugotovili boste tudi, da so nastavitve precej dobro označene in za vsako so opisani. To je bolj ali manj kot vodnik po namestitvi, zato vam ni treba zapustiti zaslona, ​​če želite videti, kako nekaj storiti.

Brezšivna integracija s programi trženja e-pošte

Obstajajo tudi številni programi za trženje po e-pošti, s katerimi se vtičnik brez težav integrira. Vključujejo MailChimp, AWeber, Infusionsoft in iContact. Obstaja približno osem programov, s katerimi OptinMonster deluje naravnost izven okvirja.

Če se trenutno uporablja ena od teh podprtih e-poštnih novic, morate le izbrati ponudnika e-poštnih novic iz spustnega menija in nato overiti račun. Število ponudnikov glasila v spustnem meniju se lahko vedno spremeni, vendar bo sčasoma verjetno naraščalo.

Teme in prilagajanje

Obstajajo štiri glavne teme, ki se uporabljajo za obrazec Lightin optin. Obstajajo tematika ravnotežja, tematika litega študija, tema Bullseye in tema čistih skrilavcev.

teme-optinmonster

Ko odprete orodje za prilagajanje dizajna, lahko prilagodite naslov in vrstico, seznam Bullet, Optin Image, Optin Submit Text in E-mail Text Text. Barve, pisave in poravnave se lahko spremenijo v vsakem odseku. Lahko tudi poudarite različne besede, tako da jih naredite drzne. Prilagojevalnik je precej preprost in uporablja WordPress vmesnik, ki je seveda znan uporabnikom WordPress-a.

Medtem ko OptinMonster pravi, da se lahko celoten postopek namestitve konča v eni minuti, je najbolje, da za to porabite več časa, da bo kampanja zelo učinkovita. Podpora grafike in ustreznega besedila bosta precej spremenila, zato se prepričajte, da premislite.

Zaključek

OptinMonster je mlad, vendar njegovi ustvarjalci poslušajo svoje uporabnike tako, da že zgodaj v igri uvedejo spremembe. Čeprav je zdaj močan, bo sčasoma postal še močnejši optin vtičnik. Z več razvojnimi dogodki na obzorju, kot so stranska vrstica in po integraciji po objavi, bodo razvijalci dobili večjo prožnost za ustvarjanje svetlobnih oken, svetlobnih pasov in diapozitivov, ki bodo ustvarili več potencialov za pretvorbo.

Pridobite OptinMonster

Ali trenutno uporabljate vtičnik OptinMonster? Radi bi slišali, kaj si mislite o njem in njegove najnovejše posodobitve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me