S SNAP samodejno objavite objave WordPress v svojih družbenih omrežjih

Splošno je sprejeto, da so socialni mediji nepogrešljivi pri promociji vaše spletne vsebine. Vendar pa je lahko dolgočasno posodobitev vseh računov družbenih medijev vsakič, ko ustvarite novo objavo. To še posebej velja, če vaše spletno mesto WordPress ponuja številne članke na dan. Na srečo obstaja vtičnik za avtomatizacijo tega procesa.

Samodejni plakat na družbenih omrežjih (SNAP) je orodje, ki vas osvobodi naporne in časovno intenzivne naloge objavljanja vaših najnovejših povezav do različnih kanalov družbenih medijev, ki jih uporabljate. To je dobesedno eden najboljših prijateljev vsakega blogerja, ki trdi, da je v družabnih medijih zdrava. V tem članku bomo opisali najpomembnejše funkcije SNAP in kako konfigurirati vtičnik za najboljše rezultate.

Povratne povezave so lepe

Če poznate osnovne tehnike za optimizacijo iskalnih mehanizmov (SEO), ste vedno na preži za povratnimi povezavami. To so povezave do vašega spletnega mesta z drugih spletnih mest. Dragoceni so, ker, preprosto povedano, več izpostavljenosti imate na spletu, večja je verjetnost, da boste dobili klike.

Obstaja nekaj pomislekov, ki se vračajo s spletnih strani družbenih medijev za iskalno uvrstitev niso pomembne, ni dvoma, da so še vedno vidni ljudem. Kakor koli že, ne bo škodilo in bo gotovo pomagalo, da se na vaše spletno mesto pojavljajo številne povratne povezave s številnih kanalov družbenih medijev.

Čeprav spletna mesta v družabnih medijih morda niso veliko pomembna za vašo uvrstitev, so tako imenovana spletna spletna mesta od tega pisanja orodje, ki ga SEO strokovnjaki pogosto uporabljajo za izboljšanje uvrstitve pri iskanju. Sem spadajo spletna mesta, kot so Tumblr, WordPress, LiveJournal in Blogger.

Tu je dobra novica: SNAP podpira spletna mesta 2.0 in tudi družbena omrežja. Zato je SNAP tako močan za ljudi, ki jih zanima gradnja uspešne spletne prisotnosti. Samodejno ustvarja povratne povezave za vas, vključno z dodajanjem teh povezav do zelo priljubljenih kanalov socialnih medijev in spletnih mest Web 2.0. Skratka, lahko uporabite SNAP, da vaše spletno mesto postane bolj vidno tako za botove iskalnikov kot za ljudi.

Značilnosti SNAP

snap

SNAP deluje tako, da takoj, ko končate z objavo svojega prispevka, deluje zakrito, da dostopa do svojih želenih računov za družabne medije in Web 2.0 in izvede posodobitve za vas. Na njem bo objavljena povezava, ki ste jo pravkar ustvarili, z ustreznim besedilom, običajno z naslovom in / ali odlomkom, ki je v bistvu ledeni članek ali toliko besed, kolikor spletna stran dovoli. Seveda lahko na spletnih mestih, na katerih je slika zagotovljena (npr. Facebook), pričakujete, da se bo s posodobitvijo pojavila tudi vaša predstavljena slika..

Trenutno obstaja 27 različnih podprtih omrežij, celoten seznam je na voljo na spletnem mestu za prenos vtičnikov. Niste omejeni na največje število računov s SNAP. Z drugimi besedami, če imate osebni in profesionalni račun na Twitterju, lahko konfigurirate SNAP za objavo v obeh računih.

Konfiguriranje SNAP

Konfiguracija SNAP se prikaže pod Nastavitve možnost v levem navigacijskem meniju na skrbniški konzoli. Ko ste na strani za konfiguracijo, se odločite, katere račune želite dodati. Spodaj si lahko ogledate seznam računov, izbranih za določeno namestitev SNAP-a.

snap2

Za vsak račun dodate posebne podatke, na primer URL računa, uporabniško ime in poverilnice. Upoštevati je treba, da bo za konfiguracijo nekaterih teh računov potrebna uporaba ključa API. Če želite pridobiti ključ API, boste z vaše strani zahtevali nekaj truda, vendar navodila za vtičnike za to so kristalno čisti.

Za vsak račun boste morali določiti tudi, kako želite, da se objava prikaže v posodobitvi. To storite s pomočjo samoumevnih oznak, ki jih ponuja SNAP. Na primer z Diigo spodaj lahko vidite, da se bo naslov objave ujemal z naslovom WordPress objave (“% TITLE%”). Besedilo objave bo ustrezalo odlomku WordPress objave (“% EXCERPT%”). Ta odlomek bo skladen z logiko, ki jo vaša WordPress tema uporablja za prikazovanje odlomkov. Tu je še nekaj oznak, ki jih SNAP podpira:

 • % URL% – URL objave.
 • % SURL% – skrajšani URL objave.
 • % IMG% – predstavljeni URL slike.
 • % RAWEXCERPT% – izvleček objave (po vnosu).
 • % NAJAVA% – besedilo do oznako ali prvih N besed v objavi.
 • % FULLTEXT% – obdelano telo (besedilo) objave.
 • % RAWTEXT% – besedilo (besedilo) objave, kot je vtipkano.
 • % ORID% – izvirno ID. ID objave za WordPress.
 • % TAGS% – oznake objav.
 • % CATS% – kategorije objav.
 • % HTAGS% – oznake objave kot hashtags.
 • % HCATS% – kategorije objav kot hashtags.
 • % AUTHORNAME% – ime avtorja.
 • % AUTHORTWNAME% – uporabniško ime uporabnika (avtorja) Twitterja.
 • % SITENAME% – ime spletnega dnevnika / spletnega mesta.
 • % CF-CustomFieldName% – vsebino polja po meri z navedenim imenom.
 • % CT-CustomTaxonomyName% – seznam taksonomij po meri, povezanih s objavo.
 • % HCT-CustomTaxonomyName% – seznam taksonomij po meri, povezanih s objavo, kot hashtags.

diigo

Ne pozabite izbrati pravilne oznake za pravilno spletno mesto. Na primer, verjetno ne bi želeli uporabiti% FULLTEXT% za tvit, ker so tvitovi omejeni na 140 znakov.

SNAP vam omogoča tudi prilagodljivost glede dodajanja vaših objav na različnih spletnih mestih družbenih medijev. Običajno boste definirali globalne nastavitve, ki veljajo za privzete. Nato lahko med urejanjem objave te nastavitve preglasite. Videli boste konzolo za upravljanje SNAP, ki je dodana tik pod urejevalnikom vizualnih besedil, in tam lahko spremenite ustrezne spremembe, da razveljavite privzete nastavitve, kot je prikazano spodaj..

snap1

Ničesar, kar družbeni mediji ljubijo bolj kot skrajšane URL-je, zlasti na spletnih mestih, ki se ukvarjajo z mikroblogovom, kot je Twitter. Na srečo bo SNAP skrajšal vaš (verjetno) dolg URL, ki je bil zgrajen iz naslova vaše objave. Izbirate lahko med sredstvi za krajšanje URL-jev bit.ly, goog.gl, VAŠE, ali celo malo znani vgrajeni program za krajšanje URL-jev WordPress.

Značilnosti Premium SNAP

Kot mnogi drugi vtičniki WordPress je tudi SNAP na voljo kot brezplačna in premium različica, imenovana SNAP Pro. Premium različica ponuja bogatejšo funkcijo, določeno po ceni 49,95 USD za posamezno spletno mesto in 99,95 USD za več spletnih mest.

Za začetek SNAP Pro ponuja podporo za oba Google+ in Pinterest. To so kanali družabnih medijev, ki so v digitalnem marketingu glavna nepremičnina, zato bi blogerji resno razmišljali o tem, da bi vlagali v premijsko različico samo zato..

Tudi SNAP Pro vam omogoča, da s funkcijo WP-Cron vaše namestitve WordPress nastavite, kdaj bodo objave objavljene na različnih spletnih mestih. To pomeni, da če imate naenkrat objavljeno veliko število objav, lahko načrtujete ustrezne posodobitve svojih računov v družbenih medijih, tako da prijateljev / sledilcev ne boste preplavili naenkrat s preveliko količino posodobitev. SNAP vam omogoča tudi, da nastavite največjo dnevno omejitev števila objav, ki jih objavite na izbranih mestih.

snap3

Če se resnično zavedate svojega urnika objav, vam SNAP Pro omogoča tudi, da omejite samodejno objavljanje na določene dneve v tednu in določene čase. To je koristno, če upoštevate določeno analitiko, ki vam svetuje o najboljših časih za objavo na določenih kanalih družbenih medijev.

V vrhunski različici SNAP je tudi podpora za Reddit. Bodite previdni pri zlorabi Reddita. To spletno mesto je razvpito po napadanju neželene pošte s prepovedjo v senci – prepovedjo, ki ni videti kot prepoved. Z drugimi besedami, lahko objavljate in komentirate kot običajno, preprosto nihče več ne vidi, kaj objavljate. SNAP Pro ponuja tudi boljše LinkedIn podpora. Z brezplačno različico lahko objavite na svoji strani profila. Vendar pa lahko s premijsko različico objavite na strani svojega podjetja.

Zavijanje

SNAP je močan vtičnik, ki ne samo da lahko izboljša svojo lestvico v iskalnikih, ampak tudi, da bo vaša vsebina bolj vidna ljudem, ki brskajo po različnih socialnih medijih in spletnih mestih 2.0. Je odlično orodje za vsakega profesionalnega blogerja, ki porabi preveč časa za ročno kopiranje in lepljenje povezav in odlomkov na druga spletna mesta v promocijske namene.

Kako radi ustvarjate povratne povezave za svoje najnovejše objave? Ali uporabljate avtomatizirano rešitev ali to storite ročno? V spodnjih komentarjih nas obvestite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me