Skrij dejstvo Svojo spletno stran poganja WordPress z Hide My WP

Spletna mesta WordPress so dovzetna za širok razpon napadov, vključno z injekcijami SQL, napadi grobe sile in nepooblaščenimi prijavami. Varnostni vtičniki, kot so WordFence in iThemes Varnost lahko izboljšate varnost svojega spletnega mesta z reševanjem pogostih varnostnih težav, kot je sprememba skrbniškega računa iz skrbnika.

Nedavno sem naletel na še en varnostni vtičnik z naslovom Skrij svoj WP, ki hekerje obravnava na drugačen način.

PRIDOBITE SVOJ WP

Vtičnik je bil razvit, ker večina hekerjev in botov ve, kje najti pomembne WordPress datoteke in strani. Bot, ki je zasnovan za ciljanje na spletna mesta WordPress, bo zato napadal katero koli spletno mesto z datotekami WordPress-a in se podal mimo tistih, ki ne.

Tako kot taksna programska oprema izkorišča dejstvo, da so vsa WordPress spletna mesta strukturirana na enak način, tudi Hide My WP izkoristi dejstvo, da lahko programska oprema ciljno usmeri na vaše spletno mesto le, če pozna strukturo vašega spletnega mesta. To stori tako, da odstrani vse dokaze, da vaše spletno mesto poganja WordPress. Zaradi tega hekerji zelo težko vdirajo v vaše spletno mesto.

Oglejmo si podrobneje, kako lahko Hide My WP zaščiti vaše spletno mesto pred zlonamernimi napadi.

Zaženite nastavitve

Kot vsi dobri vtičniki WordPress, ki imajo veliko možnosti konfiguracije, tudi funkcija Hide My WP omogoča uvoz in izvoz funkcionalnosti. Za razvijalce so na voljo tudi poročila o odpravljanju napak.

Hide My WP razlikuje od možnosti uvažanja vnaprej pripravljenih shem nastavitev. Izbirate lahko med srednjo zasebnostjo (več združljivosti), srednjo zasebnostjo (hitro) in visoko zasebnostjo (manj združljivosti). Izbira ene od teh nastavitvenih shem bo dodala podatke v polje za uvoz in spremenila način nastavitve vtičnika. To je fantastična funkcija, ki vam bo prihranila veliko časa za nastavitev vtičnika.

Skrij moje nastavitve WP Start

Splošne nastavitve

Medtem ko so prednastavljene nastavitvene sheme uporabne, bi potrebovali le pet do petnajst minut, da se pomaknete skozi dve glavni strani z nastavitvami in konfigurirate Hide My WP za svoje spletno mesto.

Na vrhu strani s splošnimi nastavitvami je na voljo več nastavitev, vključno z možnostjo, da eno od svojih strani uporabite za 404 napake in skrijete stran wp-login.php z novim edinstvenim URL-jem. Vaše skrbniško območje je mogoče skriti tudi za skupine uporabnikov, ki jih niste označili kot zaupanja vredne.

Skrij moje splošne nastavitve WP

Skrij My WP vam omogoča, da skrijete veliko stvari, tako da programska oprema ne more zaznati, da vaše spletno mesto poganja WordPress. Na primer, lahko skrijete podrobnosti o WordPressu, ki so dodane v vire, različico WordPressa, ki ga uporabljate, in pomembne mape, kot so / wp-include / in / wp-content /.

Skrij moje splošne nastavitve WP

Vtičnik ima nekaj dodatnih funkcij, kot so mešanje in možnost zamenjave besed in URL-jev iz izhodne datoteke HTML.

Skrij moje splošne nastavitve WP

Permalinks & Url Settings

Na strani z nastavitvami povezav in nastavitvami URL je prilagojeno skrivanje datotek, map in strani. Lahko preimenujete mapo z vtičniki, tabelo slogov, mapo, ki vključuje wp in mapo za nalaganje.

Wp_comments_post.php se lahko tudi preimenuje. Hekerji preprečijo, da bi vas vztrajno pošiljali s komentarji neželene pošte.

Skrij moje WP Permalinks & URL Settings

Spremenite lahko tudi osnovni in poizvedbeni del URL-jev za strani avtorja in vira. Lahko pa jih popolnoma onemogočite v javnem pogledu.

Skrij moje WP Permalinks & URL Settings

Enake spremembe se lahko uporabljajo za objave, strani, kategorije in oznake. To pomaga, da programska oprema še težje zazna, da vaše spletno mesto poganja WordPress.

Skrij moje WP Permalinks & URL Settings

Iskanje lahko tudi spremenite ali onemogočite. Druge možnosti vključujejo možnost onemogočanja arhivov in vrst objav po meri.

Skrij moje WP Permalinks & URL Settings

Upoštevajte, da onemogočanje številnih funkcij vašega spletnega mesta lahko škodi uporabniški izkušnji. Na primer, odstranjevanje arhivov kategorij pomeni, da obiskovalci ne morejo iskati po objavah iz določene kategorije. Če pa onemogočite iskanje, lahko privzeto funkcijo iskanja WordPress vedno zamenjate z iskanjem v Googlu.

Pregled

Skrij My WP vam omogoča, da popolnoma spremenite javno strukturo pomembnih jedrnih datotek in strani, tematskih datotek in datotek vtičnikov.

Zaradi narave varnostnih vtičnikov je težko preveriti, ali so učinkoviti ali ne. Navsezadnje spletno mesto, ki ni napadeno, ne zagotavlja, da bodo njegovi varnostni ukrepi delovali. Čeprav ni dvoma, da bodo ukrepi, ki jih sprejme Skrivaj moj WP za skrivanje pomembnih področij vašega spletnega mesta, hekerjem in botom otežili napad na vaše spletno mesto.

Vtičnik Skrij moj WP WordPress je na voljo v CodeCanyonu za 23 dolarjev. Vtičnik ni posodobljen od novembra 2013, vendar se zdi, da razvijalec aktivno ponuja podporo za vtičnik.

Za celoten seznam njegovih funkcij obiščite stran Skrij moje WP informacije ��

Vso srečo,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me