Social Snap Pro WordPress Pregled socialnih dodatkov

Del uspešnega mesta WordPress je interakcija v družabnih omrežjih. Tone vtičnikov naj bi zagotavljale takšno funkcionalnost, naj bo to za skupno rabo v družabnih omrežjih, sledenje družabnim omrežjem ali uporabo vašega najljubšega socialnega omrežja za enostavno integracijo prijave. To je še posebej priročno, kadar spletno mesto v komentarjih ali hitri izmenjavi člankov potrebuje socialno interakcijo.

Velika težava brezplačnih socialnih vtičnikov je, da gre za trgovino. Da, brezplačni so. Vendar imajo pogosto bodisi zelo omejeno funkcionalnost bodisi subpar predstavitev. Zato je izbira dodatnega vtičnika pogosto najboljša, še posebej, če je vaše spletno mesto vaše podjetje. Socialna snap Pro je ena premium možnost. Vtičnik je na voljo kot naročnina (plačuje se letno) in ponuja tesno integracijo vseh odličnih storitev v en enostaven vtičnik.

Social Snap Pro vsebuje funkcijo skupne rabe v družabnih omrežjih, gumbe za sledenje v družabnih omrežjih, družabne metaoznake, klikni na tvit, samodejni plakat za enostavno objavo v želenih omrežjih samodejno in družabno prijavo. Obljubljajo tudi zelo zanimivo funkcijo – lastno družabno omarico za zaklepanje vsebine, dokler je uporabnik ne deli.

Social Snap Pro je na voljo v 3 različicah. Plus je 39 dolarjev na leto, vendar brez dodatkov in za samo 1 spletno mesto. Nato imamo Pro, to je različico, ki jo bomo pregledali. Pro je mogoče uporabljati na največ treh mestih in vključuje vse dodatke za 99 dolarjev na leto. Nazadnje načrt agencije znaša 299 dolarjev, ponuja pa do 15 namestitev na mestu. Za razvijalce ali podjetja s številnimi spletnimi mesti je to najboljša ponudba.

Bonus: 10% popusta Social Snap Pro

Bralniki WPExplorer lahko pri uporabi kode prihranijo ogromnih 10% popusta WPEXPLORER na blagajni! S tem neverjetnim dogovorom nimate razloga, da ne bi vlagali v boljšo socialno izmenjavo svojega spletnega mesta WordPress s Social Snap Pro!

Prihranite 10% na Social Snap

Social Snap Pro je zelo uporaben, saj je na voljo z vsemi dodatki. Vendar se mi zdi, da je naročnina na Plus nekoliko previsoka glede na ceno socialnih ikon. Različica Plus vključuje tudi analitiko, socialne metaoznake, obnovitev števila delnic in števce ogledov strani. Mislim pa, da je naročnina Pro najboljša vrednost vseh. Zdaj si podrobneje oglejmo dodatke, preden začnemo uporabljati vtičnik.

Socialni Snap dodatki

Če uporabljate različico Pro, boste imeli dostop do vseh Social Snap premium dodatki. Eno, ki je na voljo za uporabo, je Družbena prijava. Ta priročen dodatek vam bo omogočil, da uporabite svoje želeno socialno omrežje kot družabno prijavo na svojem spletnem mestu. To pomeni, da se bralcem ne bo treba registrirati na vašem spletnem mestu, da bi lahko objavljali vsebino – na primer komentarje na članke spletnega dnevnika.

The Povečanje stare objave dodatek omogoča Social Snap, da samodejno objavlja stare članke na svojih želenih družbenih omrežjih. To lahko pomaga povečati vidnost in promet vsebine. In Avto plakat dodatek je uporaben, če morate preskočiti postopek ročne delitve (nekaj, kar je zamudno, če imate vsak dan objavljene ali posodobljene na tone člankov).

Od danes, Vsebina omarica še vedno ni na voljo. Zelo rad bi preizkusil takšen dodatek, saj je zelo koristen, ker sili, da se nekateri vaši ključni članki delijo v skupno rabo, da se jih lahko pravilno prebere. Menim, da je ta dodatek vreden plačila, če je vključen v naročnino Pro.

Funkcije in nastavitve družbenega zaklepa

Pred testiranjem vtičnika smo prenesli glavno datoteko in dodatke. Glavno okno vtičnikov je videti tako.

Na voljo je na vrsto možnosti. Čeprav me spominja na stari vtičnik Monarch iz Elegantnih tem, je količina vsebine in možnosti tukaj presenetljiva. In končna predstavitev, ki je veliko boljša od drugih.

Družbeni delež

Prva možnost za omogočanje je družabna izmenjava. To storite na zavihku Social Sharing, kjer lahko vključite želena socialna omrežja, preden konfigurirate gumbe za skupno rabo. Vtičnik omogoča različne lokacije / sloge, kot so lebdeča stranska vrstica, vgrajeni gumbi, znotraj medija, zvezdišče ali lepljiva vrstica.

Konfiguriranje omrežij je zelo hitro in enostavno. Vse je delovalo čisto v redu in v nobenem trenutku. Druga možnost, ki jo lahko omogočite od tukaj, je ponudnik štetja delnic za Twitter.

Social Snap Pro omogoča vsa socialna omrežja, ki si jih lahko zamislite, vsaj vsa glavna.

Ko so vaša omrežja konfigurirana, lahko v prejšnjem meniju izberete več lokacij in vrst zaslonov. Kot vidite, je predstavitev kamnita.

The Daj v skupno rabo prek vrsta ikon se zelo enostavno prilagodi na vse velikosti zaslona, ​​ne da bi jih bilo treba prilagajati (kot se to dogaja pri nekaterih brezplačnih vtičnikih). Samo konfigurirajte vrsto bloka – bodisi zaokrožen, krožen, pravokoten ali nagnjen ter velikost gumba. Prav tako lahko potegnete etiketo sporočila.

Vroči gumbi na medijih izgledajo preprosto omamljanje in jih je mogoče enostavno prestaviti v nobenem trenutku. Kakovost vtičnika je razvidna po številu možnosti, funkcionalnosti in enostavno nastavljive nastavitve. Preprosto povedano, vtičnik samo deluje.

Hub za skupno rabo vam omogoča, da imate en spodnji gumb, ki se odpre v “pesto”. Na straneh lahko konfigurirate njegovo lokacijo, prikažete vse omrežne gumbe, spremenite videz, omogočite namigi in omogočite / onemogočite štetje ogledov. To omogoča zelo prilagojeno središče delnic.

Lepljiva vrstica je eden najboljših formatov, saj bo “ustrezal” trenutnemu zaslonu in je videti neverjetno. Zdaj pa si oglejmo, kako izgleda sledenje družbe.

Sledite v družbi

Družbeno sledenje vam omogoča, da uvedete plavajoče gumbe za prikaz, koliko ljudi spremlja vaše spletno mesto. Običajno jih lahko vidite na glavni ali domači strani spletnega mesta. Na vseh družbenih omrežjih, ki jih uporabljajo, dajejo splošen status družbenega pomena spletnega mesta.

Dodajanje vsake povezave v družabnem omrežju ni tako enostavno kot pri deležu v ​​družabnem omrežju. Za sledenje v družabnih omrežjih morate navesti uporabniško ime in geslo za običajna omrežja, da bo Social Snap dobil vaše sledilce. Vendar to ni zapleten postopek – le nekaj minut.

Social Snap Pro vključuje tudi funkcije po meri. Lahko konfigurirate količino stolpcev, ki jih želite uporabiti, spremenite postavitev sledenja v družabnih omrežjih ali celo vključite klik za tvit z uporabniškim uporabniškim imenom in sledenje metapodatkom v družabnih omrežjih.

Napredne možnosti

Social Snap ima tudi analitično sledenje, do katerega enostavno dostopate prek nadzorne plošče, pa tudi skrajšanje povezav. Vgrajen je celo ukrep skladnosti z GDPR.

Na strani Podatki vtičnikov lahko odstranimo Poganja sporočilo, skrite objave in posodobitve vtičnikov in odstranite povezane podatke za odkrivanje vtičnikov. S tem se Social Snap spremeni v prazen vtičnik, ki ne bo razkril podrobnosti o njem zunaj vaše nadzorne plošče WordPress, čeden!

Ko imate vse na svojem mestu, vam vtičnik omogoča, da pozneje izvozite nastavitve, ki jih je treba uvoziti, ali na druga spletna mesta. To omogoča enostavno uporabo vtičnika na vaših spletnih mestih. Zdaj, ko ste videli glavne funkcije vtičnika, poglejmo dodatke Pro.

Družbena prijava

Prvi dodatek, ki vam ga bom pokazal, je Social Login. Čeprav obstajajo brezplačni vtičniki za prijavo v družabne omrežje, je pri tem najbolj zanimivo to, da ima enako predstavitev in notranje delovanje kot glavni vtičnik Social Snap. Zaradi tega je celoten postopek brezhiben in s pravilno estetiko. Za ljubitelje enotne estetike je to nujno. Tu smo na WPExplorerju tudi veliki oboževalci nameščanja enega vtičnika za vsak namen – zato je imeti en vtičnik za upravljanje vseh vaših potreb po družbenih medijih nujen.

Za dodatek Social Login morate konfigurirati ID API-ja in skrivnost. Po namestitvi se bo vsakič, ko na vašo spletno stran pride nov bralnik Social Snap prikazal enostavno Prijavi se z gumb za vsako omrežje, ki ste ga dodali. To omogoča, da socialno omrežje pridobi vaše podatke za prijavo in jih posreduje na spletno mesto za enostavno registracijo. Ko ustvarite vse potrebne aplikacije za družbena omrežja (na primer, tukaj je Facebook vodič), konfiguracija URI AppID, Secret in preusmeritev je na splošno vse, kar je potrebno za pravilno delovanje. Ne pozabite samo, da bo aplikacija razvijalca vedno omogočena v vašem družbenem omrežju.

Gumbi za prijavo v družabne naprave delujejo kot oglaševani in dodajo nov sloj interakcije na vaše spletno mesto. Zaradi njih lahko bralci delijo članke in enostavno komentirajo, ne da bi morali ustvariti nov račun.

Social Auto Poster

Samodejni plakat je čist vtičnik, ki omogoča samodejno skupno rabo člankov. Ta dodatek zahteva tudi dostop do API-ja, zato so za omogočanje te funkcije uporabni tudi prejšnji koraki pri nastavitvi Social Login. Za lažji postopek lahko dejansko uporabite isti ključ in skrivnost API-ja.

Samodejno objavljanje deluje, vendar je edina pomanjkljivost, na katero sem naletel, ta, da omogoča samo samodejno objavljanje na Twitterju in Linkedinu. Nobeno samodejno objavljanje na Facebooku za nekatere ne bi moglo predstavljati težav, vtičnik pa bi koristil dodajanju Facebooka na seznam.

Socialna statistika

Ko je vse nastavljeno in je na svojem mestu, lahko spremljamo statistiko vseh naših objav na strani Social Snap Statistics.

Vtičnik prikazuje skupne rabe, skupni klik in tvitov ter grafikon najbolj objavljenih objav. To je še posebej koristno, če želite vedeti, kaj je ljudem od vaše vsebine najbolj všeč. Te informacije je mogoče uporabiti za izboljšanje vaše vsebine, boljše razumevanje bralcev in optimizacijo vaših marketinških kampanj v družbenih medijih.

Social Snap Frontend

Zdaj pa poglejmo, kako izgleda Social Snap. Za to sem namestil Divi z vnaprej določeno predlogo.

Zgoraj je primer, kako na domači strani izgledajo ikone leve stranske vrstice družbenega omrežja.

In primer nekaterih lepo zaobljenih gumbov za skupno rabo v programu Social Snap, ki so prikazani v objavi.

Social Snap Backend urejevalnik

Zdaj pa si oglejmo, kako izgleda Social Snap v zaledju. Kako vi in ​​/ ali vaši avtorji to vidite.

Social Snap Pro sledi isti predstavitvi na zavihku za konfiguracijo in na dnu vsake objave prikazuje možnosti vsebine. Vtičnik omogoča tudi enostavno onemogočanje gumbov za skupno rabo na objavo.

Poleg tega, da omogočite Gutenberg, ne vpliva na Social Snap, kar je dobro vedeti! Pravzaprav vtičnik vključuje bloke, pripravljene za Gutenberg, ki olajšajo vstavitev elementa Klikni za Tweet, družabni delež ali družabni sled v svoje objave in strani.

Družinski bloki Snaten Gutenberg

Ko vstavite nov blok Gutenberg, preprosto poiščite »Social Snap«, da vstavite socialno možnost, ki jo izberete. Nato uporabite vgrajene možnosti za oblikovanje, da prilagodite svoj socialni blok.

Končne misli o socialnem snapu

Poglejmo, kako se to zaključi. Social Snap Pro se dogaja veliko dobrih stvari. Za začetek ponuja zelo gladek in čist vmesnik, popoln videz gumbov, na tone prilagoditev, ki so na voljo končnemu uporabniku, in možnost vključitve dodatkov (ki med drugim vključujejo znano socialno prijavo in samodejno objavljanje). Vse je delovalo kot oglaševano in vtičnik ima eno najboljših predstavitev, ki sem jih videl za gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih. Dodatek za družabno prijavo je ena najboljših lastnosti, ki jih po mojem mnenju ponuja vtičnik. To v kombinaciji s socialnim deležem in družbenim sledenjem spremeni Social Snap v osupljiv paket. Socialni dodatek za samodejno objavljanje bi zagotovo lahko vključeval več omrežij (ker se zdi, da je zelo omejen), vendar je še vedno uporaben.

Vključitev socialne omarice bi ta paket zagotovo lahko spremenila v zmagovalca. Toda brez njega ali drugih razpoložljivih dodatkov osnovni paket verjetno ni dovolj privlačen za večino uporabnikov. Social Snap mora izdelati več dodatkov za Pro uporabnike in vključiti vsaj 1 dodatek ali znižati ceno naročnine Plus, da bo konkurenčnejši brezplačnim vtičnikom (tudi lastnim brezplačna različica Social Snap). Mislim, da če bi Social Snap izboljšal dodatke, natančneje samodejni plakat, bi lahko brez težav konkuriral SNAP Pro iz NextScripts (dolgo časa najboljši vtičnik za samodejno objavljanje).

Po mojem mnenju je Social Snap usmerjen na spletna mesta, ki zahtevajo absolutno najboljšo predstavitev, dosledne storitve družabnih omrežij, ki delujejo (ne glede na brezplačno integracijo ali vtičnik) in seveda dobro statistiko. Social Snap ima vse to. Toda cena naročnine Pro in potreba po tej naročnini za dostop do vseh dodatkov lahko nekatere odvrnejo. Če bi Social Snap lahko sprožil več dodatkov ali znižal ceno, bi bil to absolutni zmagovalec. Tako kot zdaj, samo predstavitev in funkcionalnost, se Social Snap ne ujema. Če ste pripravljeni in sposobni vlagati v svoje podjetje, pojdite in ga pridobite. Ne boste našli nobenega drugega vtičnika za WordPress s primerljivo funkcionalnostjo in enako pametnim, čistim in elegantnim dizajnom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me