Ustvarjanje in uvajanje strani odjemalca WordPress s DesktopServerjem

Zakaj uporabljati DesktopServer

Če resno razmišljate o razvoju WordPress-a in bi radi pri ustvarjanju in uvajanju svojih spletnih mest stvari olajšali / hitreje, boste morda želeli pogledati DesktopServer, ki je vrhunska aplikacija, ki vam bo omogočila ustvarjanje lokalnih namestitev WordPress-a in nato enkrat pripravljena jih namestite na svoje spletno mesto v živo.

Zakaj bi morali delati lokalno

Zakaj namestiti WordPress lokalno

Kadar koli bistveno spremenite svoje spletno mesto WordPress, jih najprej naredite na testnem mestu. Če ne veste, kaj počnete, delo v živo pomeni tveganje napak pri kodiranju, nezdružljivosti vtičnikov in tem ali celo ranljivosti varnosti. Bolje je igrati varno in uporabljati prizorišče, poleg tega pa ni varnejšega ali izoliranega kot lokalna namestitev WordPress-a.

Delo na lokalni ravni vam omogoča, da spremenite teme, namestite nove vtičnike, dodate delčke kode, prilagodite nastavitve in še več v varna nastavitev kjer bo vaše spletno mesto v živo ostalo v brezhibnem delovnem stanju. Ogledate si lahko, kateri vtičniki se med seboj lepo igrajo ali preizkusite, kako bo vaše spletno mesto videti z novo temo. Poleg tega ima lokalno delo dodatna prednost, ker predstavlja varnostno kopijo dokončnega dizajna, ki ga boste objavili na svojem spletnem mestu v živo.

Lokalne instalacije so tudi običajno veliko hitreje kot spletna mesta v živo, s čimer prihranite tono časa, če ste razvijalec. Ker je vaš računalnik vaš strežnik, vas med preskušanjem ne bo upočasnilo ali bo prišlo do izpadov. Lahko spremenite toliko vrstic CSS ali PHP, kolikor želite, ne da bi se morali spremeniti prek FTP ali svoje nadzorne nadzorne plošče..

In zadnja večja prednost je, da lahko delajte lokalno kjer koli saj so lokalne naprave lokalne, kar pomeni, da dostop do interneta ni potreben. Torej, če imate naročen projekt, vendar ste obtičali na letalu z 10 $ / uro interneta ali na mestu, kjer ni dostopa, se le prijavite v lokalno namestitev. Lahko opravite svoje delo, ne pa internet.

Zdaj, ko poznate nekaj razlogov, zakaj bi morali delovati lokalno, vam bomo povedali, kako! Zdaj lahko na računalnik Mac ali Windows namestite generične MAMP, WAMP ali XAMPP, vendar vam lahko povemo, da obstaja boljši način. Uporabite DesktopServer. Poenostavili so postopek lokalne namestitve WordPress-a, kar olajša uporabnikom WordPress-a enostavno, da v nobenem trenutku začnejo lokalno namestitev in zagon..

Zakaj bi morali uporabljati DesktopServer namesto MAMP ali WAMP

Zakaj uporabljati DesktopServer

Lokalna namestitev WordPress-a zahteva veliko korakov in če tega še nikoli niste storili, je to lahko velik izziv. Čeprav s programom DesktopServe ne morete, je zaradi te priročne aplikacije lokalna namestitev lahka.

Preprosto prenesite različico za sistemske nastavitve (ki jo lahko zgrabite iz računa ServerPress pod Moj račun> Nakupi> Ogled podrobnosti in prenosov), razpakirajte prenos, namestite aplikacijo in sledite navodilom za ustvarjanje novega lokalnega spletnega mesta in strežnika ( o vseh korakih lahko podrobno preberete v priročniku za začetek DesktopServerja). To je to – DesktopServer konfigurira vaše storitve in namesti WordPress za vas, tako da morate slediti vsem.

Želite najti datoteko? DesktopServe samodejno ustvari podmapo »Spletna mesta« v mapi »Dokumenti«, v kateri boste lahko našli vsa vaša trenutna spletna mesta po imenu, teme in vtičnike znotraj njih.

Kaj Else naredi DesktopServer tako super

DesktopServer by ServerPress naredi veliko več kot le namestitev lokalne različice WordPress-a. Imeli boste dostop do številnih vgrajenih funkcij, s katerimi boste lokalno namestili s super pogonom. In čeprav je brezplačna različica DesktopServer odlična, še posebej, če jo vzamete za testno vožnjo, boste resnično želeli premijsko različico, ki vključuje:

  • Dodaj neomejeno lokalna spletna mesta (medtem ko je brezplačna različica omejena na samo 3)
  • Ustvarite WordPress večstranski
  • Kopirati WordPress spletna mesta z le nekaj kliki
  • Preprosto izvoz in arhiviranje vaša lokalna spletna mesta
  • Neposredno uvajanje lokalnega spletnega mesta do vašega strežnika v živo
  • Dodaj »načrti“Za pogosto uporabljane konfiguracije WordPress-a
  • Uporabljajte s priljubljenimi vtičniki, kot so BackupBuddy, Duplicator, BackWP Up, BackUp WordPress, InfiniteWP in ManageWP
  • In še toliko več! Samo obiščite njihovo spletno mesto in si oglejte celoten seznam funkcij DesktopServerja.

DesktopServer: 5 zvezdic za enostavno in zmogljivo lokalno namestitev

Všeč nam je, kako enostavno je DesktopServer namestiti in nastaviti (zbogom MAMP), in navdušeni smo, da bomo sami preizkusili nekatere bolj napredne funkcije, ko bomo na WPExplorerju začeli z več tematskim razvojem. Ogledate si lahko tudi naš prejšnji pregled DesktopServer avtorice Lucy Beer, če želite izvedeti, kaj si misli o tem čudovitem viru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me