WordPress gostovanje pregledovalnika WP Engine

Gostovanje motorjev WP

Vesele praznike WPExplorerja in našega absolutno najljubšega gostovalnega podjetja WP Engine! Zadnja 3 leta jih uporabljamo in oni. Ali so. Super. S super hitrimi časi nalaganja, vsakodnevnimi varnostnimi kopijami (z enostavnimi obnovitvenimi točkami z enim klikom), prijazno in koristno podporo (ki sta moji prijatelji dve zelo različni lastnosti), proaktivnim skeniranjem zlonamerne programske opreme, postavljanjem spletnega mesta in še več, brez okornih nalog upravljanja svojega strežnik, saj WP Engine to stori za vas (vključno s posodobitvami programske opreme in vzdrževanjem požarnega zidu). Težko sodelujejo pri samostojnem WordPressu.

Pomen dobrega gostovanja in lastnosti velikega gostitelja

Zagotovo ste prebrali članke o ustvarjanju dobre vsebine, optimizirali SEO ali dodali CDN za hitrejše nalaganje. Ne spreglejte pa pomena dobrega, predvsem pa odličnega gostovanja. Tu je nekaj ključnih točk pri raziskavah pri izbiri novega (ali prvega) spletnega gostitelja.

Enostavno upravljanje

WP motorna plošča motorja

Eden glavnih razlogov, o katerih razmišljate o upravljanem gostovanju, je verjetno dejstvo, da bodo vaše dolžnosti upravljanja spletnega mesta znatno padle. Vendar bi moralo biti še vedno enostavno, če preverite na svojem spletnem mestu, da vidite statistike, prilagodite, ustvarite varnostne kopije in še več. WP Engine ima nadzorno ploščo, ki je enostavna za uporabo, z lepim uporabniškim vmesnikom, zaradi česar je pregledovanje spletnih mest enostavno. Samo prijavite se in našli boste seznam različnih načrtov gostovanja. Kliknite puščico poleg vsakega načrta, da najdete hitre povezave do različnih orodij za upravljanje spletnega mesta.

Promet in razširljivost

Pregled nadzorne plošče motorja WP

Potrebujete načrt in gostitelja, ki bo kos vašim posameznim prometnim potrebam. Načrti za gostovanje v proračunu lahko ponujajo “neomejene” obiske ali oglede strani, v resnici pa so razpoložljivi viri omejeni s številom drugih ljudi, s katerimi delite strežnik. Eden od načinov, kako se izogniti neizogibnim upočasnjevanjem, je izbrati gostitelja, ki zagotavlja realne vire glede na vaš načrt.

Načrti WP Engine Personal se začnejo s 25.000 obiski na mesec, kar je več kot dovolj za običajno osebno spletno mesto ali blog. Ko pridobite priljubljenost, lahko vedno povečate obsežen načrt, ki vsebuje več sredstev. Ker WP Engine postavlja realne meje, vam lahko privoščijo vrhunsko strojno opremo in druge funkcije (na primer spodaj), ki jih njihovi konkurenti morda ne bodo mogli.

Če želite preveriti statistiko, se prijavite na nadzorno ploščo gostovanja in kliknite na pregled. Od tu lahko pregledate svoje obiskovalce, porabo pasovne širine in raven shranjevanja (in celo prenesete CSV za svoje zapise), pa tudi dodate / upravljate SFTP prijave.

Enostavne migracije

Migracije mesta WP Engine

Obstaja možnost 50/50, da ste na trgu za novega gostitelja WordPress, in če ste prepričani, WP Engine olajša migracije. Imajo celo svoj brezplačni vtičnik WP Engine Automated Migration samo za nove stranke. Manjša spletna mesta se bodo premaknila dokaj hitro, toda večja spletna mesta (s tono vsebine ali počasnim starim gostovanjem) lahko trajajo kar nekaj časa. Na primer, ko smo migrirali naše spletno mesto, to ni bilo trenutek, ampak smo spet imeli na tisoče strani vsebine. Dobra novica je, da je bilo enostavno in nismo imeli nobenih težav (huoray).

Uprizoritev

WP motor odlagališča

Nekateri morda ne potrebujejo območja za prirejanje, toda če želite narediti večje posodobitve ali spremembe na svojem spletnem mestu, je odmevna spletna stran velika prednost. Lahko prosto gradite in ustvarjate, ne da bi vas skrbelo, ali bo vaše glavno spletno mesto zaradi vzdrževanja (ali še huje, pokvarjeno med ustvarjalnim postopkom). Poleg tega je enostavno premakniti se na spremembe nazaj na spletno mesto v živo z nekaj kliki desno z nadzorne plošče WordPress..

Če želite ustvariti odmevno spletno mesto, se preprosto prijavite v WordPress namestitev, kliknite element menija na nadzorni plošči WP Engine in nato jeziček Staging. Kliknite velik modri gumb, da kopirate svoje spletno mesto v živo na prizorišče, kjer lahko (varno) na svojem spletnem mestu počnete karkoli želite.

Večstranski

Nekateri gostitelji ne podpirajo Multisite, vendar WP Engine ponuja načrte. Če menite, da boste morda v nekem trenutku želeli ustvariti mrežo mikrospletnih mest s podobnimi nameni, potem je WordPress multisite funkcija, ki jo boste zagotovo potrebovali. Za vse naše predstavitve tem uporabimo večstranske funkcije (oglejte si našo skupno stran predstavitev, vsako predstavitveno mesto se začne z istim osrednjim URL-jem). Multisite olajša upravljanje s podobnimi ali povezanimi spletnimi mesti, WP Engine pa v celoti podpira to funkcijo WordPress in omogoča skoraj vse njihove načrte (upoštevajte: ne podpirajo ga osebni načrti, saj večina uporabnikov tega načrta ne potrebuje to).

SSL

WP motor SSL

Google je dodal večjo vrednost vrednosti SSL certifikatov v svojem algoritmu iskanja in če imate katero koli spletno mesto, ki obdeluje podatke o uporabniku, morate razmisliti o nakupu svojega. SSL šifrira povezavo bralcev s strežnikom in tako varuje njihove zasebne podatke. Na srečo SSL že v celoti podpira WP Engine, svoje pa lahko kupite prek svoje nadzorne plošče My WP Engine (gre za nadgradnjo, a zagotovo se splača zaščititi sebe in stranke). Poleg tega, če naletite na spopadanje, imajo v zbirki znanja kup koristnih vadnic SSL (res ne bi moglo biti lažje).

Varnostne kopije

Varnostne kopije motorja WP

Ne glede na to, kako previdni ste pri namestitvi WordPress-a, se boste morda znašli v situaciji, ko morate opraviti popolno obnovitev. Toda dober gostitelj bo pripravljen za varnostno kopiranje in obnovitvene točke in le en klik! WP Engine vsakodnevno zbira varnostne kopije baze podatkov, imate pa tudi možnost, da ustvarite svojo obnovitveno točko, kadar koli želite, neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress. To pogosto počnemo pred katero koli temo za posodobitve vtičnikov, samo zato, da smo varni. In čeprav uporabljamo VaultPress, lepo je imeti dodatno plast varnosti.

Predvajanje

Dinamično predvajanje motorja WP

WP Engine ima lastniško predpomnjenje Evercache. In je vgrajen Kaj to pomeni za vas? Prilagodljivost in hitrost brez nastavitve ali vtičnikov. Vaše spletno mesto predpomni vse od trenutka, ko je gostoval na WP Engine. Čeprav so zunaj resnično odlični vtičniki za predpomnjenje, so lahko resnično boleča nastavitev za učinkovito delo s strežnikom in zmede za povprečnega uporabnika. WP Engine olajša.

WP predvajanje motorjev

Omogočite lahko možnosti predpomnjenja predmetov in očistite predpomnilnik strani s svoje gostovalne nadzorne plošče. In če boste kdaj morali med čiščenjem predpomnilnika (morda ste pravkar posodobili staro stran ali objavo), se preprosto prijavite v namestitev WordPress-a, kliknite element menija na nadzorni plošči WP Engine in kliknite velik modri gumb »Čisti vse predpomnilnike . ” Spet – to je tako enostavno.

CDN

WP Engine CDN

Hočeš hitro spletno mesto, kajne? No, če uporabljate veliko slik, je CDN v veliko pomoč pri pospeševanju vašega spletnega mesta. WP Engine ima odličen CDN, ki je vključen v njihove profesionalne in poslovne načrte, ki jih lahko dodate k osebnim načrtom za 19,99 USD na mesec in je brezplačno na voljo pri njihovih še večjih načrtih Premium & Enterprise (do 1000 GB). Na našem spletnem mestu uporabljamo njihov CDN in (razen pospeševanja našega spletnega mesta), naša najljubša funkcija je bila, kako enostavno je bilo nastaviti in konfigurirati CDN. Dobesedno kliknete gumb. To je to.

Podpora

Podpora za WP Engine

V nekem trenutku boste potrebovali pomoč, baza znanja je ne bo zmanjšala in se boste želeli pogovarjati z dobro osebo. Iz izkušenj lahko razberemo, da je ekipa za podporo WP Engine v veselje sodelovati. Preprosto jih je mogoče dobiti, vedno imajo prave odgovore in so nekateri najbolj prijazni ljudje, ki jim boste kdaj poslali e-poštno sporočilo (oddajte vozovnico 24/7), klepetali (od 6h do 18h CT, MF) ali govorili na telefon z (na voljo 24/7). Poleg tega so našli celo najboljšo podporo 10 najboljših spletnih gostiteljev preizkusil VentureHarbour – precej impresivno!

Ugled

Želite, da gostitelj, ki je tu, ostane in ima dober ugled pri svojih uporabnikih. Ne pravimo, da z novimi podjetji za gostovanje ni nič narobe, vendar izbira uveljavljenega igralca pomeni, da boste lahko imeli koristi od doslednih, zanesljivih funkcij, o katerih lahko potrdijo drugi. Poskusili smo z drugimi gostitelji in lahko vam s 100-odstotno gotovostjo povemo, da s svojo odločitvijo za prehod na WP Engine ne bi mogli biti srečnejši. Bili so naš stekleni copat gostovanja – popoln fit.

Bonus: Funkcije za razvijalce

Razvijalci imajo več potreb kot povprečni uporabnik in WP Engine ponuja nekaj odličnih funkcij, ki jih bodo razvijalci še posebej cenili.

Prenosljive namestitve
Če imate delo s strankami, se ne želite prijaviti za gostovanje v imenu svoje stranke. WP Engine zaradi te prenosljive namestitve to težavo obravnava kot sporno. Lahko ustvarite spletno mesto brezplačno za vas in ko ga boste pripravljeni prenesti na svojo stranko, ki bo nato potrdila račun (seveda bodo imeli možnost izbrati ustrezen načrt). Za svobodnjake in spletne oblikovalce je to ogromno!

wpengine-git-push

Git Push
Delaš z ekipo? WP Engine ima integracijo Git Push, tako da lahko preprosto ustvarite SSH ključe in dodate več razvijalcev v svoj račun. Tako lahko vsi v vaši ekipi prispevajo ne glede na to, kje so. In tako enostavno, kot je dodati novega razvijalca, lahko preprosto odstranite enega (odlično, če upravljate z dodanimi tretjimi izvajalci).

WP motor, gostitelj s petimi zvezdicami

Vse to so ključne lastnosti odličnega ponudnika gostovanja WordPress, WP Engine pa po našem mnenju presega pričakovanja na vseh frontah. Mi jih damo na polno 5 zvezdic. Dejstvo, da jim zaupamo, da gostijo vsa naša spletna mesta in predstavitve tematike WordPress, kaže, koliko to mislimo, ko to izrečemo! Če želite nekoliko bolj raziskati funkcije WP Engine (npr. Zaščito z geslom spletnega mesta, samodejno iskanje zlonamerne programske opreme, dostopni dnevniki napak, enostavne preusmeritve, namenski IP-ji in drugo), kliknite spodaj.

Več o WP Engine

Ne pozabite izkoristiti naše ekskluzivne ponudbe WP Engine. Preprosto uporabite gumb, da prihranite 20% na prvo plačilo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me