WordPress gostovanje za upravljanje tempatov za medijski hram in navodila za zagon

Čeprav je Media Temple že dolgo časa v gostiteljskem poslu, je njihovo upravljano gostovanje WordPress še vedno razmeroma novo (izšlo je šele marca 2014). Vendar naj vas to ne zadrži – njihovi novi načrti za WordPress so boljši kot kdaj koli prej. V tej objavi bomo govorili o tem, kaj je vključeno v upravljalni načrt WordPress za gostovanje programa Media Temple in vam korak za korakom pokazali, kako enostavno je mogoče nastaviti nastavitev.

Pridobite gostovanje v WordPress-u za medijski hram

Funkcije upravljanega WordPress gostovanja

V redu, čas je, da se prepričate o tem, kaj prihaja z upravljanim računom za gostovanje WordPressa iz Media Temple. Številni načrti za gostovanje v Media Templeu vključujejo odlične funkcije, ki bi jih želeli za katero koli spletno mesto: neomejeno pasovno širino za prenos podatkov, 20 GB SSD prostora za shranjevanje, čudovit računski center po meri, super hitri strežniki SSD, 1000 e-poštnih naslovov in seveda super 24/7 podpora. Lepota njihovih upravljanih načrtov gostovanja v WordPressu je dodane funkcije, ki ste jih dobili posebej za uporabnike WordPressa.

Samodejne posodobitve za WordPress in varnost
WordPress že vključuje možnost samodejnih posodobitev popravkov za vzdrževanje in varnost, toda pri upravljanju WordPressa, ki ga upravlja Media Temple, vam ni treba skrbeti za nobene posodobitve. Vsako posodobitev natančno preizkusijo in izvedejo, tako da so vaše namestitve vedno posodobljene.

Samodejne preiskave zlonamerne programske opreme
Varnost mora biti glavna prednostna naloga vsakega spletnega skrbnika, Media Temple pa vam še lažje doda dodatno plast zaščite na svoja spletna mesta WordPress. Njihov upravljan načrt gostovanja WordPress vključuje samodejne preiskave zlonamerne programske opreme, ki lahko pomagajo zaščititi spletna mesta pred lažnim predstavljanjem in napadi.

Dnevni varnostni posnetki
Drugi varnostni bonus so samodejne vsakodnevne varnostne kopije vaših spletnih mest. Za vsako od vaših namestitev Media Temple shrani varnostne posnetke, vredne 30 dni. Če se kaj zgodi in boste kdaj morali obnoviti spletno mesto, morate le poiskati nastavitve računa računa in s spustnega seznama izbrati eno od varnostnih kopij. Obnova z enim klikom omogoča hitro popravljanje spletnih mest.

Z enim klikom uprizoritev
Torej dobite 3 namestitve s svojim načrtom, lahko pa ustvarite tudi po 2 mest za uprizoritev za vsako. To pomeni, da lahko varno preizkušate nove teme, spremenite, dodate vrsto objave po meri in še več, ne da bi morali ustvariti lokalno namestitev WordPress-a ali se zapletati s spletnim mestom v živo. Za razvijalce je to veliko bogastvo. Poleg tega je vtičnik Site Stager po meri, ki se samodejno aktivira na vsaki od vaših WordPress namestitev, zato je združitev vašega spletnega mesta v živo z enim od vaših prizorišč enostavna kot nekaj klikov.

Stran za uprizoritev medijskih templov

Kloniranje spletnega mesta
Še ena funkcija z enim klikom lahko klonirate katero koli od svojih spletnih mest, da ustvarite popolnoma nov, pixel popoln dvojnik kot novo spletno mesto. To bi lahko bilo zelo priročno, če nameravate razviti skupino podobnih spletnih dnevnikov, trgovin ali drugih spletnih mest, kjer želite isto temo, vtičnike in celo nastavitve.

Ekskluzivne teme
Kdo ne ljubi lepe brezplačne teme? Seveda imamo na WPExplorerju obilo neverjetnih brezplačnih tem WordPress, pri uporabi gostujočega programa WordPress, ki ga upravlja Media Media, dobite nekaj lepih brezplačnih tem. To so odlične možnosti za vaš blog ali spletno mesto portfelja ali začasno uporabo med iskanjem premium teme WordPress, ki ustreza vašim potrebam.

Ekskluzivne teme za medijski hram

Torej, da povzamem, to je v celoti upravlja WordPress gostovanje. Za upravljanje strežnika ali posodobitev osnovnih namestitev programa WordPress vam ni treba dvigniti prsta. Tehnologije Media Temple skrbijo za to namesto vas. Poleg tega dobite številne odlične funkcije, kot so uprizoritev z enim klikom, e-poštni računi, podpora za non-stop in še več. Obstaja le nekaj opozoril, ki se jih morate zavedati.

Omejitve gostovanja v upravljanem programu WordPress

Za nekatere se lahko izhodiščna cena 20 USD na mesec za osebni načrt zdi nekoliko draga v primerjavi z drugimi gostovalnimi načrti, ki se začnejo po nižjih cenah (na splošno so drugi načrti skupnega gostovanja zelo poceni – a tudi počasni). Ne pozabite pa, da z dodatnimi stroški, ki jih plačujete, v celoti upravlja gostovanje WordPress-a. Če želite prihraniti nekaj denarja, lahko skupni načrt gostovanja vedno preberete drugje, vendar funkcije, hitrosti in podpore, ki jih najdete z upravljanim gostovanjem, ne boste dobili..

Obstaja tudi lepo število onemogočeni vtičniki z Media Temple, vendar to res ne bi smelo vplivati ​​na vas, ko bi enkrat pogledali seznam. Vtičniki večinoma niso dovoljeni, ker podvajajo funkcije, ki jih že izvaja Media Temple, ali ker lahko povzročijo težave z uspešnostjo zaradi načina dela ali potrebnih sredstev..

Druga značilnost, ki bi jo morda pogrešali, je večplastnost. Poskušal sem to omogočiti in sem skozi vse korake šel čisto v redu. Do svojega spletnega mesta sem pristopil prek FTP-a (do informacij o SFTP lahko poberete neposredno na strani z nastavitvami računa), urejal moje datoteke .htaccess in wp.config in aktiviral preko moje nadzorne plošče WordPress. Ustvaril sem celo nekaj podstrani, vendar na žalost nobena od njih ni delovala – vsakič, ko sem poskusil iti na novo podstrani, so me vrnili na nadzorno ploščo glavne strani. Mogoče pa je to funkcija, ki bi jo lahko v prihodnosti razmislil o tem, kakšen bo Media Temple.

Razen teh nekaj omejitev je upravljanje WordPressa, ki ga upravlja Media Temple, super. Ima številne odlične lastnosti, ki jih (ali vaše stranke) zagotovo imate radi.

24/7 Podpora za medijski tempelj

Ena značilnost, ki jo je vredno podrobneje pogledati, je podpora. Media Temple ponuja podporo za celo uro prek vozovnic, klepeta, telefona in Twitterja – pomoč lahko dobite kjer koli in kadar koli jo potrebujete. Ker sem poskušal omogočiti večstransko spletno stran, sem se odločil poiskati podporo. Preprosto se prijavite v račun za dostop do povezav za podporo za vozovnice, klepet ali telefon. Čakanje na vozovnico za podporo je bilo nekaj manj kot 5 ur in nisem bil ravno pripravljen čakati tako dolgo …

Podpora za vstopnice za medijski tempelj

Namesto tega sem se odločil za njihovo podporo pri klepetu. S samo 4-minutnim čakalnim časom sem z veseljem ugotovila, ali bi mi lahko pomagali.

Podpora za klepet v Media Temple

Pa so se! In sploh mi ni bilo treba čakati celih 4 minut. Zelo koristno podporno osebje mi je pomagalo pri moji večstranski zmedi in odgovorilo na moja vprašanja v rekordnem času. Torej podpora za klepet po mojem mnenju zagotovo dobi A +.

Hitri vodnik za Media Temple

Zdaj, ko veste o vseh dobrotah, ki jih boste dobili z upravljanim gostovanjem WordPress-a iz Media Temple, naj vse nastavite! Najprej se prijavite v svoj račun za Media Temple. Na domači strani računa kliknite na gumb Administrator.

Zaslon za prijavo v medijski hram

Tu so navedena vsa vaša spletna mesta WordPress v tem računu. Kliknite gumb Dodaj novo spletno mesto.

Media Temple Dodajte novo spletno mesto

Zdaj bi morali videti zaslon, podoben spodnjemu, ki vas poziva, da nastavite svoj skrbniški račun. Vedno znova omenjamo stvar (in približno v vsaki objavi spletnega dnevnika, ki jo pišemo o varnosti WordPressa), je, da ne bi smeli imeti skrbniškega računa z imenom Admin. Močno priporočamo, da ustvarite skrbniški račun z drugim imenom – ime, naziv delovnega mesta, ime podjetja, samo izberite nekaj, kar se boste spomnili. Dvakrat preverite, ali je naveden pravi skrbniški e-poštni naslov, nato vnesite geslo in kliknite Ustvari spletno mesto.

Podrobnosti o upravitelju medijskega templja

Naslednji Media Temple bo naredil vse težko delo pri namestitvi WordPress-a, konfiguriranju nastavitev in dodajanju skrbnika. Medtem ko se vse to dogaja v zaledju, boste videli zaslon v teku, kot je ta.

Nastavitev medijskega templja je v teku

Vzelo bo le minuto Pojdite preveriti svojo e-pošto ali za trenutek gledati smešen videoposnetek na YouTubeu, nato se vrnite in osvežite stran. Vaša spletna stran mora biti dobra. Preprosto kliknite začasno ime domene ali kliknite posnetek spletnega mesta (ki je trenutno prazen, ker še niste dodali teme ali vsebine).

Media Temple Upravljanje spletnega mesta

Na tem zaslonu lahko upravljate vse svoje čudovite funkcije spletnega mesta, ki so na voljo z vašim gostiteljskim programom WordPress v medijskem hramu. Prvo spletno mesto za uprizarjanje. Za vsako vaše WordPress spletno mesto lahko dodate dve različni strani. To je super za gradnjo spletnih mest, preden jih želite odpreti v živo, ali za uporabo kot preizkusno območje, tako da lahko pred tem aktivirate novo temo, preden jo aktivirate na svojem spletnem mestu v živo.

Center za medije Media Temple

Na tej strani je tudi možnost kloniranja celotnega spletnega mesta WordPress. To boste morda želeli narediti za namene testiranja, da se prepričate, ali se nova tema lepo igra z vso potrebno vsebino in vtičniki ali če želite uporabiti trenutno spletno mesto za izdelavo novega.

Naslednja možnost, ki jo boste videli med pomikanjem navzdol, je uvoz spletnega mesta. Če že imate WordPress spletno mesto v drugi namestitvi ali celo na drugem gostitelju, ga lahko uvozite prek FTP. Vse, kar potrebujete, je nekaj informacij (vključno s strežnikom / IP naslovom FTP, uporabniškim imenom in geslom FTP, potjo strežnika WordPress ter uporabniškim uporabniškim imenom in geslom spletnega mesta, ki ga želite uvoziti) in lahko premaknete vse podatke o svojem spletnem mestu ( teme, vtičniki, vsebina, komentarji in vse).

OPOMBA: S te možnosti na Media Temple ne morete preseliti spletnega mesta s WordPress.com na samostojen WordPress.

Zadnja funkcija na tej strani je za obnove spletnega mesta z enim klikom. S programom Media Temple vsak dan samodejno posname varnostno sliko vaših spletnih mest in nato shrani zadnjih 30 dni za vas tukaj. Če se vaše spletno mesto iz nekega razloga zlomi in ga morate obnoviti, morate izbrati eno od varnostnih kopij s spustnega seznama in kliknite Obnovi. To je tako enostavno.

Obstaja nekaj drugih koristnih povezav, ki jih morda želite izkoristiti. Če kliknete Nastavitve, boste našli podatke o svoji domeni in SSH / SFTP, povezavo za prijavo v svoj phpMyAdmin in povezavo za izbris celotnega spletnega mesta. Tu lahko spremenite tudi svojo primarno domeno. Če ste domensko ime kupili v Media Temple, jih boste videli kot del spustnega seznama. Če ste ime domene kupili drugje, jo boste morali usmeriti na strežnik za medijske templje (VODIČ ???). Če kliknete na E-pošta, lahko upravljate vse račune e-poštnih sporočil, ki ste jih v tem računu nastavili, povezava Vadnice pa vključujejo koristne video vodnike za uporabo možnosti v (mt) temah.

Nastavitve računa Media Media Temple

Zdaj, ko ste videli svoj račun, naj vas še naprej hlepijo in v zgornjem desnem kotu kliknite gumb Skrbniški WP navzgor, da odprete našo WordPress nadzorno ploščo.

Gumb za upravitelja medijev Temple WP

Če še vedno uporabljate začasno ime domene, vas bo obvestilo samo opomnilo. Zaenkrat ga lahko prezrete ali kliknete na povezavo, da spremenite ime svoje primarne domene. Razen tega boste opazili, da je vaše spletno mesto WordPress pripravljeno in pripravljeno za uporabo!

Nadzorna plošča Media Temple WP

Obstaja nekaj dodatnih povezav, ki jih ne boste našli v vseh WordPress namestitvah prek drugih gostiteljev. Media Temple doda svoj (mt) vtičnik za pošto, ki vam omogoča hiter dostop do e-poštnih računov, kot tudi njihov vtičnik Site Stager (ki še vedno deluje), kar omogoča lažje ustvarjanje spletnega mesta in poznejše združevanje s spletnim mestom v živo. kot kdajkoli prej (ne bojte se, na glavni strani so podrobna navodila, ko kliknete element menija Site Stager). Druga funkcija, ki mi je zelo všeč, je povezava predpomnilnika predpomnilnika v zgornji skrbniški vrstici. Ko na spletno mesto dodam novo vsebino, rad prerišem predpomnilnik, samo da sem prepričan, ali vsi vidijo ustrezne nedavne objave in kaj ne. Ta povezava predpomnilnika predpomnilnika je veliko bolj priročna kot navigacija do drugega dela nadzorne plošče WordPress.

Če želite nastaviti spletno mesto WordPress, boste najprej želeli izbrati temo. Pomaknite se do Videz> Teme, kjer lahko uporabite eno od vnaprej naloženih tem, tako da se s kazalcem miške premaknete na temo in kliknete gumb Aktiviraj. Ali pa naložite svoje, tako da kliknete gumb Dodaj novo na vrhu zaslona, ​​da naložite zip datoteko za WordPress temo, ki ste jo prenesli drugam (naša najbolj prodajna tema Total WordPress je odlična za katero koli spletno mesto zahvaljujoč izjemno prilagodljivi, vgrajeni- vstavljalnik, sprednji del ustvarjalca strani povleci in spusti in druge odlične možnosti prilagajanja).

Media Temple Izberite temo

Ko izberete temo, pojdite tudi na Nastavitve> Permalinks in se prepričajte, da imajo vaše povezave oblikovanje, ki ga želite za vaše spletno mesto. Če želite namestiti katere koli vtičnike, pojdite na Vtičnike> Dodaj novo, kjer lahko brskate po knjižnici vtičnikov WordPress.org za brezplačne vtičnike, kot sta kontaktni obrazec 7 ali WordPress SEO, ali naložite vse premium vtičnike, ki ste jih kupili.

Ko natančno prilagodite vse nastavitve svojega spletnega mesta, lahko začnete dodajati vsebino! Glede na temo, ki jo uporabljate, imate lahko blog, portfelj, osebje, pričevanja ali druge vrste objav po meri. Ko začnete z dodajanjem objav, kategorij in strani, ne pozabite nastaviti menijev in dodajte gradnike na katere koli stranske vrstice ali območja spodnjega dela noge. Drugače potem ko ste končali! Če še niste prešli iz začasnega imena domene, vaše spletno mesto še ni živo. Uporabite povezavo v obvestilu na nadzorni plošči WordPress ali se vrnite na stran z nastavitvami računa Center Media Temple in izberite aktivno domeno, ki jo želite uporabiti za svoje spletno mesto.

Media Temple Novo mesto WordPress

In to je to! V (upam, da) manj kot uri imate polno delujoče mesto WordPress (pojdite!). Media Temple vsem uporabnikom, začetnikom profesionalcev, olajša hitro namestitev svojih WordPress spletnih mest. Upravljanje spletnih mest pa ne bi moglo biti lažje zahvaljujoč super centru za račune.

Pregled tempatov medijev zaviti

Zdaj, ko veste, kaj lahko ponuja Media Temple in ste videli, kako enostavno je začeti z njihovim upravljanim WordPress gostovanjem, kaj vas ustavlja? Še danes se prijavite in se prijavite za račun! Upravljano gostovanje v WordPressu vam ne bo prihranilo le časa, temveč bo z vsemi dodanimi funkcijami za hitrost, varnost, e-pošto, podporo 24/7 in vsem drugim zagotovo prihranilo denar na dolgi rok. Media Temple pozna spletna mesta in WordPress.

Pridobite gostovanje v WordPress-u za medijski hram

Ali uporabljate upravljano WordPress gostovanje v Media Templeu? Ali pa si? Radi bi vedeli, kaj si mislili, in delite svoje izkušnje z drugimi bralci v spodnjem razdelku s komentarji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me