WP Pregled izdelka WordPress Vtičnik

Želite zaslužiti malo denarja s pregledi izdelkov Android in partnerskimi povezavami? Mogoče se vaš blog o urbanem vrtu razburi in čas je, da pokažete najboljše izdelke, ki ste jih uporabili za izdelavo lastnega pridelka v mestu. Ne glede na to, ali nameravate zaslužiti svoje ocene ali ne, vam WordPress ponuja lep pregled vtičnikov za pregled izdelkov, ki vključujejo ocene zvezd, nakup gumbov, ocene uporabnikov in drugo.

Ena izmed najboljših možnosti je vtičnik za pregled izdelkov WP, zato sem sestavil pregled vtičnikov WP Product Review (to je ustno), da pokažem, kako lahko hitro predstavite svoje ocene o vtičnikih WordPress, plenicah, palicah za baseball, orodjih za vrtnarjenje, knjige ali karkoli si najbolj želite.

Vtičnik za pregled izdelkov WP

Obstajata dve različici vtičnika – brezplačna in plačljiva – zato želim opisati prednosti vsake možnosti in vam natančno pokazati, kako izvajati določene funkcije za prikazovanje recenzij izdelkov.

Pregled izdelka WP Lite WP Pregled izdelka PRO

Zdaj pa si oglejmo brezplačne in premium različice vtičnika in funkcije, ki jih boste našli v vsaki!

WP Product Review Plugin – Brezplačna različica

Začnite z aktiviranjem Vtičnik za pregled izdelkov WP na nadzorni plošči WordPress. Podjetje ima na voljo tudi dodatne informacije in povezavo za prenos datotek .zip. Ko je aktivirano, se pomaknite do zavihka Pregled izdelka na levi strani nadzorne plošče WordPress:

Zavihek izdelka

Stran z nastavitvami pregleda izdelka WP

Ko kliknete na Pregled izdelka gumb vas pripelje do glavnega Nastavitve strani, kjer lahko spremenite več privzetih nastavitev. The Splošne nastavitve so precej preprosti, zato vam omogočajo, da spremenite, če želite, da se pregled izdelka prikaže po vsebini ali pred njo. Pregled lahko po potrebi postavite tudi ročno.

Obstaja tudi območje za aktiviranje komentarjev na vaše ocene in povsem edinstvena možnost, da v ocene uporabnikov upoštevate skupno oceno vašega izdelka. Na primer, če nekdo oceni računalnik, ki ste ga pravkar pregledali, spremeni skupno oceno ocene.

Splošne nastavitve 1

Širina vsebine je zasnovana tako, da omeji širino modula za pregled. Če je pregled na vašem spletnem mestu nekoliko premočan, lahko to spremenite.

Splošne nastavitve 2

Zavihek Ocenske barve je preprosto določiti, katere odtenke barve želite razkriti, ko ocenite izdelek. Privzete barve so precej standardne, zato vam verjetno tega ni treba spreminjati. Kot lahko vidite spodaj, nižje ocene dobijo rdečo in oranžno barvo, višje ocene pa zeleno in modro.

Ocene Barve

Konfiguracije barv besedila so prav tako vključene v Nastavitve območje, kar je lepa lastnost, saj lahko besedilo ujemate z barvami blagovne znamke za vaše spletno mesto.

Tipografija 1

Vtičnik vam omogoča tudi, da spremenite besedilo slabosti in prednosti, da svoje ocene malce ločite od drugih spletnih mest. Spremenite širino in barvo okvirja za pregled tako, da ustreza velikosti in znamki vašega spletnega mesta.

Tipografija 2

Druga nastavitev ponuja možnosti za spreminjanje videza gumba Buy. S tem lahko preizkusite, katere barve in besedila delujejo, da spodbudijo več prodaje podružnic prek vašega spletnega mesta.

Kupi gumb 1

Ko bodo privzete nastavitve spremenjene, lahko začnete pisati in ustvarjati ocene izdelka!

Vstavljanje izdelka v objavo

Vtičnik za pregled izdelkov WP omogoča hitro in enostavno vključitev svojih pregledov v objave, saj konfiguracijski modul sedi tik pod vsako objavo, ki jo ustvarite. Pomaknite se pod urejevalnik objav in poiščite Pregled izdelka Dodatne nastavitve območje. Določite, da je objava v resnici recenzijska objava. To razkrije vse možnosti, ki jih potrebujete za nastavitev pregleda.

Je to mnenje

Začnite s podrobnostmi o izdelku, izpolnite ime, naložite sliko in vključite povezavo do partnerja, če jo imate. Ne vključujejo možnosti valute, vendar lahko preprosto vnesete želeno valuto v polje Cena izdelka.

Območje nastavitve možnosti izdelka je malo neopisano, vendar je v bistvu kraj, kjer vtipkate, na katerih področjih načrtujete ocenjevanje izdelka in katere uvrstitve želite dodeliti..

Samo izpolnite področja in za vsako izberite lestvico ali oceno. Upoštevajte, da ocene ne določajo vrstnega reda, temveč se nanašajo na vrstni red, v katerem ste jih prebili. Z brezplačno različico prejmete le pet razvrstitvenih kategorij.

Nastavitve možnosti izdelka

Nato vtipkajte prednosti in slabosti, da bo izdelek pokazal ljudem, zakaj naj bi ali ne smeli klikniti gumba »Nakup«. V brezplačni različici dobite 5 prednosti in slabosti, kar je po mojem mnenju smiselno.

Prednosti in slabosti

Ko končate pregled in v objavo vključite želeno vsebino, si predogled ali objavo objave v programu WordPress ogledate tako, da si ogledate pregled na sprednji strani. Pregledni zaslon je dokaj eleganten, kar prikazuje ceno in ime z velikimi črkami. Minimalističen dizajn je osvežujoč sprejem recenzijskih objav, za katere je znano, da uhajajo izpod nadzora.

Opazili boste, da ko dodate več ocen v sistem, doda kar nekaj belega prostora pod območjem prednosti in slabosti, kar pa ni vse tako super za predstavitev.

Pregled izdelka Sprednji del

Če na izdelek vključite povezavo, se na dnu prikaže gumb Nakup zdaj, uporabniki pa lahko celo kliknejo sliko izdelka in se pomaknejo na stran za nakup..

Kupite zdaj gumb

Pregled izdelka WP – Pro različica

Lahko nadgradite na različico Pro znotraj vtičnika ali dobite WP Product Review PRO neposredno iz ThemeIsle in ga namestite na svoje mesto WordPress. Cene so povsem razumne in če upravljate več spletnih mest, morate le za neomejeno licenco plačati do 49,95 USD. Zdaj pa je vprašanje: Ali Pro različica ponuja dovolj funkcij za naložbo?

Če želite kupiti različico Pro, poiščite gumb na nadzorni plošči WordPress, tik nad območjem nastavitev v vtičniku WP Product Review.

Nakup Pro različica

Lepo je, da ponujajo tri vrste licenc, eno za posamezno spletno mesto, drugo za 2-5 spletnih strani in končno možnost za neomejena spletna mesta. Seveda, če imate samo eno spletno mesto, bi morali iti s prvo možnostjo, če pa imate kakšne načrte za širitev ali če oblikujete spletna mesta za stranke, je neomejena možnost spletnega mesta najboljša vrednost.

Torej, kaj prejmete, ko plačate za različico Pro?

  • Do 10 polj za prednosti in slabosti
  • Do 10 možnosti ocenjevanja
  • Samodejna uporaba predstavljene slike, če ne naložite slike izdelka
  • Spremenite ikono ocene
  • Uporabite kratko kodo, če želite v objavo ali na stran postaviti pregled, kamor koli želite
  • Prednaloži možnosti razvrščanja iz prejšnjih objav

Torej, ali je različica Pro vredna tega? Odgovor je pritrdilen, če imate spletno mesto, ki redno dopolnjuje preglede, in želite začeti predstavljati pregledne ocene in zaslužiti denar s pomočjo partnerskih povezav.

Za začetek je prednaločevalec neverjeten, tako da če nenehno pregledujete računalnike, lahko vedno prednastavite možnosti razvrščanja, ki ste jih uporabljali v preteklosti. To ohranja doslednost in zmanjšuje delovni čas.

Prednaložilec

Dodatna polja za razvrščanje in prednosti / slabosti lepo delujejo, tako da svojim bralcem zagotavljajo dodatne podrobnosti, kar vam omogoča razlikovanje od drugih spletnih mest.

Do 10 polj

Samodejni zajem slike lahko prihrani malo časa, vendar ni vse tako super. Kljub temu je funkcija za spreminjanje bonitetnih ikon idealna za spreminjanje prikazanih ikon za različne izdelke. Na primer, namesto privzetih črtic, ki se prikazujejo, lahko uporabite znake dolarja, srca, zvezde, krmilnike za video igre in drugo.

Ikona ocene

Kratke kode vam omogočajo tudi nekoliko več prilagodljivosti glede tega, kako želite, da se prikaže pregled izdelka, namesto da bi se le držali privzetega.

Zaključek

Pregled izdelkov WP ponuja skoraj vse, kar morate storiti, s prilagodljivimi ikonami ocenjevanja, integracijo WordPress-a in minimalistično predstavitvijo, s katero lahko bralci razumejo, ali naj izdelek kupujejo ali ne. Še posebej uživam v tem, da lahko brezplačno različico preizkusite in nato plačate primerno ceno za dodatne funkcije.

Pregled izdelka WP Lite WP Pregled izdelka PRO

Če imate kakršna koli vprašanja ali povratne informacije o vtičniku WP Product, nas obvestite v razdelku za komentarje. Ste že preizkusili ta vtičnik?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me