15 Pembuat & Penjana Logo PERCUMA Terbaik

Terbaik-Percuma-Logo-Pembuat-dan-PenjanaMerangka logo untuk laman web perniagaan anda boleh mahal ($ 500 hingga $ 5000).

Bukan hanya itu – pasukan dengan anggaran kecil mungkin tidak mempunyai program atau kemahiran perisian untuk mereka bentuk logo sendiri. Satu perkara yang pasti: reka bentuk logo adalah penting. Ini menetapkan identiti visual jenama anda dan berdiri sebagai simbol kenangan siapa anda.

Di mana anda berpaling apabila anda tidak mempunyai sumber untuk reka bentuk logo profesional? Nasib baik untuk 9 platform eCommerce terbaik – terdapat banyak pembuat dan penjana logo percuma dalam talian.

Ada yang menawarkan perisian percuma sementara yang lain juga memuat turun logo percuma. Setelah meneliti warna dan gaya logo yang anda ingin mewakili perniagaan anda, beralih kepada salah satu daripada 15 pembuat dan penjana logo percuma ini, yang tidak disenaraikan dalam urutan tertentu.

Mengapa anda harus menggunakan pembuat dan penjana logo?

  1. Anda memulakan laman web baru tetapi tidak mempunyai anggaran untuk menyewa pereka logo profesional.
  2. Anda tidak mempunyai kemahiran atau perisian untuk merancang logo sendiri.
  3. Anda mencari inspirasi dan idea untuk reka bentuk logo.

Berikut adalah 15 Pembuat Logo PERCUMA

Pendedahan penuh: WebsiteSetup memperoleh komisen jika anda akhirnya membeli melalui pautan rujukan kami dalam senarai ini. Ini membantu kita memastikan segala-galanya sentiasa terkini. Terima kasih atas sokongan anda.

# 1. Pembuat Logo Wix

Halaman utama pembuat logo Wix
www.Wix.com

Pembuat logo Wix memberikan yang terbaik dari kedua dunia: jawab beberapa soalan mudah, dan secara automatik akan membuat templat logo untuk anda. Kemudian anda bebas menyesuaikan hampir setiap aspek berdasarkan pilihan peribadi anda – dari warna hingga fon, teks, dan ukuran.

Bahagian terbaik? Anda bukan sahaja mendapatkan logo yang kelihatan khas secara percuma, tetapi anda juga akan mendapat hak komersial sepenuhnya untuknya (bermaksud anda boleh menggunakannya untuk perniagaan dan keuntungan tanpa perlu risau siapa yang memegang lesen tersebut). Anda bahkan boleh memuat turun fail sumber (dalam format SVG) logo anda sehingga anda boleh memasukkannya ke semua dari kad nama hingga kaos.

Anda perlu membuat akaun dengan Wix untuk mengakses pembuat logo. Tetapi lapisan perak adalah bahawa ia juga akan memberi anda akses ke penjana nama perniagaan mereka dan alat pembinaan laman web yang lengkap. Oleh itu, ini adalah kedai sehenti yang sempurna untuk perniagaan baru.

# 2. Jenama Tailor

Pembuat logo TailorBrands
www.TailorBrands.com

Tailor Brands adalah alat reka bentuk grafik all-in-one yang hebat yang akan membantu anda merancang logo tersuai dan unik untuk perniagaan anda. Proses pembuatan logo berdasarkan kuiz di mana anda perlu menjawab soalan mengenai jenama, industri, dan pilihan anda. Apabila anda menyelesaikan kuiz, logo anda akan selesai dalam masa yang singkat. Tailor Brands akan memberi anda beberapa pilihan alternatif sehingga anda dapat memilih yang paling anda sukai atau menyesuaikan logo anda sehingga anda puas dengannya.

Lebih daripada itu, anda akan mendapat grafik sedia untuk media sosial dan iklan. Akhirnya, setelah selesai, anda boleh memuat turun fail vektor, SVG atau EPS berkualiti tinggi yang boleh anda gunakan untuk laman web, kad perniagaan, atau barang dagangan anda dengan disertakan hak komersial sepenuhnya.

# 3. Canva

Pembuat logo Canva
www.Canva.com

Canva telah berada di pasaran reka bentuk percuma untuk sementara waktu, menawarkan templat percuma dan berbayar untuk gambar media sosial, risalah, jemputan, kad nama, dan banyak lagi. Dalam barisan templat mereka yang mengagumkan terdapat pelbagai pilihan logo percuma dan berbayar. Mulakan dengan salah satu templat percuma mereka, kemudian ubah teks, warna, fon, dan lain-lain agar sesuai dengan jenama anda.

Tidak suka apa yang anda lihat? Muat naik grafik anda sendiri, atau pilih dari perpustakaan elemen percuma Canva untuk ditambahkan ke templat logo dengan ciri seret dan lepas yang mudah digunakan. Muat turun reka bentuk anda sebagai PNG, JPG, atau PDF. Gunakan laman web ini untuk membuat kop surat, kad nama, dan banyak lagi menggunakan logo percuma anda.

Satu-satunya kelemahan adalah bahawa orang lain dapat menggunakan templat yang sama, jadi anda mungkin melihat reka bentuk serupa muncul di dalam talian. Dengan sedikit kreativiti, tidak perlu banyak memberi reka bentuk logo percuma ini dengan sentuhan unik anda sendiri dan dapatkan logo yang kelihatan profesional tanpa sebarang kos.

# 4. Reka Bentuk Logo Percuma

Pembuat logo FreeLogoDesing.com
www.FreeLogoDesign.com

Reka Bentuk Logo Percuma menjadikan pembuatan logo tanpa kos anda mudah. Cukup masukkan nama syarikat anda, pilih dari 20 kategori yang berbeza, aplikasi akan melihat ribuan templat logo percuma. Lakukan perubahan tersuai pada warna, bentuk, dan fon anda sendiri, dan muat turun reka bentuk anda secara percuma. Sekiranya anda membuat keputusan untuk melaburkan logo anda kelak, anda boleh memuat turun versi resolusi tinggi dari logo anda dengan harga $ 59.

# 5. Mata Air Grafik

Pembuat logo Springs Grafik
www.GraphicSprings.com

Seperti pembuat logo lain dalam senarai, Graphic Springs mempunyai pelbagai templat untuk dipilih dalam pelbagai kategori. Masukkan nama dan slogan perniagaan anda, pilih kategori gambar anda, pilih logo anda, dan edit dengan mudah. Tapis pilihan anda melalui logo baru atau popular.

Sekiranya anda mahukan kebebasan yang lebih kreatif dengan reka bentuk logo anda, mulakan dengan bentuk dan simbol, atau gunakannya untuk memberikan sentuhan hiasan kepada logo anda. Walaupun perisian ini bebas digunakan, harganya $ 19,99 untuk memuat turun reka bentuk akhir anda sebagai PNG, SVG, atau JPG. Walau bagaimanapun, ini disertakan dengan pengeditan dan muat turun tanpa had jika anda memilih untuk membuat perubahan pada masa akan datang.

# 6. LogoMakr

LogoMakr
www.LogoMakr.com

LogoMakr menawarkan program perisian yang mudah digunakan yang menjadikannya mudah untuk menyeret bentuk dan teks anda ke tempat yang anda mahukan. Mulakan dengan mencari bentuk dan ikon, kemudian edit warna, saiz dan banyak lagi. Tambahkan teks dan susun mengikut cara yang anda mahukan, sambil menyesuaikan jenis, saiz, dan warna fon. Butang tanaman pintar dengan mudah memotong logo anda dengan sempurna.

Apabila anda sudah bersedia, simpan rekaannya ke komputer anda. Pilihan muat turun percuma tersedia tetapi dilengkapi dengan batasan, seperti fail berkualiti rendah dan perjanjian untuk memberi kredit laman web untuk logo anda. Dengan hanya $ 19, anda boleh memuat turun versi berkualiti tinggi untuk laman web, kad perniagaan, kemeja-t dan banyak lagi tanpa kredit.

# 7. Kraf UC

Pembuat logo Ucraft
www.uCraft.com/free-logo-maker

Sekiranya anda berjaya mencapai senarai ini dan masih belum menemui laman web yang sesuai dengan keperluan reka bentuk logo anda, cuba UCraft. UCraft adalah pembangun laman web yang menawarkan templat web, hosting awan percuma, dan banyak lagi. Sebagai bonus, mereka juga menawarkan pembuat logo percuma. Seperti alat percuma lain dalam senarai, pembuat logo percuma UCraft semudah memilih ikon, menambahkan nama perniagaan anda, dan menyesuaikan fon dan warna anda.

UCraft dilengkapi dengan lebih dari 220,000 ikon yang boleh anda gunakan dalam reka bentuk anda. Eksport fail PNG beresolusi tinggi yang telus sepenuhnya percuma!

# 8. Pembuat Logo Dalam Talian

Pembuat Logo Dalam Talian
www.OnlineLogoMaker.com

Pembuat Logo Dalam Talian mempunyai antara muka yang serupa dengan penjana logo percuma Graphic Spring. Sangat pantas dan mudah untuk memulakan perjalanan reka bentuk logo anda dengan banyak templat dan pilihan fon. Pilih dari simbol mereka yang telah dirancang dalam ratusan kategori, atau muat naik gambar anda sendiri.

Dengan akaun percuma, anda boleh menyimpan reka bentuk anda dan kembali menggunakannya kemudian. Nikmati muat turun tanpa had sehingga anda dapat mengubah suai logo anda bila-bila masa yang anda mahukan. Pembuat Logo Dalam Talian menawarkan perkhidmatan percuma dan premium. Pakej Premium menawarkan muat turun beresolusi lebih tinggi dan membolehkan anda mengeksport reka bentuk anda secara telus (.PNG) atau sebagai vektor (.SVG) untuk memudahkan anda menggunakan logo anda di mana sahaja.

# 9. Designmantic

Pembuat logo DesignMatic
www.DesignMatic.com

Mulakan dengan penjana logo percuma Designmantic dengan memilih gaya, jenis fon, dan warna logo pilihan anda. Seterusnya, masukkan nama perniagaan anda dan pilih dari lebih dari 30 kategori industri. Apabila anda menjumpai logo yang anda suka, anda boleh menyesuaikan warna dan fonnya.

Walaupun alat ini percuma, memuat turun reka bentuk anda dikenakan bayaran. Ini bermaksud anda akan mendapat fail beresolusi tinggi dan berasaskan vektor untuk pencetakan berskala besar. Malangnya, laman web ini tidak menawarkan muat turun tanpa had. Sekiranya anda tidak mahu membayar yuran muat turun, ia boleh menjadi alat yang baik untuk mengumpulkan inspirasi.

# 10. Shopify

pembuat logo shopify
www.Shopify.com/tools/logo-maker

Shopify menawarkan pelbagai jenis alat untuk perniagaan dalam talian, termasuk alat yang diperlukan untuk memulakan kedai dalam talian anda sendiri. Walaupun beberapa perkhidmatan ini dilengkapi dengan bayaran bulanan, Shopify juga menawarkan pelbagai alat percuma seperti penjana nama perniagaan, penjana kod QR, dan tentu saja pembuat logo percuma.

Taipkan nama perniagaan anda dan kemudian pilih ikon dan edit untuk warna dan saiz. Pilih dari empat susun atur yang berbeza untuk teks dan ikon anda, kemudian dapatkan logo yang dihantar terus ke e-mel anda.

Pembuat logo LogoTypeMaker
www.LogoTypeMaker.com

Logo Type Maker dilengkapi dengan lebih dari 200 fon, lebih dari 1,000 templat profesional, dan lebih dari 600,000 bentuk vektor untuk menjadikan reka bentuk logo anda mudah walaupun anda bukan pereka profesional. Mereka mempunyai muat turun SVG berasaskan vektor dan pengubahsuaian tanpa had sehingga anda dapat mengubah warna dan fon anda pada bila-bila masa. Di bawah model percuma, anda dapat membuat logo moden percuma yang tidak dapat disesuaikan. Tidak seperti pembuat logo percuma yang lain, anda akan dapat mengeksport reka bentuk anda dalam 300DPI sebagai fail JPG atau PNG. Pembayaran sekali sebanyak $ 24.99 atau $ 39.99 memberikan lebih banyak ciri dan pilihan logo.

# 12. Zyro

Pembuat logo Zyro
zyro.com/logo-maker

Zyro adalah pembuat logo percuma yang memandang serius kesederhanaan. Anda tidak perlu membuat akaun atau mengambil langkah tambahan untuk memulakan.

Pertama, taipkan nama jenama dan slogan anda. Kedua, pilih bentuk mana yang ingin dijadikan asas logo anda. Anda boleh memilih dari beribu-ribu pilihan; cuma masukkan kata kunci dan teruskan. Akhirnya, anda boleh menyesuaikan logo anda. Posisikan nama dan slogan anda seperti yang anda inginkan berkaitan dengan bentuk, ubah fon, warna dan ukuran kata-kata. Setelah selesai, muat turun PNG dan gunakan di mana sahaja, dari laman web anda ke kad perniagaan anda.

# 13. Reka Bentuk Bukit

Pembuat logo Design Hill
www.DesignHill.com/tools/logo-maker

Design Hill menawarkan banyak perkhidmatan, salah satunya adalah penjana logo percuma. Semak imbas ribuan ikon, sesuaikan teks dan warna anda, dan muat turun reka bentuk percuma anda. Pastikan juga melihat alat percuma mereka yang lain, termasuk pembuat gambar sampul Facebook dan Twitter, penjana kod QR, dan banyak lagi.

LogoMaker.com
www.LogoMaker.com

Pembuat Logo telah berada di industri selama lebih dari satu dekad dan telah melayani lebih dari 3 juta usahawan dan pemilik perniagaan kecil melalui penjana logo percuma mereka. Pilih daripada lebih daripada 10,000 ikon, kemudian bina dan simpan logo tanpa had di akaun anda secara percuma.

Bayaran dikenakan apabila anda menyelesaikan reka bentuk anda dan memuat turun fail beresolusi tinggi. Sementara itu, anda boleh menggunakan alat untuk bereksperimen dan menarik inspirasi dari. Sekiranya anda mencari pilihan tanpa kos, anda boleh menghasilkan coretan kod HTML untuk laman web anda daripada memuat turun fail gambar penuh.

# 15. Ruang Segi Empat

Pembuat logo SquareSpace
www.logo.squarespace.com

Squarespace menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk perniagaan dalam talian, termasuk semua yang anda perlukan untuk memulakan laman web anda sendiri. Dengan pembuat logo dalam talian percuma mereka, anda boleh melihat-lihat ikon dan menyesuaikan reka bentuk anda sama ada anda mencari inspirasi atau logo yang disesuaikan sepenuhnya. Muat turun reka bentuk anda dalam resolusi rendah secara percuma, atau beli versi resolusi tinggi dengan harga $ 10. Pelanggan Squarespace boleh memuat turun fail beresolusi tinggi secara percuma dengan keahlian mereka.


Dengan pelbagai jenis alat yang tersedia di hujung jari anda, anda boleh bereksperimen dengan reka bentuk logo tidak kira berapa anggaran anda.

Ada yang kita terlepas? Tinggalkan komen di bawah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me