Kajian InMotion

8 Kedudukan keseluruhan

Harga
$ 4.89


Hosting Perniagaan Kecil

ujian

9.2 Penilaian Blog

Harga
$ 4.99


InMotion menjadikan blog anda mudah dan berpatutan. Mereka bahkan menawarkan WordPress yang sudah diinstal sehingga anda dapat membuat blog anda dalam talian dalam beberapa minit.

Laman web anda akan dimuat lebih pantas dengan InMotion berkat seni bina penyimpanan SSD mereka dan pengoptimuman khas untuk PHP dan OS pelayan yang meminimumkan beban pelayan dari setiap pelawat dan memaksimumkan kelajuan pemuatan.

Mereka juga menjadikan keselamatan sebagai keutamaan, memberi anda kemas kini WordPress automatik dan sandaran harian automatik percuma. Sebilangan besar pesaing hanya menawarkan sandaran mingguan.

Dengan hanya $ 3.49 / bulan, Pakej Pelancaran mereka bagus untuk blog kecil. Pakej Pro termahal mereka masih hanya $ 7.49 / bln. Mereka bahkan menawarkan pilihan pembayaran dari bulan ke bulan untuk pakej Pro, yang pastinya menarik bagi mereka yang lebih suka pembayaran bulanan daripada membayar 1 tahun di muka untuk mendapatkan potongan besar.

 • WordPress telah dipasang sebelumnya
 • Domain PERCUMA, pemindahan laman web, dan sandaran harian automatik
 • Ruang cakera dan lebar jalur tidak terhad
 • Senibina SSD pantas dengan pengoptimuman PHP dan cache
 • Tuan rumah di mana sahaja dari 2 hingga laman web tanpa had pada satu akaun

.


Jaminan Wang Dikembalikan
90 Hari
Ruang Cakera
Tanpa had
Nama domain
PERCUMA (1 tahun)
9.8 Penilaian Dedikasi

Harga
$ 105.69


Penawaran pelayan khusus InMotion sangat mengagumkan. Berbanding dengan kebanyakan pesaing, mereka lebih murah hati dengan sumber dan ciri prestasi – terutamanya pada tahap kemasukan / rancangan asas mereka.

Semua rancangan pelayan khusus mereka diuruskan dan termasuk storan utama SSD dengan RAID perisian untuk kelebihan; Lesen cPanel dan WHM PERCUMA; Jaminan masa operasi 100%, keserasian KVM jauh dan jurutera sokongan linux yang berpangkalan di A.S. 24/7 sedia membantu anda.

Anda juga mendapat CPU Intel Xeon berprestasi tinggi bermula pada 2.8Ghz dan 4 core / 4threads, bersama dengan banyak RAM dan alamat IP khusus.

Untuk memastikan waktu henti hampir sifar, pelayan khusus InMotion ditambal dan ditingkatkan dengan sistem kemas kini tanpa but semula yang unik, KernelCare.

Sebagai bonus tambahan, InMotion dapat mengekalkan ping pelayan yang rendah di seluruh dunia berkat sambungan gigabit uplink dan pusat data mereka terletak berhampiran Internet Exchange Point di Los Angeles, CA.

 • Kemas kini kernel rebootless KernelCare
 • Storan utama SSD dengan RAID disertakan
 • Perkhidmatan terurus termasuk
 • WHM dan cPanel percuma disertakan
 • Rangkaian peringkat 1 dengan kelebihan
 • Waktu operasi 99,999% bersih melalui teknologi Smart Routing ™

.


Jaminan Wang Dikembalikan
30 hari
Ruang Cakera
Tanpa had
Nama domain
PERCUMA (1 tahun)
9.7 Penilaian VPS

Harga
$ 27.99


Penawaran VPS InMotion memberi anda lebih banyak daripada persaingan dalam hampir semua cara, dengan mudah menjadikannya pilihan # 1 kami untuk hosting VPS.

Hosting SSD VPS Linux (CentOS) moden mereka dilengkapi dengan pelbagai ciri menarik, termasuk infrastruktur bertenaga awan yang dibina untuk kelebihan masa nyata, pengurusan pelayan percuma, lesen cPanel WHM percuma, tumpukan CentOS dan LAMP, tangkapan langsung siaran langsung dan banyak lagi.

Untuk meningkatkan lagi keselamatan data dan kecepatan pemindahan, penyimpanan SSD dikonfigurasi dalam RAID6.

Sekiranya anda membandingkan InMotion dengan host VPS lain, anda akan melihat InMotion lebih murah hati dengan RAM. Mereka juga tidak mengunci anda pada sejumlah teras CPU seperti host lain. Sebagai gantinya, mereka secara automatik meningkatkan jumlah inti yang digunakan sesuai keperluan tanpa tambahan biaya kepada anda.

Sekiranya anda mencari VPS yang cepat, boleh dipercayai, fleksibel dan berpatutan, kami sangat mengesyorkan anda melihat InMotion.

 • Kedudukan # 1 untuk hosting cloud (VPS)
 • SSD PERCUMA disertakan untuk hosting 20x lebih pantas
 • Termasuk RAM minimum 4GB dan 3 IP khusus
 • Lesen cPanel PERCUMA termasuk WHM
 • Perkhidmatan terurus percuma menjadikan VPS anda pantas dan selamat dengan tambalan dan kemas kini
 • Akses SSH dan akses root pilihan

.


Jaminan Wang Dikembalikan
90 Hari
Ruang Cakera
75GB – 260GB SSD
Nama domain
PERCUMA (1 tahun)
9.2 Penarafan WordPress

Harga
$ 2.95


Kami menyukai pendekatan InMotion untuk hosting WordPress. Memilih sebarang rancangan memberi anda hosting yang cepat, berpatutan, mudah digunakan, selamat dan boleh dipercayai untuk mana saja dari 2 hingga laman web WordPress tanpa had.

Semua pakej dilengkapi dengan WordPress yang telah dipasang dan siap digunakan, jadi laman web anda dalam talian hanya dalam beberapa minit. Sekiranya anda sudah mempunyai laman web yang ingin dipindahkan ke InMotion, mereka menawarkan pemindahan laman web percuma dengan waktu henti sifar.

Laman web anda akan dimuat lebih pantas dengan InMotion berkat seni bina penyimpanan SSD mereka dan pengoptimuman khas untuk PHP dan OS pelayan yang meminimumkan beban pelayan dari setiap pelawat dan memaksimumkan kelajuan pemuatan.

Mereka juga menjadikan keselamatan sebagai keutamaan, memberi anda kemas kini WordPress automatik dan sandaran harian automatik percuma. Sebilangan besar pesaing hanya menawarkan sandaran mingguan.

Untuk pengguna maju, InMotion juga merangkumi akses ke SSH dan Git, dan tentu saja FTP dan PHPMyAdmin. Panel kawalan mereka adalah cPanel standard industri dan juga termasuk pemasang aplikasi Softaculous. Oleh itu, anda tidak mendapat panel kawalan terhad / terhad semasa memilih hosting WordPress InMotion.

Dengan hanya $ 3.49 / bulan, pakej Pelancaran mereka sangat bagus untuk blog kecil. Pakej Pro termahal mereka masih hanya $ 7.49 / bln. Mereka bahkan menawarkan pilihan pembayaran dari bulan ke bulan untuk pakej Pro, yang pastinya menarik bagi mereka yang lebih suka pembayaran bulanan daripada membayar 1 tahun di muka untuk mendapatkan potongan besar.

 • WordPress telah dipasang sebelumnya
 • Ruang cakera dan lebar jalur tidak terhad
 • Senibina SSD pantas dengan pengoptimuman PHP dan cache
 • Domain PERCUMA, pemindahan laman web, dan sandaran harian automatik
 • Tuan rumah di mana sahaja dari 2 hingga laman web tanpa had pada satu akaun

.


Jaminan Wang Dikembalikan
90 Hari
Ruang Cakera
Tanpa had
Nama domain
PERCUMA (1 tahun)

InMotion mungkin kelihatan seperti penyedia perkhidmatan hosting biasa, menawarkan ciri yang hampir sama dengan hampir setiap syarikat hosting utama di luar sana.

Namun, apabila anda melihat rancangan mereka, anda akan segera melihat apa yang menjauhkannya dari yang lain: ragam.

Tidak seperti kebanyakan penyedia yang hanya mempunyai satu rancangan, InMotion Hosting menawarkan empat jenis hosting, masing-masing mempunyai kelebihan masing-masing:

HARGA SEBULAN$ 4.17KEMASUKAN & KECEPATAN95%
RUANG DISKUNLIDOMAIN ANDAPERCUMA
BANDWIDTHUNLIKEDUDUKAN KESELURUHAN8/10

Hosting Peribadi atau Murah

Pelan ini dikatakan paling sesuai untuk laman web permulaan.

Sekiranya anda hanya menguji perairan maya dan mempunyai wang yang sangat sedikit, ini mungkin merupakan rancangan terbaik untuk laman web anda.

Dengan hanya $ 5,99 sebulan, anda dapat membuat maksimum dua laman web menggunakan satu akaun, 6 addon dan 25 domain terparkir, pemindahan tanpa had, sandaran data, dan ruang cakera. Anda juga akan mendapat kredit $ 75 yang boleh anda gunakan untuk google adwords.

Hosting Perniagaan

Pakej ini terdapat dalam tiga bentuk: pelancaran, kuasa, dan pro.

Ini sangat sesuai untuk perniagaan yang ingin memberi ruang untuk pertumbuhan dan pengembangan.

Dengan pelancaran, pelanggan dapat menjadi tuan rumah dua laman web, menyokong enam domain dan dua puluh lima sub domain, menggunakan dua pangkalan data mysql, dan menggunakan kredit iklan $ 275 secara percuma. Sekiranya anda mahukan pilihan ini, anda perlu membayar $ 5.99 sebulan.

Dengan tambahan $ 2, anda sudah dapat memanfaatkan rancangan kuasa. Di sini, anda dapat menghoskan enam laman web, menyokong 26 domain dan 100 sub domain, menggunakan lima puluh pangkalan data msql, dan menggunakan $ 300 kredit percuma untuk pengiklanan.

Sekiranya anda perlu menghoskan dua puluh lima laman web di bawah satu akaun, pilih pro. Dengan hanya $ 13.99 sebulan, bukan sahaja anda dapat memiliki semua laman web ini, anda juga mendapat sokongan tanpa had untuk seberapa banyak domain dan sub domain yang anda perlukan. Selain itu, anda juga boleh menggunakan 200 pangkalan data mysql dan kredit bernilai $ 300 untuk iklan.

Hosting VPS

Sekiranya anda tidak mahu berkongsi pelayan tetapi tidak mampu menyewa satu untuk penggunaan anda sendiri, anda boleh mendapatkan hosting vps yang ditawarkan oleh InMotion.

Vps merujuk kepada pelayan peribadi maya. Ia sangat serupa dengan mempunyai pelayan anda sendiri tetapi lebih berpatutan. Ia dilengkapi dengan pelayan khusus untuk mel anda dan firewall khusus.

Pelan ini dapat membuat anda kembali antara $ 29,99 hingga $ 74,99 setiap bulan.

Ia bergantung pada berapa ram, penyimpanan, lebar jalur, dan alamat ip yang diperlukan oleh laman web anda. Ia sangat sesuai untuk mengembangkan perniagaan yang mengharapkan lalu lintas yang padat.

Hosting Pelayan Dedicated

Untuk laman web yang memerlukan kelajuan terpantas dan tahap keselamatan tertinggi, mendapatkan hosting khusus adalah pilihan yang baik.

Sudah tentu, ia hadir dengan harga yang tinggi. Untuk jenis perkhidmatan terurus ini, anda perlu membayar sekurang-kurangnya $ 119. sebulan.

Semakin banyak sumber yang anda perlukan, semakin tinggi harganya. Kadarnya boleh setinggi $ 569.99 sebulan.

Ciri & Kemudahan Penggunaan

Seperti yang telah disebutkan, ciri yang anda dapat dengan rancangan InMotion anda akan bergantung pada rancangan apa yang sebenarnya anda dapatkan. Berikut adalah beberapa ciri umum yang boleh anda harapkan semasa anda mendaftar:

Perkhidmatan smtp, imap, pop3, dan webmail
Selain alamat e-mel, Anda juga dapat menikmati pengiriman e-mel percuma, perlindungan spam, dan pemberi respons automatik.

Sandaran automatik
Perkhidmatan percuma ini adalah penyelamat sekiranya berlaku sesuatu yang mengerikan dan anda kehilangan maklumat dan kandungan laman web anda. Banyak syarikat mengenakan bayaran untuk perkhidmatan ini sehingga anda benar-benar mendapat potongan harga semasa anda mendaftar dengan InMotion.

Tahap maksimum zon kelajuan
Anda boleh memilih pusat data untuk menjadikan masa pemuatan laman web anda lebih pendek.

Penyenaraian percuma di halaman kuning
Sebahagian daripada tugas menjaga laman web adalah tugas menarik lebih ramai pengunjung. Dengan penyenaraian di halaman kuning, anda dapat menarik jenis pelawat yang menjadi sasaran perniagaan anda.

Inmotion juga memberikan sokongan penuh untuk cms popular dan kebanyakan aplikasi. Bahkan ada pilihan pemasangan satu klik. Menavigasi panel kawalan tidak sukar tetapi memerlukan sedikit membiasakan diri.

Kebolehpercayaan

Menurut sumber pihak ketiga, purata waktu operasi InMotion sejak 2007 tidak pernah turun di bawah 99.98%.

Sumber lain mendakwa bahawa ia terus mencapai peratusan uptime 99.83% sejak tahun 2005.

Angka-angka ini, walaupun berbeza-beza, adalah bukti bahawa InMotion sangat dipercayai untuk memastikan laman web anda dapat diakses.

Pelanggan & Sokongan Teknikal

Sokongan teknikal dan bantuan pelanggan adalah keutamaan di InMotion. Pertama, sebaik sahaja anda mendaftar, anda akan menerima alamat e-mel. Sekiranya anda memerlukan maklumat mengenai cara mengaturnya dan memaksimumkan penggunaannya, buka laman web InMotion dan cari tutorial di pusat sokongan mereka.

Terdapat juga tutorial bagaimana menggunakan perisian lain dengan akaun anda. Sekiranya anda ingin mempelajari lebih lanjut, anda boleh pergi ke saluran pendidikan dan memilih topik yang ingin anda terokai. Untuk masalah tertentu, anda selalu dapat menghubungi kru sokongan InMotion kapan saja melalui sembang, e-mel, atau panggilan telefon.

Keputusan Akhir

Saya boleh mengesyorkan InMotion sebagai pilihan bijak untuk hosting perniagaan peribadi atau kecil.

Mereka menawarkan pelbagai rancangan sehingga anda dapat memilih rancangan yang paling sesuai dengan anggaran dan keperluan laman web anda.

Dengan teknologi terkini, anda dapat memastikan perkhidmatan yang pantas dengan harga yang sangat berpatutan. Selain itu, jika anda menjangkakan perniagaan anda akan berkembang di masa hadapan, mendaftar dengan InMotion adalah disarankan kerana mereka menyediakan perkhidmatan yang melayani perniagaan terkecil hingga terbesar di sana..

AKTIFKAN DISKAUN $ 5.99
Dapatkan InMotion Hosting Bermula pada $ 5.99 / bln.

Aktifkan Kupon dan Buka Laman web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me