Ulasan Bluehost – Dikemas kini Untuk Mei 2020

9.8 Kedudukan keseluruhan

Harga
$ 2.95


Hosting Terbaik Secara Keseluruhan

BlueHost menawarkan web hosting peringkat kemasukan terpantas dan paling dipercayai yang telah kami uji. Dengan hosting awan yang dioptimumkan untuk WordPress, VPS dan pelayan khusus, mereka dapat melayani anda dengan baik apabila laman web anda bertambah dalam trafik.

Dengan BlueHost, setelah anda mendaftar untuk rancangan hosting apa pun, ini memandu anda melalui langkah demi langkah untuk menyiapkan laman web anda. Setelah hanya beberapa langkah mudah, WordPress sudah siap, anda memilih tema percuma yang indah untuk laman web anda, semua tetapan asas selesai, dan anda berjaya! Ini adalah pengalaman menaiki kapal terbang yang mengagumkan.

Intinya: Sekiranya anda ingin memulakan blog atau laman web perniagaan dengan WordPress, rancangan hosting bersama BlueHost adalah nilai yang sangat baik.

9.8Markah penyunting
ciri-ciri
9.5
Kemudahan penggunaan
10
Harga / Nilai
9.4
Masa & Sokongan
9.6
9.4Markah pengguna
ciri-ciri
9.3
Kemudahan penggunaan
9.3
Harga / Nilai
9
Masa & Sokongan
10
PROS
 • Pembangun domain dan laman web PERCUMA
 • Trafik laman web tanpa had
 • Pasukan sokongan 24/7 dalaman
 • 1-klik pemasangan WordPress
 • Perkakasan dan penggunaan pelayan terkemuka di industri
 • Disyorkan oleh WordPress.org
KEBURUKAN
 • Balasan sokongan pelanggan kadang-kadang memerlukan beberapa minit
 • Pelan hosting WordPress mahal. Hosting Cloud WP HostGator jauh lebih berpatutan.
9.8 Penilaian Blog

Harga
$ 2.95


Sekiranya anda memulakan blog, BlueHost adalah pilihan yang bagus.

Pelan hosting bersama Asas mereka yang paling berpatutan pada masa ini adalah $ 2.95 / bulan (eksklusif untuk pelawat kami), dan memberikan semua yang anda perlukan untuk melancarkan blog dengan WordPress.

Sekiranya anda ingin memindahkan blog yang ada ke host baru dan laman web anda mendapat kurang daripada 1,000 pengunjung setiap hari, platform bersama BlueHost masih patut dicuba kerana semua akaun sekarang termasuk PHP7, yang mempercepat WordPress secara mendadak. Anda juga mendapat cache yang kuat dan CDN (rangkaian penghantaran kandungan) yang disertakan secara percuma, walaupun dalam rancangan asas.

Mereka juga menawarkan hosting yang dioptimumkan untuk WordPress yang secara teorinya lebih pantas dan dapat menangani lebih banyak trafik kerana berdasarkan platform VPS cloud mereka.

Walau bagaimanapun, BlueHost baru-baru ini meningkatkan rancangan hosting bersama mereka sehingga saya tidak dapat mengesyorkan membelanjakan $ 19.95 / bulan untuk hosting yang dioptimumkan WordPress kecuali anda menjangkakan laman web anda akan menerima ribuan pengunjung setiap hari. Rancangan hosting bersama BlueHost lebih pantas dari sebelumnya kerana…

 • Akaun menjadi lalai dengan PHP7 (yang menjalankan WordPress JAUH lebih cepat daripada versi PHP sebelumnya)
 • Anda boleh mengubah tetapan PHP anda dan memasang modul baru mengikut keinginan anda
 • Sekiranya perlu, anda boleh menggunakan versi PHP yang berbeza untuk laman web yang berbeza pada satu akaun.
 • Anda boleh mengaktifkan caching dan CDN untuk mempercepat laman web anda, secara percuma.
 • … dan jika anda baru dan tidak tahu apa yang saya bicarakan di atas, tidak mengapa kerana ia sangat pantas dan anda tidak perlu mengubah apa-apa. Saya hanya menyebut perkara di atas untuk orang-orang seperti saya yang terobsesi untuk mencapai kelajuan laman web 1% lebih tinggi ��

Bagaimanapun, tahap kawalan yang kuat ini tidak biasa untuk hosting bersama. Saya juga suka panel kawalan akaun BlueHost. Inilah sebabnya…

Katakan anda membuat laman web pertama anda. Dengan banyak hos, anda mendaftar, dan seperti itu, apa yang perlu saya buat sekarang??

Dengan BlueHost, setelah anda mendaftar untuk rancangan hosting apa pun, ini memandu anda melalui langkah demi langkah untuk menyiapkan laman web anda. Setelah hanya beberapa langkah mudah, WordPress sudah siap, anda memilih tema percuma yang indah untuk laman web anda, semua tetapan asas selesai, dan anda berjaya! Ini adalah pengalaman menaiki kapal terbang yang mengagumkan.

Intinya: Sekiranya anda ingin memulakan blog, rancangan hosting bersama BlueHost masuk akal.

 • Pembangun domain dan laman web PERCUMA
 • Pemasangan WordPress 1-klik (juga disokong dan disyorkan oleh WordPress)
 • Trafik laman web dan sokongan dalaman tersedia tanpa had 24/7
 • Biasanya $ 7.99 / bulan, tetapi pelawat kami membayar $ 2.95 / bulan!
 • Perkakasan dan kebolehpercayaan pelayan terkemuka di industri
 • Semua akaun kini merangkumi PHP7 yang meningkatkan kelajuan laman WordPress lebih dari 40% berbanding PHP 5.6
 • Caching percuma dan CDN memaksimumkan kelajuan / prestasi laman web anda

.


Jaminan Wang Dikembalikan
30 hari
Ruang Cakera
50GB SSD
Nama domain
PERCUMA (1 tahun)
9.4 Penilaian Dedikasi

Harga
$ 79.99


BlueHost sangat dihargai dalam industri kerana pelaburan berterusan mereka dalam perkakasan dan infrastruktur canggih. Nampaknya mereka tahu bahawa menyediakan hosting berprestasi tinggi yang boleh dipercayai adalah kunci untuk mengubah pelanggan baru menjadi pelanggan seumur hidup.

Semua pelayan khusus BlueHost dilengkapi dengan minimum 4 teras CPU dengan 8 utas.

 • Penyimpanan cermin RAID 1
 • Termasuk minimum 3 IP khusus
 • Perkakasan pelayan moden yang unik untuk BlueHost dan dikendalikan oleh pasukan mereka
 • OpenStack kaedah teknologi penyediaan pelayan segera dan kemampuan untuk tingkatkan pelayan mengikut permintaan
 • Sokongan 24/7 dipercepat dari pasukan jurutera eksklusif

 • Konfigurasi storan RAID 1
 • Minimum 3 alamat IP setiap rancangan
 • Pelayan moden, direka dan dikendalikan secara dalaman
 • 24/7 mempercepat sokongan dari pasukan yang berdedikasi
 • Kelemahan: Tiada storan SSD; pelayan tidak diurus.

.


Jaminan Wang Dikembalikan
30 hari
Ruang Cakera
500GB – 1TB RAID1
Nama domain
PERCUMA (1 tahun)
9.6 Penilaian VPS

Harga
$ 19.99


Semasa membandingkan pelbagai pilihan hosting VPS, penawaran VPS BlueHost semestinya wajar dilihat.

Di dunia VPS, anda boleh menemui banyak syarikat yang menawarkan hosting VPS dalam julat harga $ 15- $ 40 / bulan tanpa nilai dan faedah yang sama dengan yang anda dapat dengan BlueHost.

Salah satu faedah rancangan VPS BlueHost kegemaran kami adalah sokongan terkawal premium. Syarikat lain tidak akan berbuat banyak untuk anda selain memulakan semula VPS anda untuk anda. Tetapi dengan sokongan yang dikendalikan oleh BlueHost, seperti memastikan pentadbir sistem anda sendiri memastikannya berfungsi dengan lancar.

 • 2-4 teras dan 4-16 GB RAM
 • 30-120GB SSD dibuat berlebihan untuk keselamatan data tambahan
 • Disokong oleh pasukan WordPress
 • Termasuk sokongan terurus premium
 • Penghijrahan mudah dari rancangan bersama Bluehost

.


Jaminan Wang Dikembalikan
30 hari
Ruang Cakera
30GB+
Nama domain
PERCUMA (1 tahun)
9.6 Penarafan WordPress

Harga
$ 19.99


Hosting BlueHost yang dioptimumkan untuk WordPress tidak murah. Walau bagaimanapun, ini bukan hanya dikongsi hosting dengan beberapa pengoptimuman untuk menjadikan WordPress berjalan dengan baik.

Hosting WordPress mereka dikuasakan oleh platform VPS mereka dengan seni bina tersuai yang direka khas untuk menjadikan laman WordPress secepat mungkin. Ini bermakna mereka menjalankan PHP-FPM dan juga NGINX dan bukannya Apache.

BlueHost juga memahami bahawa hosting WordPress tidak hanya berkaitan dengan prestasi. Itulah sebabnya mereka menyertakan panel kawalan berpusatkan WordPress khusus untuk membantu menjadikan laman web WordPress lebih mudah bagi sesiapa sahaja. Sudah tentu, ini juga merangkumi tawaran MOJO Marketplace mereka, yang menawarkan plugin dan tema tambahan di luar pasaran WordPress.

Untuk memastikan laman WordPress anda selamat, setiap rancangan merangkumi SiteLock Security dan sandaran automatik.

Alternatif terbaik anda untuk hosting WordPress mereka adalah mendapatkan hosting VPS yang mempunyai reputasi baik dan mengkonfigurasi pelayan untuk menjalankan NGINX dan PHP-FPM. Kemudian anda ingin menyediakan CloudFlare di domain anda dan membolehkan caching mempercepat masa muat laman web anda. Anda juga perlu memastikan anda memasang semacam pemalam keselamatan seperti Sucuri dan melakukan tugas pengerasan di sana. Ini hanya beberapa pengoptimuman yang mesti dilakukan agar WordPress berjalan dengan pantas dan selamat.

Atau anda boleh membiarkan BlueHost menguruskan semuanya: Sekiranya anda mencari pilihan hosting WordPress yang pantas, boleh dipercayai dan berpatutan, kami sangat mengesyorkan BlueHost.

 • Disokong secara rasmi dan disyorkan oleh WordPress
 • Dibina pada platform VPS berprestasi tinggi mereka dengan CDN
 • Uruskan pra-pemasangan WP
 • Sandaran laman web automatik

.


Jaminan Wang Dikembalikan
30 hari
Ruang Cakera
30GB
Nama domain
PERCUMA (1 tahun)

Bluehost terkenal sebagai salah satu penyedia hosting web teratas, dengan lebih dari 2 juta laman web. Perkhidmatan hosting bersama mereka adalah salah satu pakej hosting yang paling popular dan paling murah.

untuk tahun 2020, BlueHost sekali lagi berjaya mencapai pilihan kami untuk Best Hosting Secara keseluruhan. Walau bagaimanapun, tidak ada host yang sempurna, dan BlueHost tidak terkecuali.

Banyak syarikat telah memasuki industri hosting web dengan niat baik, hanya untuk ditutup kerana, … menjalankan syarikat hosting yang baik adalah sukar. Harganya begitu banyak wang bagi syarikat-syarikat ini untuk memperoleh pelanggan, jadi jika mereka gagal memberikan perkhidmatan yang anda cari, mereka kehilangan banyak wang kerana pelanggan meninggalkan.

Dengan itu, Bluehost ditubuhkan pada tahun 2003 dan berjalan lebih kuat dari sebelumnya. Apa yang menjadikan syarikat hosting ini berbeza dari yang lain?

Baiklah … mula-mula inilah yang saya tidak suka mengenai BlueHost:

 • Pertama, mereka menjual banyak tambahan – Semasa mendaftar, Bluehost secara agresif meningkatkan add-on mereka. Walau bagaimanapun, anda tidak boleh mencentangnya dan hanya tinggal dengan mereka yang anda anggap berguna.
 • Sekiranya anda mahukan Windows hosting, cari di tempat lain – Sekiranya anda menjalankan ciri khusus Windows, BlueHost tidak akan berfungsi untuk anda kerana mereka tidak menawarkan hosting Windows. Yang mengatakan, pelayan Linux mereka bagus.

Baiklah, jadi mengapa mereka menjadi pilihan utama kami untuk hosting web keseluruhan terbaik pada tahun 2019?

Mari lihat …

Dari perkakasan pelayan mereka hingga alat dan skrip dalaman, Bluehost memanfaatkan teknologi canggih untuk memberi pelanggan mereka penyelesaian hosting seumpamanya.

Persekitaran Pelayan yang Selamat

Bluehost menawarkan SSL percuma untuk setiap rancangan mereka dari yang dikongsi hingga yang khusus. Ini memastikan penghantaran data yang selamat dari pelayan web ke penyemak imbas. Sebaliknya, pelanggan anda akan berasa yakin untuk berinteraksi dengan laman web anda. Untuk menambahkannya, Bluehost telah menyatukan ciri SiteLock yang kuat seperti CDN canggih, SiteLock WAF, dan SiteLock Professional. Untuk devs dan sysadmin, mereka juga menawarkan akses SSH, walaupun pada rancangan hosting bersama mereka.

Lebar Jalur Tidak Bermeter

Tanpa mengira jumlah ruang cakera yang anda gunakan, Bluehost tidak menghadkan keperluan sumber anda. Ini menjamin anda dalam talian tanpa gangguan. Namun, jika anda melebihi penggunaan biasa, anda akan diberitahu melalui e-mel untuk mengurangkan penggunaan anda kembali ke julat normal.

Prestasi Tapak Pantas

Pelayan Bluehost berkepadatan rendah dan ini bermaksud masa muat lebih pendek. Pelayan dibina dengan perkakasan premium, seni bina NGINX canggih, dan dilapisi dengan teknologi cache varnis yang memastikan sumber daya difokuskan di tempat yang paling mereka perlukan. Permintaan dinamik diproses lebih cepat yang merupakan kelebihan bagi kebanyakan laman web moden.

Sandaran Automatik

Bluehost menjalankan sandaran harian, mingguan, dan bulanan dengan sopan yang disimpan selama maksimum 30 hari. Mereka juga membolehkan anda menjalankan sandaran berkala melalui cPanel. Walau bagaimanapun, laman web dengan ukuran melebihi 30 GB tidak mendapat keuntungan daripada sandaran automatik. Anda bebas menggunakan plugin WordPress seperti BackupBuddy untuk memastikan laman web anda sentiasa disandarkan.

Skalabiliti

Apabila laman web anda bertambah dan permintaan meningkat, Bluehost membolehkan anda meningkatkan sumber anda melalui teknologi tersuai. Ini bermaksud anda boleh memulakan dengan rancangan sederhana dan berkembang seiring berkembangnya perniagaan anda.

Sokongan 24/7

Syarikat ini mempunyai asas pengetahuan yang besar dengan panduan, arahan, artikel, dan cara menjawab soalan yang sering diajukan. Sekiranya anda masih mempunyai lebih banyak pertanyaan yang tidak dapat ditangani oleh sumber di atas, anda bebas menghubungi pasukan sokongan profesional 24/7 dengan masalah anda melalui telefon, e-mel, atau sembang langsung.

Pelan BlueHost mana yang sesuai untuk anda? Mari kita lihat…

Adakah anda mencari penyelesaian hosting untuk laman web, blog, kedai dalam talian baru anda atau sekumpulan laman web dengan trafik tinggi lengkap dengan sumber daya berdasarkan permintaan? Bluehost mempunyai rancangan yang merangkumi ini dan banyak lagi.

Pastikan untuk memeriksa kandungan tab di bahagian atas halaman ini untuk mendapatkan ulasan mini mengenai pilihan hosting Blog, Dedicated, VPS dan WordPress mereka. Di bawah ini, mari kita lihat rancangan yang mereka tawarkan untuk setiap jenis hosting. Untuk membantu anda mempersempit pilihan anda dan mengelakkan membeli lebih banyak sumber daripada yang anda perlukan, saya secara berkala akan memberi cadangan mengapa anda memilih atau tidak memilih rancangan tertentu.

Hosting Berkongsi

Ini adalah tempat terbaik untuk memulakan ketika membina laman web untuk pertama kalinya atau bekerja dengan anggaran yang terhad. Terdapat empat rancangan di bawah hosting bersama yang memberikan perkhidmatan yang hebat namun berpatutan.

 • Asas – Sekiranya anda memulakan laman web atau blog pertama anda, rancangan ini adalah pilihan yang paling berkesan dan berpatutan. Ini menghoskan satu laman web dengan hanya $ 2.95 / bulan. Juga termasuk e-mel profesional ([email protected]) dan satu nama domain percuma. Sekiranya anda hanya memerlukan satu laman web, rancangan ini adalah pilihan yang tepat. Sekiranya anda perlu menghoskan lebih banyak laman web, anda boleh menaik taraf dengan mudah kapan saja di masa hadapan.
 • Plus – Pelan ini membolehkan anda menjadi tuan rumah laman web tanpa had pada harga $ 5,95 / bulan. Juga termasuk akaun e-mel profesional tanpa had ([email protected]) dan satu nama domain percuma. Terima kasih kepada akaun e-mel tanpa had, anda boleh memberikan e-mel profesional kepada setiap ahli pasukan anda yang mempunyai simpanan tanpa had. Juga, jika anda ingin mempunyai laman web per produk atau setiap wilayah, rancangan ini sangat sesuai kerana anda dapat mengehoskan seberapa banyak laman web yang anda perlukan tanpa membayar lebih banyak. Ia juga merangkumi $ 200 baucar pemasaran yang boleh anda gunakan untuk mempromosikan perniagaan anda secara dalam talian.
 • Choice Plus – Menjadi tuan rumah laman web tanpa had dengan trafik tanpa had, penyimpanan tanpa had, e-mel pro ([email protected]), satu nama domain percuma, $ 200 kredit pemasaran percuma, dan tambahan percuma bernilai lebih dari $ 80 / tahun termasuk privasi domain dan perlindungan terhadap laman web perisian hasad dan spammer.
 • Go Pro –Jika anda seorang pembangun atau anda menjalankan kedai e-dagang dengan banyak produk, anda memerlukan pelayan berprestasi tinggi. Pelan Go Pro memberikan anda semua dalam rancangan di atas, ditambah dengan peningkatan prestasi, alamat IP khusus, SSL untuk mengamankan laman web anda untuk pelawat anda, dan banyak lagi dengan tawaran potongan $ 13.95 / bulan.

Tidak pasti rancangan mana yang sesuai untuk anda? Cubalah kuis 2 minit kami yang cepat dan mudah dan segera dapatkan cadangan khusus untuk rancangan paling berpatutan yang memenuhi keperluan anda. Cukup klik “Bantu Saya Memilih Pelan” di bawah …

Cloud Hosting

Sebagai penyelesaian hosting terurus, hosting awan Bluehost lebih selamat, cepat, lebih sederhana dan lebih berkuasa. Ini mencerminkan data anda di tiga contoh pelayan untuk keselamatan tambahan dan masa operasi yang dijamin sekiranya masalah perkakasan berkembang di salah satu peranti. Terdapat tiga rancangan untuk anda pilih di bawah cloud hosting.

 • Permulaan – Adakah anda perniagaan kecil yang tidak mempunyai sumber untuk perkakasan di lokasi? atau adakah anda merasa anda akan menghabiskan penyimpanan anda terlalu cepat dan oleh itu memerlukan penyelesaian hosting yang berskala? Baiklah, rancangan ini sesuai untuk anda. Ini adalah rancangan satu laman web tetapi memberi anda simpanan SSD sehingga 100GB yang cukup banyak untuk perniagaan satu laman web. Bahagian yang terhad adalah penyimpanan e-mel yang hanya 500MB. Ini tidak sebati dengan 100 akaun e-mel yang mereka tawarkan melainkan anda meneruskan semua e-mel kepada pelanggan e-mel anda dan menghapusnya dari pelayan untuk membuat lebih banyak ruang. Walau bagaimanapun, jika sebahagian besar e-mel anda berbentuk teks tanpa lampiran fail berat, 500 MB dapat melayani anda selama beberapa tahun. Sekiranya anda membayar 36 bulan lebih awal, anda akan menikmati harga bulanan efektif $ 6.95.
 • Prestasi –Jika anda menjalankan laman web dinamik dengan bahasa skrip seperti pangkalan data SQL dan PHP, anda pasti memerlukan lebih banyak RAM. Pelan ini memberi anda RAM 4GB yang dapat menampung sistem pengurusan kandungan intensif ruang seperti WordPress, Drupal, dan Joomla. Walaupun trafik laman web anda setiap bulan melebihi 10, 000 pelawat unik, rancangan ini dapat mengekalkannya dengan cukup baik. Anda boleh mengehos seberapa banyak laman web yang anda mahukan dan ini sesuai untuk perniagaan pelbagai wilayah dengan lebih daripada satu perniagaan atau barisan produk. Membayar selama 36 bulan lebih awal akan membuka tawaran promosi sebanyak $ 8,95 sebulan.
 • Business Pro –Perancangan ini adalah untuk perniagaan yang berintensifkan sumber daya. Sekiranya anda menjalankan kedai e-dagang dengan trafik bulanan beratus-ratus ribu atau anda adalah pembangun aplikasi yang mencari rancangan yang membolehkan anda menguji dan menggunakan aplikasi dalam masa yang singkat, Business Pro patut disemak. Dengan 6 teras CPU, RAM 6GB dan CodeGuard asas untuk sandaran dan pemulihan tapak, anda boleh menjalankan pelbagai laman dengan selesa tanpa membebani sumber pelayan anda. Semua ini boleh didapati sekarang dengan tawaran promosi pengenalan $ 15.95 sebulan jika anda membayar 36 bulan lebih awal.

Hosting VPS

Pelayan peribadi maya Bluehost menggunakan teknologi sumber terbuka seperti KVM dan OpenStack untuk prestasi yang melampau. Dengan penyediaan segera, anda boleh menghidupkan dan menjalankan laman web anda dalam masa beberapa saat. Di bawah rancangan ini, terdapat tiga sub-rancangan seperti berikut:

 • Standard – Pakej ini tersedia bermula dari $ 19.99 untuk bulan pertama dan $ 29.99 untuk pembaharuan seterusnya.
 • Enhanced – Ini adalah rancangan yang cukup berpatutan untuk VPS dengan harga bermula $ 29.99 sebulan dan selepas itu $ 59.99 sebulan.
 • Ultimate – Pakej ini memberi anda RAM 8 GB dan penyimpanan SSD 120 pada harga pengenalan $ 59,99 untuk bulan pertama dan $ 119,99 untuk bulan-bulan berikutnya.

Hosting Khusus

Dapatkan sehingga 15 TB dengan penyelesaian hosting khusus Bluehost yang selamat dan dibina khas. Pelayan menggunakan storan RAID untuk melindungi sumber web anda. Terdapat tiga rancangan di bawah hosting khusus.

 • Standard – Dengan hanya $ 79.99 anda boleh memulakan rancangan ini. Untuk pembaharuan bulanan berikutnya, anda akan membayar $ 119,99.
 • Enhanced – Ini adalah pakej yang disyorkan dengan harga perkenalan khas $ 99.99 untuk bulan pertama dan selepas itu $ 159.99 sebulan.
 • Premium – Ini adalah hosting khas Bluehost yang terbaik. Ia berharga $ 119,99 untuk bulan pertama yang boleh diperbaharui pada $ 209,99.

Hosting WordPress

Ini adalah seni bina reka bentuk khas yang dibina khas untuk menempatkan laman web WordPress. Ini menjamin anda persekitaran yang selamat, sangat cepat, dan mudah digunakan untuk mengurus laman web anda. Di bawah hosting WordPress, terdapat empat rancangan.

 • WP Standard – Ini bermula pada $ 19.99 sebulan dan selepas itu boleh diperbaharui pada $ 39.99.
 • WP Enhanced – Ini dapat menampung sehingga 300 juta kunjungan setiap bulan dengan harga pengenalan $ 29,99 untuk bulan pertama dan selepas itu $ 59,99.
 • WP Premium – Turun dari harga biasa $ 89.99, Bluehost memberikan harga istimewa $ 39.99 untuk bulan pertama untuk rancangan ini.
 • WP Ultimate – Pelan ini memberi anda 8 GB RAM dan 240 GB sandaran pada harga perkenalan khas $ 49,99 yang boleh diperbaharui pada $ 129,99 untuk bulan-bulan berikutnya.

Kesimpulannya

Dengan platform mudah digunakan yang kuat, Bluehost menonjol sebagai salah satu penyedia penyelesaian hosting terkemuka. Tidak kira jenis atau skala perniagaan anda, anda mungkin akan menemui rancangan yang sesuai dengan keperluan anda.

Pengagihan ciri mereka yang meluas di rancangan mereka memberi nilai yang besar, walaupun untuk jenis hosting yang lebih asas seperti dikongsi. Kepantasan, keselamatan, harga, dan sokongan menjamin ketenangan semasa anda menumpukan perhatian pada perniagaan teras anda.

Pada masa penulisan, mereka menawarkan harga perkenalan khas $ 3.95 / bulan (dari harga biasa $ 5.99 / bulan). Ini termasuk yang berikut:

 • Domain PERCUMA
 • Pembina laman web PERCUMA
 • Lebar jalur tidak terhad
 • Sokongan pelanggan 24/7
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Ingin memulakan laman blog / WordPress?

Inilah yang perlu dilakukan seterusnya: Jalankan laman web anda dan jalankan dengan Pelan Permulaan Bluehost yang hanya tersedia dengan harga $ 3,95 / bulan. Sekiranya anda ingin menjadi tuan rumah lebih daripada satu laman web atau anda ingin memanfaatkan ciri tambahan seperti Rangkaian Penyampaian Kandungan global (CDN) super cepat mereka, maka anda boleh menaik taraf akaun anda dengan mudah ke rancangan Plus atau Business Pro.

Sekiranya anda sudah mempunyai laman web WordPress yang ada dengan muatan lalu lintas yang tinggi, anda mungkin juga ingin melihat hosting yang dioptimumkan untuk WordPress mereka (lihat tab WordPress di bahagian atas halaman ini), atau melihat beberapa pilihan hosting WordPress yang dikendalikan seperti HostGator WP Cloud , WPEngine, Kinsta, dan LiquidWeb.

Untuk pengguna maju yang menuntut prestasi tertinggi untuk laman web mereka (dan mereka yang mempunyai anggaran lebih besar), Bluehost juga menawarkan hosting VPS dan hosting khusus.