10+ najboljših A / B split orodij za testiranje za WordPress za izboljšanje konverzijskih stopenj

Najboljša orodja A / B Split za testiranje za WordPress

Če uporabljate svoje spletno mesto WordPress za prodajo izdelkov, promocijo storitev ali pridobivanje kakršnih koli odzivov ali dejanj s strani vaših bralcev, potem lahko orodja in vtičniki za razdeljevanje A / B za testiranje in vtičnike, ki jih gledamo danes, potencialno izboljšajo vaše spletno mesto učinkovitejše orodje za pretvorbo ciljev.

Če ustvarite različice svoje vsebine in jih razdelite ali A / B preizkusite med seboj, lahko povečate odstotek obiskovalcev, ki opravijo želeno dejanje. Te različice vsebine bi lahko bile tako majhne kot spreminjanje besedila povezave na koncu objave, takoj do primerjave dveh različnih dizajnov ciljne strani drug proti drugemu.

Ne glede na to, ali želite na svojem spletnem mestu zaslužiti več ali samo ustvariti več razprav in interakcij okoli vsebine, je ključnega pomena, da porabite nekaj časa za testiranje in optimizacijo vsebine, da ugotovite, kaj deluje in kaj ne.

Na srečo obstaja več vtičnikov, ki vam nudijo orodja za to, vse iz vašega skrbniškega vmesnika WordPress. Ali iščete pravo orodje za svojo spletno stran? No, imaš srečo. Tukaj so najboljša orodja za testiranje in vtičniki za WordPress (ali vsaj mislimo, da so super).

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Split testiranje Nelio A / B

Nelio AB Split orodje za testiranje za WordPress

Nelio AB Testing je vtičnik, ki vam omogoča, da na svojem spletnem mestu WordPress izvajate A / B teste za izboljšanje stopnje konverzije in optimizacijo vsebine in oblikovanja.

Vrsta testov ali eksperimentov, ki jih lahko zaženete, vključuje primerjavo dveh različic objave – od majhnih nastavitev besedila do celotnega oblikovanja in postavitve, testiranja naslovov, primerjave tem, preizkušanja pripomočkov in primerjave postavitev menijev. Precej je mogoče preizkusiti kateri koli vidik spletnega mesta. Od poziva k dejanju v objavi do celotne postavitve z uporabo novega A / B CSS testa. Dobite tudi zmogljivo orodje za načrtovanje toplote, da natančno vidite, kje obiskovalci kliknejo vaše objave in strani.

Nelio A / B testiranje za WordPress

Kontrole za nastavitev in upravljanje preizkusov so brezhibno integrirane v vašo WordPress skrbniško območje. To pomeni, da vam ni treba učiti novega sistema ali upravljati drugega računa, da začnete izvajati A / B teste na svojem spletnem mestu WordPress. Ker pa storitev temelji na oblaku, se računalništvo odvija na strežnikih Nelio. S tem preprečite, da bi se pri izvajanju testov in krčenju številk upočasnilo vaše spletno mesto.

Čeprav je vtičnik za vključitev storitve na vaše spletno mesto brezplačen, poleg tega pa vam omogoča dostop do brezplačnega 14-dnevnega preskusnega obdobja, se boste morali za uporabo storitve podaljšati za enega od njihovih plačljivih naročniških načrtov.

S 14-dnevnim brezplačnim preskusom, ki ga boste lahko izkoristili, bi morali imeti dober občutek, kaj lahko ponudi Nelio A / B Testing. Če vaše spletno mesto dobi dovolj prometa, bi lahko celo izboljšali svoje stopnje konverzije in začeli ustvarjati več prodaje, preden se preizkusno obdobje izteče.

2. Naslovni poskusi

Naslov Eksperimenti A / B Split Tool za testiranje WordPressa

Title Experitions je vtičnik A / B za testiranje WordPress. Po namestitvi naslovov Poskusi na svojem spletnem mestu lahko začnete preizkušati naslove objav v svojem spletnem dnevniku in si ogledate, kateri od bralcev dobijo največ pozornosti..

Na zaslonu za ustvarjanje objav lahko vnesete različice naslova. Nato se vsakič, ko bodo vaše objave navedene na vašem spletnem mestu, na primer v pripomočku za nedavne objave ali na arhivskih straneh, te različice naslovov preizkusijo med seboj.

Ta vtičnik naj vam ne bo le pomagal povečati števila objav, ki jih je vsak obiskovalec ogledal na vašem spletnem dnevniku, ampak vam bo tudi pomagal, da boste bolje napisali naslove objav na splošno – veščino, ki jo je vsekakor vredno gojiti.

3. Preprost preizkuševalec strani

Preprost strani Tester WordPress Vtičnik

Preprost preskus strani vam omogoča, da izberete objavo ali stran na svojem spletnem mestu, ki jo želite optimizirati. Stran je mogoče preskusiti s spremenjeno kopijo, drugo izstopajočo stranjo na vašem spletnem mestu ali pa se odločite, da ustvarite novo stran in jo primerjate z.

Preprost preizkuševalec strani

Potem ko ste svojim testnim poskusom razdelili ime, se lahko usedete in počakate, da se pojavijo rezultati. Čeprav je na voljo brezplačna različica tega vtičnika, vam omogoča le, da vidite, koliko obiskov je prejela vsaka različica. Če želite vedeti o ciljnih stopnjah konverzije in drugih bolj uporabnih podatkov, boste morali nadgraditi na premijsko različico.

Kljub brezplačni različici programa Simple Page Tester, ki nima dovolj uporabnih funkcij, je premium različica na voljo za relativno dostopno enkratno ceno.

4. WordPress poziva k dejanjem

WordPress poziva k akciji Split Plugin za testiranje

Brezplačni vtičnik WordPress poziva k akciji omogoča ustvarjanje pozivov k dejanjem za vaše spletno mesto. Ti CTA-ji so testirani proti drugemu, da bi našli tisto, s katero obiskovalci najbolj ugodno sodelujejo .

Ti pozivi k dejanjem lahko segajo od preprostih povezav, vse do gumbov v socialnih medijih, prenosov datotek in še veliko več. Vtičnik vključuje izbor predlog, s katerimi lahko ustvarite svoje pozive k dejanjem, čeprav imate možnost začeti s praznim platnom. Prilagoditve predloge so enostavne z uporabo nastavitev videza in s pomočjo urejevalnika WordPress dodate sporočilo po meri.

Pozive k dejanju lahko nato vstavite v svoje WordPress objave, strani in druga področja, kjer želite, da se prikažejo. Ko ustvarite poziv k dejanju, lahko ustvarite različico in pustite, da se testiranje začne.

WordPress poziva k dejanjem

Če želite uporabiti orodje za izdelavo lastnih gumbov za klic na dejanje, ki jih je mogoče večkrat uporabiti, z možnostjo, da jih nato razdelite in preizkusite drug na drugega, potem je ta brezplačni vtičnik dobra možnost.

5. Ciljne strani WordPress

WordPress ciljne strani Split Vtičnik za testiranje

Povečajte pretvorbo s pluginom WordPress Landing Pages. Ta brezplačni vtičnik uporablja ogrodje ACF kot podlago za ustvarjanje predlog ciljne strani. Preprosto ustvarite različice in začnite s preskušanjem, da vidite, na kaj se odzivajo vaši bralci ali stranke.

Vtičnik WordPress Landing Pages vključuje vgrajene zmogljivosti za spremljanje konverzij in ustvarjanje A / B ali večvarstvenih testov. S temi podatki lahko naredite učinkovite in namenske nastavitve zasnove vaše ciljne strani, da optimizirate stopnjo konverzije. Druge funkcije vključujejo možnosti za kloniranje obstoječih strani, prednastavitev obrazcev, sledenje strankam in še več.

6. Pretvori

ConverThis A / B split orodje za testiranje za WordPress

Vtičnik ConverThis vam pomaga pri izvajanju neomejenih oglaševalskih akcij in obsežnega sledenja konverzijam, da boste natančno videli, katere komponente se morate znebiti in obdržati na svojih spletnih mestih. Avtomatizirana platforma za razdelitev testiranja se neposredno integrira z vašo nadzorno ploščo WordPress, tako da vam pri preverjanju poročil ni več treba skočiti na povsem novo programsko opremo..

Glavni razlog, ki ga ConverThis izstopa od preostale množice ljudi, je, ker spremlja tudi klike, medtem ko se zdi, da se druga orodja bolj osredotočajo na pretvorbo in ločeno testiranje.

7. Marketing Optimizer

Marketing Optimizer Split preizkušanje vtičnika WordPress

Vtičnik za orodje Marketing Optimizer za WordPress vam ponuja vse, kar potrebujete za orodje za testiranje, saj boste samodejno sledili vsaki posamezni strani na svojem spletnem mestu.

Vtičnik vsebuje seznam strani, skozi katerega lahko nato filtrirate in preizkusite strani, ki jih izberete. S pomočjo vmesnika s podrobnostmi o strani lahko ustvarite tudi različice za obstoječe strani. Vse je enostavno upravljati na enem mestu in vam ni treba vedeti veliko o tehnologiji za izvajanje tega sistema. Pred kratkim je bil vtičnik posodobljen tako, da vključuje brezplačne predloge za poziv k dejanju (CTA), pojavne predloge in orodja za testiranje za vsakega.

8. Optimizirajte

Optimizirajte X Split Testing WordPress Vtičnik

Vtičnik Optimizely X je ena od možnosti split testiranja, ki omogoča enostavnejši način za preizkušanje naslovov za vaše strani in objave. Vtičnik je na vašem spletnem mestu precej enostaven za namestitev in ima vizualni urejevalnik brez kode, tako da ga lahko kdorkoli uporablja za ustvarjanje testov. Optimizirano X ustvari rezultate ROI v realnem času, tako da veste, kaj deluje in kaj ne.

Večkanalna optimizacija je koristna tudi za doseganje ljudi, ne glede na to, kje so in ne glede na njihovo napravo. Kar pomeni, da uporabljajo računalnike ali mobilne naprave, bi morali imeti možnost prikazati razdeljeno preizkušeno vsebino.

Za aktiviranje vtičnika se boste morali prijaviti za račun Optimizely (čeprav se vsi testi in rezultati upravljajo na nadzorni plošči WordPress).

9. Split test za Elementor

Razdeljeni test za vtičnik Elementor WordPress

Ali s priljubljenim ustvarjalcem strani Elementor ustvarjate spletno mesto po meri ali ciljne strani? Morda želite preizkusiti Split Test za Elementor. S tem vtičnikom lahko preizkusite različne zasnove, ki temeljijo na elementu Elementor, in si oglejte, katere pretvorbe so boljše. Preizkusite naslove, preizkusite različne zasnove oblačkov in ugotovite, na katere gumbe je mogoče klikniti in še več.

Če želite uporabiti funkcijo deljenega preizkusa, pri ustvarjanju ali urejanju modula preprosto nastavite nastavitve različice preizkusa razdeljenega testa v razdelku »Napredno«. Nato spremljajte uspešnost svojih različic s poročili, ustvarjenimi na zavihku Splittest na nadzorni plošči WordPress.

Split Test for Elementor uporablja podatke na vašem strežniku – s tem je varna izbira za tiste, ki se ukvarjajo s skladnostjo z GDPR, saj ne zbirate dodatnih informacij o obiskovalcih in jih ne delite s tretjo osebo.

10. V / C Splitter Pro (Premium)

V / C Spitter Pro WordPress Split vtičnik za testiranje

Info & DownloadView Demo

Ali uporabljate originalni vtičnik Visual Composer WPBakery namesto Elementorja? Brez problema. Vtičnik V / C Splitter Pro doda možnosti A / B split testiranja, ki so koristne vsem, ki uporabljajo močan ustvarjalec strani.

Modul za testiranje VC Splitter je na voljo pri izdelavi postavitev Visual Composer. Preprosto ustvarite svoje različice v modulu in poimenujte svoj split split test. Če želite preveriti uspešnost, morate samo poiskati urejevalnik strani in klikniti modul VC Splitter – posodobil se bo z novimi statistikami vsakič, ko ga odprete / pogledate.

Ne glede na to, ali želite preizkusiti oblačke, ciljne strani, obrazce za prijavo, naslove ali postavitve, je VC Splitter vtičnik zanesljiv način za izboljšanje prodajnega toka in konverzij, če že uporabljate originalni WPBakery Page Builder .

11. WooCommerce AB Split testiranje (Premium)

WooCommerce AB Split preskusni vtičnik WordPress

Info & DownloadView Demo

Pokrili smo veliko orodij za razdelitev A / B razdeljevanja različnih elementov WordPress vsebine, vendar smo pogrešali e-trgovino, ki je lahko nekoliko zapletena. Tako pride vtičnik WooCommerce Simple Split Testing.

Ta specializirani vtičnik je bil ustvarjen za testiranje različic izdelkov. Namesto, da isti izdelek večkrat dodate na svoje spletno mesto in zmedete stranke, preprosto izvedite split test. Spremljajte poglede na različice izdelkov, naročila in stopnjo prodaje. Poleg tega si lahko ogledate poročilo, v katerem so navedena vsa naročila za vsako različico izdelka. To je odličen način za preizkušanje opisov novih izdelkov, prikazov izdelkov in še več.

12. Google Optimize

Google Optimize Split Test Tool

Čeprav ni vtičnik, ga morate dati Googlu, če želite ustvariti eno od najboljših orodij za testiranje po delih, ki so na voljo za katero koli spletno mesto (WordPress ali ne). Google Optimizira povezave neposredno do vašega računa Google Analytics. To pomeni, da boste imeli dostop do zelo natančnih podatkov, ki temeljijo na dejanski uspešnosti vaših ločenih testov, takoj. Poleg tega je že nastavljena za testiranje različic namizja in mobilnih naprav.

Nastavitev na srečo je zelo enostavna, tudi za modele, ki niso razviti. Vse, kar morate storiti, je sinhronizirati račun Google Analytics in nato dodati delček za optimiziranje v kodo za sledenje Analytics, ki je že na vašem spletnem mestu (samo sledite Optimizirajte navodila za namestitev). Po tem ste pripravljeni za začetek testiranja! Optimizirajte nalepke s temi »Poskusi« in jih nastavljajo predvsem za preizkusne različice strani. Preprosto dodajte različne URL-je, ki jih želite prečkati / primerjati in prilagoditi nastavitve glede na uteži variant (kako pogosto je prikazan vsak), cilje in ciljanje. Prav tako boste imeli dostop do koristnih poročil v celotnem preizkusu v Optimiziranju in v storitvi Google Analytics.

Ker večina lastnikov spletnih mest že uporablja Google Analytics za sledenje prometa in konverzij, je Google Optimize odlična izbira za ločeno testiranje. To je cenovno ugodna (brezplačna), natančna in dokaj majhna možnost za izvajanje.

Končne misli o orodjih za testiranje WordPress A / B Split

Kot smo pravkar videli, so nekateri najboljši (po našem mnenju) dobro oblikovani in uporabni vtičniki za izvajanje A / B split testiranja na vašem mestu WordPress.

Ne glede na to, ali želite začeti počasi s vtičnikom, kot so Naslovni eksperimenti in primerjati naslove objav, ali pa se poglobiti v preizkušanje in optimizacijo vseh vidikov vašega spletnega mesta s storitvijo, kot je testiranje Nelio A / B ali Google Optimize, obstaja možnost vaše zahteve in proračun.

Če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje na temo orodij za razdelitev A / B deljenja in optimizacijo vašega spletnega mesta za višje stopnje konverzije, pustite spodaj sporočilo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me