10+ najboljših iger WordPress teme za leto 2020

Najboljše igralne teme WordPress za bloge in revije Gamer

Iščete dobro temo za WordPress za svoj novi igraški blog ali revijo? Ne iščite več, ker smo pripravili obsežen članek z izbiro najboljših razpoložljivih iger za WordPress, ki so na voljo po naročilu kakovosti in lastnosti, od dobrega do boljšega do najboljših.

Imeti dobro revijo o igrah ni lahka naloga, če želite napisati več člankov na dan, je nujno, da boste lahko pravilno razvrstili v Googlu in bili na tekočem z vsemi novicami, kaj pa, kdaj želite napisati svoje mnenje ali sestavljajo uvrstitve. V tem članku bomo preučili najboljše teme na trgu od lahko dostopnih z manj funkcijami do najboljših tem, polnih funkcij. Članek bo zajemal dobre, zelo dobre in najbolj najboljše igrače WordPress teme, ki so na voljo, naročnik po lastnostih in uvrstitvi.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Dobre teme za igranje WordPress

Teme WP so namenjene tistim, ki začenjajo svoje revije o igrah, imajo spodoben vir spletnega dnevnika in modno obliko. Te teme so priporočljive tistim, ki si želijo nekaj kot izhodišče in se nameravajo razširiti v bližnji prihodnosti.

1. Revija STK (brezplačno)

Revija SKT je odzivna brezplačna novica in tema časopisa WordPress, ki se lahko uporablja za časopise, založništvo, osebne in poslovne bloge ter spletna mesta v uredniškem slogu.

Način strukturiranja domače strani in blogov je lep, čist in lahko berljiv. Luč je na virih, večjezični združljivi in ​​prevod je pripravljen. Razvijalec navaja tudi, da sta združljivi Woocommerce in Nextgen Gallery, kar bi se lahko izkazalo za koristno, če naredite na tone pregledov, za katere so potrebne galerije.

Seveda je to osnovna tema, zato ne morete pričakovati modula za pregled / oceno ali uvrstitve, vse to boste morali narediti sami ali izbrati boljšo temo iz tega članka. To je lepo izhodišče, čeprav v bistvu brezplačne in najbolj brezplačne teme revij nimajo tovrstnih predstavitev in funkcij.

2. ELRT

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Gametime je dokaj dobra tema za spletno mesto za igre, ki vključuje ocene po meri, kar vam omogoča, da prikažete svoje nedavne ocene o igrah ali medijih v slogu, vključno z bonitetnim sistemom. Tema vključuje tudi najnovejše novice po meri kot pripomočke z izbiro kategorij in podpira tudi predstavljene slike.

Demonstracija je zelo impresivna in če ste dobri v oddelku za umetnike, bi lahko na podlagi te teme izdelali celotno spletno mesto za igre. Ocene ocen in uvrstitev na domači strani je eden najboljših, kar smo jih videli.

Gametime je vgrajen v skladu z razvijalcem v načinu za odpravljanje napak, zaradi česar je veljaven HTML5 veljaven, prav tako ima sedež v Bootstrapu, tako da lahko skoraj zagotovite, da bo videti dobro v kateri koli napravi. To je zelo dobra tema s posebnim poudarkom na barvah, ki lahko sproži ljubezen / sovraštvo, odvisno od vašega okusa.

Tema stane 45 dolarjev in jo je mogoče kupiti na CreativeMarketu.

3. Igralni portal

Game Portal je dobra tema za spletno mesto za igre, ima izjemno dobro predstavljeno objavo na domači strani, zelo dobro strukturirane bloke za blogovske objave, odlično izbiro barv, lepo pisavo, zelo čist dizajn in ajax nalaganje. Na slabi strani je tema zelo draga, saj znaša 75 dolarjev in ne vključuje sistema ocenjevanja / ocenjevanja.

Zelo močne točke so neverjetno dobro objavljena objava, čist dizajn in več blokov za objave na spletnem dnevniku, čeprav je cene in pomanjkanja sistema pregledovanja / ocenjevanja težko prezreti. Če nameravate ustvariti poenostavljeno spletno mesto za igre brez preveč osredotočanja na različne odseke in ocene / ocene, je to morda zelo dobra alternativa. Če iščete večstransko rešitev za več kategorij in sistem ocen, ga boste morda želeli preskočiti.

4. Gamezone

Info & DownloadView Demo

GameZone je izjemno spretna tema in ena najboljših tem za igranje WordPress-a za ustvarjanje vašega spletnega mesta, če ste vključeni v klan / ekipo. Tema je primerna tudi za twitter tokove, statistiko igralcev, kritike, skupnost, igranje in blogovske objave na splošno.

Tema je zasnovana na strani WP Bakery Page Builder in, če sem povsem iskren, je na virih nekoliko težka, poleg tega ima na tone barv za slike in slike, tako da se na večini brskalnikov počasi upodablja, tematika ima tudi združljivost s tonami vtičnikov, kot so:

 • Drsnik revolucije
 • Kontaktni obrazec 7
 • Osnovna mreža
 • MailChimp za WP
 • WooCommerce
 • Seznam želja WooCommerce
 • WooCommerce Social Media Gumbi za skupno rabo
 • YITH WooCommerce Primerjaj
 • ThemeREX Addons

Z neverjetno dobro objavo funkcij in predstavljenimi članki, dovolj bloki za objave na spletnem dnevniku, različnimi razdelki in celo podporo za digitalno trgovino je ta tema zelo primerna za večino spletnih strani za igre, če lahko pretečete nekoliko počasno prikazovanje, pomanjkanje sistem pregledovanja / ocenjevanja in cena 56 USD. Trenutno je na ThemeForestu trenutno na 23. mestu.

5. Avantura

Info & DownloadView Demo

Avantura ni specifična igra na srečo, temveč bolj splošna tema revij, vendar se ne bojite, ker bolj ko smo na lestvici višji, bolj »na splošno usmerjeni« postajajo. V nasprotju s tem, kar mislite, so splošne teme revije, ki so na vrhu, najbolj primerne za revijo o igrah, in sicer iz več razlogov..

Avantura je ena prvih, ki je tržila kot splošno temo z več predstavitvami, primernimi za različne namene. Zakaj je to tako velika tema za igralno revijo, ki jo boste morda vprašali? Veseli me, da ste vprašali.

Avantura ima enega najboljših gradnikov, ki smo jih videli pri izdelavi spletnega mesta za igre, podpira edinstvene barvne kategorije (obvezno za vsako resno igralno revijo), kombinira se lahko s priljubljenimi pripomočki, lahko je barvno prilagojen na stran, ima več možnosti za glavo in nogo in ima neverjetno dobro oblikovano blog objavo. Prav tako ima zelo dobro o avtorjevem modulu in nekaj lepih kljuk za naslednji in prejšnji članek. Povrhu vsega pa podpira prijeten mega meni s slikami.

Na slabi strani tema nima vgrajenega sistema za pregled / ocenjevanje, sami ga boste morali izdelati s pomočjo vtičnikov. Avantura stane 49 dolarjev in trenutno je na ThemeForestu na 18. mestu.

6. GeekMag

Info & DownloadView Demo

Geekmag je splošna tema revij, novic in blogov, zelo primeren je za revijo o tehnologiji, televiziji, kulturi, filmu in igrah. V našem primeru ima GeekMag en pekel dobrega oblikovanja, obsežen niz funkcij, podporo za bbPress, ki vam bo omogočil, da sestavite skupnost znotraj svoje revije za igre na srečo WordPress in BuddyPress. Podpira tudi Ajax Loading spletnega mesta za precej lepšo predstavitev.

GeekMag je tema Builder strani, izdelana na strani Builder strani SiteOrigin, kar pomeni, da boste imeli veliko boljšo paleto možnosti za gradnjo blokov spletnega mesta. Tema ima enega najboljših sistemov pregledov / ocen, ki smo jih videli, kar je res dobro za spletna mesta z mnenji. Na slabi strani ima tema nekaj slabih barvnih možnosti za revijo o igrah, zato bi jo morali malo prilagoditi in nima barvnih kod za odseke.

GeekMag stane 49 dolarjev in trenutno je na ThemeForestu na 19. mestu.

Boljše igre WordPress teme

Te teme so priporočljive za tiste, ki že uporabljajo spletno mesto za igre in ga želijo še izboljšati ali resno razmišljajo o ustvarjanju zelo dobrega spletnega mesta za igre, ki ga je mogoče sčasoma razširiti. Te teme morajo vsebovati sistem ocenjevanja / pregledovanja, nalagati se morajo tudi zelo hitro.

7. Kappa

Info & DownloadView Demo

Kappa je zelo strogo usmerjena igralska tema WordPress s poudarkom na predstavitvi in ​​dobrim sistemom pregledovanja / ocenjevanja. Tema ima najboljši drsnik, ki smo ga do zdaj videli na domači strani. Zelo dobra objava na blogu, vendar nekoliko omejena in predstavitev najboljših 3 najboljših točkovalnih sistemov.

Dobra stvar te teme je, da je v njej vgrajen zelo igralni občutek, s čisto in sistemsko zasnovo, ki trguje s kompleksnostjo in več funkcijami za bolj igro, usmerjeno na spletno stran, s poudarkom na boljši podobi. Slaba stvar je, da nima barvno označenega sistema in nima večjega števila gradnikov, s katerimi bi lahko sestavil svojo domačo stran. Če nameravate graditi lepo spletno mesto za igre brez preveč stvari, je to samo popolna tema. Ta cena ni najboljša, v primerjavi s funkcijami, ki jih ima, in sicer znaša 49 dolarjev, trenutno pa se uvršča na 10. mesto na ThemeForest.

8. Kolyoum! Tema časopisa WordPress

Info & DownloadView Demo

Kolyoum! je elegantna večnamenska tema revije, ki vsebuje številne dodatne funkcije. Ima postavitve domačih strani, več kot 10 vnaprej določenih predstavitev, je zelo optimiziran za hitrost in zmogljivost, temelji pa na WP Bakery Builder, tako da boste imeli veliko modulov po meri, pripravljenih za igranje.

Funkcije teme se ne končajo, prihaja z več kot 10 vnaprej določenimi glavami, 60 blokovnimi vsebinami, 20 drsniki in mrežnimi mrežami, integriranimi v Visual Composer, in celo združljiv z AMP. Mislite, da je to dovolj? Obstaja razlog, da je ta tema na našem zelo dobrem seznamu tem. Vključuje vtičnik za sloj plasti, pripravljen je za WooCommerce, tako da lahko vanj celo vgradite trgovino, ima lepljivo stransko vrstico in celo temno kožo. Toda ta tema ne bo popolna brez sistema za oceno / pregledovanje, ki ga ima tudi.

Na slabi strani je, da tema ne vsebuje vnaprej določenega predstavitvenega mesta za spletno mesto za igre, morali ga boste narediti s tistim, kar imate, toda s to temo bi lahko naredili ravno toliko, da ga ne morete kar tako zavreči zaradi tega. Tudi tema je zelo poceni, stane le 29 dolarjev, cenejša je od vseh drugih objavljenih tem, ki imajo veliko več funkcij. Če resno razmišljate o tem, da bi zgradili zelo dobro spletno mesto za igre, s tem preprosto ne morete iti narobe. Trenutno uvršča 8 na ThemeForest.

Najboljše teme WordPress za igre na srečo

Te teme so namenjene tistim, ki želijo absolutno najboljše. Profesionalni igralci iger na srečo, blogerji in ljubitelji iger na srečo, ki že imajo spletno mesto za igre, vedo nekaj ali dve o oblikovanju in ga želijo še izboljšati. Te teme imajo vgrajene obsežne možnosti in zahteva več znanja tistih, ki jih želijo uporabiti, če želijo iz njih iztržiti najboljše. Te teme so absolutno najboljše, kar jih je, in jih je treba uporabljati na velikih spletnih straneh za igre. Zadnji trije so najbolj ocenjeni in najbolj priljubljeni.

9. Newsmag Mews

Info & DownloadView Demo

Tema Newsmag gradi TagDIV, eden od najelitnejših razvijalcev na ThemeForestu. Tema odlikuje popolno zgradbo zgradbe za igralno revijo, podpira Youtube in sistem za pregled / oceno. Uporablja najboljše prakse za SEO in je izjemno hiter. TagDIV je bil vedno znova prepoznan kot eden najboljših razvijalcev tem. Imajo trden ugled in še naprej izboljšujejo svoje teme. Začeli so z uporabo Visual Composerja, kasneje pa so ga nadomestili z lastnim skladateljem TagDIV, ki je, iskreno rečeno, najboljši ustvarjalec blokov za revijo, ki smo jo kdaj videli.

Izdelati celovito igralno revijo s skladateljem TagDIV je nekaj neverjetno enostavno doseči in eden od razlogov, zakaj bi morali dobiti to temo. Newsmag podpira manj modulov kot tema št. 1, Časopis, vendar je kljub temu neverjetno močan in si zasluži mesto med najboljšimi temami za revijo o igrah. Ima tudi pripomočke za Instagram, vreme, socialni števec, priljubljeno kategorijo, avtorsko polje, okence za oglas, poimenujete ga.

Nisi prepričan ?, obstaja še več. Ima prilagojeno svetlobno polje za slike, pametno stransko vrstico, galerije po meri za vgradnjo in vstavljanje, pametne sezname, bloke youtube / vimeo, lepljivi meniji in podpira Google Fonts, TypeKits iz Adobe in Font Stacks. Nenazadnje ima tudi modul za prijavo / registracijo Ajax in optimizacije Speed ​​Booster.

Kaj bi še lahko želeli? Seveda je Newsmag ena izmed najboljših tem za vse čase za revijo o igrah, s ceno 49 dolarjev pa res ne morete iti narobe, če jo dobite. Le slabi strani sta pomanjkanje prednastavljene predloge za igre in nekoliko še vedno ozka pogled na vsebino, poleg tega pa je eden najboljših. Obstaja razlog, da je trenutno uvrščen na 1. mesto na spletni strani ThemeForest.

10. News Gamer

Info & DownloadView Demo

Verjetno najboljša tema, ki obstaja z vnaprej določeno predlogo za igre, News Gamer je z razlogom na top 3. NewsGamer je profesionalna odzivna predloga za WordPress, primerna za igralne revije, založnike časopisov, revije ali napredne bloge. Zakaj mislimo, da je to morda najboljše za igralski časopis? Več razlogov.

News Gamer ima določeno predlogo za spletno mesto za igre, ki je najboljša predloga od vseh obravnavanih tem, če sem iskren. To ne bi bil dovolj razlog za priporočilo, če ne zaradi obsežnega nabora funkcij, ki vključujejo: bloke Visual Composer, zgornje postavitve omrežja, postavitve kategorij, postavitve objav, postavitve naslovov, ajax strani, neomejene stranske vrstice in seveda sistem ocen / pregledovanja.

Tema je zasnovana na boostrapu, kar zagotavlja dobro videti temo na vseh napravah. Gradbeni elementi se upravljajo prek Visual Composerja in med drugim:

 • Možnosti Napredne kategorije – nastavite splošne možnosti za kategorije ali za vsako kategorijo:
  • Postavitev kategorije (12 različnih postavitev)
  • Položaj stranske vrstice (3 različne postavitve)
  • Objave na stran
  • Predloga za predelavo strani (2 različni postavitvi)
  • Oglasni sistem (zgornji položaj pasice, pasi ozadja ali pasica v postavitvi)
 • Napredne možnosti objave / strani – nastavite splošne možnosti za kategorije ali za vsako kategorijo:
  • Postavitev posta (7 različnih postavitev)
  • Položaj stranske vrstice (3 različne postavitve)
  • Povezani predalčki (samo objave)
  • Pregled objave (samo objave)
  • Možnosti zvočnih objav
  • Možnosti videoposnetka
  • Razširjena družbena izmenjava
  • Oglasni sistem (zgornji položaj pasice, pasi ozadja ali pasica v postavitvi)

Povrhu vsega pa tema kot brez dvoma najboljša predloga za stran za pregled igralnih iger od vseh ostalih tem na tem seznamu.

In tudi najboljša predloga za pregled ocene!

News Gamer je trden zmagovalec, s tonami predloge strani, predlogi kategorij, sistemom ocen in stranmi po meri za ocene je ta tema ena najboljših. Če ne najboljše vseh časov.

11. Časopis

Info & DownloadView Demo

Časopis je ustvaril TagDIV, isti fantje za Newsmag. Časopis ima vse enake sestavine kot Newsmag (za več informacij preberite opis Newsmag-a), razen če ima časopis več modulov, več naslovov in več vsega. NewsPaper je brez dvoma najboljša tema TagDIV-a. Časopis je zasnovan okoli Visual Composerja, vendar je kasneje urejevalnik modulov nadomestil TagDIV skladatelj, jedro gradbene izkušnje, ki daje toliko dobrih ocen na ThemeForestu. Časopis je kot napolnjen Newsmag, vsebuje vse, kar obstaja v Newsmagu, z dodanimi moduli, več možnostmi konfiguracije in večjo prilagodljivostjo. Še vedno gre za splošno temo revije novic, ki se popolnoma prilega reviji o igrah. Časopis je trenutno uvrščen na 1 mesto v ThemeForest, lahko vidite, koliko ljubezni je do te teme. Razvijalci ga nenehno izboljšujejo in zdaj je dosegel raven zrelosti, kakršne koli druge teme za prodajo. Časopis je najbolj fleksibilna tema, ki bi si jo lahko omislili za revijo, in absolutno jo mora imeti.

Cena je višja od Newsmaga, seveda za 59 dolarjev, vendar je vsekakor priporočljiva. Nedavno je bil nadgrajen na različico 8.8 z dodatnim bonusom, da lahko sestavite popolne strani za shranjevanje po meri z dodanimi funkcijami v skladatelju TagDIV, kar vam omogoča, da ustvarite ciljne strani znotraj svojega spletnega mesta za igre, znatno povečate moč in prilagodljivost. Časopis govori o najboljšem, kar bi lahko dobili za revijo o igrah, v zadnjem času pa je celo dodal popolno črno prednastavitev. Količina možnosti, ki je vgrajena vanj, ni ničesar in je po našem najboljšem priporočilu za najboljše, ki obstajajo.

Nenazadnje je od vseh tukaj naštetih tematik Newspaper približno edini, ki ima več kot 55 vnaprej določenih predlog! Z enim klikom in izklopom greste z vnaprej določeno predlogo po vaši izbiri, ki je pripravljena za manjše nastavitve. Za vsakogar, ki ima dovolj izkušenj, Newspaper omogoča popolno izdelavo spletnega mesta z zelo malo dotikov gumba in na tone prihranjenega časa.

Odreži Chaseu …

Torej ste prebrali ves naš članek. Bi radi vedeli, kateri so pravi dragulji tega seznama? To povzamemo za vas. Če ste neizkušen bloger in želite zagnati svoje novo spletno mesto za igre, priporočamo Gametime. Če ste nekoliko izkušeni in želite kakšno fino temo za svoje novo igralno mesto, bi vam Kappa zagotovo priporočili. Če ste izkušen strokovnjak ali želite samo najboljšo temo, je najboljši spot rezerviran za dve temi: Časopis in News Gamer.

Če iščete naslednje korake, si oglejte naš vodnik o tem, kako začeti blog, če želite izvedeti o namestitvi teme in dodajanju vsebine, ali naš vodnik za trženje družbenih medijev, če želite izvedeti, kako lahko uporabite družabne medije za povečanje občinstva bralcev.

Upam, da je bil ta članek za vas koristen in informativen. Če imate kakršne koli pripombe glede tem, prosimo, ne oklevajte in jih delite v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me