10+ najboljših vtičnikov za organizacijo predstavnostne knjižnice WordPress

Najboljši vtičniki za organizacijo predstavnostne knjižnice WordPress

Današnja spletna mesta ponavadi zavzamejo prostor za prikaz več slik in manj besedila. Za krepitev besedilne vsebine je vključeno tudi veliko predstavnostnih datotek, kot so avdio, video in drugi večpredstavnostni predmeti. Toda tu je stvar Predstavljajte si, da boste dnevno naložili približno 10 ali 20 slik. Če to pomnožimo na deset ali sto objav, je količina datotek v vaši medijski knjižnici nepremostljiva!

Iskreno, WordPress ne ponuja dovolj orodij, s pomočjo katerih bi lahko organizirali svoje predstavnostne datoteke. Tukaj prihajajo vtičniki za upravljanje medijske knjižnice WordPress. Ti vtičniki vam olajšajo življenje pri ravnanju z datotekami v medijski knjižnici WordPress. V nekaj sekundah lahko dodate funkcije, izberete več datotek in ustvarite ali izbrišete mape.

V tej objavi smo zaokrožili 10 ali več priročnih vtičnikov, s katerimi boste lažje upravljali svojo medijsko knjižnico WordPress in jo vzdrževali lepo in organizirano.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. FileBird – Mape knjižnice WordPress Media Library

FileBird - Mape knjižnice WordPress

FileBird je tako odličen in zanesljiv reševalec, ki vam bo pomagal bolje organizirati predstavnostno knjižnico WordPress v samo nekaj klikih.

Ta vtičnik je zelo enostaven za uporabo in vključuje zmogljive funkcije. Najbolj opazna funkcija je pametni kontekstni meni, ki omogoča hiter desni klik, da ustvarite, uredite ali izbrišete mape, da organizirate svojo predstavnostno knjižnico. Prav tako je s pomočjo vmesnika povleci in spusti premikanje datotek ali nalaganje datotek neposredno z namizja tako enostavno kot točka in klik. Precej kul, kajne?

Nekatere glavne funkcije vključujejo:

 • Pameten kontekstni meni
 • Vmesnik povleci in spusti
 • Združljivost ustvarjalca strani
 • Podpora za več jezikov

2. Mape WP Media

WP Media Mape

Čas je, da zaustavite iskanje slike po tisočih predstavnostnih datotek, tako kot v brskalniku namiznih datotek. Z WP Media Folder boste lahko naložili in povlekli predstavne medije v mape in podmape.

WP Media Folder je tako enostaven za uporabo in vtičnik, ki prihrani čas, ki vam pomaga pri upravljanju in naročanju datotek in slik z nalaganjem posameznih ali več datotek neposredno v želeno mapo, ustvarjanje map, podmap itd. . Poleg tega ta vtičnik omogoča filtriranje predstavnosti glede na velikost ali vrsto datoteke ali naslov ter kaj drugega. Voila, zaslon vaše knjižnice bo čist in urejen, ko naslednjič odprete predstavnostno knjižnico WordPress.

Seznam funkcij je dobro preveriti:

 • Ustvari galerijo iz predstavnostne mape
 • Samodejno dodajte v galerijo nove mape iz mape
 • Določite velikost slike v galeriji
 • Izberite velikost slike
 • 4 teme: WordPress privzeto (izboljšano), zidanje, drsnik, portfelj

3. Pomočnik za medijsko knjižnico

Asistent za medijsko knjižnico

Pomočnik Media Library Assistant je še en odličen vtičnik za medijsko knjižnico, ki omogoča upravljanje vaših predstavnostnih datotek. Poleg tega lahko uporabnikom dodate ne samo slike, ampak tudi druge predstavnostne datoteke.

Vtičnik vam omogoča, da v nove galerije dodate diaprojekcije, trakove sličic in posebne učinke brez kakršnih koli težav. Prav tako je podobno, kot uporabljate privzeto predstavnostno knjižnico WordPress, zato se vam ni treba ukvarjati z učenjem novega postopka.

4. Organizator medijske knjižnice

Organizator medijske knjižnice

Ime pove vse. Media Library Organizator vas ne bo izneveril s svojim preprostim uporabniškim vmesnikom in zmogljivimi funkcijami. Pomaga pri razvrščanju in filtriranju fotografij, videoposnetkov in drugih vrst medijev v vaši medijski knjižnici WordPress.

Nekaj ​​drugih očarljivih in opaznih lastnosti tega vtičnika vključuje:

 • Razvrstite datoteke po datumu ali imenu
 • Sodelujte z vsemi pogledi medijske knjižnice
 • Uvoz in izvoz podatkov iz knjižnice ali WordPressa

5. Mape

Mape vtičnikov

Iščete vtičnik za upravljanje medijske knjižnice WordPress, ki bo čim bolj organiziran v medijih. Torej, dajmo naslednji vtičnik, ki se imenuje Mape. Vtičnik omogoča hitro organiziranje vseh vaših strani, objav in predstavnostnih datotek v mapah.

Mapa je preprosto orodje za uporabo, ki vam omogoča ustvarjanje podmap za različne vsebine in urejanje stvari. Glavna značilnost map je, da lahko datoteke preprosto povlečete in spustite kamor koli in spremenite pogled drevesa map, kot želite. Dodatne funkcije vključujejo:

 • Skupno izberite slike in predstavnostne datoteke in jih povlecite v katero koli mapo
 • Dodajte in odstranite meni map s strani, objav in medijev
 • Zmanjšajte območje map, če potrebujete dodaten prostor

6. Mapa knjižnice WordPress Media Library

Mapa knjižnice predstavnost WordPress

Ime v glavnem vse pojasnjuje, z mapami knjižnice WordPress Media Library lahko ustvarite mape v medijski knjižnici, da so vaše slike ali druge datoteke organizirane. Ta vtičnik je idealen, če želite v svoje predstavnostne datoteke dodati kategorije.

Funkcije na prvi pogled:

 • Dodajte in ustvarite nove mape knjižnice WordPress Media
 • Premikanje, kopiranje, preimenovanje in brisanje datotek in map z vmesnikom povleci in spusti
 • Obnovite sličice
 • SEO slike za določitev atributov ALT in TITLE pri nalaganju

7. Organizirajte predstavnostno knjižnico po mapah

Organizirajte predstavnostno knjižnico po map

Ime tega vtičnika je precej samoumevno. Organizacija Media Library by Folders je nekakšen dodatek vaši nadzorni plošči WordPress, ki omogoča ustvarjanje različnih map za vašo vsebino. Poleg tega je veliko lažje vedeti, kje natančno najti predmete, če izdelujete različne zemljevide.

Uporabite lahko tudi nove URL-je, ki jih ustvarite za svoje mape v vsebini, kar je zelo koristno za blogerje ali lastnike spletnih dnevnikov / revij. Dodatne funkcije vključujejo:

 • Organizirajte datoteke v določeno mapo
 • Ustvari mape
 • Iskanje lahko filtrirate po mapah

8. Kategorije medijskih knjižnic

Kategorije medijskih knjižnic

Ta močan vtičnik za medijsko knjižnico omogoča uporabo prožnejših kategorij v knjižnici WordPress Media Library. Skupino več predmetov lahko hkrati spremenite, dodate ali odstranite.

S tem vtičnikom lahko prek skrbnika organizirate kategorije predstavnosti na enak način kot nadzorujete kategorije objav. Omogoča tudi filtriranje predstavnostnih datotek v WordPress predstavnostni knjižnici z uporabo taksonomije po meri tako v seznamu kot v omrežju.

Funkcije na prvi pogled:

 • Z množičnimi dejanji spremenite kategorijo več elementov hkrati
 • Opredelite možnosti in upravljanje v Media Library
 • Filtrirajte kategorije v predstavnostni knjižnici

9. Upravljanje kategorij WP Media

Upravljanje kategorij WP Media

WP Media Category Management je brezplačen in enostaven vtičnik, ki vam bo olajšal tesnobo pri upravljanju z medijskimi kategorijami, vključno z množičnimi akcijami.

Medijske kategorije lahko organizirate prek administratorja tako kot vi nadzirate kategorije objav. Vtičnik omogoča tudi razvrščanje predstavnosti v knjižnici medijev WordPress z uporabo taksonomije v pogledih seznama in omrežja. Med nalaganjem predstavnostnih datotek lahko izberete privzeto kategorijo. Med dodatne življenjske lastnosti spadajo:

 • Preklapljanje med množicami preklopite kakršno koli dodelitev medijske taksonomije iz knjižnice Media prek admin
 • Za filtriranje medijev v galerijah v objavah uporabite novo ali obstoječo kratko kodo
 • Pri nalaganju uporabite privzeto kategorijo

10. Omogoči zamenjavo medijev

Omogoči zamenjavo medijev

Končni član na današnjem seznamu je iz podjetja ShortPixel z brezplačnim, lahkim in zelo enostavnim vtičnikom, omogoči medijsko zamenjavo. Ta vtičnik omogoča enostavno zamenjavo obstoječe slike ali datoteke v predstavnostni knjižnici z novo. Starih datotek vam ni treba izbrisati, jih preimenovati ali ponovno naložiti od danes! Dovolj enostavno, kajne?

Vtičnik deluje precej dobro, če želite zamenjati ali posodobiti več fotografij v svoji medijski knjižnici. Kadar koli izbrišete datoteko in ne naložite nove z natančno istim imenom, vsakič ne želite biti dolgočasni in razdraženi. Tako velik prihranek časa!

11. Resnična medijska knjižnica

WordPress Real Media Library

Info & DownloadView Demo

WP Real Media Library (RML) je zelo uporaben vtičnik WordPress za organiziranje tisočev vaših predstavnostnih datotek v medijski knjižnici. Omogoča vam ustvarjanje posamezne in neomejene strukture mape v pogledu knjižnice WordPress. Najboljše v tem vtičniku je, da se izvorni sistem upravljanja medijev WordPress uporablja za organiziranje vseh obstoječih predstavnostnih datotek, kot so slike, avdio in PDF.

Glavna težava pogleda predstavnostne knjižnice je, da morate dolgo iskati, če želite najti sliko. Ne z WP RML! Preprosto povlecite in spustite datoteke v ustvarjene mape in jih uporabite v vsakem pogovornem oknu za izbiro predstavnosti – na primer v dnevniku “Prikazana slika”. Z enim preprostim klikom v jasno zasnovani orodni vrstici lahko ustvarite, preimenujete, izbrišete in preuredite svoje mape.

Kaj RML prinese na sprednji del vašega spletnega mesta? RML omogoča ustvarjanje razmerja med albumi in galerijo poleg običajnih map. To pomeni, da lahko na svoji spletni strani prikažete galerije dinamičnih map. Če želite uporabiti ta naprednejšo uporabo tega koncepta galerije albumov, morate preveriti združljivost premijskega vtičnika “Justified Image Grid” (JIG). Igra se roko v roki z galerijami JIG.


Slike, videoposnetki in drugi mediji zasedejo veliko prostora na WordPress spletnem mestu. Zaradi urejanja predstavnostne knjižnice WordPress s mapami je upravljanje s slikami toliko lažje. Tako se lahko izognete nalaganju enakih slik dvakrat ali poiščite in zamenjate pasice za svojo stransko vrstico. Zgoraj navedeni vtičniki bodo zagotovo pomagali pri boljšem upravljanju WordPress predstavnostne knjižnice in jo vzdrževali čisto in urejeno. Pomagajo pri razvrščanju in dodajanju taksonomij, tako da lahko slike lažje iščete in razvrstite.

Ali za upravljanje svoje predstavnostne knjižnice uporabljate katerega koli od teh vtičnikov ali katerega koli drugega vtičnika? Delite svoje izkušnje v spodnjem razdelku za komentarje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me