10 svežih in koristnih WordPress socialnih vtičnikov

Kot vsi vemo, so družbeni mediji izjemnega pomena za vsakogar, ki vodi spletno mesto ali blog. Za trženjske namene so pomembne ne le družbene mreže in zaznamki, ampak tudi SEO. Na srečo obstaja veliko odličnih vtičnikov WordPress, ki vam lahko pomagajo do bolj socialne povezave.

Spodaj je seznam 10 različnih WordPress vtičniki za socialne medije ki sem jih uporabil ali trenutno uporabljam, kar se mi zdi super. Vključil sem 5 brezplačnih vtičnikov in 5 premijskih vtičnikov, tako da imate na voljo več možnosti. Če torej iščete več družabnosti na svojem blogu, si oglejte te vtičnike, preizkusite nekaj in uživajte!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

5 brezplačnih socialnih vtičnikov WordPress

Spodaj je 5 brezplačnih socialnih vtičnikov WordPress, s pomočjo katerih lahko vaš blog postane bolj družaben in spodbudi ljudi, da zaznamujejo vaše objave. Preizkusil sem veliko vtičnikov in to so nekateri, ki so mi res všeč in se mi zdijo koristni.

1. Wickett Twitter Widget

Težko je najti blogerja, ki na svojem blogu ne pokaže svojih najnovejših objav. Pokazal vam bom način, kako to storiti ročno, toda vmes je Wickett Twitter Widget odličen vtičnik za prikazovanje najnovejših tvitov iz vaših twitter računov na vaših widgetized območjih. Omogoča vam prilagoditev števila prikazanih tvitov, filtriranje @ odgovorov, vključitev retweetov in samodejno povezovanje uporabniških imen, seznamov in hashtagov, omenjenih v tvitih.

Videti je nekoliko hromo, vendar je z malo ljubezni do CSS ta vtičnik osupljiv!

2. Seksi zaznamki – Ikone socialnih zaznamkov

Seksi zaznamkov obstaja že kar nekaj časa in je blizu vrednosti 1 milijona prenosov. Lani sem uporabljal ta vtičnik za vsa svoja spletna mesta in ga imam zelo rad. Vidim, da so naredili nekaj izboljšav in dodali nova spletna mesta v družabnih zaznamkih, kar je super. V ozadju je zelo enostavno delati, sami lahko izberete, katere socialne zaznamke želite prikazati na svojem spletnem mestu in jih bodo samodejno dodali v vaše objave. Poleg tega je videti izvrstno in prihaja s kul animacijo nad kurjavo za ikone, kar omogoča zabavno uporabo.

3. Sharebar

WordPress vtičnik za skupno rabo je še en zelo priljubljen družabni vtičnik. Doda dinamično in popolnoma prilagodljivo polje, ki vsebuje povezave / gumbe do priljubljenih spletnih mest v družabnih omrežjih, kot so gumb retweet, facebook share, buzz in digg.

S pomočjo vtičnika za skupno rabo ga lahko nastavite na navpično vrstico na levi strani, ki uporablja velike gumbe ali pa izberete vodoravno možnost, ki se bo prikazala pod vašimi objavami z majhnimi gumbi. Prav tako lahko izklopite samodejni način in ročno vključite kodo v svojo temo, kamor koli želite.

Statični vertikalni videz socialnih zaznamkov je zelo priljubljen in veliko top blogi to počne. Če boste ves čas vidni v svojih družabnih gumbih, lahko resnično izboljšate verjetnost, da bodo ljudje delili vašo objavo. Ne delam tega … ampak moja vsebina je tako kul, da jo želite deliti ne glede na to

4. Tweet Stara objava

Tweet Old Post je najljubši vtičnik vseh neželene pošte, tržnikov niš in lahkih blogerjev. Ta vtičnik se poveže z vašim twitter računom in nastavite lahko interval, v katerem bo samodejno tvitnil naključno objavo na vašem spletnem mestu. Če imate mrežo nišnih spletnih mest, je to popoln način, da pošljete tvite vsako uro do druge objave na svojem spletnem mestu. Vsi vemo, koliko Google ljubi Twitter, tako da lahko pomaga, da se vaše spletno mesto pogosteje plazi.

Za blogerje je koristen način, kako vrniti stare objave na spletnem dnevniku. Vtičnik nastavite, če želite tvitovati na vsakih nekaj ur, da ne bi hitel svojih sledilcev. Prepričajte se le, da imate veliko objav, sicer boste vedno znova in znova pošiljali iste stvari, in to je hromi.

5. Facebook Like Thumbnail

Pred kratkim sem začel uporabljati ta vtičnik na WPExplorer.com. Doda metaoznako (meta lastnosti = “og: image”), ki določa sliko, ki naj se prikaže na Facebooku, ko nekomu “všeč” vaša objava. Seveda lahko to storite ročno, toda vtičnik olajša stvari in porabi malo virov.

Vsekakor ne želite, da se na vaših facebook facebookih namesto predstavljene slike slike prikažejo oglasi na stranski vrstici, zato nabavite ta vtičnik in ga uporabite!

5 Premium WordPress socialni vtičniki

Vsi veste, da imam rad premijske stvari, saj sem zelo verjeten v rek: “dobiš tisto, za kar si plačal”. Spodaj je 5 res odličnih WordPress socialnih vtičnikov na Codecayonu, za katere verjetno še niste slišali, zato jih morda manjkate!

6. WordPress Like Locker – pridobite več všečkov

Kot vtičnik Locker WordPressVtičnik WordPress Like Locker vam bo pomagal uporabiti Facebook 620 milijonov uporabnikov. WP Locker vam bo omogočil, da na svoje spletno mesto dodate več oboževalcev skoraj brez dela in vsi vemo, da je več všečkov = več prometa, kar na koncu pomeni več denarja!

Vtičnik vam omogoča, da vsebino objave ovijete v “kot omarico”, ki bo uporabniku zahtevala, da bo vaša objava všeč, preden bo lahko videl njeno vsebino. Če že dobivate spodoben promet, vendar ima malo všečkov, vam lahko ta vtičnik pomaga ustvariti super prisotnost v družabnih medijih čez noč, tako da zaklene vse ali dele vaših objav.

Razmišljal sem, da bi ta vtičnik dodal v razdelek za prenos mojega odseka o brezplačni temi … še vedno razmišljam. Bomo videli.

7. Enostavna skupna raba

Preprost vtičnik WordPressVtičnik Simple Share je ustvaril moj prijatelj in sodelavec na PippinsPages.com. Podoben je vtičniku Sharebar, vendar je samo približno milijon krat hladnejši. Preprosta skupna raba oglašuje statično polje v skupni rabi z vsako objavo, ki omogoča bralcem preprosto objavo objave v številnih najbolj priljubljenih družabnih omrežjih.

Vtičnik vsebuje 8 integriranih protokolov za skupno rabo, enostaven skrbniški vmesnik, popoln nadzor pozicioniranja, možnosti stylinga, možnost izbire protokolov, ki bodo prikazani, in seveda lepi nasveti za orodje. Za samo 18 dolarjev lahko dobite super sladek vtičnik za zaznamke in začnete povečevati svojo izpostavljenost socialnim medijem.

8. SocialPop

WordPress Social Pop Socialni pop je v bistvu Komentar Luv on crack. Ta vtičnik vam omogoča, da v svoje objave vključite odlične ikone / povezave v socialnih zaznamkih s kul “pop” js animacijo ob hoverju. Toda to, kar ta vtičnik naredi tako kul, je, da je na voljo z možnostmi. Nastavite lahko smer svojih ikon, izbirate med kvadratnimi in krožnimi ikonami, izberete enobarvni barvni učinek na levo, bit.ly integracijo, izberete držala za vaše ikone in sloge držala, določite barvo ozadja, izberete med tonami spletnih mest za zaznamek za uporabo in še veliko več!

Lani sem kupil ta vtičnik in se z njim zelo zabaval. Všeč mi je bilo vse v zvezi z njim in njegovo zelo enostavno uporabo. Poleg tega sem se nekaj spopadel z jedrnimi datotekami vtičnikov in bilo je dokaj enostavno delati.

Spodaj je kratek predogled slike ene od številnih možnosti vtičnika SocialPop WordPress.

Socialno boomarking za WordPress

9. Sociologija za WordPress

WordPress vtičnik za sociologijoSociologija za WordPress je vrhunski vtičnik, ki bo objavljal vaše objave na Twitterju in Facebooku neposredno iz vašega urejevalnika objav, tako da bo vsakič, ko objavite novo objavo, samodejno objavljen na obeh družbenih omrežjih. Je precej osnovni vtičnik, vendar zelo uporaben za nekatere ljudi. Tega še nisem preizkusil, vendar je dobil 93 prodaj in oceno s 4 zvezdicami, kar je zelo dobro.

10. Twitter Widget Pro

Vtičnik za Twitter Widget Pro Nenazadnje je vtičnik Twitter Widget Pro, ki omogoča prikazovanje nedavnih objav na stranski vrstici prek zelo prilagodljivega in uporabniku prijaznega vtičnika. Če imate vtičnik za twitter, naj bo to. Vtičnik je pripravljen za uporabo izven škatle, vključuje twitter avatarje, imena, čase, samodejno povezuje hashtags, twitter uporabnike in povezave, na voljo je s podporo za predpomnjenje in še veliko več! Twitter widget pro je popoln najnovejši vtičnik za tvit in je “smešno enostaven za uporabo”.