10+ zabavnih WordPress vtičnikov za povezovanje vašega spletnega mesta

Zabavne WordPress vtičnike za povezovanje vašega spletnega mesta

Mislim, da se boste strinjali, ko bom rekel: kot začetnik je ustvarjanje privlačnega spletnega mesta ena sama naloga. Kje sploh začnete? In ker ne poznate nobenih zabavnih WordPress vtičnikov, katere izbrati? Vemo, da je lahko zmedeno, a sproščujoče.

Verjetno imate opravka z vprašanji, kot so:

 • Kako naredim svojo spletno stran bolj razburljivo ali interaktivno?
 • Ali lahko izboljšam svoje menjalne tečaje, ne da bi zlomil banko?
 • Zakaj imam na svojem mestu WordPress tako visoke stopnje obiskov ene strani? Mislim, zakaj veliko ljudi obišče vašo spletno stran in odide skoraj takoj?
 • Ali je vsebina mojega spletnega mesta kaj dobra ali kaj delam narobe?
 • Ali je potrebno veliko truda (in časa), da vključite več ljudi, ki pridejo na vašo spletno stran?

Skrčite vsa vprašanja. Izkazalo se je, da lahko hitro povečate interaktivnost na svojem spletnem mestu zahvaljujoč nekaj zabavnim WordPress vtičnikom! Kot rezultat, spletni obiskovalci porabijo več časa na vašem spletnem mestu, kar pomeni boljše stopnje konverzije in izboljšano WordPress SEO.

Danes imate zabavne WordPress vtičnike za povečanje angažmaja na svojem spletnem mestu. Preberite nadaljevanje, če želite odkriti 10+ vtičnikov, za katere menimo, da jih je vredno preizkusiti. Upoštevajte, da je trg zabavnih / čudnih / interaktivnih vtičnikov majhen. Zaradi tega v komentarjih delite svoje najljubše zabavne / čudne WordPress vtičnike. A ne da bi zapravili še sekundo, se zabavajmo!

Vsi vtičniki dodajo element zabave vašemu mestu WordPress. In čeprav je to neverjetno, so tudi pripomočki, ki služijo funkcionalnemu namenu. Poleg tega je večina brezplačnih, vendar obstaja nekaj premijskih možnosti za uporabnika energije. Ne glede na to, ali se odločite za brezplačno ali z denarjem vilice, so vsi zabavni WordPress vtičniki tukaj zanesljivi načini za večje sodelovanje na vašem mestu WordPress.

To nam ne bo uspelo, da vaše spletno mesto WordPress naredimo bolj privlačno.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Slider Hero

zabavni WordPress vtičniki drsnik junak

V svojem času z WordPressom sem naletel na več odličnih drsnih vtičnikov WordPress (Slider Revolution kdo?), Vendar je Slider Hero nekaj drugega. Med nama sem neomajno preživel več kot 45 minut, igrajoč se z demo. Zakaj? Super so navdušujoče! Dolga leta sem preizkusil veliko drsnikov, a še nikoli nisem naletel na eno.

S Slider Hero ste pripravljeni na veliko veselje in ne šalim se, fantje. Brez dvoma je zabaven WordPress vtičnik, vendar je tudi eden tistih vtičnikov, ki izpolnjujejo funkcionalno potrebo.

Slider Hero ni vaš običajen vtičnik za drsnike, ne. Zahvaljujoč novim inovativnim učinkom in funkcijam vam Slider Hero pomaga, da dvokratno povečate stopnjo konverzije. Vtičnik je fantastičen za privabljanje obiskovalcev na vašo stran WordPress, ne da bi se zelo trudili. Osredotoča se na vaše sporočilo in ne na predstavitev slik, kot mnogi drugi drsniki.

Tudi če obiskovalec vaše spletno mesto sprva sovraži, bo morda začel uživati ​​ali klikniti vaše drsnike. Kdo ve? Morda vaš obiskovalec vaš izdelek ljubi v manj kot 45 minutah. Poglejte, kaj sem tam storil?

Najboljše lastnosti drsnika Hero

 • 85+ impresivnih učinkov,
 • kinematografski graditelj intro,
 • 173+ gradientov ozadja,
 • video podpora,
 • edinstvene animacije besedila,
 • okrasni obrobi,
 • nore animacije CSS3 in JS, ki jih ne boste našli drugje,
 • Gutenberg-pripravljen,
 • popolnoma odziven,
 • in če pokrijemo vse funkcije, postane seznam dolg za branje.

Spodnja vrstica je Slider Hero – super zabaven in navdušujoč vtičnik WordPress za povečanje sodelovanja na vašem mestu WordPress.

Na WordPress.org je na voljo brezplačna različica Slider Hero, ki smo jo povezali zgoraj, toda če bi bil na vašem mestu, bi spomladi premium različica brez zadržkov.

Zakaj je tako? Premijska različica vam nudi več učinkov in funkcij ter premijsko podporo v primeru, da potrebujete pomoč. Vsi vemo, da je podpora za premij dobro, še posebej, če jo imate ni časa, da bi se ukvarjal s tehničnimi stvarmi.

Ja, strinjam se s tabo; Čas je denar. Premier Slider Hero prihrani vaš čas in denar, tako da, 30 dolarjev, ki jih plačate za premijsko različico, je vredna naložba.

myCRED

zabavni WordPress vtičniki mycred

Kako povečujete angažiranost in prodajo na svoji spletni strani WordPress z manj trženjskega truda? To je preprosto: ustvarite program zvestobe ali gamificirate svoje spletno mesto.

Program zvestobe vam omogoča, da obiskovalcem nagradite točke, ko opravijo določene akcije. Govorimo o dejavnostih, kot so prijava, branje objave, nakup v trgovini in podobno. Kasneje lahko uporabniki z zasluženimi točkami uporabijo za dokončanje nakupov, nadgradnjo članstva, dostop do premium vsebin in dokončanje več drugih želenih dejanj.

Gamifikacija na drugi strani poveča sodelovanje in naredi vaše spletno mesto zabavno z dodajanjem funkcij, ki so podobne igram. Na splošno gamifikacija vključuje podeljevanje točk izkušenj, razvrščanje uporabnikov, iskanje predmetov, kvize, tekmovanje ipd.

Bistvo je, da vam programi zvestobe in gamifikacija pomagajo, da dodate element zabave na svoje spletno mesto. Če ste na trgu za sistem nagrad, vas z veseljem usmerimo v vtičnik myCRED WordPress.

myCRED je sistem najvišjega ocenjevanja točk, ki poveča sodelovanje v vašem sistemu WordPress. Z drugimi besedami, pomaga vam, da ustvarite program zvestobe in z nekaj kliki uvrstite svoje spletno mesto WordPress.

Ta zabaven WordPress vtičnik je enostavno konfigurirati in uporabljati ter ponuja impresivno paleto funkcij.

Najboljši del je, da je myCRED brezplačen, če pa potrebujete več moči, vam razvijalci ponudijo niz poceni premium dodatkov. Vrhunski dodatki med drugim vključujejo igre na srečo, karte za praske in kolo sreče.

myCRED se brezhibno integrira z vašimi najljubšimi orodji, na primer WooCommerce, PayPal, BuddyPress, Kontaktni obrazec 7, AffiliateWP in tako naprej. Tako lahko ustvarite popolnoma integriran sistem nagrad in ga upravljate kot profesionalce.

H5P Interaktivna vsebina

interaktivna vsebina h5p zabaven vtičnik za WordPress

Interaktivna vsebina poveča sodelovanje na vašem spletnem mestu, tako da obiskovalce privabi k povezovanju z vašim spletnim mestom. In dlje ko ostanejo na vašem spletnem mestu, večje so vam možnosti, da zgolj obiskovalce pretvorite v kupce.

Konec koncev imajo na vašem spletnem mestu nekaj zabave, kar vzbuja dobre občutke do vaše spletne strani. In če z vašim spletnim mestom povezujejo dobre občutke, je vaše delo napol opravljeno.

Zdaj po zaslugi vtičnika WordPress za H5P morate samo ugotoviti, kako boste pripeljali uporabnike do svojih CTA. Če jih hranite na svojem spletnem mestu dlje, pri H5P ne bo več težav.

H5P je opremljen z velikim številom interaktivnih elementov HTML5, kot so:

 • interaktivni videoposnetki
 • osebnostni ali aritmetični kviz
 • igra spomina
 • grafikoni
 • žariščne točke za slike
 • kolaž
 • igra z besedami
 • 360-stopinjska virtualna okolja
 • kartice
 • in še veliko več

Nastavitev H5P na vašem spletnem mestu WordPress je tako enostavna kot pita. Vtičnik je popolnoma brezplačna in odprta tehnologija. Prav tako je popolnoma odziven, kar pomeni, da je vaša vsebina videti odlična v več napravah.

Povišani komentarji

povišani komentarji

Prej smo zajeli najboljše vtičnike za komentar WordPress, na tem seznamu pa so bili vtičniki, ki samo izboljšajo področje komentarjev. Nismo pokrivali vtičnika, ki vaše komentarje oživi z uporabo komentarjev.

Zdaj, povzdignjeni komentarji je ta vtičnik. Zahvaljujoč strojnemu učenju in jezikovni analizi lahko samodejno dodate najpomembnejše in premišljene komentarje na vrh objave.

Poleg tega lahko prek preproste kratke kode nadzirate, kje se komentar pojavi v vaši objavi. Kakor koli, komentar se pojavi v obliki čudovitega citra. Po potrebi lahko stil zelo prilagodite svojemu spletnemu mestu.

Komentarji so pomemben del vsake objave in večinoma tam, kjer uporabniki komunicirajo. Če želite na svoji strani WordPress povečati interaktivnost, je vtičnik Elevated Comments pravi zmagovalec.

Vtičnik spodbuja pogovor, tako da med najboljšimi komentarji prikaže povezavo do oddelka za komentarje. Hitro sproži razpravo, medtem ko je vse dobro videti. Kot da bi v svoji objavi dodali predstavljen komentar in ne po objavi.

Ali po besedah ​​razvijalca:

[Najboljši] komentar ni več na dnu strani. Do vrha je bilo, kjer je bolj verjetno videti, razmišljati in mu odgovoriti. Fantastično! – Postmatično

Zabavno in funkcionalno �� Oh ja, in popolnoma brezplačno.

WP sprožilci

wp sprožilci

Pogojna logika vam ponuja veliko moči za izboljšanje interaktivnosti na vašem mestu WordPress. Tehnologija deluje tako: če to storite to, torej da se zgodi. Z drugimi besedami, določen sprožilec aktivira določeno dejanje.

S pogojno logiko lahko potisnete obiskovalce spletnega mesta, da aktivirate določena dejanja, kar vodi k večji angažiranosti. Če svoje delo dobro opravite, lahko obiskovalce hitro pripeljete do CTA-jev.

Najboljši del je, da vam ni treba urejati datotek PHP, da bi izkoristili moč pogojne logike. Namesto tega lahko izkoristite premijski vtičnik WP Triggers in v nekaj klikih dobite pogojno logiko, ki vam ustreza..

Kaj lahko storite s sprožilci WP:

 • Vodite obiskovalce na skrivno stran
 • Promovirajte samo določene izdelke
 • Ustvarjajte pustolovske zgodbe
 • Ustvarite virtualne lovke na čistilce
 • Omogočite iskanje poštne številke na vašem spletnem mestu
 • In večina stvari, ki vključujejo pogojno logiko na spletnem mestu

Toda zgornji seznam bi bil nejasen, če ne bi vnesli nekaj funkcij. Tukaj je nekaj funkcij, ki jih lahko pričakujete od sprožilcev WP:

 • Več nadomestnih znakov pomeni, da lahko ustvarite neomejene sprožilce
 • Gutenberg-pripravljen
 • Besedilo rezerviranega mesta
 • Neskončni slogi
 • Podpora za slike, videoposnetke in besedilo
 • Kratke kode
 • Trženje po e-pošti
 • Odziven dizajn
 • Stresite animacijo
 • In še toliko več

V nadaljevanju je WP Triggers, ki vam pomaga, da takoj dodate interaktivnost na svoje WordPress spletno mesto. Če želite vtičnik delovati, vam ne bo treba vtikati kode. Dobite intuitiven vmesnik za ustvarjanje sproženih dejanj na vašem spletnem mestu v rekordnem času.

SVG Avatars Generator

SVG avatars generator

Ali želite svojim obiskovalcem omogočiti nekaj zabave, ko bo vaše spletno mesto izstopalo od konkurence? Ponudite svojim obiskovalcem možnost ustvarjanja avatarjev po meri, je odličen način, da jih dlje zadržite na svojem mestu WordPress. Poleg tega bodo obiskovalci vzljubili vašo spletno stran, ko ustvarjajo naložljive avatarje. To še ni vse; lahko naložijo avatare na Gravatar.com in jih uporabijo kjer koli si zaželijo, na primer na vašem spletnem mestu.

Ali želite privabiti obiskovalce in jim ponuditi razlog, da ljubijo vašo spletno stran? Če je to glasno, je popravek vtičnik SVG Avatars Generator by Dee Themes. Vtičnik omogoča obiskovalcem ustvarjanje avatarjev v SVG ali PNG oblikah.

Avatara izgledajo neverjetno v več brskalnikih in napravah, kar je kot nalašč za odzivno uporabniško izkušnjo. Poleg tega lahko uporabniki intenzivno prilagodijo avatarje zahvaljujoč intuitivnemu vmesniku.

Nastavitev SVG Avatars Generatorja je zelo enostavna in ne potrebujete razvijalca. Vse, kar morate storiti, je namestiti vtičnik. Naslednji, namestite generator kamor koli na svojem spletnem mestu s pomočjo preproste kode. Samo keep v mislih SVG Avatars Generator je vrhunski vtičnik WordPress.

imgMCE

zabavno WordPress vtičniki imgmce

In ko mislite, da ste videli zadnje zabavne WordPress vtičnike, ima imgMCE odličen nastop! Fantje, vtičnik je večji od urejevalnika slik; je močan ustvarjalec vsebine HTML5, ki bo razstrelil. Vaš. Misel.

Imeli boste čudovito orodje za ustvarjanje elementov, kot so GIF, interaktivne slike, animirani obrazci in še veliko več. Poleg tega pred objavo svojih slik v programu Photoshop ne morate urejati. Zahvaljujoč imgMCE lahko urejate slike med letenjem.

Vtičnik se ponaša s čudovitim seznamom funkcij, vključno z:

 • povleci in spusti urejevalnik (kar pomeni, da za izdelavo presenetljivih elementov HTML5 ne potrebuješ kodiranja znanja),
 • sposobnost ustvarjanja impresivnih animacij,
 • izbira gradientne barve,
 • 600+ Googlovih pisav,
 • integracija z vašimi najljubšimi orodji, kot so WooCommerce, bbPress, BuddyPress, WPBakery Page Builder, TinyMCE, Elementor in še veliko več,
 • popolnoma odziven dizajn,
 • Integracija API-ja z Unsplash, Giphy, Flaticon in Font Awesome,
 • Sposobnost ustvarjanja animiranih oglasov HTML5,
 • plasti
 • in še veliko več

imgMCE bo spremenil način dela s slikami v WordPressu. Vtičnik vam pomaga, da na strani WordPress 10X dodate interaktivnost in povečate sodelovanje. Edina omejitev je le vaša domišljija.

Image Hotspotter

slika vroči vtičnik WordPress vtičnik

Imate spletno stran za fotografije? V tem primeru vam Image Hotspotter pomaga “… izboljšati svoje WordPress objave z elegantnim uporabniško vmesnikom, osredotočenim na slike, odziven.”

Kako? Vtičnik omogoča ustvarjanje čudovitega, uporabniku prijaznega in interaktivnega slikovnega zemljevida, ki omogoča preprosto in zabavno skupno rabo fotografij in slik.

Najboljši del je, da vam ni treba napisati ene vrstice kode; lahko ustvarite slog povlečenja in spuščanja slikovnega zemljevida. V nekaj klikih lahko na svoji grafiki ustvarite žariščne točke, ki jih je mogoče klikniti, kar odpira veliko priložnosti ne samo fotografom, ampak tudi drugim lastnikom spletnih strani.

Ko so dostopne vroče točke, ki jih je mogoče klikniti, lahko nato prilagodite svoje zemljevide slik, dokler jih ne spustite. Na primer, na zemljevid slik lahko dodate HTML po meri, ki vam omogoča, da slike povežete s katero koli stranjo na vašem spletnem mestu.

Poleg tega lahko močno prilagodite zemljevid slik in tako prikažete svoje grafike v slogu. S takšnimi možnostmi (in več), ki jih imate na voljo, lahko s Image Hotspotter ustvarite zgodbe, ki poganjajo sodelovanje na vašem mestu WordPress. Vtičnik je preprost za konfiguracijo, zato ne pričakujemo, da boste naleteli na kakršne koli težave.

Razvijalec ponuja tri cenovne pakete: licenco za eno stran na 29,95 USD, dovoljenje za tri mesta na 59,95 USD in neomejeno uporabo spletnega mesta za 129,95 USD. Izberite, kaj vam ustreza.

Vitrina števca

zabavna številka teme WordPress števec

Iščete čudovit način za prikaz bistvenih statističnih podatkov na svojem mestu WordPress? V tem primeru vam bo všeč vtičnik Counter Number Showcase, ki ga je vljudno poslal WPShopmart.

Če predstavite odlične statistike na svoji glavni strani, obiskovalce spodbudite k ukrepanju. Še bolje, lahko pokažete nekaj zabavnih statistik; veste, na primer število hišnih ljubljenčkov v vaši pisarni, popljene kavne skodelice in tako naprej.

Ker ste ustvarjalni, je vtičnik Counter Number Showcase zabaven vtičnik za vključevanje in pretvarjanje obiskovalcev v stranke. To je izjemen način prikazovanja videza. Z lahkoto lahko prikažete število projektov, ki jih imate pod pasom. Poleg tega lahko prikažete velikost svoje ekipe, nagrade, prenose itd.

Vtičnik Counter ima funkcije, kot so popolnoma odziven in čist dizajn, prilagodljivi slogi, neomejeno števce, povleci in spusti, kratke kode, gladek uporabniški vmesnik – poimenuj vse.

Vtičnik ponuja vrhunski okus, ki ponuja stilsko ozadje, več kot 20 oblikovalskih predlog, možnost pripomočkov, paralakse itd..

KomentarPress Core

commentpress-core

CommentPress Core je idealna rešitev za spletno učenje, tečaje, sodelovanje pri projektih in izobraževalne spletne strani. Ponuja vam vsa orodja, ki jih potrebujete za sprožitev pogovorov na gradivu tečaja, ne da bi porabili denar za razvijalce ali čas za pisanje kode po meri.

Kako deluje vtičnik? Po besedah ​​Christiana Wach-a, razvijalca, CommentPress Core „… omogoča bralcem, da komentirajo na robu besedila. Bralci lahko komentirajo odstavek za odstavkom, po vrstici, po zalogah ali z izbiro besedila. ” Nekaj ​​podobnega:

commentpress-core-primer

CommentPress Core je popoln vtičnik za ustvarjanje angažiranih skupnosti okoli vaših blogov ali dokumentov. Mimogrede, ko združite vtičnik z BuddyPress, je zelo koristen. Nadalje CommentPress Core omogoča …

… Pripomba, sijaj, delavnica, razprava: s CommentPress Core lahko vse te stvari naredite na bolj natančno obdelanem dokumentu in pretvorite dokument v pogovor. – Christian Wach

CommentPress Core je fantastičen vtičnik za nadaljevanje pogovora na vašem spletnem mestu WordPress. Vendar pa se vtičnik pošilja s temo, ki mora delovati.

Ne skrbite, čeprav; vtičnik ima tri privzete teme, če želite preklopiti postavitev. Poleg potrebnega kodiranja lahko prilagodite zasnovo.

Kviz Mačka

wordpress-kviz-mačka

Zagotovo boste želeli kviz Cat na svojem spletnem mestu, če želite, da ljubitelji kvizov postanejo redni obiskovalci vašega spletnega mesta. Lahko imate poljubno število kvizov in veliko odgovorov je predstavljenih kot več možnosti.

Če se lotite vprašanj, je potrebno nekaj kreativnosti s strani skrbnika spletnega mesta. Toda za skoraj vse ostalo poskrbi vtičnik. Ob koncu kviza ustvarite sporočila po meri. Če obiskovalec ne more najti pravega odgovora, lahko začne utripati različna sporočila.

kviz-mačka

Vrhunska različica vtičnika pomaga sestaviti boljše kvize. Osebnostni kvizi in kvizi na osnovi slik so podprti s premijsko različico. Prav tako skrbi za zajem e-pošte in vam daje pravico do prednostne podpore po e-pošti.

Nogometni bazen

wordpress-nogomet-bazen

Nagrade Football Pool prijavljeni uporabniki na vašem spletnem mestu, da igrajo nogometno nogometno igro z drugimi uporabniki. Napovedujejo rezultate in zaslužijo točke. Za vprašanja o bonusu se dodelijo dodatne točke. Stopnja interakcije se poveča, saj si lahko vsak igralec ogleda rezultate in lestvice tekmovalcev.

Baza podatkov vsebuje podatke, ki se nanašajo na prvenstvo UEFA v Franciji, vendar jih je zelo mogoče spremeniti za katero koli drugo tekmo.

nogometni bazen

Ustvarjanje skupin, dodajanje vprašanj o bonusu, samodejni izračun uvrstitve v bazene in stojitev ekipe, nastavljive možnosti točkovanja, dodatne strani za informacije o ekipah igrajo zabavno zabavo.


Upamo, da ste danes tukaj našli zabaven in uporaben vtičnik WordPress. Z malo kreativnosti lahko uspešno povečate interaktivnost na svojem spletnem mestu WordPress.

Kateri je vaš najljubši zabavni WordPress vtičnik? Prosimo, delite spodaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me