12+ najboljših elementov Elementor za WordPress 2020

Najboljši elementi Elementor za gradnjo WordPress spletnih mest

Vse od uvedbe leta 2016, Elementor je popolnoma prevzela industrijo WordPress. Njenih 1 milijon aktivnih uporabnikov govori veliko zase. Če z njim niste seznanjeni, naj vam na kratko predstavimo.

Elementor je vtičnik WordPress Page Builder, ki uporabnikom ponuja edinstveno izkušnjo spletnega oblikovanja. Vsakdo lahko samo povleče in spusti kul elemente in ustvari neverjetno spletno mesto v samo nekaj minutah. Nobeno znanje o kodiranju ni več potrebno!

Poleg tega Elementor Page Builder uporabnikom ponuja pripravljene predloge za takojšnjo prijavo na spletno mesto in začetek. Omogoča vam, da prilagodite vse funkcije s svojo možnostjo oblikovanja. Zato lahko pokažete svojo ustvarjalnost in oblikujete svoje lastne edinstvene ideje.

Zahvaljujoč Elementorju vam ni treba več skrbeti za najem razvijalcev, saj lahko to storite sami, brez predhodnih izkušenj ali znanja programa.

Zakaj bi morda radi uporabljali Elementor Addons?

Nikoli ni enostavno v celoti zadovoljiti vseh zahtev. Kljub temu, da Elementor ponuja 80+ fantastičnih elementov, je zelo verjetno, da boste morda želeli nekaj še bolj naprednega in edinstvenega. Prav zato so se tretji razvijalci odločili za razširitev funkcij Elementor in razvoj lastnih elementov Elementor Addons.

Trenutno je na trgu na voljo 131 dodatkov Elementor. Torej, zagotovo imate na izbiro številne možnosti in začnete uporabljati pravo razširitev za svoje spletno mesto.

Ti dodatki vam omogočajo, da okrepite oblikovanje svojega spletnega mesta s svojimi neverjetnimi lastnostmi in postavitvami. Poleg tega lahko s pomočjo razširitev Elementor ustvarite posebno vibracijo.

Do konca tega članka ne boste več dvomili, kje bi začeli z Elementorjevimi razširitvami. Ker bomo razpravljali o najboljših dodatkih, ki jih morate pogledati, da boste z lahkoto izboljšali izkušnjo pri gradnji strani.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Elementor Pro

Elementor Pro

Preden začnete iskati alternativno rešitev, morate vsekakor podati Elementor Pro. Kljub brezplačni različici, ki ponuja 29 osnovnih elementov, bo premium ena obogatila številke celo v velikem obsegu. Na primer, ponuja naprednejše pripomočke, kot so Objave, WooCommerce, Obrazci, Socialni mediji in še veliko več.

Elementor Pro ponuja prilagodljivost Theme Builder-a, s katero boste lažje oblikovali tudi teme. Ta izjemna funkcija vam omogoča, da spremenite svoje glave, nogo, WooCommerce, bloge in vse druge dinamične strani, ki jih v osnovni različici ni mogoče.

Poleg tega lahko ciljno stran takoj sestavite s svojo ogromno zbirko že pripravljenih predlog. Nato ga lahko preprosto prilagodite po svojih željah. Poleg tega, če vnašate kodiranje, lahko na samo nadzorno ploščo Elementor dodate celo CSS po meri. Kot rezultat, lahko preverite vse spremembe, ki ste jih izvedli v realnem času.

Da bi prihranili svoj čas, ima Elementor Pro funkcijo »Global Widget«. Samo shranite predlogo in to boste lahko uporabili na kateri koli od svojih prihodnjih strani s pomočjo funkcije “Povleci in spusti”.

Če želite izkoristiti absolutno najboljše od strani Elementor Page Builder, morate uporabiti njegovo premijsko različico.

2. Plus Addons

Plus Addons za Elementor

Kar se tiče dodatkov Elementor, verjetno ne boste našli enega z več možnostmi kot The Plus. V paketu je več kot 8000+ prilagoditev, to je razširitev vse v enem za priljubljenega ustvarjalca strani.

Ta vtičnik je preprost način za hitro izdelavo in prilagajanje spletnega mesta, ki ga poganja Elementor. Plus Addons vključuje več kot 300+ blokov uporabniškega vmesnika, da resnično pospeši postopek ustvarjanja. In res so v resnici pri vsem. Hitro dodajte mreže ikonskih polj, tabele s cenami, razdelke junakov, sezname funkcij, razdelke zemljevidov, obrazce in drugo. Ti bloki so bili zasnovani in oblikovani za vas, tako da lahko preprosto dodate v svojo vsebino. Ali pa nam vgrajene možnosti za nadaljnjo prilagoditev barv, ozadja, ikon in še več.

Radovedno, kaj vse je vključeno? 50+ edinstvenih pripomočkov (tabele, grafikoni, polje z informacijami, odštevanje, naslovi, animirano besedilo, flipbox, časovnica, paralaksa, Google Zemljevidi, zavihki itd.), Močan ustvarjalec seznamov, SEO in pripravljena koda za prevod (uporabite datoteko POT za prevedi) – in to je le vrh ledene gore. Vtičnik vključuje tudi vrhunsko podporo in lahko celo kupite razširjeno licenco, če ste razvijalec, ki želi uporabljati Plus na vseh spletnih mestih vaših strank (in zakaj ne bi?).

Kot bonus obstaja tudi a Plus Addons Lite lahko brezplačno zgrabite z WordPress.org. Zamislite si to kot preizkus premijske različice. Z 20+ pripomočki in štirimi vrstami objav po meri je odličen način za preizkušanje Plus Addonov pred nadgradnjo.

3. Mojster Addons za Elementor

Mojster Addons za Elementor

Z Master Addons za Elementor lahko oblikujete sodobne postavitve za vaše spletno mesto. Ta brezplačni vtičnik doda več kot 30 novih blokov, s katerimi lahko gradite. In če bi želeli še več, obstaja premium različica z dodatnimi bloki,

Uporabite animirane naslove Master Addons, novice, slikovne galerije in blog, da ustvarite svoje spletno mesto z modnimi novicami ali revijami. Združite module modulov članov (vključno z drsnikom), vrstice napredka in časovnico, da pokažete sposobnosti ali dosežke svojega osebja. Ali pa uporabite kazalce slike, vroče točke, flip boxe, namige orodij in kreativne povezave za oblikovanje spletnega portfelja za svoje delo. Na voljo so tudi bloki za dvojne naslove, zavihke, polje z informacijami, poziv k dejanju, ustvarjalni gumbi, seznam sprememb, delovni čas, kazalo vsebine in tabele s cenami.

Plus Master Addons dodajo elemente obrazca po meri za združljive vtičnike, kot so kontaktni obrazec 7, obrazci Ninja, obrazci WP, obrazci Caldera in weForms. Master Addons doda tudi razširitve za delce, animirani gradient ali drsna ozadja za elemente Elementor. Vsi bloki Master Addons so na voljo s prilagodljivimi možnostmi, tako da lahko spletno mesto oblikujete točno tako, kot želite. In kot bonus razvijalec vključuje celo 11 tem, ki jih lahko uporabite za oblikovanje svojega spletnega mesta!

4. Dinamična vsebina Elementorja

Dinamična vsebina za Elementor

Prihranite čas pri načrtovanju spletnega mesta z Elementorjem in racionalizirajte potek dela z dinamično vsebino. Kako? Dodatek dinamične vsebine za Elementor vključuje 58 pripomočkov, 20 razširitev, nastavitve 4 strani in še več. S temi novimi funkcijami lahko dodate lepljivo glavo, interaktivni sledilnik kazalcev, privlačno animirano besedilo spletnega mesta, korake obrazca (za obrazce Elementor Pro), tiskanje na pdf gumbe in celo nove učinke drsenja po strani (vključno s priklopom na pomikanje po odseku in inercijo). To so odlični načini za ustvarjanje interaktivnega spletnega mesta, ki pretvori. Toda to je le majhen del tistega, kar lahko naredi Dynamic Content for Elementor!

Na voljo so številne nove možnosti oblikovanja (na primer paralakse, nagibanje in prilagodljive preobrazbe), SVG oblike, hiter sistem predloga za vrste objav po meri (ustvarite in shranite svoje predloge), integracija z ACF (plus prilagojene možnosti za polja, galerije ACF in drsniki, polja repetitorjev, zemljevidi in razmerja), medsebojno kopiranje in lepljenje, dinamična vidnost in še več. Toda v delih je celo VEČ pripomočkov! Razvojniki trdo delajo na področju integracije PayPal, podpisov obrazcev, izklopljenega menija in drugih edinstvenih možnosti.

5. Bistveni dodatki za Elementor

Bistveni dodatki za Elementor

Če po Elementor Pro govorite o drugih dodatkih, potem morate preveriti Bistveni dodatki za Elementor najprej. Nedavno je dosegel mejnik, da je prvi Elementor Addon dosegel 100K + aktivne inštalacije. Poleg tega ima Essential Addons med vsemi tretjimi razširitvami na trgu tudi največ aktivnih uporabnikov..

Essential Addons ponujajo brezplačno in premijsko različico, ki jo lahko z lahkoto oblikujete privlačna spletna mesta. Od brezplačne različice boste lahko uporabljali 30+ izjemnih elementov, kot so Oblikovalci obrazcev, Objava, Socialni mediji in še veliko več. Izpolnjuje vse osnovne potrebe uporabnikov, tako da lahko potegnete neverjetno videti spletno mesto.

Poleg tega je Essential Addons for Elementor zelo majhen in vašega spletnega mesta ne upočasni zaradi svoje možnosti „Modular Control“, da kadar koli omogoči ali onemogoči vse elemente.

Če želite pridobiti naprednejše in izjemne funkcije, lahko preizkusite tudi Essential Addons Pro. Odlična stvar je, da boste s tem vtičnikom dobili dostop do celotnih 59+ fantastičnih elementov. Pokazali boste lahko svojo ustvarjalnost in naredili svoje spletno mesto čudežno s svojimi vrhunskimi pripomočki, kot so Off-Canvas, Lightbox & Modal, napredni pripomočki Post & Gallery, Parallax učinki, Form Stylers in številni drugi.

Poleg tega Premium različica Essential Addons ponuja 100+ pripravljenih blokov. Te predloge lahko preprosto uvozite na svojih straneh in v trenutku začnete prilagajati in doseči želeni rezultat.

6. Crocoblock – razširitev elementov JetPlugins

Crocoblock Elementor Extension

Crocoblock vsebuje vse JetPlugins kot paket in ponuja veliko zbirko vnaprej izdelanih predlog. Poleg tega Crocoblock paket omogoča dodajanje vrhunskih modelov na vaše spletno mesto. Svoje spletno mesto lahko prilagodite s svojimi elementi, kot so Pošta, WooCommerce, Popup in več.

Ker pa Crocoblock vključuje JetWidgets kot ločene vtičnike, ga najprej poskusite na localhostu. Več ko uporabljate vtičnik, večja je možnost za konflikte – zato se prepričajte, da preverite pred namestitvijo na spletno mesto v živo.

7. JetElements Addon za Elementor

JetElements Addon za Elementor

JetElements je vrhunski vtičnik, ki ima 40+ fantastičnih elementov. Omogoča vam preprosto uporabo vseh elementov z možnostmi prilagoditve na vašem spletnem mestu.

Z visokokakovostnimi elementi Post & Gallery lahko oblikujete neverjetne postavitve blogov in slik. Poleg tega JetElements ponuja lepo zbirko že izdelanih predlog. Takoj jih lahko uporabite na svojih spletnih mestih, da dobite vrhunsko postavitev na svojem spletnem mestu.

8. Končni dodatki za Elementor

Končni dodatki za Elementor

Ultimate Addons for Elementor je še ena zelo ocenjena razširitev Elementorja, ki je ne morete zamuditi. Ponuja 21+ pripomočkov, ki so opremljeni z naprednimi in edinstvenimi funkcijami.

Z modularnim nadzorom lahko hitro obdržite spletno mesto. Poleg tega Ultimate Addons ponuja pripomočke WooCommerce & Post za lepo prikazovanje vseh izdelkov / vsebine na vašem spletnem mestu.

Kljub impresivnim pripomočkom je količina pripomočkov, ki jih ponuja Ultimate Addons, precej omejena. Ker nima nobene brezplačne različice, ki bi jo lahko preizkusili, morate kupiti prvotno različico, da si zagotovite izkušnjo v živo.

9. JetBlocks Addon za Elementor

JetBlocks Addon za Elementor

JetBlocks je zelo ozek in specifičen. Ta sveženj vsebuje elemente, ki vam bodo pomagali sestaviti čudovite glave in noge.

Se boste morda vprašali, kakšna je potreba po namenskem dodatku, ki vključuje elemente za polepšanje glave in noge? No, potreba izvira iz dejstva, da vsako poslovno spletno mesto služi zelo specifičnim strankam in pripada določenim tržnim nišam.

Potem pa si kot podjetje, zaskrbljeno zaradi vaše spletne prisotnosti, postavite to vprašanje, naj kupim dodatek, ki ima zelo ozko uporabnost, ali kupim dodatek, ki kombinira različne vrste elementov, s čimer mi da prožnost, da ga uporabim za različne namenov, ki se morda zdijo nepomembni?

10. Paket elementov

Element paket za Elementor

Info & DownloadView Demo

Elementor Pack je še ena odlična knjižnica dodatkov za Elementor, v paketu je dovolj elementov za gradnjo neverjetnih vrhunskih elementov. Ima čudovito zbirko tako vrhunskih kot najpogosteje uporabljenih pripomočkov za gradnjo spletnih strani. Čeprav zbirka elementov daje temu dodatku pošteno prednost, je njegova slaba stran ta, da nima brezplačne različice.

11. Elementor PowerPack

Elementor PowerPack

PowerPack vsebuje kup ustvarjalnih elementov. V tem paketu je skupno 42 elementov, kar je zelo zmerno v primerjavi s ponudbo drugih paketov. Vendar paket PowerPack for Elementor tudi nima brezplačne različice, kar bi lahko pomenilo veliko zavrnitev, če iščete brezplačne možnosti.

12. JetTricks Addon za Elementor

JetTricks Addon za Elementor

Ime JetTricks daje poštene namige, kaj ta sveženj vključuje. JetTricks je dobil nekaj elementov, ki pritegnejo pozornost in bodo všeč vašim bralcem.

Tukaj se morate vprašati, ali lahko le z animacijami povečate promet? Če je odgovor pritrdilen, ali vas zanima nakup dodatka, ki vključuje samo take elemente, ali pa za tiste, ki so vsestranski in vsebujejo elemente za vsako od vaših potreb? Če je animacija za vas pomembnejša, se lahko odločite, da greste s tem dodatkom. Vendar pa tudi nima brezplačne različice.

13. Kompleti brezplačnih predloga Envato Elements

Envato Elements Prosti predlogi kompleti

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Elementi Envato vključuje več kompletov predlog. Template Kit je zbirka čudovitih predlog, zasnovanih posebej za oblikovanje spletnega mesta za določeno nišno industrijo s pomočjo ustvarjalca strani, ki je v tem primeru Elementor.

Čeprav ta dodatek še nima namenjenih elementov za Gutenberg, ekipa, ki stoji za tem dodatkom, dela na njem.

14. Pripomočki All in One za Elementor

Vse v enem pripomočku za Elementor

Info & DownloadView Demo

Pripomočki All In One vam pomagajo, da v Elementor Page Builder dodate razširitveno mrežo, žariščno točko za slike z orodjem, flip box, drsnik kartice, pred in po njej, iHover, časovnico, Float Block itd. Skupaj je osem elementov v svežnju. Skupina, ki deluje za tem dodatkom, upa, da bodo v prihodnje paketu dodali še več pripomočkov. Na žalost ni nobene brezplačne različice tega dodatka.

Zavijanje najboljših elementov Addons

Ste se torej odločili, kateri dodatek boste uporabili za svoj naslednji projekt? Ne počutite se slabo, če ste še vedno zmedeni, koga izbrati. Seveda ste predani svojemu delu, zato berete ta blog, vse z namenom poiskati idealen dodatek Elementor za vaše potrebe. Ampak ne pozabite, da obstaja nekaj odličnih dodatkov za Elementor. Torej, koga izbrati?

Tu je hitri trik za vas. V današnjem svetu je vse usmerjeno na potrošnika. To velja tudi za vtičnike WordPress. Vsaka stranka ima možnost objaviti pregled in oceno. Če dodatek Elementor ni odličen, bodo ocene in ocene govorile same zase. Število aktivnih uporabnikov pa po drugi strani kaže tudi na verodostojnost izdelka. V tem primeru, Bistveni dodatki za Elementor je vrh lestvice lestvic.

Vendar je to samo eno stališče. Delite z nami, iz katerih drugih vidikov boste Elementor Addons pretehtali drug drugega, preden boste opravili nakup.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me