12+ najboljših vtičnikov za WordPress Job Board za leto 2020

10 najboljših vtičnikov za WordPress Job Board

Če želite dodati delovno ploščo na svoje spletno mesto WordPress ali ustvariti svoje spletno mesto za delovna mesta, boste morali uporabiti učinkovit vtičnik WordPress. Kljub temu, da lahko izbirate med številnimi možnostmi, je težko vedeti, kateri vtičnik bi bil najbolj primeren za vaše spletno mesto.

V tem članku bomo pogledali najboljše vtičnike WordPress delovne plošče, ki so trenutno na voljo leta 2020. Čeprav so vsi omenjeni vtičniki dobre možnosti, pri izbiri vtičnika svojo odločitev vedno temeljite na potrebah svojega spletnega mesta, ne na nasvetu drugih . Da bi vam pomagali najti najboljši vtičnik za delovno desko WordPress, si bomo ogledali nekatere značilnosti in funkcionalnosti vsake možnosti, tako da boste lahko najbolje ustrezali svojemu projektu.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. WP Job Manager

WP Job Manager

Info & DownloadView Demo

WP Job Manager od Avtomatski je odličen vtičnik freemium job board. Za tiste, ki na svojo spletno mesto WordPress prvič dodate delovno desko ali pa za tiste, ki ne iščejo vtičnika z naprednimi funkcijami, bi moral brezplačni jedrni modul, ki ga ponuja WP Job Manager, enostavno poskrbeti za vaše potrebe. Če pa iščete dodatno funkcionalnost, lahko za podporo brezplačnemu jedrskemu modulu kupite premium dodatke.

WP Job Manager, ki temelji na kratkem kodu, lahko deluje s katero koli temo in je zelo enostaven za začetek in zagon (samo preglejte naš celotni vodnik WP Job Manager). Izpišete lahko opravila s podatki o podjetju, datumom izteka roka uporabnosti in še več. Izdelajte obrazec za oddajo delovnih mest, kjer lahko delodajalci sami navedejo delovna mesta in si ogledajo seznam, preden bo objavljen. Ali pa uporabite nadzorno ploščo delodajalca, kjer lahko prijavljeni uporabniki upravljajo s svojimi seznami delovnih mest.

Priljubljeni dodatki vključujejo Prijave, kjer lahko na delovna mesta dodate prijavnice. In WC Plačani oglasi, kar vam omogoča, da zaslužite na svojem spletnem mestu. Kot lahko vidite, je WP Job Manager vsestranski vtičnik, ki poskrbi za različne potrebe po vsem svetu.

2. Prijavite se na spletu

Uporabi spletni vtičnik

Apply Online je brezplačen in učinkovit vtičnik deske za WordPress. Hiter za nastavitev in enostaven za uporabo, Apply Online je le rešitev za vas, če želite dodati stran o delovnih mestih na svoje WordPress spletno mesto. Ta vtičnik lahko uporabite tudi za dodajanje oglasne table ali registracijske strani za tečaj ali pouk. Ko je objavljeno, lahko takoj začnete prejemati prošnje za zaposlitev ali registracijo s svojega spletnega mesta.

Intuitivni vmesnik za uporabo spleta vam omogoča, da dodate, kategorizirate in upravljate oglase o opravkih z vaše nadzorne plošče WordPress. Nato lahko oglasom dodate opise in druge funkcije, povezane z delovnim mestom, in po prejetju vloge prejmete e-poštno sporočilo.

Zelo prilagodljiv in preprost vtičnik, Apply Online je odlična možnost, če iščete brezplačni vtičnik za delovno ploščo, ki deluje naravnost izven škatle.

3. Enostavna delovna deska

Preprosta Job Board

Simply Job Board je lahek vtičnik, ki ga je mogoče brezplačno prenesti iz WordPress-ovega skladišča. Ta uporabniku prijazen vtičnik WordPress vam bo omogočil, da hitro dodate delovno desko na svoje spletno mesto ali blog.

Dodajte več seznamov delovnih mest in jih prikažite s prijavnicami na kateri koli strani vašega spletnega mesta s pomočjo preprostih kratkih kod. Dodatke lahko kupite tudi, če želite, da nadgradite funkcionalnost vtičnikov, če je to potrebno. Preprosto Job Board je učinkovit vtičnik z nizkimi ključi, ki ga je mogoče razširiti, ko raste vaše spletno mesto, in je odlična izbira za tiste, ki imajo proračun.

4. Dela in strokovnjaki iz WPMU DEV

wpmu Dev Jobs and Experts Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Zaposlitve in strokovnjaki iz WPMU DEV menijo, da so najboljši vtičniki WordPress na plošči za zaposlitev. Ta vrhunski napredni vtičnik vam bo omogočil, da na svojem spletnem mestu ustvarite delovno desko, ki bo ustrezala vašim natančnim zahtevam. Ta vtičnik, ki ga je prvotno ustvaril WPMU DEV za uporabo na svojem spletnem mestu, je namenjen temu, da se zaposleni uskladijo z delodajalci, lastniki spletnih strani pa se lahko odločneje odločijo..

Opravila lahko objavite na sprednjem koncu vašega spletnega mesta WordPress. Lahko opišete svoj položaj, delite proračun, priložite potrebne datoteke in še več. Profili se lahko ustvarijo tudi na sprednjem delu. Tu imajo ljudje možnost dodati gravatar, bio, socialne povezave, kontaktne podatke in primere dela. Zasebni sistem sporočanja nato strokovnjakom in delodajalcem omogoča povezovanje.

Ta dodatek, bogat s funkcijami, vam bo omogočil, da ustvarite sodobno in uspešno stran za zaposlitev na svojem spletnem mestu ali v celoti predstavljeno zaposlitveno spletno mesto z WordPressom. Vredno je, da si oglejte delovna mesta in strokovnjake, ki jih lahko kupite v okviru članstva v WPMU DEV.

5. WP Job Board

WP Job Board

Zahvaljujoč WP Job Board, vodenje delovne deske znotraj WordPressa nikoli ni bilo lažje. Še en vrhunski vtičnik, WP Job Board, je idealna rešitev za kadrovske agencije, podjetnike, spletne razvijalce in blogerje..

Uporabna deska WP Job Board uporablja katero koli temo WordPress, ki ima urejevalnik povleci in spusti, kar vam bo pomagalo hitro in enostavno nastaviti svojo delovno desko. Za povečanje funkcionalnosti s tem vtičnikom so na voljo brezplačni dodatki in ga je mogoče integrirati s storitvami drugih proizvajalcev, kot sta Paypal in Stripe, da pomagajo pri zaslužku vašega spletnega mesta.

6. JS Jobs Pro

JS Jobs Pro

JS Jobs je še en vtičnik za WordPress, ki vam bo omogočil ustvarjanje popolnega spletnega mesta o delovnih mestih. Ustvarite spletno mesto za članstvo, ki bo zaposlenim in delodajalcem omogočil, da prevzamejo odgovornost za svoje prijave in vnose. Uporabniki se lahko registrirajo in prijavijo za dostop do vaše vsebine ali pa se prijavijo prek Facebooka ali LinkedIna. Pomembno je, da JS Jobs Pro podpira Paypal integracijo, kar vam omogoča zaračunavanje za seznam delovnih mest ali članstvo.

7. JobSearch WP Job Board

JobSearch WP Job Board

Info & DownloadView Demo

Za tiste, ki želijo zgraditi profesionalno spletno stran za zaposlitev, je vtičnik JobSearch WP Job Board odlična izbira. Okrog vrhunskih funkcij za prijavo v družabna omrežja, obvestila po e-pošti, pakete po meri, priljubljene, upravitelja življenjepisov, nova opozorila o zaposlitvi, polja po meri (za delodajalce), varno prijavo in še več, na vrhu je možnost izbire za zagon lastnega spletnega mesta.

Preprosto namestite vtičnik in začnite uporabljati nastavitve vtičnika za vaše spletno mesto. Želite ustvariti stran za zaposlitev po meri? Preizkusite dodatek za ustvarjalce strani JobSearch WPBakery – ki združuje najboljše možnosti obeh funkcij iskanja JobSearch in enostavno gradnjo strani povleci in spusti.

8. Vodja upravnega odbora

Vodja upravnega odbora

Job Board Manager je še ena brezplačna možnost za hitro in enostavno ustvarjanje lastnega delovnega mesta. Ta vtičnik vključuje preproste možnosti in kratke kode za vstavljanje arhiva opravil, dodajanje obrazca za oddajo, informacije o uporabniškem računu in še več. Vtičnik je pripravljen za SEO in ga zgradite z veljavno kodo, kljukami in dejanji, tako da lahko razvijalci vtičnik po potrebi razširijo.

9. WP Job Hunter

WP Job Hunter

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Zgradite svoj lastni lovski posel z vrhunskim vtičnikom WP Job Hunter. Z WP Job Hunter se lahko povežete z večjimi zaposlitvenimi portali, kot so CareerJet, SimplyHired in še več, ki jih zaračunavajo, saj veljajo obiskovalci vaše spletne strani. Za začetek samo namestite vtičnik.

Enostavne možnosti, kot je pripomoček za delovno desko, integrirani Facebook in G +, kot so / deli, prilagojeno polje iskanja, pametno atomiziranje oznak, vgrajena statistika obiskovalcev in zelo preprosta nastavitev, naredijo ta vtičnik odličen dodatek k vsakemu delovnemu mestu.

10. Job Board od BestWebSoft

Job Board od BestWebSoft

Job Board by BestWebSoft je osnovni, a uporaben vtičnik za delovno mesto. Čeprav funkcije niso obsežne, ta vtičnik naredi tisto, kar piše na kositru, hkrati pa nudi dobro uporabniško izkušnjo za obiskovalce vaše spletne strani.

Vtičnik Job Board omogoča tudi ustvarjanje strani za seznam opravil in sprejemanje aplikacij. Dodajte neomejena opravila, uporabite kratke kode, da vstavite registracijski obrazec ali oglasno desko, prilagodite glede na lokacijo, omogočite vrste zaposlitve (samostojni, polni delovni čas, delni delovni čas, temp itd.), Izberite valute in drugo.

11. Tabela objav Pro

Objave Tabela Pro

Info & DownloadView Demo

S Post Table Pro lahko sestavite več kot le tabelo – vključno s stranjo s seznami opravil. Vtičnik vključuje vse pomembne funkcije, ki jih potrebujete, na primer seznam, iskanje, napredno razvrščanje in filtriranje. Preprosto izberite vrsto objave po meri, ki jo želite uporabiti za mizo, in se lotite dela, da prilagodite svoje možnosti. Poleg tega je združljiv s priljubljenimi vtičniki obrazcev, kot sta kontaktni obrazec 7 in Gravity Forms, tako da lahko sprejemate prošnje za zaposlitev neposredno na svojem spletnem mestu.

12. Odpiranje delovnih mest WP

Odpiranje delovnih mest WP

Hitro in enostavno nastavite stran s seznamom delovnih mest z odprtji delovnih mest WP. Ta neposredni vtičnik vključuje podporo za neomejene specifikacije delovnega mesta, seznam datumov poteka, seznam pripomočkov za zadnja opravila, iskanje in filtre v Ajaxu, obveščanje po e-pošti po meri in ponuja prikaz omrežja ali seznama. Poleg tega vključuje prijavni obrazec in vlogo uporabnika po meri za lažje upravljanje s službami.

13. Vodja in kariera zaposlitve

Vodja zaposlitve in kariera

Vtičnik Job Manager & Career je bil zasnovan tako, da pomaga pri naštevanju delovnih mest in upravljanju aplikacij neposredno na vaši nadzorni plošči WordPress. Vtičnik odlično deluje z večino tem in podeduje barve, meje in sloge teme. Poleg tega vključuje možnosti, kot so enostavne kratke kode, iskanje zaposlitve, obrazec vloge, nadaljujte s prenosom, dodajte predstavljena opravila z značkami, vidnost posla glede na stanje, varnostno kopiranje podatkov in drugo.

Končne misli o vtičnikih Job Board

Če želite ustvariti celotno spletno mesto, ki temelji na oglaševalskih delovnih mestih in prilagajanju kandidatov bodočim delodajalcem, je morda bolje, da se odločite za temo zaposlitvene plošče..

Jobify je priljubljena tema WordPress delovne deske, ki je na voljo v Themeforest. S številnimi predlogami in vsemi potrebnimi orodji za delovno desko je tema Jobify WordPress odlična možnost, če želite hitro in učinkovito postaviti svoje spletno mesto in delovati..

Kateri od vtičnikov za WordPress delovno ploščo boste izbrali, da vam bodo pomagali ustvariti stran ali spletno mesto delovne plošče? Prosimo, delite svoje misli z nami v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me