13 najboljših vtičnikov za plačila WooCommerce

Najboljši vtičniki za plačila WooCommerce

Zagotovo ste že slišali za WooCommerce? To je eden najlažjih načinov za izgradnjo spletne trgovine z WordPressom. WooCommerce spletnemu mestu omogoča, da doda izdelke, digitalno blago in celo naročnine (odvisno od namestitvenih razširitev WooCommerce). Toda za vse odlične funkcije, ki jih vključuje WooCommerce, je vgrajenih le nekaj privzetih možnosti plačila. Na srečo za vas obstajajo številne brezplačne in vrhunske vtičnike za plačilni prehod WooCommerce, ki jih lahko dodate, da strankam ponudite nove možnosti nakupa.

Ne glede na to, ali želite dodati Stripe, Amazon Pay ali kripto valute, je za vas vtičnik. Čeprav to nikakor ni popoln seznam vseh možnosti prehoda za WooCommerce, smo poskušali zajeti večino glavnih možnosti. Spodaj boste za svoje stranke našli spodnji vtičnik za plačilni prehod WooCommerce!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. WP SmartPay

WP SmartPay

Sprejemite plačila z uporabo Paddle in zelo enostavno integracijo WP SmartPay. Z WP SmartPay boste imeli moč vesla za vašo trgovino WooCommerce. To pomeni, da lahko sprejmete skoraj kateri koli način plačila – Visa, Discover, Apple Pay, nakazila in še več! In obvladovanje davkov v trgovini vas skrbi, saj Paddle zbira in obračuna vaš davek na promet. Prav tako vam ni treba ustvarjati svojih računov – vse urejata Paddle in WP SmartPay!

WP SmartPay vam omogoča tudi, da sprejmete enkratna in ponavljajoča se plačila, oblikujete brezhiben postopek odjave za povečanje konverzij (lahko ustvarite celo pojavne okence) in dodate kode kuponov po meri za izboljšanje trgovine. Poleg tega je optimiziran za mobilne naprave, podpira več kot 20+ valut (in 11+ jezikov) in ima samodejne posodobitve (dokler je aktivna licenca za vtičnik).

2. Stripe WooCommerce

Stripe WooCommerce

To je odličen vtičnik za plačilni prehod za vse lastnike spletnih strani WordPress, katerih poslovanje je razširjeno po različnih državah sveta. Pomaga vam pri plačevanju kupcev v 26 državah, ki uporabljajo Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, SEPA, Sofort, iDeal, Giropay, Alipay itd. WooCommerce Stripe ima tudi spletna plačila Podpora za API, ki kupcem omogoča plačevanje lastnikov podjetij po mobilnih plačilnih kanalih.

3. platforma FONDY za plačilo

FONDY večnamenski prehod za plačilo

Brezplačni vtičnik FONDY za prehod omogoča enostavno sprejemanje plačil v 120 državah EU in zunaj nje. Preprosto namestite vtičnik, da dodate FONDY kot možnost plačila v trgovini WooCommerce (Opomba: za prijavo se morate prijaviti FONDY račun da dobite svoj ID trgovca in tajni ključ). Potem bodo vaše stranke lahko plačale z izbiro Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Swift, direktno bremenitvijo, gotovino ob dostavi in ​​še več v več kot 100+ valutah. Poleg tega lahko s FONDY-om celo prilagodite in dodate blagovno znamko na svojem prodajalčevem portalu, da postopek prejemanja blaga postane brezhiben. Kaj ni ljubiti?

4. Plačilo preko PayPal od WooCommerce

Naročilo PayPal od WooCommerce

Vsak podjetnik, ki uporablja WooCommerce za vodenje svoje WordPress trgovine, lahko s tem dodatkom bogat dodatek proda svoje izdelke in storitve v varnem okolju. Poleg tega je Paypal eden najpogosteje uporabljanih in zaupanja vrednih plačilnih procesorjev, tako da se stranke pri njem počutijo udobno. Ta dodatek ima možnost In-Context Checkout, ki izpolnjuje vse potrebne varnostne zahteve za spletno mesto za e-trgovino. Prav tako ne bi smeli na noben način spremeniti teme svojega spletnega mesta. Ne pozabite le, da In-Context Checkout uporablja modalno okno (na strežnikih PayPala). Toda stranke bodo po nakupu preusmerjene nazaj na vaše spletno mesto.

5. Amazon Pay s strani WooCommerce

Amazon Pay s strani WooCommerce

Milijoni ljudi uporabljajo Amazon za naročilo skoraj vsega (zdravo, brezplačna 2-dnevna dostava). Toda ali ste vedeli, da lahko Amazon Pay dodate kot možnost za plačilo za svojo trgovino WooCommerce? S tem vtičnikom za plačilni prehod WooCommerce lahko prek Amazona prejemate plačila od kupcev. financ. Kupci se lahko zlahka odjavijo s prijavo v svoj račun Amazon. Nato bo vtičnik kupcem prikazal prilagojeno sporočilo “hvala”, ko končajo transakcijo.

6. Kvadrat WooCommerce

Kvadrat pri WooCommerce

Prejemajte plačila strank enostavno in hitro osebno s podjetjem Square. Ta vtičnik je odlična možnost za lastnike trgovin WooCommerce, ki prav tako vzdržujejo fizično prodajalno. Še posebej, ker vam vtičnik omogoča sinhronizacijo zalog med spletno trgovino WooCommerce in Square POS. Namestitev in uporaba sta preprosta zahvaljujoč čistem in uporabniku prijaznemu vmesniku. Vse podatke o plačilih strank obravnava Square, zato vam ni treba skrbeti.

7. PayPal za WooCommerce

PayPal za WooCommerce

Vsi vemo, da je PayPal priljubljena platforma med poslovnimi organizacijami za izvajanje spletnih transakcij. In s tem brezplačnim vtičnikom lahko na svoji spletni strani uživate v storitvah PayPal. Ta vtičnik omogoča zbiranje plačil od strank brez mesečne pristojbine v ZDA in Kanadi. Omogoča brezhibno integracijo PayPal in vgrajeni filtri za goljufije pomagajo zaščititi vašo spletno trgovino pred prevaranti. Vtičnik vključuje celo vgrajen sistem žeton, tako da lahko stranke shranijo svoje podatke o plačilu. Poleg tega razvijalci vtičnikov ponujajo BREZPLAČEN račun PayPal Payment Pro za katero koli trgovino z vsaj 1000 USD mesečne prodaje.

8. WorldPay za WooCommerce

WorldPay za WooCommerce

S storitvijo Worldpay sprejmite plačila s kreditnimi karticami v svoji trgovini WooCommerce. S to premijsko razširitvijo WooCommerce plačilnih prehodov lahko kupci prekličejo katero koli večjo kreditno kartico, vključno z Visa, Mastercard, Amex, JCB in celo Diners ali debetnimi karticami.

Za uporabo tega vtičnika je potreben račun Worldpay, saj se vsa plačila upravljajo in obdelujejo prek njihovih strežnikov (zato je ta dodatek potreben). Ko kupci odjavijo, varno vnesejo podatke o plačilu prek Worldpay in ko je njihovo naročilo potrjeno, se preusmerijo na potrditveno stran na vašem spletnem mestu. Namestitev in nastavitev sta preprosta in hitra. Med uporabo tega vtičnika lahko na svojem spletnem mestu enostavno prodajate vrhunske izdelke ali prenose (kot so glasba, video, e-knjiga, PDF ali katere koli druge digitalne medijske datoteke)..

9. Mollie Plačila za WooCommerce

Mollie Plačila za WooCommerce

Vtičnik WooCommerce Mollie Payments vam omogoča, da z WooCommerce vključite več glavnih plačilnih načinov. Mollie podpira glavne kreditne kartice, debetne kartice, lokalne in mednarodne načine plačila ter možnosti “plačilo po povzetju” (23 v času, ko je to dejansko napisano). Zaradi tega je izredno prilagodljiva možnost za stranke in močno orodje za lastnike podjetij.

Za uporabo vtičnika Mollie z vašo trgovino WooCommerce ni plačil (samo osnovne transakcijske pristojbine, ko kupci odjavijo). Samo namestite in konfigurirajte svoje nastavitve, da začnete sprejemati plačila. Vtičnik deluje celo z večstranskimi spletnimi mesti in je združljiv z WPML. Če ste ustvarili lokalizirane različice trgovine WooCommerce, boste lahko uporabili Molliejeve možnosti nakupa pri vsakem prevodu.

10. Braintree za WooCommerce

Braintree za WooCommerce

Ta vtičnik je uradno partnerstvo podjetja Braintree & PayPal. Z nameščeno lahko kupcem dodate možnosti plačila s kreditno kartico, PayPal, Google Pay in celo ApplePay. Najboljše od vsega – to je za vas popolnoma brezplačno. Ta edinstven vtičnik za plačilni prehod WooCommerce je tudi SAQ A PCI.

11. WooCommerce USAePay Gateway za plačila

WooCommerce USAePay Gateway

Info & DownloadView Demo

Razširitev ePay Gateway za WooCommerce USA ponuja popolnoma integrirano izkušnjo naročanja med WooCommerce in ameriškim EPay. Z ePayom v ZDA lahko v trgovini WooCommerce sprejemate in obdelujete transakcije kjer koli na svetu. Poleg tega je v realnem času certificiran ECI, tako da lahko stranke zaračunate in prejmete plačilo takoj. Ta premijski vtičnik vključuje zmogljive funkcije za plačila, naročnine, shranjene načine plačila, vračila in drugo. ZDA ePay podpira tudi več valut, tako da lahko kupci kupijo izdelke v svoji lokalni valuti.

12. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq Crypto Gateway

Info & DownloadView Demo

Cryptoniq je edinstven in z bogatimi funkcijami vrhunski vtičnik za plačilni prenos WordPress, ki vam omogoča integracijo plačilnih orodij z uporabo kripto valute. Vedeti morate, da je bil ta WordPress vtičnik ustvarjen tako, da je bilo plačilo čim bolj prikladno za kupca in prodajalca. Trenutno podpira 4 kripto valute – vključno z Bitcoin, Etherum, LiteCoin & Doge. Najboljše od vsega je, da Cryptoniq ne vključuje storitev tretjih oseb in plačil za transakcije.

Ta vtičnik je zelo uporaben za vse tiste poslovne organizacije, ki sklepajo poslovne posle v večjih zneskih in opravljajo transakcije v kripto valutah. Upoštevajte le, da gre za razširitev za WooCommerce. Če ne želite namestiti in uporabljati WooCommerce, ne skrbite. Še vedno obstaja veliko odličnih načinov, kako lahko sprejmete Bitcoin z WordPressom skupaj z drugimi kripto valutami.

13. Gateway za plačilo WooCommerce Pesapal

WooCommerce Pesapal prehod za plačilo

Info & DownloadView Demo

Plačilni prehod WooCommerce Pesapal je še ena razširitev za WooCommerce, ki ponuja več novih možnosti plačila. S to nameščeno razširitvijo WooCommerce lahko stranke takoj plačujejo s Pesapalom. Večina uporabnikov pravi, da je to preprost vtičnik WordPress in ga je zelo enostavno nastaviti. Združljiv je z eWallet: M-Pesa, Airtel Money, mVisa. To omogoča dostop do priljubljenih afriških držav, kot so Kenija, Uganda, Zambija, Zimbabve, Ruanda, Tanzanija in Malavi.

Končne misli o vtičnikih za plačilni prehod WooCommerce

Različni vtičniki za plačilni prehod za WooCommerce omogočajo obdelavo spletnih transakcij na vašem mestu WordPress. To je odličen način za pritožbo na širšo bazo kupcev in povečanje skupnega prihodka vaše trgovine. Izberete lahko kateri koli vtičnik z zgoraj navedenega seznama in začnete sprejemati plačila.

Ste že preizkusili katerega od zgornjih vtičnikov? Ali obstajajo še drugi vtičniki za plačilni prehod WooCommerce, ki jih priporočate? Spodaj pustite komentar – radi bi vedeli, kako obdelujete plačila na svojem spletnem mestu WooCommerce.