14 najboljših vtičnikov, dodatkov in razširitev Gutenberg

10 najboljših vtičnikov, dodatkov in razširitev Gutenberg

Gutenberg je tako močan urejevalnik vsebin, vendar dodatki podaljšajo tisto, kar lahko naredi revolucionarni urejevalnik blokov. S pravimi Gutenbergovimi dodatki, razširitvami in vtičniki lahko vklopite urejevalnik in ustvarite izredne postavitve vsebine, ki vodijo vaš poslovni načrt.

Najprej bom uporabil Gutenberg vtičniki, dodatki, in razširitve v današnji objavi. Zakaj? Dodatek ali razširitev za WordPress je vtičnik, ki razširi drug vtičnik ali jedro WordPressa. Torej Gutenbergov dodatek, razširitev ali vtičnik je kateri koli WordPress vtičnik, ki razširi Gutenbergov urejevalnik.

Drugič, upam, da vam je všeč ta zbirka Gutenbergovih vtičnikov. Poimenite jih Gutenbergovi dodatki, razširitve, vtičniki ali kaj drugega; ta orodja razširjajo Gutenbergov urejevalnik zunaj vaše domišljije! Z drugimi besedami, vaše potovanje v boljše spletne vsebine je pravkar postalo lažje z Gutenbergovimi vtičniki, ki jih pokrivamo danes.

Upoštevajte, da večina Gutenbergovih dodatkov ponuja podobne bloke. Resnična razlika je v možnostih, ki jih vsak vtičnik ponuja na blok. Zato je najboljši Gutenbergov vtičnik tisti, ki vam ponuja vse možnosti, ki jih potrebujete za ustvarjanje in prilagajanje vsebine vsebini vašega srca..

V naslednjem razdelku vas opozarjamo na 14 najboljših WordPress vtičnikov, ki bodo popolnoma spremenili način interakcije z Gutenbergovim urejevalnikom. Ne glede na to, ali ste šele začeli ali ste izkušeni razvijalec, vam naslednji Gutenbergovi vtičniki ponujajo veliko možnosti za ustvarjanje želene vsebine.

Brez dodatnega privajanja naj vaš urejevalnik Gutenberg izboljšate z nekaj dodatki, tako da lahko ustvarite vsebino, kot je šef, ki ste. Pozabite na skodelico kave, ki vam je ponujena v skoraj vsaki objavi; Tako ali tako vas ne bom dolgo držal tukaj. Z naslednjega seznama preprosto zgrabite en podaljšek Gutenberga, zaženite z njim in se zabavajte!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Getwid

getwid gutenberg blokira vtičnik wordpress

Prvo mesto je Getwid, izvrstni Gutenberg, ki vtičnik blokira Motopress, zaupanja vredni razvijalci WordPressa z več kot šest let izkušenj. Vtičnik je fantastična zbirka več kot 30 blokov vsebin, ki vam nudijo veliko nadzora nad vašo vsebino. Enostavna nastavitev in uporaba takšnih, ki bi morali biti in tečete v nobenem trenutku.

Getwid znatno podaljša urejevalnik Gutenberg. Med drugim je priložen čudovit nabor vsebinskih blokov, kot so drsniki za medije in besedila, drsniki za slike, razdelki, pasice, galerije zlaganja slik, polja s cenami, vrste objav po meri, Instagram in MailChimp. Jedrni vtičnik je brezplačen za prenos na WordPress.org. Oglejte si naš Getwid pregled in vodnik, če želite izvedeti več!

2. ZeGuten

ZeGuten bloki za Gutenberg

Info & DownloadView Demo

Z ZeGutenom se vam ni treba ukvarjati z ustvarjalcem strani, saj lahko samo uporabite Gutenberg. Ta dodatek blokov trenutno vključuje 11 blokov z bogatimi funkcijami, ki jih lahko uporabite s pomočjo Gutenberga za prilagajanje postavitev svojih objav in strani. Dodajte interaktivne zemljevide, objave zameglitev, pasice za privlačenje pozornosti, vrtiljake, informativne vrstice napredka in kroge, primerjavo slik (ali pred in pozneje), sezname z ikonami, prilagojene razdelke, objave in celo odštevalne ure (cene se začnejo z zavihki in pričevanja! ).

Ampak to še ni vse. Bloki vključujejo tudi prilagodljive nastavitve prelivov z nakloni, delilnike oblik, učinek paralakse, animacije, odzivne postavitve, obloge / robove po meri (in vrzeli stolpcev preveč) in drugo. ZeGuten je tudi SEO optimiziran, deluje s katero koli posodobljeno namestitvijo WordPressa in je zelo enostaven za uporabo. Samo namestite ZeGuten da začnete graditi svoj prilagojen dizajn!

3. Guteblock

Guteblock - Ultimate Gutenberg blokira vtičnik

Gutenberg je odličen – a primanjkuje številnih temeljnih blokov, ki si jih želijo blogerji in podjetja. Tukaj prihaja Guteblock. Ta brezplačni vtičnik zapolni vrzel lastnikom spletnih strani, ki želijo svojim spletnim mestom dodati profesionalne in prilagodljive bloke.

Guteblock vključuje 12 ustvarjalnih blokov, vsi z vgrajenimi slogi, ki omogočajo lažji spletni dizajn. Na primer, blok Profile Author, Drop Cap in Post Grid so kot nalašč za oblikovanje lastnih spletnih strani spletnega dnevnika. Lahko pa uporabite bloke Člani skupine, Testimonials in CTA (poziv k dejanju), da ustvarite osupljivo ciljno stran za svoje podjetje. Drugi razpoložljivi bloki vključujejo vsebnik, ločevalnik, distančnik / razdelilnik, številčno polje, obvestilo, ikone za skupno rabo.

Toda to še ni vse – razvijalci Guteblock kmalu prihajajo več kot 15+ novih blokov! Tako boste lahko dodali tudi harmonike, gumbe, Googlove zemljevide, sezname ikon, tabele s cenami in drugo. Obstaja tudi a Guteblog tema (isti razvijalci), zasnovana za nemoteno delo z Guteblockom – zato je vsaka funkcija in slog videti super.

4. Atomski bloki

gutenbergovi vtičniki - atomski bloki

Brez dvoma je urednik Gutenberga popolnoma spremenil, kako ustvarjamo vsebino. Za razliko od preteklosti lahko zdaj v nekaj minutah ustvarite neverjetna spletna mesta. In zahvaljujoč Gutenbergovim dodatkom, kot so Atomic Blocks, gradnja izjemnih spletnih strani nikoli ni bila lažja.

Vtičnik Atomic Blocks vam prinaša številne impresivne gradnike strani, ki vam omogočajo ustvarjanje želenega spletnega mesta. Vtičnik vam med drugim ponuja bloke Gutenberg, kot so glasila, blok oddelkov in postavitve, zabojniki, ikone za skupno rabo (CTA), vmesna obvestila in napredne stolpce..

5. CoBlocks

coblocks gutenberg blokira vtičnik

Gutenberg sneži sneg, večji del rasti pa vidimo prek dodatkov, ki razširjajo urejevalnik blokov. Razširitev, kot so CoBlocks ladje z impresivnimi lastnostmi. Omogoča vam, da kar najbolje izkoristite urejevalnik Gutenberg, ne da bi se zelo trudili.

Coblocks, ki vam ga je prinesel GoDaddy, vam ponuja bloke, kot so opozorila, harmonike, avtorski profili, klikni na tvit, junaške razdelke, logotipe in značke, zemljevide, medijske kartice, storitve in delilnike. Vtičnik je neverjetno močan, vendar lahek, kar pomeni, da lahko sestavite lepo in super hitro spletno mesto.

6. Ultimate Addons za Gutenberg

ultimativni dodatki gutenbergu

Ko ustvarjate spletno mesto, potrebujete vso moč prilagoditve, ki jo lahko prevzamete. In če imate na trgu razširitev za Gutenberg, ki ponuja takšno sposobnost, boste vzljubili Ultimate Addons. Ekipa Brainstorm Force za vtičnikom je prehitela sebe, in to je očitno.

Ultimate Addons vam ponuja veliko število kreativnih blokov Gutenberg, tako da lahko ustvarite brezhibna spletna mesta brez pisanja kode. Govorimo o blokih, kot so izjemni naslovi, napredni stolpci, blokovni zapiski, CTA, stik obrazca za stike 7, časovnica in vsebina Google Maps..

BTW, če vas zanima, vam Brainstorm Force ponuja 20+ vnaprej izdelanih brezplačnih zaganjalnikov, ki so jih zgradili s pomočjo Gutenberga, Ultimate Addonov za Gutenberg in teme Astra. Poleg Ultimate Addonov potrebujete Vtičnik Astra Starter Sites pridobiti brezplačna spletna mesta.

7. Bloki Kadence

kadence blokira pluten gutenberg

V preteklosti ste za ustvarjanje čudovitih postavitev potrebovali bodisi veščine na nivoju boga ali močan vtičnik za ustvarjanje strani. Z vhodom v Gutenberg so se stvari precej spremenile. Urejevalnik je močan, ja, vendar ga povežite s pluginom Kadence Blocks in dobili boste supernovo.

Bloki Kadence po meri vključujejo postavitve vrstic, napredne galerije, naslove, gumbe, ikone, distančnike, izjave, harmonike, informacijska polja, zavihke in ikone. Vsak blok vsebuje obsežen seznam možnosti, s katerimi lahko vizualno ustvarite izjemno vsebino.

8. Otter Blocks

vidra blokira gutenberške dodatke

Otter Blocks vam prinaša Themeisle, eden najbolj uglednih WordPressovih razvijalcev na spletu. Vtičnik je čudovita zbirka ustvarjalnih Gutenbergovih blokov in predlog, pripravljenih za uvoz. Če želite doseči najboljše rezultate, lahko obsežno prilagodite vsak blok ali predlogo.

Vtičnik Otter Blocks Gutenberg vam med drugim ponuja različne bloke, vključno z razdelki, storitvami, ceniki, objavljalnimi omrežji, Google Zemljevidi, pričevanji, ikonami za čudovite pisave in gumbi za skupno rabo. To je odlično orodje za ustvarjanje odlične vsebine, ne da bi pri tem prebili znoj.

9. Zlaganje

zložljiv gutenberg vtičnik

In ko mislite, da ste vse to že videli, Gutenbergovi vtičniki še naprej prihajajo. Na odru imamo Stackable, dober Gutenbergov vtičnik Gambit Technologies. Vtičnik vam ponuja bloke z bogatimi funkcijami, ki vam pomagajo v nekaj klikih zgraditi spletno mesto v sanjah.

Impresivni bloki, ki jih dobite z zložljivimi, vključujejo posode, ločevalce, objavljalne mreže, mreže, harmonike, polja s slikami, bloke funkcij, seznam ikon, CTA, glave, kartice, video okna, števci, pričevanja, tabele cen, člani ekipe in tako naprej.

10. Napredni Gutenberg

napredni vtičnik gutenberg

Medtem ko večina Gutenbergovih vtičnikov ponuja skoraj enake funkcije, je pa vtičnik Advanced Gutenberg še korak dlje. Poleg več kot 20 vsebinskih blokov vam vtičnik omogoča večji nadzor nad urejevalnikom Gutenberg. Zdaj lahko vsebinske bloke aktivirate na uporabnika. To pomeni, da samo določeni uporabniki lahko urejajo določene bloke vsebine.

Napredni Gutenberg ponuja vrsto luštnih in enostavnih blokov. Dobite upravitelja stolpcev, drsnike za objave, drsnike izdelkov WooCommerce, napredni blok gumbov, kontaktne obrazce, napredni seznam seznamov, harmonike, pričevanja, zavihke, vrhunske bloke slik in video itd..

11. Končni bloki

gutenberg plugins končni bloki

Še vedno smo pri tem. Pri številki devet imamo vtičnik Ultimate Blocks Gutenberg. To je čudovit motor, za katerega je zagotovljeno, da bo napolnil vaš Gutenbergov urejevalnik. Za blogerje in tržnike je najboljša razširitev Gutenberga zahvaljujoč nizu impresivnih funkcij.

Z 18+ vsebinskimi bloki vam Ultimate Blocks ponuja veliko streliva, da ustvarite izjemna spletna mesta, ki niso iz te galaksije. Pomembni bloki vključujejo filter vsebine, pregled, zavihke, kazalo, CTA, preklop vsebine, oblikovana polja in sezname, razširljivo vsebino in še veliko več.

12. Qodeblock

qodeblock gutenberg vtičnik

Nenazadnje imamo zbirko Gutenberg Blocks avtorja Qodeblock. To je fantastičen Gutenbergov dodatek, ki je na voljo z več kot 20 vsebinskimi bloki. Vtičnik vam ponuja odličen seznam blokov, ki vam omogočajo večji nadzor za hitro ustvarjanje in zagon katerega koli spletnega mesta, ki ga želite.

Razpoložljive ure vključujejo napredne stolpce, harmonike, avtorjeve profile, gumbe, CTA-je, blok zabojnikov, e-poštna glasila, obvestila v vmesniku, tabele s cenami, mreže objav / strani, ikone družbenih medijev in seznam se nadaljuje. Ta zbirka blokov Gutenberg vam ponuja veliko prilagodljivosti za izdelavo spletnega mesta tako, kot si predstavljate.

13. UrednikiKit

Gutenberg Page Building Toolkit - urejevalniki

UrejevalnikKit vključuje dodane blokovne možnosti za besedilne formate (vključno s spodnjimi / sponzoriranimi povezavami, označeno besedilo, preoblikovanje besedila, vdolbine itd.), Podporo pri označevanju, možnosti vidljivosti (prikaži / skrije bloke na podlagi naprave, prijavljenih uporabnikov, ACF ali pogojne logike) , predviden čas branja, preverjeni seznami, odzivno poravnavo besedila in še več. Morda pa je ena izmed najbolj uporabnih lastnosti možnost blokiranja in uvoza blokov. Z njim lahko preprosto blokirate in ponovno uporabite bloke neposredno iz urejevalnika.

Za tiste, ki jim je všeč koda, je urejevalnikKit dodal še več razredov CSS kot urejevalnika kode (skupaj z označevalnikom sintakse).

14. Gridbuilder WP

Gridbuilder WP

Iščete boljše mreže in filtre za uporabo na svojih straneh? Daj Gridbuilderju WP poskus. Ta premijski vtičnik vključuje enostavne možnosti za izdelavo lastnih mrež po meri (izberite iz zidanega, upravičenega, metroja ali vrtiljaka) skupaj z nastavitvami za fasetirano iskanje. In vtičnik je seveda združljiv z Gutenbergom, pa tudi z ACF za polja po meri, prevode Polylang ali WPML, izdelke WooCommerce in še več.


Gutenberg je močan urejevalnik vsebin s svetlo prihodnostjo. Omogoča vam ustvarjanje odličnih spletnih mest v nekaj klikih. Gutenbergovi dodatki / dodatki / razširitve temeljijo na privzetem urejevalniku Gutenberga, ki vam nudi še več moči, da Gutenberg upognete, kamor koli želite.

Če želite izbrati najboljši vtičnik Gutenberg za svoje potrebe, morate biti pripravljeni preizkusiti nekaj možnosti. Večina vtičnikov Gutenberg ponuja enake vsebinske bloke. Vsak vtičnik Gutenberg pa ima različne možnosti za prilagoditev vsakega bloka, kar pomeni, da tisto, kar deluje zame, morda ne bo delovalo za vas.

Upamo, da boste našli odličen vtičnik Gutenberg, s katerim boste napolnili vaše WordPress spletno mesto. Moj najljubši do zdaj je vtičnik Getwid Gutenberg od MotoPressa. Toda kateri je vaš najljubši vtičnik Gutenberg? Prosimo, da delite svoj najboljši izbor v komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me