15+ Najboljše življenjepisne teme WordPress 2020

Najboljše življenjepisne teme WordPress

S toliko informacijami na internetu je popolnoma smiselno, da se vaš osebni življenjepis nadaljuje tudi v spletu. Toda kako si hitro ustvarite življenjepis v času tega velikega intervjuja jutri? Enostavno – preprosto zagrabite eno od najboljših predstavitev spodaj naštetih tem WordPress in preprost načrt gostovanja. V vsakem trenutku imate lahko življenjepis, spletni življenjepis ali virtualno spletno stran v slogu vizitke.

Pomembne informacije o nadaljevanju

Za pospešitev stvari je dobro, da pripravite pomembne podatke o nadaljevanju, preden začnete graditi spletno mesto. Prepričajte se, da ste vtipkali življenjepis že pri roki ali vsaj ročno napisali oris informacij, ki jih želite vključiti v svoj spletni življenjepis. To lahko vključuje:

  • Hiter povzetek v enem ali dveh stavkih o vaših ciljnih in / ali poklicnih ciljih
  • Poudarja s svojimi ključnimi znanji in zmožnostmi
  • Izobraževanje, zlasti diplome ali certifikati (obvezno navedite datume)
  • Delovne izkušnje z opisi odgovornosti in dosežkov
  • Vzorci dela, ki bi lahko vključevali opise projektov, fotografije, videoposnetke, zvočne posnetke, povezave do spletnih mest ali članke na blogu, v katere ste prispevali itd..
  • Vsako nagrado ali priznanje (če ste bili na seznamu Forbes ali prejeli pomembno donacijo, ga vključite tukaj)

Načrtujte tudi svoje kontaktne podatke. V nekaterih panogah boste morda želeli vključiti svoj naslov ali telefonsko številko, vendar običajno zadostujejo povezave v socialnih medijih in e-poštni naslov, ki se uporabljajo v obrazcu za stik..

Izbira gostovanja

S pripravljenimi informacijami predlagamo tudi nakup načrta gostovanja, preden izberete temo. Prej smo pisali o najboljšem gostovanju v WordPress-u, a da bodo stvari hitre in nadvse preproste za vašo spletno življenjepis, predlagamo, da izberete gostitelja, ki s svojim načrtom ponuja tudi ime domene. Tako bo nastavitev hitrejša, saj vam ne bo treba usmerjati imena svoje domene od drugega registrarja.

Priporočamo Bluehost za povsem nove blogerje ali ljudi, ki gradijo preprosto spletno mesto, ki ne bo prineslo veliko prometa. Ker boste ustvarili spletni življenjepis (verjetno z eno najboljših tem, s katero lahko nadaljujemo WordPress, ki smo jo zaokrožili spodaj), Bluehost-ov skupni načrt gostovanja ponuja več kot dovolj moči in funkcij. Bluehost ponuja namestitev WordPress z enim klikom, brezplačno ime domene (prvo leto), brezplačno podporo za SSL in več, ki se začnejo že pri samo 2,95 USD / mesečno.

Pridobite Bluehost za 2,95 USD / mesec

Ko ste izbrali gostovanje in podatke o življenjepisu, je čas, da izberete najboljšo temo WordPress za svoje spletno mesto! Zbrali smo nekaj najboljših obnovljenih tem WordPress, ki so na voljo za dobro izbiro. Odvisno od vaših potreb

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Graphix – Skupaj tema

Graphix Online Resume Total WordPress Tematska zasnova

Info & DownloadView Demo

Graphix je čisti in vrhunski predstavitveni program WordPress, ustvarjen z našo skupno temo WordPress. Ta predstavitev prikazuje, kako lahko ustvarite spletni življenjepis ali življenjepis, ki ga želite deliti z delodajalci, da boste dobili naslednje delovno mesto!

Tema Total je pripravljena z zmogljivim ustvarjalcem strani za vlečenje in spuščanje, premijskimi drsniki in vrstami objav po meri za izdelavo lastnega spletnega mesta po meri. Oglejte si predstavitev Graphix-ove teme Total in si oglejte, kako lahko sestavite svoj lastni spletni življenjepis (Graphix ali katerega koli drugega predstavitvenega programa 40+ lahko uvozite v samo nekaj klikih). V Graphixu smo uporabili polja z ikonami, prilagojene gumbe, vrstice s spretnostmi, ozadja paralaksa, Googlove pisave po meri, galerijo slik in oblikovani stični obrazec 7. Samo uvozite naše vzorčne podatke Graphix, vnesite svojo lastno zgodovino dela (in nekaj fotografij o sebi) in dodajte povezavo za prenos za pdf ali doc različico svojega življenjepisa (veste, za tiste stare šole).

Zlasti enostavno je izdelati življenjepis ali spletno mesto v slogu videa, saj so vgrajeni funkcijski moduli za stolpce, polja s ikonami, vrstice z vešči, grafikoni, portfelji, gumbi in kontaktni obrazec. Poleg tega lahko za ustvarjanje edinstvenega spletnega življenjepisa uporabite funkcije za celotno širino ali vrstice na celotnem zaslonu, slike ozadja, paralakse, videoposnetke in lokalno drsenje. In Total lahko naredi veliko več kot to, kar vidite v predstavitvi Graphix. Tema vključuje celoten portfelj, osebje in pričevanja po vrstah objav po meri in prilagodljiv spletni dnevnik (z zidanimi postavitvami, mrežo, možnostmi majhnih in velikih slik), tone pripomočkov, elemente ustvarjalca strani po meri in še več. Lahko bi šel naprej in naprej, vendar bi bilo veliko hitreje, če samo kliknete zgornji gumb, če želite izvedeti več o temi.

2. Jaz

Ja ustvarjalni portfelj & Nadaljuj WordPress temo

Tema Me Creative Portfolio je drzna in sodobna tema WordPress-a, ki omogoča velik vtis. Odličen začetek je, da lahko vsak fotograf, samostojni umetnik, umetnik ali drug ustvarjalec ustvari svoj spletni življenjepis.

Tema Me je tudi z ustvarjalcem strani Visual Composer, osupljivim portfeljem, vgrajenimi spletnimi stranmi spletnega dnevnika (skupaj s formati objav in pripomočki po meri), napredno tipografijo in pisavami po meri, tekočinsko odzivno postavitvijo in še več. Za začetek preprosto uporabite vzorčno demo vsebino ali ustvarite svoje strani od začetka, da prikažete svoja najboljša prejšnja dela.

3. Jab (vCard)

Jab Napredno osebno življenjepis vCard WordPress tema

Če iščete eno najboljših obnovljenih tem WordPress za ustvarjanje lastne vcard ali življenjepis na eni strani, je Jab odlična možnost. Ta premijska tema odlikuje lahkoten dizajn z zmogljivimi možnostmi in privlačnimi animacijami, ki vam bodo pomagali doseči čudovito novo službo. Vse, kar morate storiti, je, da dodate svoje podatke.

Tema vključuje prehoda drsnih ali drsnih odsekov, tri edinstvene vrste navigacije (ploščati, navpični ali vodoravni), napredno filtriranje izotopov, animirani gradienti, SVG kazalci, podpora za razporede po meri, študije primerov ajax, diapozitivi ozadja, učinki paralaksa in drugo. Uporabite orodja, ki jih ponuja Jab, da poudarite svoje najboljše lastnosti in uspehe, da se odvrnete od drugih prosilcev.

4. ShiftCV

ShiftCV Blog, življenjepis, portfelj WordPress tema

Info & DownloadView Demo

ShiftCV je mrežnica, popolnoma odziven in pripravljen na RTL, tako da lahko danes preprosto pokažete svoj talent in zgradite svoj spletni življenjepis. Tema vključuje enostavne možnosti, kot so svetla in temna barvna shema, pripomočki po meri spretnosti, vgrajen pripomoček za QR kodo (za ustvarjanje hitre povezave do vaše biografije) in podpora za celoten blog, kjer lahko delite svoje znanje s svojega strokovnega področja.

S ShiftCV lahko spletno življenjepis dodate ustrezne izkušnje, veščine, vzorčno delo in drugo. Tema vključuje vrhunsko predlogo strani za dodajanje življenjepisa, skupaj z vašo zaposlitveno zgodovino, izobrazbo, spretnostmi, filtrabilnim portfeljem svojega delovnega mesta, izjavami strank in kontaktnim obrazcem (za vse tiste ponudbe za delo, ki jih boste prejemali). Poleg tega obstaja predloga za tiskanje strani, ki ustvari obliko za tiskanje spletnega življenjepisa, ki jo lahko potencialni delodajalci natisnejo za kasnejšo uporabo.

Ta tema vključuje tudi čudovit blog, s katerim lahko pišete o zadnjih novicah na svojem področju, trenutnih projektih ali kakršnih koli drugih razmišljanjih. Oblika objave za standard, galerijo, povezavo, video, citat in zvok olajša dodajanje vsebine, povezane z vsem, o čemer pišete. Tema je tudi napolnjena s svetlimi in temnimi barvami kože, odzivno postavitvijo, pripomočki po meri, podporo za RTL in celo datotekami psd, tako da lahko načrtujete svojo postavitev pred potapljanjem v.

5. Glejte Moj življenjepis

Oglejte si mojo življenjepis in vCard WordPress tema

Ustvarite svoj ustvarjalni spletni življenjepis s temo Glej moj življenjepis WordPress. To je močna tema z enostavnimi možnostmi za oblikovanje in organiziranje podatkov o življenjepisu, kot so delovna zgodovina, veščine in socialne povezave.

Toda glej moj življenjepis ni le nadaljevalna tema, ampak vsebuje tudi osupljiv portfelj s prilagodljivim orodjem za oblikovanje portfelja. S pomočjo sestavljanke oblikujte mrežo po meri s koristnimi kazalci ali oznakami, dodajte osupljive animirane drsnike z vključenimi premičnimi vtičniki (drsniki Revolution in Layer), oblikujte svoj lastni kontaktni obrazec in drugo. Obstaja nekaj, kar lahko vidi moj življenjepis.

6. Poklic

Poklic z eno stran življenjepis Življenjepis WordPress tema

Informacije in prenos

Izdelava življenjepisa v spletu ne bi morala biti težavna, še posebej, če uporabljate eno najboljših obnovljenih tem WordPress, kot je tema Profession One Page CV. Glede na to, da je to ena izmed najbolj priljubljenih tem, da nadaljujejo življenje na temo gozda, da je edino naravno, da je na našem seznamu.

Tema je preprosta za uporabo možnosti barvnih prednastavitev, oblikovanja blogov, vodoravne postavitve, ki postane vertikalna za mobilne naprave, citatov (popoln za predstavitev priporočil), vgrajenih v video in avdio ter profesionalni portfelj. Čeprav je namen, da se nadaljuje na eni strani, lahko zagotovo dodate več strani, če želite s pomočjo funkcij teme sestaviti svoj portfelj ali ustvariti strani storitev.

7. RScard

Nadaljuj z RSCard, življenjepisom in vCard WordPress

RScard je osupljiva tema za ponovno oblikovanje materiala za WordPress. Drzne barve in čista postavitev olajšajo izdelavo profesionalnega spletnega mesta, ki bo vaše delo predstavilo potencialnim delodajalcem.

Tema je bila ustvarjena z ustvarjalnikom strani ACF Pro, da bi hitro in enostavno ustvarili postavitve strani po meri z elementi, kot so logotip po meri, zanimanja, socialne povezave, časovnica, Instagram vir, spretnosti s odstotki, razdelek s sklici, statistika, vrtiljak strank, koledar razpoložljivosti in še več. Tema vključuje tudi portfelj za prikaz prejšnjega dela in popolno podporo za WooCommerce. Če imate trenutno na voljo izdelke ali storitve, jih lahko dodate na svoje spletno mesto za prodajo.

8. NOVO

NOVO Retina pripravljena WordPress Vcard WordPress tema

Nova tema WordPress Vcard je zasnovana tako, da sestavljanje spletnega življenjepisa nadaljuje z nebolečim postopkom. S preprostimi vgrajenimi funkcijami za nadaljevanje in čistim dizajnom je ta tema odlična možnost, če ne veste, kje začeti.

Pokažite se s pomočjo super teme NOVO vCard življenjepis. Ta ljubka tema ene strani je popoln način, da svoj življenjepis in portfelj dodate v splet, kjer ga lahko najdejo stranke in delodajalci. Ko namestite NOVO temo WordPress Vcard, boste našli preprosto oblikovanje ene strani z navigacijo po eni strani, neomejenimi barvnimi možnostmi in namenskimi razdelki o meni, kontaktnimi podatki, zaposlitveno zgodovino, veščinami, portfeljem itd. Tema je tudi odzivna, mrežnica in RTL pripravljena.

Uporabite vgrajene možnosti teme, da naložite življenjepis, dodate svojo delovno izkušnjo, naštete svoje najboljše spretnosti in še več. Poleg tega lahko dodate vzorce svojega zaključenega dela s pomočjo filtrabilnega portfelja, da bodo ljudje videli, kako dobro počnete, kar počnete. NOVO vključuje tudi simpatičen blog na eni strani, kjer lahko dodate svoje misli o medijih, novicah, temah ali življenju na splošno. Ne pozabite samo, da bodo vaši delodajalci videli blog – zato ga boste verjetno želeli ohraniti nekoliko ustreznega za vašo panogo.

9. Kerge

Kerge Nadaljuj vCard in Portfolio WordPress tema

Tema Kerge je kot nalašč za vse vrste življenjepisov, življenjepisov in spletnih portfeljev. Tema vsebuje dva različna predstavitvena dela, ki jih lahko uporabite za začetek, bodisi sodobnejšo domačo stran s fotografijo ali bolj tradicionalno oblikovanje besedilnega sloga. Lahko pa spletno mesto zgradite iz nič – odvisno od vas!

Ne glede na to, kako začnete, tema Kerge vključuje tudi možnosti gradnje strani s povleci in spusti, prilagojene pisave, neomejene barvne sheme, edinstvene časovnice, koledar razpoložljivosti, povezave v skupni rabi, cene, videoposnetke, Instagram in še več. Če si želite ogledati več, si oglejte predstavitev v živo.

10. Mari

Mari Odzivno življenjepis CV WordPress tema

Mari je zelo čista in moderna tema WordPress-a z edinstvenim robom belega zaslona, ​​zaradi katere se naše spletno mesto z življenjepisom zdi bolj kot predstavitev. Mari tema je v kombinaciji z domišljijskim drsnim menijem zelo osupljiva.

Tema je popolnoma odzivna, zato se vam ne bi smelo bati, kakšno napravo vaš potencialni delodajalec uporablja za iskanje informacij. Poleg tega, da z elementi strani ustvarite stran o meni, naložite življenjepis, zgradite časovni razpon delovne ali izobraževalne izkušnje in možnost, da sestavite portfelj, obstaja veliko načinov, kako predstaviti svoje sposobnosti.

11. Profil

Profil Osebni portfelj WordPress tema

Informacije in prenos

Profil je osebni blog in portfelj WordPress tema, ustvarjena z Organic Themes. Ta elegantna tema portfelja je odličen način za prikaz vašega osebnega portfelja dela.

Tema profila ima čudovito postavitev domače strani z edinstveno zaokroženo podobo vas – spredaj in na sredini. V središču pozornosti bralcev ostaja vas osredotočenost. Vaš Twitter vir, družabne povezave, kratek razdelek o vas in pogled na vaš portfelj so predstavljeni takoj, ko pristanete na domači strani.

Odsek o portfelju je oblikovan z enako skrbnostjo kot domača stran. Dodajte postavke portfelja in ustvarite lepo mrežo svojega dela. Poleg tega lahko dodate predstavljene slike in videoposnetke, kar je odlično, če nekatere svoje projekte bolje razumete skozi film. Vedno pa lahko uporabite kratke kode za nadaljnjo prilagoditev objav v svojem portfelju z gumbi, opozorili, galerijami svetlobne plošče in še več.

12. Flatoo

Flatoo vCard, Nadaljuj, osebna tema WordPress

Flatoo je vrhunska tema vCard in CV s krepkim, ravnim dizajnom kot nalašč za ustvarjanje kreativnega in barvitega spletnega življenjepisa. Ta odzivna tema vključuje uporabnega ustvarjalca, ki bo organiziral življenjepis, da bo najbolje prikazal svoje talente.

S programom Flatoo lahko ustvarite mrežo animiranih slik, diapozitive s polno širino, animirane grafikone spretnosti, časovno lestvico delovnih izkušenj, portfelj filtriran po ajaxu, Google Zemljevid z lokacijami in kontaktni obrazec, da stopite v stik.

13. Mefolio

Najboljši življenjepis teme WordPress

Tema Mefolio je impresivna Cv tema in je zagotovo ena najboljših obnovljenih tem WordPress, saj je bila nominirana za Awwwards spletnega mesta. Edinstvena poševna postavitev domače strani, krepke barve, gradienti, vrtljivo besedilo, video ozadja in več možnosti postavitve menija.

Ta tema je opremljena z ustvarjalcem strani King Composer za enostavno ustvarjanje strani po meri, demo namestitvijo z enim klikom, ki vam pomaga, da ustvarite življenjepis, podporo za RTL in združljivost s vtičnikom za prevajanje WPML, če se želite prijaviti na delovna mesta na drugih trgih.

14. NadaljujX

ResumeX - Večnamenski portfelj življenjepisa in ene strani

Info & DownloadView Demo

ResumeX je vrhunska tema za nadaljevanje WordPress-a na eni strani iz Themeforest. Ta tema je odličen način za predstavitev delovnih izkušenj, zaključenih projektov in česar koli drugega o vas ali vašem podjetju, ki bi ga morda želeli deliti s potencialnimi delodajalci ali strankami.

Odličen življenjepis je ključnega pomena za prehod v prvi krog intervjuja in impresiven portfelj vam lahko pomaga pri velikem poslu (ali veliki stranki). ResumeX vam olajša predstavitev, no, vi. Tema ima odlične vgrajene funkcije, ki vam bodo zagotovo všeč. Odlikuje ga osupljiva zasnova na eni strani, ki je idealen način, da strankam in šefom na kratko ogledate svojo profesionalno zgodovino. Poleg tega, da enostavne možnosti za temo omogočajo, da povlečete in spustite razdelke vsebine v želeni vrstni red.

Najboljši del ResumeX so odlični razdelki o vsebini. Dodajte približno razdelek, prenose pdf-jev (za življenjepise, brošure ali kaj drugega), vrstice s spretnostmi, izkušnje ali časovnico projekta, števce, izobraževanja ali certifikate (ali kakršne koli nagrade, ki ste jih prejeli), filtrirni portfelj, izjave strank, blog , socialne povezave in prijazen kontaktni obrazec. Ta tema ima vse, kar morate navdušiti, in nato še nekaj!

Druge značilnosti teme vključujejo odzivno postavitev, tako da lahko ljudje pregledajo vaš profil v kateri koli napravi, ki je za njih primerna, diaprojekcija v ozadju na celotnem zaslonu, zahvaljujoč zmogljivemu vtičniku Revolution Slider, kreativnim animacijam CSS3 in še več.

15. Nesebično

Nesebična tema z eno stranjo WordPress VCard

Info & DownloadView Demo

Nesebična tema je nasprotje tega, kot se sliši ime, kot da gre za vas! Ustvarite osupljivo spletno mesto, da pokažete svoje sposobnosti, da boste delodajalcem dali razlog, da vas zaposlijo namesto konkurence. V portfelj naložite primere dela, začnite in ustvarite svoj spletni dnevnik z nasveti, dodajte kontaktni obrazec, do katerega boste enostavno in še več.

Tema vključuje preproste možnosti za dodajanje gumbov za prenos, diaprojekcije ozadja, različne tehnične spretnosti, cenovne pakete, sezname in drugo. Tema podpira tudi CSS po meri za nadaljnje oblikovanje.

16. unRovr (animirani)

unRovr Animated vCard & Resume WordPress Theme

Tema unRovr je osupljiva tema življenjepisa WordPress, ki vključuje na tone vzorčnih predstavitev, ki jih lahko izbirate za začetek. Ne glede na to, ali želite ustvariti preprosto stran s svojim imenom, sloganom in nadaljevati prenos datotek ali s funkcijo bogato portfeljno spletno mesto, je tema unRovr odlična izbira.

Tema uporablja močan ustvarjalnik povleci in spusti Elementor, da olajša dodajanje socialnih povezav, svetlobnih polj, ajax portfeljskih mrež, prilagojenih pisav in še več.

Več najboljših življenjepisnih tem WordPress

Tukaj imate – delili smo vam kratek oris pomembnih informacij, ki jih morate vključiti v življenjepis, trden načrt gostovanja, ki ga lahko uporabite, in 15+ tem, ki jih lahko izbirate. Upajmo, da ste našli temo za začetek svojega življenjepisa. Z dobro temo in preprostim načrtom gostovanja lahko zagotovo pripravite spletni življenjepis pravočasno za jutrišnji intervju.

Seveda je to le kratek seznam tega, za kar menimo, da je nekaj najboljših tem, ki se nadaljujejo z WordPressom, vendar bi radi vedeli, kaj ste uporabili za izdelavo spletnega življenjepisa. Če ste našli čudovito WordPress temo, ki ji želite priporočiti, pustite komentar spodaj, da jo bomo lahko pregledali!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me