15 najboljših tem v skupnosti WordPress 2020

Najboljše teme skupnosti WordPress za socialna omrežja in forume

Skupnost, forumi in družabna spletna mesta porabijo veliko prometa zaradi interakcije z uporabniki. To pomeni, da morate svojim uporabnikom ponuditi veliko izkušenj in kakšen boljši način za to kot z eno od najboljših tem WordPress v skupnosti?

V tej objavi navajamo 15 najboljših (po našem mnenju) WordPress teme v skupnosti, primernih za vaše spletno mesto bbPress ali BuddyPress. Zajemamo bogate in odzivne teme, ki so z odličnimi ocenami strank.

S tem pa odkrijmo, kaj lahko ponudi skupnostni tematski trg WordPress. Uživajte in delite svoje ugotovitve na koncu.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Skupaj (bbPress)

Skupaj WordPress tema & bbPress: Najboljše teme WordPress v skupnosti

Info & DownloadView Demo

Iščete hiter in enostaven način za oblikovanje lastnega foruma? Omenili smo temo Total. Z možnostmi integracije in oblikovanja forumov bbPress je Total skupaj odličen način za izdelavo spletnega mesta za nadaljevanje pogovora, oblikovanje podpornega izdelka za izdelek, zagon odbora za dogodke v skupnosti za vašo okolico itd..

Tema je opremljena z močno razširjeno različico orodja za izdelavo strani WPBakery skupaj z moduli povleci in spusti za več kot 50 različnih elementov strani, vključno z gumbi, naslovi, drsniki, slikami, zavihki, stikali in seveda bbPress forumi, prijavami in še več. Dodane funkcije v programu WordPress Customizer v živo olajšajo izbiro pisav, barv, privzetih postavitev, oblikovanja glave in podnožja in lažje.

Želite več kot le temo bbPress? Ni problem. Total je združljiv z večino glavnih vtičnikov, vključno z (vendar ne omejeno na) WooCommerce, Koledar dogodkov, Elementor, Odprta miza, WPML, Polylang, Yoast SEO, JetPack itd. Poleg tega je tema opremljena s premijskimi vtičniki, kot so Slider Revolution, Visual Composer in Templatera BREZPLAČNO Druge ključne lastnosti vključujejo 40+ vzorčnih predstavitev s hitrim uvozom, obsežno spletno dokumentacijo in 6 mesecev podpore za premijo – tako lahko hitro začnete (ali po potrebi zaprosite za pomoč).

2. BuddyBoss

BuddyBoss

Če želite zgraditi skupnost z več funkcijami, je BuddyBoss za vas. Popolnoma združljiva z BuddyPress vam platforma BuddyBoss pomaga ustvariti in prilagoditi spletno skupnost. Za oblikovanje spletnega mesta uporabite Gutenbergov urejevalnik in moč ustvarjalca strani Elementor. Omogočite BuddyPress in vse vaše osnovne nastavitve za urejene profile članov, družabne skupine, zasebna sporočila in še več. Nato skupnost spodbudite k sodelovanju s točkami, nagradami, uvrstitvami in dosežki. Ko uporabljate BuddyBoss, lahko spletno mesto enostavno zaslužite. Dodajte premium članstva, naročnine ali enkratne nakupe.

Toda BuddyBoss se tu ne ustavi. Ponuja tudi številne koristne integracije, ki vaši skupnosti ponujajo še več funkcij. S koledarjem dogodkov Pro dodajte koledar dogodkov. Ustvarite razdelek za objave zaposlitev z WP Job Manager. Ustvarite tečaje z LearnDash. Zgradite trgovino WooCommerce za prodajo blaga. Z BuddyBoss je preprosto ustvariti spletno mesto, ki ga želite za svojo spletno skupnost.

3. ForumPress

ForumPress bbPress Forum WordPress Tema

Če želite sestaviti forum, je najbolje, da je WordPress tema, ustvarjena in zasnovana posebej za ta namen. Ena najboljših tem bbPress je ForumPress by HeroicThemes.

Za začetek je ForumPress enostaven za namestitev zahvaljujoč asistentu za nastavitev. Samo sledite navodilom za aktiviranje in namestitev teme. Lahko celo namestite vzorčne podatke, če potrebujete malo pomoči pri določanju nastavitev svojih glavnih forumskih strani. Plus ForumPress je prilagodljiv. Preprosto uporabite nastavitve prilagajalnika tem v živo, da se forumi ujemajo z vašo blagovno znamko. Uredite barve, pisavo telesa, logotip spletnega mesta, avtorske pravice za nogo in še več.

Poleg tega je s ForumPressom vgrajenih vse funkcije, ki jih potrebujete za razširitev foruma bbPress. Ustvarite več forumov za povezovanje uporabnikov. Upravljajte teme in odgovore enostavno. Omogočite uporabniške profile, uporabniške strani (za prikaz informacij o profilu, teme, ki jih ustvari uporabnik, odgovore in priljubljene objave) in celo dodajte iskanje v forumu v živo.

ForumPress je tudi odziven, združljiv s priljubljenimi vtičniki (kot sta Yoast SEO in kontaktni obrazec 7) ter vključuje posodobitev in podporo za eno leto.

4. Kleo Pro

tema kleo skupnosti wordpress

Info & DownloadView Demo

Ni vam treba biti profesionalni razvijalec ali oblikovalec, če želite ustvariti odlična spletna mesta zahvaljujoč temi Kleo BuddyPress. Ne dovolite, da vas izraz BuddyPress odvrne, Kleo je kot nalašč za bbPress in druge WordPress spletne strani v skupnosti.

Sedma kraljica, avtor elitne moči za Kleo vam ponuja 27 predstavitev, ki jih lahko namestite s klikom. Lahko pa ustvarite predlogo iz nič, saj Kleo pošilja hordo impresivnih funkcij.

Govorimo o funkcijah, kot so intuitivna skrbniška plošča, neomejene možnosti prilagajanja, več postavitev spletnega mesta, ustvarjalec strani z vlečenjem in spuščanjem, vtičnik Sensei, vključitev v prijavo na Facebooku, ovitki za skupine BuddyPress in skupine, obvestila v živo in še veliko več.

5. Aardvark (BuddyPress)

tema aardvark buddypress skupnosti wordpress

Info & DownloadView Demo

Aardvark je ročno oblikovan od avtorja elitnih avtorjev GhostPool, ki je specializiran za teme BuddyPress, popolna in robustna tema WordPress skupnosti, primerna za vaše mreže BuddyPress.

To še ni vse; Aardvark je primeren tudi za spletne trgovine, spletna mesta s plačanim članstvom, spletne tečaje, novice in splošne bloge. Vse zato, ker tema nabira precej izrazite lastnosti.

15 vnaprej izdelanih predstavitvenih datotek, ki jih lahko namestite s klikom, vam bo pomagal pri načrtovanju. Če pa želite ustvariti postavitve strani že od začetka, vam Aardvark prihaja z WPBakery graditeljem povleci in spusti.

200+ možnosti možnosti pomeni, da lahko ustvarite spletno mesto svojih sanj, ne da bi se dotaknili vrstice kode.

6. Družite se

druženje teme WordPress skupnosti

Info & DownloadView Demo

Socialize by Ghostpool je izjemna tema WordPress, ki je kot nalašč za katero koli spletno mesto, osredotočeno na skupnost. Je tako barvita kot uporabna, kar je s predpomnilnikom neverjetnih funkcij.

Govorimo o enostavni integraciji bbPress / BuddyPress, štirih različicah domačih strani, šestih postavitvah objav, devetih slogah kategorij, nalaganju strani Ajax, ustvarjalcu strani WPBakery, odličnih menijih in neomejenih možnostih prilagajanja..

Socialize je opremljen z otroško temo in predstavitvenim mestom z enim klikom, oba pa ustvarjata svoje spletno mesto v skupnosti.

7. Prijatelj

Buddy večnamenska WordPress / BuddyPress tema

Info & DownloadView Demo

Gradite spletna mesta skupnosti kot šef s temo BuddyPress kot nobena druga. Buddy je popolna tema skupnosti, ki daje veliko svobode oblikovanja v vaše roke. Odlikuje ga edinstven dizajn foruma, s katerim lahko vaše socialno spletno mesto izstopa iz množice.

Poleg tega družba Buddy ponuja zmogljive kratke kode, večjezično podporo, registracijo spredaj, podporo mrežnici za slike mrežnice, ikone pisav, iskanje po spletnem mestu in večstransko združljivost.

Buddy se dobro igra s vtičniki, kot so BuddyPress (seveda), WooCommerce, bbPress, BuddyPress Activity Plus, Yoast SEO in še več. Tema je prilagodljiva in razširljiva.

8. Sladki zmenek

sweedate-dating-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Portal za zmenke je le en primer številnih družabnih spletnih mest, ki jih lahko ustvarite na WordPressu s pomočjo vtičnikov, kot sta BuddyPress in bbPress. V industriji zmenkov in odnosov si s svojim dizajnom ne morete privoščiti, da bi zgrešili znamko.

Sweet Date vam ponuja temo vse v enem, ki obljublja povečanje interakcije uporabnikov na vašem spletnem mestu za zmenke. Sweet Date lahko uporabite za druga spletna mesta, ne samo za spletna mesta za zmenke. Vse zato, ker je temo enostavno nastaviti in prilagoditi.

Pričakujete lahko funkcije, kot so ravni članstva, integracija Facebook prijave, sistem ujemanja partnerjev, pametna obvestila, edinstveni profili, spletni status, takojšnje iskanje Ajax, kratke kode in močan skrbniški panel.

9. uspeh (intranet in skupnost)

uspevajo v skupnosti WordPress tema

Info & DownloadView Demo

V niši BuddyPress se lahko nekaj WordPress tem poteguje za Thrive, močno temo skupnosti, ki ima obsežen seznam funkcij in nekaj. Iz našega prvega vtisa tudi dizajn ne razočara, kar pomeni, da imate v Thriveu temo, od katere ste lahko odvisni..

Kaj je v trgovini? No, vse funkcije, ki jih potrebujete za ustvarjanje zajetnega spletnega mesta v skupnosti. Thrive se ponaša s funkcijami, kot so čarovnik za nastavitev Thrive, ustvarjalec strani WPBakery, prilagojene strani za prijavo, sporočila v živo, vodja projektov, skupna raba datotek, dokumenti za sodelovanje, forumi skupnosti in številni dodatki, ki so v paketu med drugim.

Thrive vam ponuja vso moč, ki jo potrebujete za ustvarjanje socialnih spletnih mest, osebnega intraneta, učnih platform, forumov, zasebnih spletnih mest in katerega koli drugega spletnega mesta, ki ga imate v mislih. Z velikim številom funkcij, vključno z neomejenimi možnostmi prilagajanja, vas nič ne bi smelo preprečiti pri ustvarjanju družbenega spletnega mesta vaših sanj.

10. BuddyApp

tema buddyapp skupnosti wordpress

Info & DownloadView Demo

Sedma kraljica ima še en nastop, tokrat z BuddyApp-om, prvotno mobilno in minimalistično temo skupnosti, kot nalašč za vaše družabne strani. S kreativnim dizajnom in mobilnikom, ki so prijazne mobilnim napravam, lahko svoje spletno spletno mesto zaženete na poti.

BuddyApp ima funkcije, kot so bonus HTML5 ciljna stran, obvestila v živo, iskanje po Ajaxu, popolna podpora za prilagajanje v živo, klepet v živo, zbirka znanja, napredno upravljanje datotek, tri lokacije menijev, forumi bbPress, prijava v Facebook, fotografije profila / skupine naslovnic in seznam se nadaljuje.

Poleg tega BuddyApp ponuja vrhunske vtičnike, kot so WPBakery page builder, WP-ankete, BuddyPress Like, Cleverness To-Do List, Visualizer: Charts and Graphs in še veliko več. Ne vzemite moje besede za to, dajte preizkusno vožnjo in se vrnite s svojimi ugotovitvami.

11. jate

jate skupnost wordpress tema

Info & DownloadView Demo

Torej, kaj storite, da se uporabniki pretakajo na vaše spletno mesto v družabnih omrežjih? Hiter odgovor: ustvarite privlačno in uporabniku prijazno spletno mesto s pomočjo izjemne teme WordPress, kot so jate.

Čeprav nima toliko prodaje, Flocks opazi krasno oceno kupcev, poenostavljeno zasnovo in funkcije, ki vam bodo odpihnile lasuljo. Flocks je takoj pripravljena tema, ki je pripravljena na družabna omrežja, zaradi česar je izdelava katerega koli spletnega mesta enostavna kot pita.

Flocks lahko uporabljate ne glede na vašo raven sposobnosti, zahvaljujoč se številnim funkcijam, kot so osem čudovitih predstavitev, družabna prijava, WPBakery oblikovalec strani, štirje edinstveni stili glave in noge, prilagojene fotografije naslovnic in toliko več, da se bo vaša glava navdušila v strahu.

12. Besocialno

temo besocialnega buddypressa

Info & DownloadView Demo

Odlično spletno mesto stane roke in noge, kajne? Napačno, še posebej, če imate Egemenerd, elitnega avtorja za temo Besocial WordPress, v svojem kotičku.

Samo povedano, Besocial je druga najbolje ocenjena tema na našem seznamu, in menim, da ima ocena vsega opravka z impresivno zasnovo in neskončnim seznamom funkcij.

Kaj je ponujeno? Besocial vam ponuja vznemirljive možnosti, kot so družabna prijava, obvestila v živo, koledar dogodkov, oddaja sprednjih objav, skupni prijatelji, sistem pogostih vprašanj, forumi bbPress, več formatov objav, komentarji na Facebooku in demo uvoz z enim klikom..

13. Eonet

Teme eonet skupnosti WordPress

Info & DownloadView Demo

Ljudje se sprašujejo, katera tema je vroča, in tu se pogovor konča. Eonet je ena bolj edinstvenih tem WordPress skupnosti, ki je narejena glede na interakcije vaše skupnosti. Je popolnoma prilagodljiv in razširljiv, vendar ostaja dovolj preprost, da lahko ustvarite sijajno spletno mesto brez pisanja ene same vrstice.

Če želite na svojem družabnem spletnem mestu spodbuditi interakcijo uporabnikov (in kdo ni), si omislite temo Eonet omrežja WordPress. Tema je napolnjena s funkcijami, ki vam pomagajo pri spodbujanju interakcije na spletnem mestu vaše skupnosti.

Če se sprašujete, ima Eonet funkcije, kot so klepet v živo, imenik povezav, dinamični blog, zemljevid članov, ustvarjalec strani WPBakery, zasebne strani, družabna prijava, demo vsebina in robustna skrbniška plošča. Tema ti pomaga pri širokem prilagajanju družbenega omrežja.

14. Pozdrav

tema pozdravne skupnosti wordpress

Info & DownloadView Demo

Ne glede na to, ali ste v Boca Ratonu srkate nekaj Roca Patrona ali potujete po vsem svetu in počnete svoje stvari, potrebujete zanesljivo temo WordPress, ki zagotavlja, da se vaši uporabniki odlično zabavajo. Vstopi v pozdrav in dan se shrani.

Pozdravljanje je poenostavljena WordPress tema, ki daje konkurenci tekmo za svoj denar levo, desno in sredino. Odlikuje ga preprost dizajn, vendar brez napak; ta slabi fant pakira udarec, kar se tiče lastnosti. Pozdravljeno je, da, vendar je vsekakor mogočna tema.

Seznam funkcij opazi običajne možnosti, kot so Slider Revolution, upravitelj postavitve povleka in spuščanja, oblikovalec kontaktnih obrazcev, generator stranske vrstice, neomejene barve, večjezična podpora, pojavni obrazec za prijavo in močne skrbniške možnosti..

15. Gwangi

Gwangi teme in srečanja skupnosti WordPress teme

Info & DownloadView Demo

Nenazadnje prihaja Gwangi, WordPress tema, ki je popolna za vse vrste spletnih strani za zmenke in mreženje. Tema je na trgu razmeroma nova (v času pisanja je že tri mesece), vendar je vreden kandidat za to zbirko skupnih tem WordPress v skupnosti.

Zakaj? Sprašujete. No, za začetek se Gwangi osredotoča na vaše vsebine z najsodobnejšim dizajnom. Poleg tega lahko vsak element prilagodite vsebini svojega srca. Ni veliko tem BuddyPress, zato ko opazite tisto, ki skače, jo raje obdržite. Gwangi je ena takih tem.

Oddelek za funkcije vam bo odtrgal nogavice. Pričakujete lahko funkcije, kot so sistem navezovanja stikov, zamenjava članov, slog Tinder, globalno iskanje Ajax, skupni prijatelji, neomejeno kotiranje članov, odlične funkcije sporočanja, sposobnost sledenja drugim uporabnikom in še veliko več.

16. Lynk

Lynk socialno omrežje in WordPress tema v skupnosti

Lynk je BuddyPress in bbPress kompatibilna tema, ki jo lahko uporabite za izdelavo socialnega spletnega mesta ali spletnega foruma. Vendar to še ni vse – Lynk ponuja vrsto drugih funkcij za poslovne imenike, revije ali nova spletna mesta, dogodke in spletne trgovine.

Lynk ponuja vse, kar bi lahko pričakovali od teme skupnosti, vendar je tudi nekaj presenečenj. Kot so mega meniji, globalno iskanje ajax, prilagodljiv uporabniški meni, obrazci v sprednjem delu, obvestila uporabnikov (sporočila, prošnje za prijatelje, nove objave itd.), Integracija MailChimp in še več.

Zadnje besede o najboljših temah skupnosti WordPress

Skrivnost izbire odlične teme WordPress v skupnosti je v razumevanju vaših posebnih potreb po spletnem mestu. Poleg tega vas spodbujamo, da se odločite za odzivno in s funkcijami bogato temo. Na primer tema Total WordPress – res je večnamenska tema.

Najprej se odločite med BuddyPress ali bbPress (v bistvu socialno omrežje ali forum), nato pa izberite eno od vrhunskih tem (le prepričajte se, da podpira možnost skupnosti, ki ste jo izbrali v prvem koraku), dodajte dodatne vtičnike, če potrebujete več funkcij (npr. te razširitve BuddyPress) in nazadnje širijo besedo o vašem spletnem mestu v vaše omrežje. V nobenem trenutku boste imeli uspešno skupnost.

Na splošno si prizadevajte ponuditi odlično uporabniško izkušnjo in vaše spletno mesto bo verjetno uspelo, ne glede na izbrano temo. Imeti najboljšo temo WordPress pomeni džek, če svojim uporabnikom ne morete ponuditi veliko časa na vašem spletnem mestu.

Ali se strinjate z našim seznamom 15 tematik WordPress v skupnosti? Smo izpustili vašo najljubšo temo? Če je tako, prosimo, delite z nami v spodnjem razdelku za komentarje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me