15 najboljših tematsko zidanih WordPress tem za vaše spletno mesto

15 najboljših zidanih tem WordPress teme za polepšanje vašega spletnega mesta

Z naraščajočo priljubljenostjo spletnih strani za kuriranje vsebin in oblikovanja stilov zidane postavitve postajajo priljubljen oblikovalski trend. Te postavitve omrežij ponujajo prednosti, kot sta naenkrat več predstavitve vsebine in ustvarjanje čistega, organiziranega videza. Niso pa vse zidane teme primerne za vsako uporabo.

Na srečo je na voljo ogromno tematik WordPress v zidanem slogu. Ne glede na to, ali gradite spletni portfelj, spletno mesto za e-trgovino ali blog, je tam tema, ki ustreza vašim potrebam.

V tem delu bomo pregledali petnajst najboljših zidanih tem WordPress na trgu, do konca pa boste vedeli, katera je prava za vas. Začnimo!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Fashionista

Fashionista WordPress tema

Fashionista obljublja, da vam bo pomagala izstopati iz množice s svojo čisto zidarsko postavitvijo. Ta privlačna minimalistična tema je idealna za modo in fotografijo, vendar bi lahko delovala tudi za novice in spletna mesta v slogu revij. Širine spletnega mesta po meri in neskončno drsenje, skupaj z množico drugih možnosti prilagajanja, naredi to temo odlična izbira za tiste, ki iščejo prilagodljivo postavitev. Lahko pa uporabite Fashionista za zaslužek na svojem spletnem mestu in izdelavo lastne trgovine za e-trgovino z v celoti podprto temo za podporo WooCommerce temo – odvisno od vas!

2. PinThis

Tema PinThis.

Navdušen Pinterest PinThis postavlja zelo eleganten spin na standardno postavitev opeke. Ta poenostavljena moderna tema vbrizga slog v sicer plosko podobo. Funkcije, kot so pet vgrajenih možnosti kože, oblike objave po meri in gumbi za skupno rabo, pomeni, da se lahko ta večnamenska tema prilagodi številnim aplikacijam. Ima tudi veliko podporo za vdelane medije in je pripravljen za AdSense.

3. Zložite

Tema Stack.

Stack je navdihnil Windows 8 in podobnosti je enostavno opaziti. Ta tema je zasnovana tako, da deluje z dodatkom Tile, ki je vključen v tematski paket. Funkcije, kot so neskončno drsenje in podpora za WooCommerce, so to idealna tema za portfelje, spletna mesta za e-trgovino ali splošna spletna mesta podjetja.

4. Baskerville (brezplačno)

Baskerville tema.

Blagovna znamka kot tema za shrambe, brezplačne Baskerville tema ne razočara. Njegova elegantna mreža je podvržena spletnim mestom, portfeljem in blogom, bogatim z vsebino. Funkcije vključujejo predlogo za prispevke in podporo za devet objav. Baskerville ima zmerno raven prilagajanja, vključno z glavo glave in dvema področjema pripomočkov.

5. Izvedljivo

Tema Pible.

Plemenito je še ena tema, navdihnjena s Pinterestom, s čistim minimalističnim videzom. Ta tema se ponaša s tem, da je zelo prilagodljiva – in zagotovo ponuja veliko barvnih, postavitvenih in tipografskih možnosti. Prav tako je priložen knjižnici kratkih kod, da vašemu spletnemu mestu doda nov slog in funkcionalnost.

6. Muza

Tema Muse.

Muse je zelo minimalističen, vendar vseeno ponuja videz, ki ima večjo globino kot številne postavitve ravnih mrež. Demo namestitev z enim klikom omogoča hiter in enostaven začetek s to zelo prilagodljivo temo, The Muse pa vključuje tudi močan kontaktni obrazec in skoraj neomejeno prilagajanje stranske vrstice.

7. Ibuki

Ibuki tema.

Ibuki je lepa in prilagodljiva večnamenska tema, usmerjena v kreativne strokovnjake in agencije. Čeprav je večnamenska tema, je specializirana za postavitev mrež in zidarjev ter ponuja obilico predstavitev za vsakega. Ta tema vključuje 12 različnih možnosti glavice, poleg tega pa je priložena vtičnikom Visual Composer in Slider Revolution.

8. Tetris (brezplačno)

Tetris tema.

Ta zelo preprosta tema omogoča vsakomur, da hitro in enostavno nastavi blog ali portfelj – čeprav nima veliko zvonov in piščkov, ponuja povsem sodoben videz in dovolj prilagoditve, da lahko poskrbi za večino.

Tetris bi lahko bil odlična možnost za začetnike, ki se počutijo preobremenjeni z visoko stopnjo prilagodljivosti, ki jo najdemo v drugih temah.

9. Opeka + zidar

Tema Brick + Mason.

Tema Brick + Mason se trži posebej za fotografe in oblikovalske studie, in jasno je, zakaj. Brick + Mason uspe obiskati veliko slik na strani, ne da bi se počutil prenatrpane. Majhne velikosti pisave in minimalna nereda zagotavljajo, da so vaše slike zvezde oddaje.

10. KON / CEPT

Tema KON / CEPT.

Tema KON / CEPT izžareva eleganco in preprostost. KON / CEPT temelji na modularni zasnovi in ​​ponuja veliko možnosti prilagoditve, kot so prilagodljive mreže stolpcev in štiri navigacijske postavitve. Ta tema ima tudi podporo za WooCommerce, zato jo je mogoče uporabiti za ustvarjanje osupljivih spletnih trgovin in tudi portfeljev.

11. Pinboard

Tema Pinboard.

Od vseh razpoložljivih tem, ki jih je navdušil Pinterest, je ta verjetno najbolj znan. To je lahko dobra ali slaba stvar, odvisno od vaših potreb. Tema Pinboard, ki podpira več oblik medijev, ima samodejno postavitev zlaganja in se neskončno pomika. Če ti stori želite videti nekoliko manj kot Pinterest, obstajajo možnosti za spreminjanje velikosti ploščic in ustreznega števila stolpcev.

12. Pluton

Tema Plutona.

Ta čista zidana tema je zelo usmerjena v blogerje in ima veliko odličnih funkcij, s katerimi lahko zadovolji pisatelja v sebi. Pri Plutonu je v glavi, na področjih gradnikov in med objavami predviden prostor za oglase.

Po drugi strani pa, če želite svojim bralcem ponuditi izkušnjo brez motenj, bo edinstven način branja Plutona zaslon zaslon, puščajo le vsebino in gumbe za skupno rabo.

13. Slog

Tema Sloga.

Stil ponuja vrhunsko moderno obliko, ki je popolna za novice in spletna mesta. Ta tema je del paketa Elegantne teme, kar pomeni, da vsebuje veliko funkcij in fantastično podporo. Funkcionalnost vključuje enostavno nadzorljivo ploščo z možnostmi za teme, veliko zbirko kratkih kod in nešteto vnaprej izdelanih postavitev.

14. Notio

Tema Notio.

Ta prefinjena in elegantna tema, Notio, je idealno primerna za portfelje in spletna mesta za e-trgovino. Notio je čist in minimalističen ter je zasnovan tako, da v stilu prikazuje vašo vsebino.

Na voljo je tudi vtičnik Visual Composer, zato lahko elemente med postopkom načrtovanja preprosto povlečete in spustite. Zasnovan je tudi z integracijo WooCommerce, kar vam omogoča enostavno ustvarjanje spletne trgovine.

15. Navdihni

Tema Inspire.

Nazadnje je Inspire vrhunska tema, ki vzbuja dinamično in umetniško osebnost. Ne glede na to, ali želite sive odtenke zatemniti razpoloženje ali ohraniti stvari barvite, Inspire ponuja veliko možnosti za prilagajanje, da dobite videz in občutek, ki ga potrebujete.

Tema ima pet različnih postavitev in veliko drsnih možnosti, ki vam bodo pomagale ustvariti popoln dizajn.


Zidane postavitve so postale priljubljene s pojavom strani za kuriranje in združevanje vsebin. Ponujajo lahko čist in organiziran videz, hkrati pa prikazujejo veliko slik in vsebin hkrati. Vendar pa je glede na množico razpoložljivih tem lahko izbrati pravega, ki ustreza vašim potrebam.

V tem delu smo zagotovili petnajst najboljših razpoložljivih, ki zajemajo različne načine uporabe – vaša idealna tema je lahko med njimi, zato izberite takšno, ki je videti primerna, in jo vzemite za testno vožnjo!

Vas kaj od teh zidanih tematik navdušuje? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!