15 Vtičniki za dopolnitev komentarjev WordPressa

S temi 15 vtičniki dopolnite svoje komentarje za WordPress

Privzeta funkcionalnost komentarjev za WordPress deluje popolnoma v redu, še posebej, če šele začenjate. Kljub temu bodo vaši komentatorji verjetno najbolj angažirani bralci, zato boste morda želeli v celoti izkoristiti dostop, ki ga imate do njih.

Z uporabo vtičnikov WordPress lahko izkušnjo komentiranja izboljšate za svoje bralce – komentarji na vašem spletnem dnevniku lahko postanejo hitrejši in enostavnejši za uporabo, zato je še preprosteje, če sodelujejo z vami in vašo vsebino..

Ta članek bo obravnaval 15 odličnih vtičnikov za komentarje, ki jih lahko uporabite za pomoč pri prevzemu komentarja in ga spremenite v motor svojega spletnega dnevnika. Naj se pokvarijo!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Jetpack (brezplačno)

Jetpack vtičnik
Seznam začnemo s vtičnikom, ki ga mnoga spletna mesta že uporabljajo (najpozneje preko 1.000.000), čeprav ne za funkcionalnost komentarjev.

Jetpack je brezplačni vtičnik WordPress.com, ki ponuja nabor koristnih storitev. Komentarji Jetpack nadomeščajo privzeti obrazec za komentar s tistim, ki vključuje integrirane možnosti prijave v družbene medije (WordPress.com, Twitter, Google+ ali Facebook) in e-poštna obvestila.

2. Disqus (brezplačno)

Vtičnik za sistem komentarjev Disqus
Z več kot 200.000 namestitvami Disqusov sistem komentarjev ostaja priljubljena, čeprav se ni posodobila približno eno leto. Disqus je edinstven razpravljalni skupnosti, ki jo ustvarja s povezovanjem komentatorjev na različnih spletnih mestih.

Na žalost je ocena zadovoljstva za ta brezplačni vtičnik padla na 3,4 zaradi nedavnih nezdružljivosti vtičnikov in tem, skupaj s pomanjkanjem posodobitev in podpore – zato bodite pozorni.

3. Facebook komentarji (brezplačno)

Facebook Vtičnik za komentarje
Če vas zanimajo samo komentarji Facebooka za vaše občinstvo, brezplačno Facebook komentarji vtičnik lahko pomaga. Na več kot 100.000 spletnih mestih so ga namestili, kar jim pomaga pri nastavljanju, prilagajanju in upravljanju Facebook komentarjev.

Medtem ko ta vtičnik uživa 4,2 zvezdicno zadovoljstvo, obstajajo nekateri problemi glede hitrosti in združljivosti brskalnika, ki jih opažajo nekateri uporabniki, zato ga najprej preverite..

4. Facebook komentarji za WordPress (brezplačno)

Komentarji iz Facebook vtičnika
Naš naslednji vtičnik je osredotočen tudi na Facebook – Facebook komentarji so brezplačni vtičnik, ki se uporablja za dodajanje polja Facebook komentarjev na WordPress spletne strani. Pro različica vtičnika se začne za 10 dolarjev za posamezno spletno mesto, doda pa tudi znatno prilagoditev in vrhunsko podporo.

Z več kot 10.000 aktivnimi namestitvami je ta vtičnik precej priljubljen, vendar ima le nekaj pregledov s petimi zvezdicami, zato najprej preizkusite sami.

5. Komentarji + (49 USD na mesec za naročnino na WPMU DEV)

Vtičnik Comments Plus

Prvi premijski vtičnik na našem seznamu Comments + omogoča bralcem, da komentirajo objave z računi Facebook, Twitter, Google+ ali WordPress.com ter deli komentarje na Facebooku in Twitterju. Vključuje tudi ducat dodatkov za funkcionalnosti, kot je integracija MailChimp, vključno z ročaji Twitterja v samodejnih tvitih in predstavljenih slik za objave na Facebooku.

Komentarji + so na voljo kot del članstva v WPMU DEV (49 USD na mesec), ki vključuje vse njihove vtičnike in teme.

6. Komentarji so se razvili (brezplačno)

Komentarji Vključen vtičnik
Komentarji (prej komentarji Google+ za WordPress) dodajo zavihke v razdelek s komentarji za Google+, Facebook, Disqus, WordPress.com in sledilne zapise.

Z več kot 10.000 aktivnimi namestitvami in oceno zadovoljstva s 4,5 zvezdicami bi bil ta vtičnik dobra izbira za vas. Vendar pa ni bila posodobljena v enem letu, ni bila pravilno preizkušena z zadnjimi izdajami WordPress-a, zato jo uporabljajte previdno.

7. wpDiscuz (Freemium)

wpDiscuz vtičnik
Če iščete alternativo Jetpack in Disqus, wpDiscuz lahko z več kot 10.000 namestitvami in oceno 4,5 zvezdic.

Ta vtičnik freemium uporablja Ajax za ustvarjanje komentarjev v realnem času in ima dolg seznam funkcij, vključno s posodobitvami novih komentarjev in prijavami v družabne medije v živo. Na voljo je več premium dodatkov (od 25 dolarjev), da dodate še več funkcionalnosti, kot so nalaganje medijev.

8. Naročite se na ponovno naložene komentarje (brezplačno)

Naročite se na komentarje Naloženi vtičnik
Zastonj Naročite se na komentarje na novo Vtičnik bo omogočil, da se vaši komentatorji naročijo na obvestila po e-pošti za prihodnje komentarje. Omogoča popoln upravljavec naročnin in komentatorjem omogoča, da se tudi odjavijo za določene objave ali vse. Za zmanjšanje poročil o neželeni pošti je na voljo tudi funkcija dvojnega vklopa.

Z več kot 30.000 namestitvami in oceno 4,7 zvezdice je to soliden vtičnik.

9. Komentar Luv (Freemium)

KomentarLuv vtičnik
KomentarLuv je edinstven v prostoru za komentarje, saj obišče spletno mesto avtorja komentarjev in jim omogoči, da pod komentar dodajo povezavo do njihove najnovejše objave na blogu. Z več kot 30.000 aktivnimi namestitvami in oceno zadovoljstva s 4,6 zvezdice ta vtičnik ohranja veliko lastnikov spletnih mest zelo vesel.

Premijska različica (67 USD za posamezno spletno mesto) doda funkcije, kot so povezave do Twitterja, preprečevanje neželene pošte in socialno odklepanje funkcij.

10. WP Ajaxify Komentarji (Brezplačno)

WP Ajaxify Comments vtičnik
Če želite samo pospešiti uporabo obrazca za komentarje WordPress, WP Ajaxify Komentarji vas je zajel. Ko so komentarji preverjeni, objavljeni ali posodobljeni, ni več na voljo strani. Ta vtičnik je nameščen na več kot 7000 spletnih mestih in ima oceno zadovoljstva 4,7 zvezdice.

11. Dostojni komentarji (brezplačno)

Dostopni komentarji vtičnik
Dostojni komentarji omogoča prikazovanje gradnika z ne le znanimi objavami z nedavnimi komentarji, temveč tudi avatarji avtorjev komentarjev in odlomkom dejanskih komentarjev. Prikažete lahko tudi komentarje za določeno objavo, določene vrste objav ali objave v določeni taksonomiji (kategorija ali oznaka).

Več kot 4.000 namestitev in ocena s 4,5 zvezdicami je to dobra izbira za gledanje vaših komentarjev.

12. WordPress SEO komentarji (brezplačno)

WordPress SEO Vtičnik za komentarje
WordPress privzeto ne naredi ničesar za optimizacijo komentarjev iskalnikov (SEO). WordPress SEO Comments odpravlja, da generira strani s komentarji, ki vključujejo celotno vsebino vsakega komentarja, in vse nedavne komentarje istega avtorja, da Google indeksira.

Z več kot 4000 namestitvami in oceno 4,3 zvezdice je vredno preveriti.

13. Postmatično (Freemium)

Postmatični vtičnik
Dopustitev bralcem, da se naročijo na komentarje ali objave po e-pošti, ni novo, vendar Postmatično gre še naprej in omogoča, da se komentarjem doda objava, preprosto tako, da bralci odgovorijo na e-poštno sporočilo. Postmatic je še vedno razmeroma nov, z več kot 2000 aktivnimi namestitvami, toda ocena 4,8 zvezdice kaže, da je rezultate bralcev zavzeti vredno preizkusiti sami.

Vtičnik je brezplačen, vendar bodo razvijalci uvedli premijsko različico (cena pred začetkom je postavljena na 9 USD na mesec), ki bo vključevala možnosti moderiranja, prilagajanja in monetizacije..

14. Napredni komentar WP (Freemium)

WP Napredni komentar vtičnika
Napredni komentar WP zagotavlja močan in enostaven sistem komentarjev, ki vam omogoča ustvarjanje obrazcev za komentar po meri na objavah, straneh in celo izdelkih. Druge funkcije vključujejo samodejno odjavljanje komentarjev, označenih z oznakami, všečke in neljube komentarje ter obvestila o komentarjih.

Vrhunska različica (20 $) doda funkcionalnosti, kot so nalaganje slik in datotek, lepljivi komentarji in besedilni filtri.

15. Komentator (17 USD)

Vtičnik komentatorjev
Komentator je še ena premium ponudba. Komentator je popoln Ajaxov sistem komentarjev, ki omogoča družabno prijavo z LinkedIn, Twitterjem, Facebookom ali Google+, nalaganje slik, komentiranje glasov navzgor in navzdol, všečnost niti in razvrščanje komentarjev. Ima le nekaj sto prodaj, toda z oceno 4,49 zvezdice in zelo dostopno ceno 18 dolarjev bo morda vredno pogledati.

16. Yoast Komentar Hacks

yoast-comment-hacks-plugin

Vtičnik Yoast Comment Hacks je brezplačni vtičnik na WordPress.org repo, ki doda nekaj sprememb v komentarjih WordPressa, ki jih ekipa Yoast dejansko uporablja na svojem spletnem mestu! Nekateri od teh popravkov vključujejo:

  • E-poštna sporočila s komentarji za čistejše.
  • Možnost onemogočanja komentarjev pod določeno dolžino.
  • Možnost preusmeritve začetnikov prvič na zahvalo stran.
  • Vnosno polje na zaslonu za urejanje komentarjev za spremembo matičnega ID-ja komentarja.
  • Povezave v razdelku za komentarje skrbnikov, da pošljete posamezne komentatorje.
  • Gumb v orodni vrstici WP za pošiljanje sporočil vsem komentatorjem objave.
  • Doda možnost usmerjanja komentarjev. To doda spustno mesto v nastavitvah za razprave v objavi, kar omogoča usmerjanje komentarjev po e-pošti drugemu uporabniku.

17. Love It Pro

Love It Pro za WordPress

Info & DownloadView Demo

Love It Pro je vtičnik WordPress, ki ga je razvil Pippin in je naprodaj za Mojo teme. To je čudovit vtičnik, ki obiskovalcem omogoča, da “ljubijo” vaše objave in strani. Vtičnik je izdelan tako, da lahko uporabniki vsak predmet ljubijo samo enkrat, obiskovalci pa lahko ljubijo predmete, ne glede na to, ali so prijavljeni ali ne. Ta vtičnik je odličen za prejemanje pozitivnih potrditev in povratnih informacij vaših obiskovalcev, hkrati pa ponuja dragocene podatke o tem, katere vidike vaše spletno mesto najbolj uživa vaše občinstvo. Vtičnik Love It Pro je enostavno nastaviti prek nadzorne plošče vtičnika in urejati, katere vrste objav ali strani so ljubezni.


Medtem ko je privzeta funkcionalnost komentarjev za WordPress morda na začetku v redu, lahko z vtičniki WordPress spremenite razdelek za komentarje in resnično sodelujete s svojimi bralci.

Na našem seznamu bi morali najti popolne vtičnike, s katerimi bi lahko napolnili komentarje svojega spletnega dnevnika. Zato preberite in izberite, kar ustreza vašim potrebam, in stopite stopnjo sodelovanja s svojimi bralci danes.

Kako nadomeščate razdelek s komentarji na svojih spletnih mestih WordPress? Delite svoje nasvete in trike v spodnjem razdelku s komentarji!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me