15+ WordPress teme za spletna mesta z zmenki

10+ WordPress teme za spletne strani zmenki

Vse se začne z zmenkom.

Mi ljudje smo družabne živali. Kaj smo brez družbe drugih? Zaradi naših naravnih nagnjenj si želimo druženja zunaj „prijateljstva“. Na zmenke gremo, ker želimo spoznati nekoga, s katerim bi lahko rasli in se negovali in pričakovali več. Ker je ena najbolj osnovnih človeških nagnjenj, se postopek zmenkovanja pri nas ne izgubi. Zdaj, v digitalni dobi, bomo iskali tistega posebnega nekoga na številnih spletnih mestih za druženje. Dobro vemo, da je prvi vtis najpomembnejši vtis, glede na to pa je seznam najnovejših in najbolj aktualnih tematik za zmenke v WordPressu, ki bodo v vas prinesle dodaten košček!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Zmenki

odzivno-zmenka-tema

Čista in preprosta možnost, ta spletna tema za zmenke začne poslovati z minimalnim dizajnom, ki pride naravnost. Uporabniki se lahko pridružijo vašemu spletnemu mestu za zmenke, najnovejši člani pa so prikazani na domači strani skupaj z motiviranim drsnikom v ozadju, animiranimi elementi strani in še več. Poleg tega obstajajo napredne možnosti teme, s katerimi lahko temo oblikujete po svojih željah.

2. LoveStory

LoveStory - Spoznavanje WordPress teme

Ena najbolj priljubljenih tem o zmenkih na Themeforest, LoveStory je bila zasnovana tako, da ljudem pomaga najti njihovo ujemanje. Razširjeni uporabniški profili olajšajo iskanje osebe, s katero ste združljivi, podpora za klepet uporabnikom olajša spoznavanje, podpora članarini pa pomeni, da lahko še naprej pomagate drugim pri povezovanju.

Na to temo razmišljajte kot o popolni aplikaciji za zmenke ali o družabnih omrežjih. LoveStory je bil zgrajen z obsežnimi funkcijami za člane in njihove interakcije. Uporabniki se lahko prijavijo za članstvo, plačajo članarino, kupijo in pošljejo virtualna darila drugim uporabnikom, dodajo informacije v svoj profil (ime, fotografije, všečke itd.) In se seveda srečajo, sporočajo in klepetajo z drugimi uporabniki.

Ta tema je odličen način za pripravo spletnega mesta vaše skupnosti. LoveStory ima odzivno postavitev, tako da lahko vaši člani dostopajo do svojih strani v kateri koli napravi, ne glede na to, ali uporabljajo namizje ali mobilni telefon. Obstaja tudi integracija s prijavo v Facebook, da boste članom še olajšali uporabo vaše spletne strani.

3. KLEO

KLEO - WordPress tema naslednje stopnje

S popolno podporo za najnovejšo različico WordPress-a in BuddyPress-a je Kleo tema, s katero lahko preverite, kdaj želite ustvariti socialno omrežje v spletu z WordPressom. Tema vključuje enostavno oblikovanje prek orodja za prilagajanje v živo, napredno iskanje BuddyPress, enostavne tabele za cene in upravljanje članstva, namestitev demo strani z enim klikom in še veliko več.

4. Sladki zmenek

Sweet Date - Več kot WordPress tema za zmenke

Sweet Date je WordPress tema skupnosti, ki je nalašč za spletne forume, spletna mesta za zmenke in spletna mesta, ki temeljijo na članstvu. Povežite uporabnike in povejte jim, da se pogovarjajo s to temo!

Sweet Date uporablja bbPress in BuddyPress za skupnost, ki temelji na članstvu. Uporabniki lahko ustvarijo profile, se povežejo med seboj, zaženejo forume in drugo. Tema ima celo funkcije, ki jih lahko omogočite uporabnikom, da se lahko prijavijo na svoj Facebook račun. Druga zabavna funkcija je sistem ujemanja, ki ga tema uporablja za pomoč uporabnikom pri iskanju ljudi s podobnimi interesi.

Tema ima tudi kup odličnih možnosti za prilagajanje. Izbirate lahko med škatlasto ali celotno širino postavitve, različnimi barvnimi barvami ozadja, dodate stran za prijavo po meri in uporabite kratke kode za izdelavo strani po meri.

5. Britev

Britev: Tema za rezanje roba WordPress

Razor je čista in profesionalna tema programa WordPress, ki bi jo lahko uporabili za pripravo tekem. Tema ima odlične funkcije za izdelavo spletnega mesta v skupnosti, kot so odzivne postavitve, slike mrežnice, oblikovalec postavitve, oblikovalec kontaktnih obrazcev, podpora bbPress & BuddyPress, podporne obrazce za prijavo, podpora za lokalizacijo in prevajanje ter še več.

6. Ljubezen srca

WordPress tema ljubezenska srca

Tema Love Hearts je sladka in simpatična tema za promocijo vaše zmenkarije. Tema vključuje razvrščeno galerijo profilov, tako da lahko uporabniki vidijo, kdo je še član, in najdejo svoje ujemanje. Integracija družbenih medijev, odzivna postavitev in datoteke za prevajanje so del tega, kar naredi čudovito izbiro.

7. Ljubezenska romanca

WordPress tema ljubezenske romantike

Love & Romance je lepa in moderna tema za zmenke za WordPress. Ta tema je opremljena s funkcijami, s katerimi boste lažje pomagali drugim, da najdejo svoje in edino. Z možnostmi za prikaz nedavno dodanih profilov na domači strani, naprednim iskanjem na domači strani, pričevanji srečnih parov, celotnim spletnim blogom in storitvami je to trdna tema za vaše zmenke,

8. Zmešajte

Mingle - večnamenska WordPress tema

Mingle je večnamenska WordPress tema s popolno podporo BuddyPress. To pomeni, da lahko uporabite vse super funkcije družbe BuddyPress (na primer uporabniške profile, skupine, zasebna sporočila itd.), Da ustvarite spletno mesto za povezovanje ljudi. Poleg tega možnosti oblikovanja postavitve in stiliranja prilagajanje sploh ne predstavljajo težav.

9. WildCommunity

WildCommunity - tema BuddyPress

Uporabnike povežite s temo WildCommunity WordPress. Ta tema, ki je pripravljena na BuddyPress & bbPress, vaši skupini prijateljev ali strank omogoča spremembo, da ustvari profile in se poveže z drugimi uporabniki prek sporočil, forumov in še več. Če želite sami zgraditi socialno omrežje yoru, je to odličen kraj za začetek.

10. Zmenki

Sestavljanje odzivne teme WordPress

Ta odzivna tema za zmenke je bila preizkušena v brskalniku in mobilnih napravah, zato se lahko ljudje prijavijo in dostopajo do svojih profilov od kjer koli. Z edinstvenim drsnikom na domači strani, krepkimi pisavami in barvami ter enostavno navigacijo po postavitvi bo ta tema zagotovo naredila vaše spletno mesto za zmenke od ostalih.

11. Pozdrav

WordPress + BuddyPress tema, odziven na pozdrav

Pozdrav je odzivna tema, pripravljena na BuddyPress, ki je kot nalašč za ustvarjanje spletnega središča za zmenke za uporabnike. Ljudje se lahko prijavite in se pogovarjate med seboj s pomočjo forumov, klepetov, zasebnih sporočil, skupin in drugega. Poleg tega so čisti dizajn, možnosti postavitve in oblikovalec obrazca po meri odlični dodatki, ki se jih bomo veselili.

12. Socialni prijatelj

Social Buddy - WordPress & BuddyPress tema

Social Buddy je ravno to – WordPress tema, ustvarjena za uporabnike, da so družabni. Z vgrajeno podporo za priljubljena vtičnika BuddyPress in bbPress je ta tema odzivna tema skupnosti, ki jo lahko uporabite za povezovanje osamljenih samskih. Druge odlične funkcije vključujejo osupljive drsnike, enostavne barvne možnosti in neobjavljene možnosti teme.

13. Spletni zmenki

Spletne zmenke - Tema zmenkov WordPress

The Dating them for WordPress by PremiumPress ima 6 vnaprej oblikovanih postavitev, tako da lahko namestite temo in postavite svoje spletno mesto za zmenke. Tema je popolnoma prilagodljiva, SEO prijazna in podpira plačano članstvo, profile, zasebna sporočila in celo video klepete v živo..

14. Agencija za zmenke

Sestavljanje odzivne teme WordPress

Ta odzivna tema za WordPress za zmenke je prijeten način za promocijo vaše storitve zmenkov. Z odličnimi funkcijami, kot so slike v celotni širini, oblački, najnovejši uporabniški profili, celoten blog in čudovito oblikovanje, je ta tema čudovita možnost.

15. Cinematix

Cinematix - tema BuddyPress

S podporo bbPress in BuddyPress je tema Cinematix socialno omrežje, ki je zavito v eno temo. Uporabniki lahko registrirajo, ustvarijo profile in pošiljajo sporočila, vse z vgrajenimi funkcijami, ki jih podpira tema. Oh, in z združljivostjo WooCommerce lahko prodajate tudi premium članstvo!

16. Skupaj

Skupaj povleci in spusti WordPress tema

Kot vedno je Total skupaj odlična izbira za kateri koli slog spletnega mesta. Če ustvarjate spletno mesto za profesionalno pripravo tekem, lahko za prodajo paketov za zmenke uporabite Total in WooCommerce. Če pa zaženete storitev ali klub hitrih zmenkov, preprosto uporabite vtičnik Total in vtičnik Koledar dogodkov, da dodate vse svoje prihajajoče datume in sestanke. Plus z vsemi vključenimi moduli, ikonami, premium vtičniki in še več Skupaj je popoln za katero koli spletno mesto, ki ga morda gradite.

Zavijanje

Ne glede na vaše potrebe, obstaja tema WordPress za vas! In če ne najdete nečesa, kar imate radi, je iskanje prožne teme, kot je Total, vedno odlična izbira, saj je tako preprosto spreminjati postavitve in strani, da ustrezajo vašim potrebam. Mi tukaj pri WPExplorer upamo, da smo vam lahko pomagali pri iskanju teme po vaših željah! Sporočite nam vaše misli. Srečno deskanje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me