17 najboljših vtičnikov za kviz za WordPress za izboljšanje sodelovanja uporabnikov

Najboljši vtičniki za kviz za WordPress za izboljšanje sodelovanja uporabnikov

V nekem trenutku tečaja našega spletnega podjetniškega potovanja se nam zdi, da sprašujemo kaj je naslednje? Kaj lahko storimo, da bomo bralci sodelovali? Seveda je video odličen način za izboljšanje lepljivosti uporabnikov. Tako je tudi podcasting. Včasih pa preprosto nimamo pasovne širine za izvajanje teh dejavnosti. Ustvarjanje dobrih video posnetkov in podcasta zahteva veliko časa in truda – ne samo za načrtovanje, temveč tudi za pripravo in trženje.

Tu je ideja – kvizi! Kvizi so odličen način za sodelovanje vaših uporabnikov. Ljudje preživijo čas v interakciji s kvizom, zaradi česar veliko časa preživijo na vašem spletnem mestu. Tu so razlogi, zakaj so kvizi odlični za vaša prizadevanja za trženje vsebine:

 • Ljudje začnejo več časa porabiti na vašem spletnem mestu. To pomeni nižje stopnje obiskov.
 • Nižje stopnje odskoka pomenijo boljši SEO rezultati.
 • Kvizi izboljšati sodelovanje uporabnikov in lepljivost – te ločijo od testa
 • Ljudje vas običajno začnejo spremljati kot blagovno znamko, ki gradi zvestoba znamki.
 • Lojalni uporabniki so najverjetneje ljudje nakup izdelka ali storitev in se držijo.
 • Če je izdelek dober, postanejo zvesti uporabniki dolgoročni uporabniki, ki poveča življenjsko dobo stranke.
 • Tudi zvesti uporabniki se nagibajo k temu priporočite svoj izdelek ali storitev svojim prijateljem, družino in sodelavcem – klasika trženje od ust do ust.
 • Vsi zgoraj navedeni dejavniki neposredno povečati konverzije in prihodke.
 • Poleg tega so kvizi a hec veliko zabave za ustvarjanje!
Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Zakaj so kvizi pravi dogovor

Če želite povedati, da se ne norčujemo, poglejte to poročilo BuzzSumo ki opozarja na najbolj razširjeno vsebino na družbenih medijih v letu 2015. Št. 8 na tem seznamu preiskuje ljudi. Na primer, kviz z naslovom Katera je vaša najbolj prevladujoča lastnost? od PlayBuzza dobil skoraj 4 milijone delnic na družbenih medijih.

Tukaj je nekaj spletnih mest, ki s kvizi ubijajo svoje družbene deleže:

Disney

posnetek zaslona Disneyjevega kviza

Disneyjev najboljši kviz “Kdo je tvoja Disney Spirit Animal” je prejel več kot 800.000 delnic.

Nogometni klub Barcelona

Barcelonski kviz velike lige je prejel več kot 100.000 delnic.

Nogometni klub Liverpool

Njihov besedilni kviz Beatlov je bil lani najbolj razširjena vsebina na celotnem spletnem mestu, saj je prejel več kot 600.000 delnic.

Country Outfitter (Modna znamka)

Kviz besedil te blagovne znamke Garth Brooks je prejel več kot 60.000 delnic, kar je deseti najvišji del vsebine v zadnjih 12 mesecih.

BuzzFeed

No, to je Buzzfeed.

Najboljši vtičniki za kviz za WordPress

Zdaj, ko ste (upam) prepričani, da vam kvizi dobro uspevajo, začnimo. Današnja objava bo zajela nekaj najboljših brezplačnih in vrhunskih kviz vtičnikov za WordPress.

OnionBuzz Virus Quiz Creator Premium WordPress Vtičnik

Izdelovalec kvizov OnionBuzz

Če želite sestaviti svoje kvize, podobne BuzzFeed-u, potem je ustvarjalec kviza OnionBuzz vtičnik za vas. Ta močan vtičnik vključuje enostavne možnosti za postavitev kvizov, vire / kategorije, integracijo MailChimp (zaklepanje rezultatov kviza) in celo oblike po meri, vključno z:

 • Osebnost
 • Malenkosti
 • Seznami
 • Uvrščeni seznami
 • Flip kartice
 • In še veliko!

Preprosto uporabite vgrajene možnosti, da ustvarite kviz po meri, nato pa uporabite samodejno ustvarjeno kratko kodo, da jo vstavite v katero koli pripravljeno območje, stran ali gradnik na vašem spletnem mestu. Poleg tega so vsi kvizi, ki jih ustvarite s programom OnionBuzz, popolnoma odzivni in prijazni do mobilnih naprav – tako da je odličen dodatek k vašemu virusnemu spletnemu mestu!

OnionBuzz Quiz Maker vam omogoča, da za svoje kvize uporabite 3 različne vrste odgovorov: sezname, mreže ali ujemanja. Te vrste odgovorov bodo kateremu od vaših kvizov ponudile zanimive izbire, ki bi jih lahko celo spremenili v vznemirljivo zgodbo ali interaktivno avanturo za vaše uporabnike. Možnosti naknadnega odgovora lahko prikažejo pravo varianto takoj po izbiri uporabnika ali po koncu celotnega testa.

Gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih lahko preprosto dodate v kateri koli kviz, kar ponuja veliko možnosti, da vaša vsebina postane resnično viralna. Naročnik lahko dodate tudi v naročnik. To bo pomagalo znatno povečati bazo naročnikov, zlasti v povezavi z omarico za vsebino (uporabnikom pošljite e-poštno sporočilo za nadaljevanje kviza ali za ogled rezultatov). Integracija Mailchimp omogoča dodajanje novih naročnikov neposredno v vašo bazo v tej storitvi.

OnionBuzz Virus Quiz Maker zagotavlja široke možnosti prilagajanja slogov, postavitev in urejanja vprašanj. Kvize lahko prikažete kot celoten seznam ali kot drsnik z enim vprašanjem na diapozitivu. Uporabniško določeno ali naključno naročanje vprašanj lahko poveča vrednost za vsako revizijo.

OnionBuzz je primeren ne le za zabavne namene, ampak tudi za resne preizkuse nekaterih šolskih ali univerzitetnih predmetov, pa tudi kot orodje za pripravo in preverjanje svojega znanja.

OnionBuzz Virus Quiz Maker je popolnoma mobilno odziven in optimiziran za uporabo s pripomočki WordPress. Možnost posebnih virov lahko pomaga k filtriranju kvizov po kategorijah.

WP-kviz Freemium WordPress vtičnik

WP-kviz je vtičnik za kviz “vse v enem”, ki vam omogoča ustvarjanje neomejenih kvizov, ki so optimizirani za ogled mobilnih naprav in delujejo s katero koli temo WordPressa. Vtičnik zelo enostavno ustvari tri vrste kvizov:

 • Malenkosti
 • Osebnost
 • Flip

Omogoča vam intuitiven vmesnik za vsako od teh vrst kvizov. Ko ustvarite kviz, ga lahko vključite v katero koli objavo ali stran s pomočjo kratke kode. Kviz lahko tudi razdelite na več strani, kar poveča ogled strani. Nekateri uporabniki (vključno z mano) pa se lahko odpovejo, če kviza ne bodo mogli videti na eni strani.

Poleg teh funkcij vam različica vtičnika ponuja izboljšane funkcije, kot so integracija odprtega grafikona Google Analytics in Facebook, vprašanja naključno in podobno.

Nabor funkcij, ki so se mi še posebej zdele zanimive, so bile tiste, ki so bile »usmerjene v konverzijo«. Ljudje po naravi smo radovedni ljudje (tako smo se našli tam, kjer smo danes) in ta lastnost izkorišča prav ta vidik človeške psihologije. Funkcije, kot so naročite se ali objava v skupni rabi da se rezultati pokažejo na radovednost uporabnika in jih prisilijo, da ukrepajo (tj. dajo v skupno rabo ali se naročijo), da si ogledajo njihove rezultate.

WordPress Virus Quiz Builder Premium WordPress Vtičnik

Virus Quiz Builder vam omogoča, da to storite hitro sestavite kvize v slogu BuzzFeed, ki so lahko tudi zajemanje potencialnih strank. Vtičnik podpira programsko opremo za e-poštni marketing MailChimp in Aweber ter ActiveCampaign.

Obstajata dve vrsti kvizov – osebnostni test in malenkosti z možnostjo naključnega vrstnega reda glede na vprašanja. Prav tako lahko ustvarite večstranske kvize s funkcijo “osveži brskalnik”, kar poveča ogled strani na vašem spletnem mestu.

Vtičnik podpira skrivanje rezultatov kviza za omaricami z vsebinami, kot je e-poštno polje za izbiro e-pošte ali družabni delež, ki uporabnika prisili, da se naroči ali deli svojo objavo, preden lahko vidi rezultate.

Kviz in anketa Master Free WordPress Vtičnik

Mojster kviza in ankete vam pomaga sestaviti prilagodljive kvize in ankete na vašem spletnem mestu WordPress. Vrsta vprašanja vključuje več možnosti z radijskimi polji, spustnimi meniji, več vnosov s potrditvenimi polji, binarnimi odgovori (kot so resnični / lažni, da / ne itd.) In odprta vprašanja.

Vtičnik ima še druge uporabne funkcije, kot so pošiljanje rezultatov po e-pošti, nastavitev časovnega roka, prikazovanje namigov, postavitev razlage odgovorov, polja za komentarje za vsako vprašanje, zahteva prijava uporabnika itd.

Watu Freemium WordPress vtičnik

Watu vam omogoča, da vodite kvize z vprašanji odprtega tipa, z več izbire in z eno izbiro. Vprašanja so lahko postavljena tudi kot obvezna, kjer mora uporabnik nanj odgovoriti, da sodeluje v kvizu.

Tako kot večina vtičnikov lahko vsakemu vprašanju damo edinstveno oceno, ki se na koncu kviza izračuna v rezultatu. Watu lahko ustvari tudi osnovni črtni grafikon, ki prikazuje uporabniške točke v primerjavi s povprečnimi točkami v določenem kvizu, skupaj s seznamom vseh udeležencev.

The Watu do mostu MailChimp je zanimiv spremljevalni vtičnik, ki na seznam MailChimp samodejno doda uporabnike, ki prevzamejo vaš kviz. Vedno je najboljša praksa, da udeleženca kviza (ali celo uporabite potrditveno polje za odjavo) obvestite udeleženca kviza, da bo ob sprejemu kviza vpisan na seznam. Tako se boste izognili negativnim občutkom za svojo blagovno znamko.

Vrhunska različica vtičnika se začne pri 49 USD (vključno z enoletno podporo in posodobitvami) in prinaša funkcije, kot so izvoz rezultatov kvizov, funkcije kviza samo za prijavo in še več. Višji načrti 87 $ + vam omogočajo, da uporabnikom zaračunate dostop do kviza. Poleg tega ima dodatne vrste kvizov, kot so “Izpolnite praznine” in “Razvrsti vrednosti”, ter druge uporabne funkcije, kot so moduli za obveščevalne podatke in poročanje..

Kviz Cat Free WordPress Vtičnik

Kviz Mačka vam omogoča ustvarjanje immersive ciljne strani kviza. Ta funkcija sama po sebi lahko privede do povečanega deleža družbenih deležev v primerjavi s kvizi po objavi. Vtičnik podpira vprašanja z več izbirami in možnost naključne izbire možnosti, da se zagotovi, da bralec vprašanja dejansko prebere. Na koncu kviza lahko na podlagi ocene uporabnika ustvarite neomejeno sporočilo po meri.

Verižni kviz Prosti WordPress Vtičnik

Precej nov vtičnik v družini, Verižni kviz ima v času pisanja te objave le več kot 1000 inštalacij. Vtičnik vam omogoča, da sestavite dinamične kvize, pri katerih je naslednje vprašanje odvisno od odgovora na prejšnje vprašanje. Uporabite ga lahko za ustvarjanje zelo kul kvizov, ki razkrivajo vašo osebnost ali čustveni količnik.

V kvizu ustvarite vprašanja z eno izbiro, več izbire ali esejem in vsakemu odgovoru dodelite točke. Rezultati se izračunajo na podlagi končnih rezultatov.

MnenjeStage Freemium WordPress vtičnik

MnenjeStage je gostovana rešitev za izboljšanje vsebine, ki ji zaupajo blagovne znamke, kot so BBC, MTV in ReadersDigest. Platformo je mogoče uporabiti za ustvarjanje čudovitih anket, podrobnih anket in zanimivih kvizov. (Držali se bomo dela kvizov.)

Najprej je rešitev gostovana, kar pomeni, da so prihranjeni viri vašega strežnika – izračun upravlja OpinionStage. Ustvarite lahko kvize za osebnost in malenkosti ter prilagodite elemente kviza, vključno z velikostjo pisave, barvami itd.

Ko ustvarite kviz, bodisi gostite na spletnem mestu OpinionStage, bodisi ga vgradite na svoje spletno mesto. Slednje toplo priporočamo, saj je naš cilj povečati sodelovanje uporabnikov naše spletnega mesta.

Vrhunska različica vtičnika se začne pri 19 USD / mesečno in vam omogoča dostop do globlje integracije družbenih omrežij, boljše analitike in možnosti pridobivanja potencialnih strank iz vaših kvizov.

Uganka Brezplačni WordPress vtičnik

uganka je anketa, anketa in storitev gostovanja kvizov z možnostjo zajemanja potencialnih strank, ko obiskovalec sodeluje v kvizu. Tako kot OpinionStage, storitev uporabljajo velike blagovne znamke, kot so AdWeek, Huffington Post itd.

Vtičnik podpira zajemanje svinca na več kanalov, kot so Aweber, MailChimp ali drugi CRM prek Zaiperja. The Integracije funkcija omogoča iskanje in vdelavo slik iz Facebooka, Instagrama in Google Images naravnost v kviz.

mTouch Quiz Free WordPress Vtičnik

mTouch kviz je preprost vtičnik za kviz, ki podpira vprašanja z več izbirami. Vtičnik vam omogoča, da določite namige na podlagi izbire odgovorov, podrobno razložite rešitev, določite, kdaj se prikažejo pravilni odgovori, in naključno določite tok vprašanj in možnosti odgovorov..

WP-Pro-kviz Brezplačen WordPress vtičnik

WP-Pro-kviz je vtičnik, bogat s funkcijami, ki podpira pet vrst vprašanj, vključno z:

 • Enkratna izbira
 • Več možnosti
 • Izbira »razvrščanje«
 • “Brezplačna” izbira
 • Izbira “matrično razvrščanje”

Naključno lahko postavite vprašanja in odgovore, vsakemu odgovoru dodelite različne točke in v vprašanjih imate večpredstavnost, kot so slike in video. Vtičnik ima tudi kul funkcije, kot so na primer lestvica, kviz za uvoz / izvoz, povzetek e-poštnih sporočil in več.

SlickQuiz Free WordPress Vtičnik

Čeprav se vtičnik ob pisanju te objave ni posodabljal več kot dve leti, SlickQuiz še vedno uživa 4000 aktivnih instalacij. Vključuje vse osnovne značilnosti vtičnika za kviz, vključno z vprašanji z več izbire in naključno izbiro vprašanj in odgovorov. Na koncu kviza so rezultati prikazani skupaj s prilagodljivo razvrstitvijo.

WordPress Enostavne ankete Freemium WordPress Vtičnik

Podobno kot SlickQuiz, WordPress Enostavne ankete ni bil posodobljen že več kot dve leti, ob pisanju te objave pa je imel 5000 aktivnih namestitev. Vtičnik podpira vprašanja z več izbirami, tehtane rezultate in izvoz CSV rezultatov kviza.

Razširjena različica vtičnika (35 USD) vam omogoča, da dodate besedilo ali slike v svojo objavo in uporabniku daste URL, ki vsebuje njegove / njene odgovore.

WordPress kviz Premium WordPress vtičnik

WordPress kviz omogoča ustvarjanje zelo prilagodljivih kvizov z možnostjo omejitve oddaje kvizov na podlagi piškotka in IP naslova uporabnika.

V vprašanjih lahko uporabite slike in videoposnetke, omejite število vprašanj, na katere oseba sprejme odgovor, in naključno razvrstite vrstni red vprašanj v kvizu. Vtičnik prikazuje statistične podatke o opravljenih kvizih – daje vam predstavo, da se vaši obiskovalci odzivajo na vaš kviz.

ViralPress – Viralne novice, seznami, kvizi, videoposnetki in ankete Premium WordPress Vtičnik

ViralPress je vaš cilj na enem mestu za ustvarjanje zelo privlačne vsebine z ekskluzivnimi funkcijami, kot so generatorji meme, kot so gumbi / glasovanje, reakcije GIF, komentarji slik itd., z napredno integracijo družbenih medijev.

V smislu kvizov ViralPress podpira štiri vrste vprašanj – malenkosti, dva osebna kviza in privzeta vprašanja z več izbirami. Sledenje družbenih delnic je številka shranjena v vaši zbirki podatkov za vsako objavo.

Vtičniku je veliko več kot kvizi. Če želite ustvariti spletno mesto s temami BuzzFeed ali 9GAG, bi lahko bila ViralPress dobra izbira za vas!

GuessOn – vse v enem viralnem kvizu in anketah Premium WordPress Vtičnik

GuessOn za WordPress podpira več vrst vprašanj, kot so:

 • Vprašanja z več izbirami
 • Vprašanja tipa flip
 • Pred in po vprašanjih
 • Test osebnosti
 • Natečaj za trivia

Vtičnik podpira zaklepanje rezultatov kvizov za družabnimi omaricami in po meri, odštevanje časa za osebnost in kvize na podlagi malenkosti, avtomatizirane hashtagove Twitterje in podporo za oglase. GuessOn podpira tudi sezname rangov in odprte prijave, ki so lahko odlični za oblikovanje skupnosti in zveste uporabniške baze.

WordPress Quiz Engine Plugin Premium WordPress Vtičnik

Vtičnik za WordPress Quiz Engine je kviz za klic za vse ponudbe za WordPress s petimi vprašanji:

 1. Enkratna in večkratna izbira
 2. Izbira »razvrščanje«
 3. “Brezplačna” izbira
 4. Izbira “matrično razvrščanje”

V vsako vprašanje lahko vdelate večpredstavnostne datoteke, dodelite različne točke, vstavite polja po meri in prikažete nasvete skupaj s pravilnim ali napačnim odzivnim sporočilom.

V kvizu lahko določite časovno omejitev, naključno določite vprašanja, predogled kviza pred oddajo in statistiko kviza prikažete v lestvici najboljših. Vtičnik kot druge zanimive funkcije, kot sta uvoz / izvoz kviza, in uveljavljanje zahteve po zaključku odvisnega kviza, preden začnete določen.

WordPress Quiz Engine je popolnoma združljiv s predpomnilnimi vtičniki, kot sta WP Super Cache in W3 Total Cache, kar zagotavlja hitro spletno mesto in brezhibno uporabniško izkušnjo.

Zaključek

Zunaj je svet prenarejen na spletnem dnevniku, kajne? Vsi želimo izstopati. Za to potrebujemo naslednje – zveste uporabniške baze. Vendar gradnja zveste uporabniške baze ni lahka naloga.

Ko boste na svojem spletnem mestu začeli enakomerno gostovati, morate vzporedno zagnati prehrana postopek. Potreben je čas, da svoje obiskovalce negujete in jih pretvorite v bralce ter sčasoma v zveste oboževalce.

Ko za obiskovalce pripravite kviz, se običajno oddaljite od ostalih. Bolj relevantno kviz je namenjen vaši vsebini – večje so možnosti za izgradnjo zvestih obiskovalcev.

Bonus branje: Oglejte si to infografika od PlayBuzza ki govori o tem, kateri kvizi najbolje delujejo z vašo publiko.

Le pomni – prometa je generični izraz. Vse spletne strani dobijo promet. Niša spletne strani dobili ciljni promet. Pridobivanje prometa pritegne obiskovalce.

Obiskovalci se ne pretvorijo enostavno. Bralci do. Zvesti uporabniki bolje pretvorijo.

Torej, ko naslednjič zaženete storitev ali izdelek, kdo mislite, da ga bo kupil?

Kateri so vaši najljubši vtičniki za WordPress? Ali smo pogrešali vaš vtičnik? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me